Νέα

Εάν ήσασταν στη θέση του Στολτίδη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thesspunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
...τί θα κάνατε;  Μάγκα τον Ρεχάγκελ ή τον εαυτό σας;

Εγώ σίγουρα τον εαυτό μου

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Η μαγκια ηταν του Ρεχαγκελ που ξεκολλησε και ξυπνησε απο το ληθαργο,εσπασε τον εγωισμο του και καλεσε τον Στολτιδη,δε νομιζω να μην εκλεισε ματι ο Ιερο απο την αγωνια του,στα @@ του,την αξια του τη γνωριζουν οσοι κοζαρουν απο μπαλα,καλα θα κανει που θα παει,ετσι κανει μαγκα τον εαυτο του 2 φορες

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ πάντως νομίζω ότι ο Ρεχάγκελ έχει φάει τα ψωμιά του προ πολλού σ αυτή τη θέση και ως εκ τούτου θα έπρεπε να έχει το γνώθι σ εαυτόν ν αποχωρήσει, όσο ακόμα δεν τον έχουν πάρει με τις ντομάτες.
Μην πέσετε να με φάτε.

Εννοείται τον εαυτό μου (στη συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον)
Exeiς δικιο!!!!!!!Ο Ρεχα επρεπε να φυγει μετα το ΕΥΡΟ,γιατι η κολοφαρδια καποια στιγμη θα μας εγκαταλειψει....

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τώρα εάν γράψω για κουζίνες και σκούπες-σφουγγαρίστρες θα είμαι φαλλοκράτης;

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Εγω στη 8εση του Ιεροκλη 8α παιρνα μια ferrari τωρα που ανανεωσε κιολας με
καλα λ7... :grin:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν θα πηγαινα...
ο ρεχαγκελ ειναι κοουτσαρα και καλως εμεινε....

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα, 30 χρονών, έχει κάνει 4 καλά πρωταθλήματα, τον έχει αφήσει στην απ' έξω και τώρα τον καλεί σε φιλικό με 30 παίχτες μαζί...
Θα το θεωρούσα προσβλητικό για μένα υπο τις παραπάνω συνθήκες

Ολα αυτά όμως δεν αναιρούν την αξία και την προπονητική ιδιοφυϊα του Γερμανού.  Ετερον εκάτερον.  Εξάλλου όλοι έχουν τα χούγια τους, ας του συγχωρέσουμε κι εμείς ένα

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα το μακελελε ρε παιδια που θιχτηκε.Τι να πει ο ζηκος που πηγε τελικο τσαμπιονς και δεν περασε ουτε απ'εξω.Ουτε εγω τον πολυπαω το γερμανο,αλλα εκ του αποτελεσματος αποδεικνυεται οτι δε μπορει κανεις να του πει τιποτα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ολα αυτά όμως δεν αναιρούν την αξία και την προπονητική ιδιοφυϊα του Γερμανού. 
Τώρα θα είμαι κακός αν αυτή την ιδιοφυία που λέτε εγώ την αμφισβητήσω; Γιατί ένας προπονητής που είναι ιδιοφυία, δεν βάζει παίχτες του να σπάσουν το πόδι του αντιπάλου, όπως έκανε με τον Λίνεν (σημερινό προπονητή του Πανιωνίου) όταν εκείνος ακόμα αγωνιζόταν και διέπρεπε στη Μπουντεσλίγκα.
Και μην εκληφθεί ως τίποτα αυτό εν σχέσει με τον Στολτίδη, αν και είμαι βάζελος όπως ξέρετε. Το παλικάρι είναι παικταράς, τι να κάνουμε!

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δηλαδή μόνο ένας παίχτης αξίας Μακελελέ θα θιγόταν;
Εδώ δεν τον πήρε στο Γιούρο 2004, ούτε στα προκριματικά του Μουντιάλ 2006 και του φετινού γιούρο, και τον καλεί σε φιλικό με άλλους 30;

Του κάνει πλάκα νομίζω Η...

...κάποιος του σφύριξε να τον πάρει το καλοκαίρι και προετοιμάζει το έδαφος από τώρα.  Εξάλλου δεν έχει άλλα επίσημα παιχνίδια μέχρι την Αυστρια

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
θα πηγαινα για τους Ελληνες και για να λεω οτι φορεσω εθνοσημο. χεσμενους γερμανους γαλλους πορτογαλλους. αλλα θα το δηλωνα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τώρα εάν γράψω για κουζίνες και σκούπες-σφουγγαρίστρες θα είμαι φαλλοκράτης;

Μπράβο ρε αφέντη του σπιτιού. Σιγά μην αφήσουμε τις γυναίκες να έχουν άποψη και για την μπάλα. Μόνο εμείς οι άντρες πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά.

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μπράβο ρε αφέντη του σπιτιού. Σιγά μην αφήσουμε τις γυναίκες να έχουν άποψη και για την μπάλα. Μόνο εμείς οι άντρες πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά.
Αφού διαφωνείς μπορείς κάλλιστα να λάβεις μέρος στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν και να εκφράσεις την άποψή σου για το πιο είναι το καλύτερο λιπγκλος τώρα που έχει κρύο και σκάνε τα χείλη

Ελπίζω να καταλαβαίνεις το συσχετισμό

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
προς αμπαλους παντογνωστες:Ευτυχως που ο Οττο δεν περιμενε απο ενα φορουμ να τον κρινει και μιλανε απλα τα εργα του...Ειμαι γαυρος και Στολτιδης φουλ φαν κι η γνωμη μου ειναι να μην παει...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αφού διαφωνείς μπορείς κάλλιστα να λάβεις μέρος στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν και να εκφράσεις την άποψή σου για το πιο είναι το καλύτερο λιπγκλος τώρα που έχει κρύο και σκάνε τα χείλη

Ελπίζω να καταλαβαίνεις το συσχετισμό

Ναι, βέβαια, καταλαβαίνω. Είπαμε, η γυναίκα είναι μόνο για την κουζίνα. Και να υπάρχει και καμία που βλέπει μπάλα, αποκλείεται να φτάνει το μυαλό της να καταλάβει τι γίνεται. ΜΟΝΟ ο άντρας έχει την απαιτούμενη νοημοσύνη.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ναι, βέβαια, καταλαβαίνω. Είπαμε, η γυναίκα είναι μόνο για την κουζίνα. Και να υπάρχει και καμία που βλέπει μπάλα, αποκλείεται να φτάνει το μυαλό της να καταλάβει τι γίνεται. ΜΟΝΟ ο άντρας έχει την απαιτούμενη νοημοσύνη.
ναι μονο ο αντρας και ειμαι σιγουρος οτι ο συγκεκριμενος ξερει πολυ μπαλα,ειναι απο αυτους που σε καθε φαση στην τουμπα φωναζουν εεεεεε για να επηρρεαστει ο διαιτητης :jerking:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παιδιά ξέρετε εάν δεν πάει ο Στολτίδης στην Εθνική, θα καταστραφούμε. Ο Στολτίδης είναι ο μόνος παίκτης που πιστεύει ότι αδικήθηκε. Ας πούμε ο Λυμπερόπουλος που δεν πήγε στην Πορτογαλία, θα έπρεπε να αρνείται να παίζει στην Εθνική.Ας κάνει ότι θέλει.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom