papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.435
- Πόντοι
- 27.261
Αυτή η εποχή με γοητεύει περισσότερο. Αν ήταν να βάλουμε πολλές επιλογές, όλοι ξέρουμε τις καλύτερες κάθε περιόδου.
Αυτή η εποχή με γοητεύει περισσότερο. Αν ήταν να βάλουμε πολλές επιλογές, όλοι ξέρουμε τις καλύτερες κάθε περιόδου.
Και σαν σύζυγος ευγενούς ,η γυναίκα ήταν υποταγμενη στον σύζυγο. Άλλο να είσαι αφιερωμένος στον σύντροφό σου και Άλλο υποταγή.για γυναίκα (αν δεν είσαι σύζυγος ευγενούς ή βασίλισσα) θα άξιζε μόνο στην εποχή των Βίκινγκ. Ναι μεν πήγαιναν στον πόλεμο, αλλά είχαν και δκαιώμα να χωρίσουν από το σύζυγο.
συμφωνωΚαι σαν σύζυγος ευγενούς ,η γυναίκα ήταν υποταγμενη στον σύζυγο. Άλλο να είσαι αφιερωμένος στον σύντροφό σου και Άλλο υποταγή.
δεν το πηρες το μαθημα στο αλλο ε?συμφωνω
Λακωνικός. Και εσύ Αρχαία Σπάρτη θα προτιμούσες όπως ο συναγωνιστής σου παραπάνω?συμφωνω
ανοιγω κουβεντα ρε ρεζ και εσυ μου την γαμαςδεν το πηρες το μαθημα στο αλλο ε?
τωρα θα σου πει οτι δεν ηξερε οτι ηθελες να εισαι γυναικα υποταγμενη στον συζυγο κλπ κλπ και θα εχει και δικιο
σορρυ βγαζω τον σκασμο παρακαλω συνεχιστεανοιγω κουβεντα ρε ρεζ και εσυ μου την γαμας
οχι με την καμμια...θα πρωτιμουσα να ειμουνα αθηνα και να ψωλαρμενιζω φιλοσοφοντας στην αρχαια αγοραΛακωνικός. Και εσύ Αρχαία Σπάρτη θα προτιμούσες όπως ο συναγωνιστής σου παραπάνω?
με τη διαφορά ότι μια γυναίκα ευγενούς ,πόσω δε μάλλον μία βασίλισσα, εκτός του ότι δε δούλευε ποτέ, είχε και ανεπίσημα το δικαίωμα να έχει εραστή.Και σαν σύζυγος ευγενούς ,η γυναίκα ήταν υποταγμενη στον σύζυγο. Άλλο να είσαι αφιερωμένος στον σύντροφό σου και Άλλο υποταγή.
Εντάξει, τη δουλειά δεν τη φοβάμαι αλλά το να μην έχω όποιον θέλω οπότε θέλω, δεν παλεύεταιμε τη διαφορά ότι μια γυναίκα ευγενούς ,πόσω δε μάλλον μία βασίλισσα, εκτός του ότι δε δούλευε ποτέ, είχε και ανεπίσημα το δικαίωμα να έχει εραστή.
Ω ρε γμτ, για μενα χτυπαει παλι η καμπαναΕντάξει, τη δουλειά δεν τη φοβάμαι αλλά το να μην έχω όποιον θέλω οπότε θέλω, δεν παλεύεται
Για σένα ούτε που μου πέρασε από το μυαλό...και για να ξέρεις,εννοώ αυτό ακριβώς που ΔΕΝ εννοείςΩ ρε γμτ, για μενα χτυπαει παλι η καμπανα
Και για να σε προλαβω, δεν εννοω να εχω οποιΟΝ θελω οποτε θελω
Δηλ δεν εννοεις οτι θελεις να εχεις εμενα οποτε θελησειςΓια σένα ούτε που μου πέρασε από το μυαλό...και για να ξέρεις,εννοώ αυτό ακριβώς που ΔΕΝ εννοείς
Ακόμα καλύτερα....Μια και μόνο εποχή του παρελθόντος με μαγεύει, η εποχή των ναιτών ιπποτών !! Και συγκεκριμένα την εποχή που εγκαταστάθηκαν στην Ρόδο και έφτιαξαν το μεγαλοπρεπές τους παλάτι ! Ιππότες της πίστης και διαφόρων μυστικών του παρελθόντος. Βέβαια πολλά ακούγονται για αυτούς αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο !!
Και να συμμετείχα στην λεγόμενη ''Great Siege of Malta'' σε αυτή την μεγάλη νίκη απέναντι στους Οθωμανούς !!Ακόμα καλύτερα....
Υπασπιστής του De la Valette!!!!
Μάλτα 1565...
“A formidable army composed of audacious barbarians is descending on this island,these persons, my brothers, are the enemies of Jesus Christ.Και να συμμετείχα στην λεγόμενη ''Great Siege of Malta'' σε αυτή την μεγάλη νίκη απέναντι στους Οθωμανούς !!
Malta of gold, Malta of silver, Malta of precious metal,
We shall never take you.
No, not even if you were as soft as a gourd,
Not even if you were only protected by an onion skin
“A formidable army composed of audacious barbarians is descending on this island,these persons, my brothers, are the enemies of Jesus Christ.
Today it is a question of the defense of our Faith. Are the Gospels to be superseded by the Koran? God on this occasion demands of us our lives, already vowed to His service. Happy will be those who first consummate this sacrifice.”