Νέα

Έχει ανοίξει το μουνί της γκόμενάς μου από το πήδημα. Τι να κάνω;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billsalonika1926
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    μουνί
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Πόσο τον έχεις πασά μου?
Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα... :( είμαι πολύ στενός και θέλω κάποιον να με ανοίξει.

Τη ζηλεύω τη γκόμενα σου.

υπάρχουν πολλές λύσεις όπως το σκέφτομαι εγώ...
πχ
- να κάνετε διάλειμμα να την ξανα αφήσεις για καιρό αγάμητη όσο εσύ πηδάς άλλες ή εμένα (?)
- να την πηδάς παρέα με κάποιο δονητή, να βάζεις δηλαδή και δονητή εκτός από την πούτσα σου?
- να την πηδάς παρέα με κάποιον άλλο ψωλαρά? να μπαίνετε και οι δύο μαζί (κι εγώ να παίρνω μάτι?)
- να δοκιμάσετε fisting κτλπ?
- να βάζετε στο κρεβάτι σας και μία τρίτη κοπέλα (ή και πουστράκι σαν εμένα) ώστε να καρφώνεις και στενή τρυπούλα (κάθε φορά και άλλη/άλλον) ώστε να μπαίνεις πάντα κάπου που είναι στενά?

τι να πω κι εγώ, δεν έχω και εμπειρίες με γυναίκες, αυτά σκέφτηκα για αρχή :S
άλλο που δεν θες λουγκριτσα

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Λογκαρισε τύπε με τον κλωνο-νηματοθέτη γιατί φαίνεται να μας γράφει στα @@ τόσες λύσεις έχουν γραφτεί και αυτός προσπαθεί να ανοίξει κι άλλο την ξεχειλωμένη  :S :S :S

Δεν εχεις ιδεα ποσο δυσκολο ειναι να διαχειρίζεσαι τοσους κλωνους.. αν βρω που εχω γραψει το password του θα μπω να βρισω οσους δε τον πιστευουν για αυτο που παιρναει με τη γκομενα του..

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Εδώ και δύο χρόνια πηδάω μια χωρισμένη που δεν την γαμούσε και πολύ ο πρώην της ενώ δεν είχε και παλιότερα πολλές σχέσεις. Μια χαρά γκόμενα είναι και έχει απελευθερωθεί με αποτέλεσμα να την πηδάω κατά μέσο όρο 3 φορές την ημέρα, κάθε μέρα, 365 ημέρες το χρόνο ,ανεξαρτήτως περιόδου κλπ. Τη γαμάω ακάποτη και τελειώνω μέσα της πάντα, παίρνει χάπια. Όποτε γουστάρω παίρνω και την όμορφη κωλάρα της (μπορεί και κάθε μέρα), γενικώς στο σεξ τα περνάμε τέλεια, και όχι μόνο, είναι εξαιρετική γυναίκα σε όλα της. Το θέμα είναι ότι από το πολύ το πήδημα έχει αρχίσει και ανοίγει η μούνα της, ενώ ο πούτσος μου μπαίνει πλέον στο κωλί της όπως έμπαινε στην αρχή ο πούτσος μου στο μουνί της. Εν τω μεταξύ επειδή είναι πολύ μα πολύ καυλιάρα χύνει πολλά υγρά, αμέσως μόλις ξεκινήσουμε. Το θέμα είναι από το ξεχείλωμα αρχίζω να μη νιώθω την αντίσταση από το υπέροχο μουνί της. Έχουμε κάνει κουβέντα για να εγχειριστεί για να ξαναγίνει στενή. Υπάρχει κάποια φίλη σας που να το έχει κάνει;; Εκτιμητέες οι αξιόπιστες πληροφορίες....
η λυση τυπε είναι να μεγενθυνεις το πουτσο σου ετσι ώστε να μην σου φαινεται ανοιχτη.αλλιως θα την περιλαβει κανας αραπακλας και εσυ μετα θα γαμας τη χουφτα σου 3 φορες τη μερα.επειγοντος μεγενθυνση κατά μηκος και πλατος.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυπε να σαι καλα γιατι τι να πρωτοδιαβασεις πλεον με οσα γραφονται τις τελευταιες μερες.
υγ πιστευω θα μπορουσε κατι καλυτερο για αυτο το ανοιξε το νημα καιο τυπος.νομιζω εχει απογοητευτει με το παρον ερπετο.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
τυπε να σαι καλα γιατι τι να πρωτοδιαβασεις πλεον με οσα γραφονται τις τελευταιες μερες.
υγ πιστευω θα μπορουσε κατι καλυτερο για αυτο το ανοιξε το νημα καιο τυπος νομιζω εχει απογοητευτει.

