Νέα

Αν ζούσατε σε μια παλιά εποχή...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Στην αρχαία Αθηνα θα ήσουν σίγουρα ευνούχος. Άσε, καλά είσαι και δω.
Στην Αρχαία Αθήνα θα έκανες ό,τι κι εδώ. Θα εκφωνούσες λογύδρια επί παντός επιστητού για να διασκεδάζεις τον κόσμο. Και σε οποιαδήποτε εποχή βασικά κλόουν θα ήσουνα, γιατί έχεις ταλέντο σε αυτό. :2funny:

ΥΓ Περιμένουμε και τις «Ερωτικές Ιστορίες με τον Τζορμάκα» που μας έταξες.

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.179
Πόντοι
201
Εγώ έζησα... 1975 - 1995. Μια εικοσαετία που δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα!!!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686
Από 1992 έως 1999 ήταν ο χρυσούς αιώνας
του μπουρδελιάρη !
Τα μπουρδελ΄άκια προ ευρώ είχαν 3.000 δρχ δλδ 8, 8 ευρώ
( 1000 δραχμές ήταν 2,93 ευρώ σε αντιστοιχία)
και ήταν γεμάτα από Ρωσίδες, Ουκρανέζες και Μολδαβές !

Daria-Komarkova.jpg

Έπεσε ο κομμουνισμός το 1991 και ήρθαν χιλιάδες
γκόμενες ωραίες από την ΕΣΣΔ
αλλά το 1999 ο Σημίτης μάζεψε χιλιάδες
και τις απέλασε !

Είχαν γίνει εκπομπές στην τηλεόραση που έδειχναν
αστυνομικούς να έχουν βγάλει πολλά λεφτά
από τις ιερόδουλες της πρώην ΕΣΣΔ και έτσι
η Κυβέρνηση του Σημίτη αποφάσισε και απέλασαν περί τις 20.000 γυναίκες !
Μετά ερχόντουσαν αλλά με μεγάλη δυσκολία

1992-1999
ο χρυσούς αιώνας του μπουρδελιάρη !
Ήμουν φοιτητής και τον έζησα.

Αν ανακαλυφτεί χρονομηχανή
θα ήθελα να πάω σε αυτή την εποχή 1992-1999 !

6-time-machine-cartoon-clipart.jpg

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.168
Πόντοι
206
Βασικά σε όποια χρονιά και να γυρνούσαμε αν ήταν πριν το 2000 θα ήταν μια χαρά...........Δε θα κάνουμε σκόντο δηλαδή........Αν κάποιος ερχόταν και μου έλεγε κύριε θα σε γυρίσω στο 1999 δε θα του έλεγα μην ξηγιέσαι έτσι, γύρνα με στο 1987................Θα το δεχόμουν ευχαρίστως........

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
με τι σεβασμο ακριβως θα αντιμετωπιζες τις 20 δούλες σου ρε τυπε, που θα τις βίαζες καθε βραδυ; :think:
Τυπε με 18 ξεκωλιασματα ανα ετος η καθεμια, αντε πες 36 αμα τις επαιρνα 2-2 καθε βραδυ, θα εξασφαλιζαν παραδεισενια ζωη στο μικρο μου βασιλειο. Τζαμπα φαι, υπνο, κλπ με μια υποτυπωδη προσφορα εργασιας εκ μερους τους. Δε θα τις μαστιγωνα, εδερνα, εβριζα, συμπεριφερομουν ασχημα, κλπ οπως κανουν καποιοι αθλιοι αρχοντες ανα καιρους. Θα επιναν νερο στο ονομα μου.
Αντ αυτου, καταντησαμε να δουλευουμε σα σκυλια 181 μερες το ετος μονο για να πληρωσουμε τα γαμησιατικα του κρατους :confused:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Ωραιο θεμα.
Εγω θα διαλεγα ως πρωτη επιλογη να ζησω παρεα με αυτο το παρταλι τον Μεγαλεξανδρο(σιγουρα οχι σαν Ηφαιστιωνας).
Αν ειχα δευτερη επιλογη , πιλοτος Spitfire στον Β' παγκοσμιο πολεμο.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.028
Πόντοι
3.556
Εγώ τύποι θα ήθελα να ζούσα στον μεσαίωνα όποιος με πείραζε θα του εκοβα το κεφάλι!!!

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Αν ήσασταν υποχρεωμένοι να ζήσετε σε μία παλιά εποχή και είχατε τη δυνατότητα να την επιλέξετε, ποια εποχή θα επιλέγατε, τι δουλειά θα κάνατε, πώς θα ήταν οι σχέσεις σας με τις γυναίκες και γενικά πώς θα περνάγατε;

Αρχαία Αθήνα μάλλον και θα ήμουν ίσως διερμηνέας ή αργυραμοιβός (ανταλλάκτης νομισμάτων). Σίγουρα οπαδός της φιλοσοφίας του Επίκουρου, ανύπαντρος και συναναστρεφόμενος εταίρες.
Γιατί μεσιέ αγνοείτε τις γυναίκες? Απαξιώνετε τις απόψεις μας?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.396
Πόντοι
11.956
Θαχειθελα να ειμουν γυναίκα πουτανα για την ακρίβεια να είχε πάρει όλο το χαρτί ...ποια εποχή? Σε όλες οι πουτανες είναι διαχρονικές

• Χαχα
Αντιδράσεις: stelda

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.257
Πόντοι
10.336
Από 1992 έως 1999 ήταν ο χρυσούς αιώνας
του μπουρδελιάρη !
Τα μπουρδελ΄άκια προ ευρώ είχαν 3.000 δρχ δλδ 8, 8 ευρώ
( 1000 δραχμές ήταν 2,93 ευρώ σε αντιστοιχία)
και ήταν γεμάτα από Ρωσίδες, Ουκρανέζες και Μολδαβές !

