giorgosmercurio
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πες μου τουλαχιστον ότι έβαλε κανένα ηλιακό, να έχει κάποιο ενδιαφέρον0-2 ο γαυρος τη Μπάρτσα... απιστευτα πράματα
πες μου τουλαχιστον ότι έβαλε κανένα ηλιακό, να έχει κάποιο ενδιαφέρον0-2 ο γαυρος τη Μπάρτσα... απιστευτα πράματα
εδώ το κωλαρακι που εβαλες να κουνιεται στο αβαταρ είναι ελληνικο, ακομα πιο απίστευτα πραγματα0-2 ο γαυρος τη Μπάρτσα... απιστευτα πράματα
συμπτωση θα ειναι τυπε,δεν υπαρχουν κλωνοι στο μπου :S :S :S
υπερβαλλεις τυπε :S :S :S
Σμήνος τύποι :S :S :S
πες μου τουλαχιστον ότι έβαλε κανένα ηλιακό, να έχει κάποιο ενδιαφέρον
εδώ το κωλαρακι που εβαλες να κουνιεται στο αβαταρ είναι ελληνικο, ακομα πιο απίστευτα πραγματα
έμαθες που τον είχαν τσιμπήσει πριν 15 μέρες στο Μαίαναλο για παράνομη υλοτομία? είχε φορτώσει 3 έλατα για να τα βάλει τα Χριστούγεννατυπε τωρα τελευταια αρχισε να βαζει μπουκαλια :S :S :S
μαλλον θα το κανει καβα
Αμπελαλέ πες μου τουλα΄χιστον ότι έβαλε κανένα αεροπλάνο ή και αεροπλανοφόρο
κλαίωωωωωωωωωΞεχασα το password σου εσενα..
έμαθες που τον είχαν τσιμπήσει πριν 15 μέρες στο Μαίαναλο για παράνομη υλοτομία? είχε φορτώσει 3 έλατα για να τα βάλει τα Χριστούγεννα
Ξεχασα το password σου εσενα..
1- 0 ανοιξε και του θρυλου :S
Αμπελαλέ έλεος,με βλέπουν τα πιστσιρίκια να γελάω μέσ στο ιντερνετάδικο,έγινα ρόμπα
Αμπελαλέ έλεος,με βλέπουν τα πιστσιρίκια να γελάω μέσ στο ιντερνετάδικο,έγινα ρόμπα
κλαίωωωω με βλέπουν καλά καλάτυπε μονο μην δουν τα πιτσιρικια καμια φωτο του λιλα και μεινουν αναπηρα για ολη τους τη ζωη :S :S :S