Επισκέπτης
γι αυτο σε γουσταρω..επειδη οταν σε φτυνουν πιστευεις οτι ψιχαλιζει..παρε μια www.freesmileys.org] [/url] για τον κοπο σου..Μα δεν έφυγα. Με ανεπιθύμητους συνομιλητές δεν ασχολούμαι άλλο, απλώς.
γι αυτο σε γουσταρω..επειδη οταν σε φτυνουν πιστευεις οτι ψιχαλιζει..παρε μια www.freesmileys.org] [/url] για τον κοπο σου..Μα δεν έφυγα. Με ανεπιθύμητους συνομιλητές δεν ασχολούμαι άλλο, απλώς.
Επίσης απο το έργο του, όχι όμως επι τη βάσει ΜΟΝΟΝ αποτελεσμάτων.Λάθος παραλληλισμός. Ο παίχτης πιο πολύ κρίνεται από τις ενέργειές του στο γήπεδο κι ας μην πάρει ούτε ένα αρχίδι για τρόπαιο. Ο προπονητής που δεν μπαίνει μέσα να κάνει ντρίμπλες και σουτ, από τι θα κριθεί???
Άλλος ένας ανεπιθύμητος, με επίσης φοβερά επιχειρήματα.γι αυτο σε γουσταρω..επειδη οταν σε φτυνουν πιστευεις οτι ψιχαλιζει..παρε μια www.freesmileys.org] [/url] για τον κοπο σου..
γι αυτο σε γουσταρω..επειδη οταν σε φτυνουν πιστευεις οτι ψιχαλιζει..παρε μια www.freesmileys.org] [/url] για τον κοπο σου..
Άλλος ένας ανεπιθύμητος, με επίσης φοβερά επιχειρήματα.
Τέλος και με σένα.
Επίσης απο το έργο του, όχι όμως επι τη βάσει ΜΟΝΟΝ αποτελεσμάτων.
Ο Λίνεν του Πανιωνίου είναι δηλαδή χειρότερος προπονητής απο τον Μπιγκόν, επειδή ο τελευταίος πήρε κάποτε ένα πρωτάθλημα και ο Λίνεν -απ' ότι φαίνεται- δεν θα πάρει ποτέ κούπα στην Ελλάδα;
γι αυτο σε γουσταρω..επειδη οταν σε φτυνουν πιστευεις οτι ψιχαλιζει..παρε μια www.freesmileys.org] [/url] για τον κοπο σου..
Συμπάθα με, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς τώρα. Υποθέτω θα μου εξηγήσεις άλλη στιγμή.Ναι, αλλά εγώ ποστάρισα για να δείξω ότι ήταν λάθος ο παραλληλισμός σου και τίποτα άλλο. Για τα υπόλοιπα, δεν έχω χρόνο τώρα. Το scotch με περιμένει.
Οπως συμφωνούμε όλοι (ή σχεδόν όλοι) για την αξία του Οτο, έτσι πρέπει να παραδεχτείς και εσύ Λιόμας οτι έχει κάποια κολλήματα... Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλούν αλλά θεωρώ οτι δεν τον καλούσε τόσο καιρό λόγω κολλήματος. Τώρα υποθέτω οτι κάποιος του σφύριξε κάτι...
και η κωλαρα του βασικα,μην το ξεχναςΡε συ Γερμανός είναι. Σαφώς και έχει κολλήματα! Αλλά εσύ δεν έχεις κάποια κολλήματα? Εγώ δεν έχω? Όλοι μας δεν έχουμε? Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα "κολλήματά του" μας οδήγησαν αυτή την στιγμή να έχουμε την καλύτερη Εθνική που είχαμε ποτέ.
+1000000000Ρε συ Γερμανός είναι. Σαφώς και έχει κολλήματα! Αλλά εσύ δεν έχεις κάποια κολλήματα? Εγώ δεν έχω? Όλοι μας δεν έχουμε? Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα "κολλήματά του" μας οδήγησαν αυτή την στιγμή να έχουμε την καλύτερη Εθνική που είχαμε ποτέ.
και η κωλαρα του βασικα,μην το ξεχνας
Το ίδιο λέμε...Ρε συ Γερμανός είναι. Σαφώς και έχει κολλήματα! Αλλά εσύ δεν έχεις κάποια κολλήματα? Εγώ δεν έχω? Όλοι μας δεν έχουμε? Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα "κολλήματά του" μας οδήγησαν αυτή την στιγμή να έχουμε την καλύτερη Εθνική που είχαμε ποτέ.
σιγουρα αλλα αν δεν εβαζε ο βρυζας το γκολακι με τους ρωσους,τωρα ο οτο θα ηταν στη γερμανια και θα ετρωγε λουκανικα+1000000000
Δεν υπάρχει ομάδα σε Εθνικό ή συλλογικό επίπεδο που θα κάνει κάτι χωρίς την τύχη....
Έτσι είναι η μπάλλα...και αν ο Ελέ δεν έχανε την μπάλλα και ο Κόντε δεν σκόραρε τώρα θα είχαμε 1 πρωτάθλημα Ευρώπης...αλλά με το ''αν'' μπάλλα δεν παίζεις.....σιγουρα αλλα αν δεν εβαζε ο βρυζας το γκολακι με τους ρωσους,τωρα ο οτο θα ηταν στη γερμανια και θα ετρωγε λουκανικα
τραβα ρε να γλυψεις την πατουσα του mampa28 που θα περναμε πρωταθλημα ευρωπης με τον βατραχο στο τιμονι που εκανε αλλαγη τον μπιλαρχη για να βαλει τον αμπονσα..Έτσι είναι η μπάλλα...και αν ο Ελέ δεν έχανε την μπάλλα και ο Κόντε δεν σκόραρε τώρα θα είχαμε 1 πρωτάθλημα Ευρώπης...αλλά με το ''αν'' μπάλλα δεν παίζεις.....
...δεξί μπάκπου εκανε αλλαγη τον μπιλαρχη για να βαλει τον αμπονσα..