Νέα

Εάν ήσασταν στη θέση του Στολτίδη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thesspunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
προς αμπαλους παντογνωστες:Ευτυχως που ο Οττο δεν περιμενε απο ενα φορουμ να τον κρινει και μιλανε απλα τα εργα του...Ειμαι γαυρος και Στολτιδης φουλ φαν κι η γνωμη μου ειναι να μην παει...
Έργο του είναι κι αυτό που έλεγα για τον Λίνεν. Και δεν τον τιμάει.
Αλλά αν κρίνεις μόνο εκ του αποτελέσματος, είναι λογικό, έχεις περιορισμένες παραστάσεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Έργο του είναι κι αυτό που έλεγα για τον Λίνεν. Και δεν τον τιμάει.
Αλλά αν κρίνεις μόνο εκ του αποτελέσματος, είναι λογικό, έχεις περιορισμένες παραστάσεις.
αρχισες παλι?δεν ΣΕ βαρεθηκες ακομα?

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
θα εκανα ενα παιχνιδι super με την εθνικη...
μετα μια συνεντευξη τυπου οτι σταματαω απο εθνικη λογω ηλικιας!

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα πήγαινα...Για να μη λέει ότι με κάλεσε και δεν πήγα :think:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αρχισες παλι?δεν ΣΕ βαρεθηκες ακομα?
Εσύ ξεκίνησες να μιλάς για φωτεινούς παντογνώστες και λοιπά. Αυτό έλειπε να μη λέω οτι νομίζω επειδή κάποιος άμπαλος θα με παρενοχλεί επι μονίμου βάσεως.
Άλλο τώρα αν δεν έχεις τι να πεις και το μόνο που ξέρουμε για σένα είναι οτι είσαι γάβρος.
Α, και "των θετικών επιστημών", μη σε αδικήσω.      :tickedoff:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εσύ ξεκίνησες να μιλάς για φωτεινούς παντογνώστες και λοιπά. Αυτό έλειπε να μη λέω οτι νομίζω επειδή κάποιος άμπαλος θα με παρενοχλεί επι μονίμου βάσεως.
Άλλο τώρα αν δεν έχεις τι να πεις και το μόνο που ξέρουμε για σένα είναι οτι είσαι γάβρος.
www.freesmileys.org] [/url]

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ναι, βέβαια, καταλαβαίνω. Είπαμε, η γυναίκα είναι μόνο για την κουζίνα. Και να υπάρχει και καμία που βλέπει μπάλα, αποκλείεται να φτάνει το μυαλό της να καταλάβει τι γίνεται. ΜΟΝΟ ο άντρας έχει την απαιτούμενη νοημοσύνη.
Εάν κατάλαβες τον προηγούμενο συσχετισμό που έγραψα και παρολα αυτά γράφεις τα παραπάνω, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω (να καταλάβεις)

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ναι μονο ο αντρας και ειμαι σιγουρος οτι ο συγκεκριμενος ξερει πολυ μπαλα,ειναι απο αυτους που σε καθε φαση στην τουμπα φωναζουν εεεεεε για να επηρρεαστει ο διαιτητης :jerking:
Αντί να εκφράζεις σιγουριά για κάτι που δεν γνωρίζεις, εξέφρασε και καμία άποψη επί του θέματος και επι κάποιου θέματος γενικά αντί να περιορίζεσαι μόνο σε κριτικές επιπέδου emoticons...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αντί να εκφράζεις σιγουριά για κάτι που δεν γνωρίζεις, εξέφρασε και καμία άποψη επί του θέματος και επι κάποιου θέματος γενικά αντί να περιορίζεσαι μόνο σε κριτικές επιπέδου emoticons...
εισαι για ντοματες

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κι οταν μιλησα για αμπαλους παντογνωστες εσυ γιατι θιχτηκες?καταλαβες ρε θηριο οτι μιλαω γα σενα?απο που?αμπαλος εισαι ή παντογνωστης? :think: :think:
κορυφη ειναι αυτο που λες οτι:"θα με παρενοχλεί επι μονίμου βάσεως."
χωρις καν να απευθυνθω σε σενα... :jerking: :jerking: :jerking:

ριξτε καμια ντοματα ρε παιδια εσεις που τις εχετε προχειρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα, 30 χρονών, έχει κάνει 4 καλά πρωταθλήματα, τον έχει αφήσει στην απ' έξω και τώρα τον καλεί σε φιλικό με 30 παίχτες μαζί...
Θα το θεωρούσα προσβλητικό για μένα υπο τις παραπάνω συνθήκες
Μεχρι εδω συμφωνω 100% !!!!