Daria-Komarkova.jpg

Έπεσε ο κομμουνισμός το 1991 και ήρθαν χιλιάδες
γκόμενες ωραίες από την ΕΣΣΔ
αλλά το 1999 ο Σημίτης μάζεψε χιλιάδες
και τις απέλασε !

Είχαν γίνει εκπομπές στην τηλεόραση που έδειχναν
αστυνομικούς να έχουν βγάλει πολλά λεφτά
από τις ιερόδουλες της πρώην ΕΣΣΔ και έτσι
η Κυβέρνηση του Σημίτη αποφάσισε και απέλασαν περί τις 20.000 γυναίκες !
Μετά ερχόντουσαν αλλά με μεγάλη δυσκολία

1992-1999
ο χρυσούς αιώνας του μπουρδελιάρη !
Ήμουν φοιτητής και τον έζησα.

Αν ανακαλυφτεί χρονομηχανή
θα ήθελα να πάω σε αυτή την εποχή 1992-1999 !

6-time-machine-cartoon-clipart.jpg
δεν μπορεις να συγκρινεις τα σημερινα 8.8 ευρω με τις τοτε 3000δρχ, αλλη η αξια του νομισματος, πληθωρισμος κτλ.
για να καταλαβεις, τωρα αγοραζεις μια τυροπιτα με 1.20 ευρω (400δρχ) και τοτε αγοραζες την ιδια τυροπιτα 150δρχ

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Γιατί μεσιέ αγνοείτε τις γυναίκες? Απαξιώνετε τις απόψεις μας?
Κεκτημένη ταχύτητα, λόγω συμμετοχής σχεδόν αποκλειστικά ανδρών στις συζητήσεις. Απολογούμαι κι επαναδιατυπώνω:

Αν ήσασταν υποχρεωμένοι/ες να ζήσετε σε μία παλιά εποχή και είχατε τη δυνατότητα να την επιλέξετε, ποια εποχή θα επιλέγατε, τι δουλειά θα κάνατε, πώς θα ήταν οι σχέσεις σας με τις γυναίκες/με τους άντρες και γενικά πώς θα περνάγατε;

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
797
Πόντοι
81
Οποια εποχη και εαν ζουσα (κατα προτιμηση πριν το 2000) , αρχικα η σχεση μου με τις γυναικες θα ηταν να τις φερομουν σαν κυριος απο εκει και περα αν ειχε καποια περιεργη συμπεριφορα απεναντι μου θα φερομουν καταλληλως .Τωρα ,οσον αφορα το επαγγελμα σιγουρα θα ηθελα καποιο που να προσφερει στην κοινωνια κυριως καινοτομες ιδεες για την εξελιξη της .

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.396
Πόντοι
11.956
Κεκτημένη ταχύτητα, λόγω συμμετοχής σχεδόν αποκλειστικά ανδρών στις συζητήσεις. Απολογούμαι κι επαναδιατυπώνω:

Αν ήσασταν υποχρεωμένοι/ες να ζήσετε σε μία παλιά εποχή και είχατε τη δυνατότητα να την επιλέξετε, ποια εποχή θα επιλέγατε, τι δουλειά θα κάνατε, πώς θα ήταν οι σχέσεις σας με τις γυναίκες/με τους άντρες και γενικά πώς θα περνάγατε;
Απάντησα ποιο πάνω !!!!!! χαχαχα το σκέφτηκα πριν το γράψεις

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216

Σας ευχαριστώ και σας συγχωρώ.
Σαν άνθρωπος που τιμά ιδιαίτερα τους καρπούς της τεχνολογικής προόδου( το πλυντήριο και το αυτοκίνητο,τα προσέχω τόσο πολύ και τρέμω μη μου χαλάσουν, )δε θα ήθελα να ζήσω σε καμία άλλη εποχή του παρελθόντος.

Ένα μικρό ταξίδι για να ρίξω μια ματιά, ναι θα το ήθελα. Σαν άντρας όμως. Θα επέλεγα την Αρχαία Ρώμη ( αλλά όχι να είμαι σκλάβος,μονο σα μέλος αξιότιμης οικογένειας)που η ιστορία της συνεχίζει να επηρεάζει τον παγκόσμιο πολιτισμό .

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.333
Πόντοι
27.261
Σαν άντρας όμως. Θα επέλεγα την Αρχαία Ρώμη ( αλλά όχι να είμαι σκλάβος,μονο σα μέλος αξιότιμης οικογένειας)που η ιστορία της συνεχίζει να επηρεάζει τον παγκόσμιο πολιτισμό .
και γιατι οχι σα γυναικα δηλαδη ?

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
μονο αρχαια ρωμη ξερεις δηλαδη απο το παρελθον ? :confused:
Αυτή η εποχή με γοητεύει περισσότερο. Αν ήταν να βάλουμε πολλές επιλογές, όλοι ξέρουμε τις καλύτερες κάθε περιόδου.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.126
Πόντοι
3.846
για γυναίκα (αν δεν είσαι σύζυγος ευγενούς ή βασίλισσα) θα άξιζε μόνο στην εποχή των Βίκινγκ. Ναι μεν πήγαιναν στον πόλεμο, αλλά είχαν και δκαιώμα να χωρίσουν από το σύζυγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom