thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
...τί θα κάνατε; Μάγκα τον Ρεχάγκελ ή τον εαυτό σας;
Εγώ σίγουρα τον εαυτό μου
Εγώ σίγουρα τον εαυτό μου
Exeiς δικιο!!!!!!!Ο Ρεχα επρεπε να φυγει μετα το ΕΥΡΟ,γιατι η κολοφαρδια καποια στιγμη θα μας εγκαταλειψει....Εγώ πάντως νομίζω ότι ο Ρεχάγκελ έχει φάει τα ψωμιά του προ πολλού σ αυτή τη θέση και ως εκ τούτου θα έπρεπε να έχει το γνώθι σ εαυτόν ν αποχωρήσει, όσο ακόμα δεν τον έχουν πάρει με τις ντομάτες.
Μην πέσετε να με φάτε.
Εννοείται τον εαυτό μου (στη συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον)
τί άλλο θα μπορούσε να είναι;άποψή σου
τί άλλο θα μπορούσε να είναι;
www.freesmileys.org] [/url] τσου ρε λακηΤώρα εάν γράψω για κουζίνες και σκούπες-σφουγγαρίστρες θα είμαι φαλλοκράτης;
Τώρα θα είμαι κακός αν αυτή την ιδιοφυία που λέτε εγώ την αμφισβητήσω; Γιατί ένας προπονητής που είναι ιδιοφυία, δεν βάζει παίχτες του να σπάσουν το πόδι του αντιπάλου, όπως έκανε με τον Λίνεν (σημερινό προπονητή του Πανιωνίου) όταν εκείνος ακόμα αγωνιζόταν και διέπρεπε στη Μπουντεσλίγκα.Ολα αυτά όμως δεν αναιρούν την αξία και την προπονητική ιδιοφυϊα του Γερμανού.
Τώρα εάν γράψω για κουζίνες και σκούπες-σφουγγαρίστρες θα είμαι φαλλοκράτης;
Αφού διαφωνείς μπορείς κάλλιστα να λάβεις μέρος στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν και να εκφράσεις την άποψή σου για το πιο είναι το καλύτερο λιπγκλος τώρα που έχει κρύο και σκάνε τα χείληΜπράβο ρε αφέντη του σπιτιού. Σιγά μην αφήσουμε τις γυναίκες να έχουν άποψη και για την μπάλα. Μόνο εμείς οι άντρες πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά.
Αφού διαφωνείς μπορείς κάλλιστα να λάβεις μέρος στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν και να εκφράσεις την άποψή σου για το πιο είναι το καλύτερο λιπγκλος τώρα που έχει κρύο και σκάνε τα χείλη
Ελπίζω να καταλαβαίνεις το συσχετισμό
ναι μονο ο αντρας και ειμαι σιγουρος οτι ο συγκεκριμενος ξερει πολυ μπαλα,ειναι απο αυτους που σε καθε φαση στην τουμπα φωναζουν εεεεεε για να επηρρεαστει ο διαιτητηςΝαι, βέβαια, καταλαβαίνω. Είπαμε, η γυναίκα είναι μόνο για την κουζίνα. Και να υπάρχει και καμία που βλέπει μπάλα, αποκλείεται να φτάνει το μυαλό της να καταλάβει τι γίνεται. ΜΟΝΟ ο άντρας έχει την απαιτούμενη νοημοσύνη.