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ο Ιεροκλής Στολτίδης εκτός από παικταράς, είναι φοβερό παιδί και αντι-βεντέτα. Αρχοντική προσωπικότητα που τιμάει τα Ελληνικά γήπεδα. Πιστεύω πως θα πάει στην Εθνική, ναι...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κι οταν μιλησα για αμπαλους παντογνωστες εσυ γιατι θιχτηκες?καταλαβες ρε θηριο οτι μιλαω γα σενα?απο που?αμπαλος εισαι ή παντογνωστης? :think: :think:
κορυφη ειναι αυτο που λες οτι:"θα με παρενοχλεί επι μονίμου βάσεως."
χωρις καν να απευθυνθω σε σενα... :jerking: :jerking: :jerking:

ριξτε καμια ντοματα ρε παιδια εσεις που τις εχετε προχειρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ το σταματάω εδώ.
Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ με κάποιον που κρύβεται πίσω απο το δάχτυλό του. Και κρίνει ΜΟΝΟ εκ του αποτελέσματος. Μ' αυτή τη λογική, ο Βασίλης Χατζηπαναγής δεν είναι τίποτα, επειδή σ' όλη του τη ζωή πήρε μόνο ένα Κύπελλο Ελλάδος. (Ας μη θυμηθώ κιόλας απο ΠΟΙΟΝ το πήρε και πως).
Τέλος. Αν θέλεις, εις το εξής τραγούδα μόνος σου.

Επισκέπτης
παπια γυρνα πισω..σε παρακαλω..μολις τωρα πηρα χαμπαρι το θρεντ..μην φευγεις..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εγώ το σταματάω εδώ.
Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ με κάποιον που κρύβεται πίσω απο το δάχτυλό του. Και κρίνει ΜΟΝΟ εκ του αποτελέσματος. Μ' αυτή τη λογική, ο Βασίλης Χατζηπαναγής δεν είναι τίποτα, επειδή σ' όλη του τη ζωή πήρε μόνο ένα Κύπελλο Ελλάδος. (Ας μη θυμηθώ κιόλας απο ΠΟΙΟΝ το πήρε και πως).
Τέλος. Αν θέλεις, εις το εξής τραγούδα μόνος σου.

Λάθος παραλληλισμός. Ο παίχτης πιο πολύ κρίνεται από τις ενέργειές του στο γήπεδο κι ας μην πάρει ούτε ένα αρχίδι για τρόπαιο. Ο προπονητής που δεν μπαίνει μέσα να κάνει ντρίμπλες και σουτ, από τι θα κριθεί???

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
παπια γυρνα πισω..σε παρακαλω..μολις τωρα πηρα χαμπαρι το θρεντ..μην φευγεις..
χααχαχαχχααχχχαχα

παπια αν ηξερες ποσο κουρασμενος ειμαι για να ασχοληθω με την περιπτωσαρα σου αυτη τη στιγμη θα μου περνες μεχρι και πιπα που ηδη ασχοληθηκα μαζι σου κανοντας δυο ποσταρισματα που σε αφορουν!!!

Επισκέπτης
Λάθος παραλληλισμός. Ο παίχτης πιο πολύ κρίνεται από τις ενέργειές του στο γήπεδο κι ας μην πάρει ούτε ένα αρχίδι για τρόπαιο. Ο προπονητής που δεν μπαίνει μέσα να κάνει ντρίμπλες και σουτ, από τι θα κριθεί???
απ το λιπ γκλος..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλα εσυ παλι τι κανεις τωρα ρε τζορτζ...?
λες και δεν ξερεις την περιπτωση κανεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom