jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
κριμα τα έλατα που κουβάλησε απο Μαίναλο.ασε τα εξοδα για πλαναρίσματα,λαμπάκια κτλ
τα εβαλε στην θεση τους
κριμα τα έλατα που κουβάλησε απο Μαίναλο.ασε τα εξοδα για πλαναρίσματα,λαμπάκια κτλ
τα εβαλε στην θεση τους
τα εβαλε στην θεση τους
και εκανε και δεντροφυτευση τυπε
σε 1 μήνα θα τα φωταγωγήσει κιόλας.Τζώνυ αυτό το π@@στη το Βανάκια πρέπει νακαι εκανε και δεντροφυτευση τυπε
σε 1 μήνα θα τα φωταγωγήσει κιόλας.Τζώνυ αυτό το π@@στη το Βανάκια πρέπει να
όταν σου αποβάλουν τη παιχτούρα σου και σου ακυρώσει και ο μαλάκας 2 γκόλ τι να κάνεις.πάντως 'εδωσα τον υπέρ πάντων αγώνα,μπαχάλεψα ταυτόχρονα τουλάχιστον 15 θρέντ πρινβ παρω την άγουσα στα αποδυτήρια21ος ψηφος μαστορα
αλλα δυστυχως υπαρχουν τα τεχνικα προβληματα
ξεκινα το ραψιμο φιλε...........
Εγω ειμαστε οι επισκεπτες τυπε (43 μέλη και 100 επισκέπτες).. κανω logout και ξαναμπαινω.. δως μου μισο!!!
Πες στους κλώνους σου τύπε οτι ανοίγουν κάτι θέματα...μούρλια, να γλύφεις και το πληκτρολόγιο :S :S :S
3*365=1095 γαμησια τον χρονο.χαχαχαχα3 φορές τη μέρα κατά μέσο όρο όλο το χρόνο λέει
μπααα τυπε θα είναι κουρασμενη από τις 3 φορες που θα την γαμαει ο τυπος κάθε μερα και δεν θα θελει άλλο ταχα μου.Το πιθανότερο είναι να έχει ξεπετσωσει ολες τις πούτσες της γειτονιάς οταν λείπεις
ιακωβος μου μυριζει.Λορέντζο,εσύ?
Ζήτησα να μάθω εάν ξέρετε κάποια που να έκανε ραφή το μουνί της και τις εντυπώσεις της...
εγω τυπε βαρεθηκα που το ακουω φαντασου αυτόν.Ρε τυπε ,τι καλο λογο θες.Εισαι 42 και γαμας εδώ και 2 χρόνια την ίδια γκόμενά 3 φορές την ημέρα.
Ειναι καλα εκπαιδευμένοι.. πεφτουν στο καθηκον παντα ειτε με ban ειτε οπως ο motardos θυσιαζονται για την ομαδα!
επειδη βαριεμαι να διαβασω πανω απο 2 σελιδες φανταζομαι οτι θα εχουν γραφτει τα τερατα ο ΙΑΚΩΒΟΣ εχει βγει ή δεν βρισκει φιδι για αυτη την περισταση....