Οχι δεν ειναι αυτο προσπαθω να θυμηθω το password..  :think:

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Δεν εχεις ιδεα ποσο δυσκολο ειναι να διαχειρίζεσαι τοσους κλωνους.. αν βρω που εχω γραψει το password του θα μπω να βρισω οσους δε τον πιστευουν για αυτο που παιρναει με τη γκομενα του..

Θα σου έλεγα να τα γράψεις αλλά θα χρειαστείς πολλούς τόμους για να χωρέσουν  :S :S :S

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Θα σου έλεγα να τα γράψεις αλλά θα χρειαστείς πολλούς τόμους για να χωρέσουν  :S :S :S

Εχω 5 εξωτερικους σκληρους με λογαριασμους στο Μπου.. καποιοι ειναι και Moderators μετα απο σπουδαια καριερα βεβαια σε ποσταρισματα.. καποια παλια μελη μου παραδοσαν τα logins τους και γραφω για αυτους..

Virginios_Richter

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Κριτικές
41
Like
2.336
Πόντοι
5.191
Ένας φίλος γιατρός λεει οτι το μουνι εχει πρόβλημα μονο αν μπορείς να βαράς παλαμάκια μεσα. Κάνε το τεστ και ξαναέλα για οδηγίες.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυπε η γκομενα του ειναι μια χαρα δεν εχει τιποτα-αν υπαρχει- το μυαλο του εχει μεγαλη φαντασια

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
τυπε η γκομενα του ειναι μια χαρα δεν εχει τιποτα-αν υπαρχει- το μυαλο του εχει μεγαλη φαντασια

Δε ξερω τυπε εγω που γαμαω τανες δεν εχω συναντηση τετοια περίπτωση ποτε.. πρεπει να σου συμβει για να εχεις αποψη οποτε δε μπορω να συμβουλευσω το νηματοθετη - κλωνο κου

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

Για την sasha grey λέγεται οτι έχει και ελληνικη καταγωγή, είναι ελληνο-πολωνο-κατι αν θυμάμαι καλά. Πλέον έχει αποσυρθεί απο τις τσόντες αν και μικρή σε ηληκία.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Για την sasha grey λέγεται οτι έχει και ελληνικη καταγωγή, είναι ελληνο-πολωνο-κατι αν θυμάμαι καλά. Πλέον έχει αποσυρθεί απο τις τσόντες αν και μικρή σε ηληκία.

Ελληνοαμερικανο πατερα.. Χατζης το ονομα του.. μεχρι το 2010 νομιζω εκανε τσοντες

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Εχω 5 εξωτερικους σκληρους με λογαριασμους στο Μπου.. καποιοι ειναι και Moderators μετα απο σπουδαια καριερα βεβαια σε ποσταρισματα.. καποια παλια μελη μου παραδοσαν τα logins τους και γραφω για αυτους..

;)

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυποι τελικα μαθαμε και η γκομενα κλωνος ειναι...

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Πόσο τον έχεις πασά μου?
Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα... :( είμαι πολύ στενός και θέλω κάποιον να με ανοίξει.

Τη ζηλεύω τη γκόμενα σου.

υπάρχουν πολλές λύσεις όπως το σκέφτομαι εγώ...
πχ
- να κάνετε διάλειμμα να την ξανα αφήσεις για καιρό αγάμητη όσο εσύ πηδάς άλλες ή εμένα (?)
- να την πηδάς παρέα με κάποιο δονητή, να βάζεις δηλαδή και δονητή εκτός από την πούτσα σου?
- να την πηδάς παρέα με κάποιον άλλο ψωλαρά? να μπαίνετε και οι δύο μαζί (κι εγώ να παίρνω μάτι?)
- να δοκιμάσετε fisting κτλπ?
- να βάζετε στο κρεβάτι σας και μία τρίτη κοπέλα (ή και πουστράκι σαν εμένα) ώστε να καρφώνεις και στενή τρυπούλα (κάθε φορά και άλλη/άλλον) ώστε να μπαίνεις πάντα κάπου που είναι στενά?

τι να πω κι εγώ, δεν έχω και εμπειρίες με γυναίκες, αυτά σκέφτηκα για αρχή :S

Οριστε οι λυσεις!!! Ευγε τυπε!!!!

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

Το μουνί της δε νομίζω να ξεχείλωσε,εσύ έχεις πούτσα σαν αποτσίγαρο μάλλον(Davidoff για την ακρίβεια).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom