Νέα

Εάν ήσασταν στη θέση του Στολτίδη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thesspunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Όχι αν ήμουν στη θέση του Στολτίδη δεν θα πήγαινα...Ο Ρεχάγκελ σε αυτό το θέμα είναι το λιγότερο άσχετος που δεν έπαιρνε τόσο καιρό τον Ιέρο στην ομάδα της εθνικής..  :headbang: :headbang: :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λάθος παραλληλισμός. Ο παίχτης πιο πολύ κρίνεται από τις ενέργειές του στο γήπεδο κι ας μην πάρει ούτε ένα αρχίδι για τρόπαιο. Ο προπονητής που δεν μπαίνει μέσα να κάνει ντρίμπλες και σουτ, από τι θα κριθεί???
Επίσης απο το έργο του, όχι όμως επι τη βάσει ΜΟΝΟΝ αποτελεσμάτων.
Ο Λίνεν του Πανιωνίου είναι δηλαδή χειρότερος προπονητής απο τον Μπιγκόν, επειδή ο τελευταίος πήρε κάποτε ένα πρωτάθλημα και ο Λίνεν -απ' ότι φαίνεται- δεν θα πάρει ποτέ κούπα στην Ελλάδα;

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Παιδιά, σχεδόν όλα τα thread, τα έχετε μαμήσει :humpleg: ...

Γνωρίζετε την έννοια του off-topic και τους κανόνες ενός forum ? Ήμαρτον δηλαδή, σεβαστήτε λίγο και τους υπόλοιπους που παρακολουθούν κάποια θέματα...

:tickedoff:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Επίσης απο το έργο του, όχι όμως επι τη βάσει ΜΟΝΟΝ αποτελεσμάτων.
Ο Λίνεν του Πανιωνίου είναι δηλαδή χειρότερος προπονητής απο τον Μπιγκόν, επειδή ο τελευταίος πήρε κάποτε ένα πρωτάθλημα και ο Λίνεν -απ' ότι φαίνεται- δεν θα πάρει ποτέ κούπα στην Ελλάδα;

Ναι, αλλά εγώ ποστάρισα για να δείξω ότι ήταν λάθος ο παραλληλισμός σου και τίποτα άλλο. Για τα υπόλοιπα, δεν έχω χρόνο τώρα. Το scotch με περιμένει.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ναι, αλλά εγώ ποστάρισα για να δείξω ότι ήταν λάθος ο παραλληλισμός σου και τίποτα άλλο. Για τα υπόλοιπα, δεν έχω χρόνο τώρα. Το scotch με περιμένει.
Συμπάθα με, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς τώρα. Υποθέτω θα μου εξηγήσεις άλλη στιγμή.
Προς το παρόν, πιες κι ένα scotch για μένα!    :dancing:

Επισκέπτης
Εννοείται ότι θα πήγαινα. Μιλάμε για την φανέλα της Εθνικής έτσι? Εκεί δεν χωράνε ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο Ότο προφανώς θα είχε κάποια πλάνα στο μυαλό του στα οποία δεν "χώραγε" ο Στολτίδης παρότι παιχταράς. Τι προσωπικό να είχε μαζί του δηλαδή ο Ότο? Αμφιβάλλω αν έχουν συναντηθεί ποτέ οι δυο τους!!! Εσύ δηλάδή αν είχες Ανρί, Νίστελροϊ, Ρομάριο, Φαν Μπάστεν, Καρέκα και Ραούλ, θα τους έβαζες όλους μέσα? :cheesy:

Και ο Ότο είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ η Εθνική, το λένε τα αποτελέσματα (και δεν αναφέρομαι μόνο στο 2004). Κάπου έχω σε ένα .xls με ΟΛΑ τα παιχνίδια της Εθνικής από το 1930 (δεν το βρίσκω τώρα γαμώτο!). Κρατάω επίσης προπονητές και σκόρερς. Αν δείτε το ρεκόρ νικών-ισοπαλιών-ηττών αφότου ήρθε ο Ότο, θα πάθετε πλάκα. Αν κάποιος έχει αντίρηση ας αποδείξει το αντίθετο.

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οπως συμφωνούμε όλοι (ή σχεδόν όλοι) για την αξία του Οτο, έτσι πρέπει να παραδεχτείς και εσύ Λιόμας οτι έχει κάποια κολλήματα... Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλούν αλλά θεωρώ οτι δεν τον καλούσε τόσο καιρό λόγω κολλήματος.  Τώρα υποθέτω οτι κάποιος του σφύριξε κάτι...

Επισκέπτης
Οπως συμφωνούμε όλοι (ή σχεδόν όλοι) για την αξία του Οτο, έτσι πρέπει να παραδεχτείς και εσύ Λιόμας οτι έχει κάποια κολλήματα... Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλούν αλλά θεωρώ οτι δεν τον καλούσε τόσο καιρό λόγω κολλήματος.  Τώρα υποθέτω οτι κάποιος του σφύριξε κάτι...

Ρε συ Γερμανός είναι. Σαφώς και έχει κολλήματα! Αλλά εσύ δεν έχεις κάποια κολλήματα? Εγώ δεν έχω? Όλοι μας δεν έχουμε? Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα "κολλήματά του" μας οδήγησαν αυτή την στιγμή να έχουμε την καλύτερη Εθνική που είχαμε ποτέ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ Γερμανός είναι. Σαφώς και έχει κολλήματα! Αλλά εσύ δεν έχεις κάποια κολλήματα? Εγώ δεν έχω? Όλοι μας δεν έχουμε? Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα "κολλήματά του" μας οδήγησαν αυτή την στιγμή να έχουμε την καλύτερη Εθνική που είχαμε ποτέ.
και η κωλαρα του βασικα,μην το ξεχνας

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
+1000000000

και η κωλαρα του βασικα,μην το ξεχνας

Δεν υπάρχει ομάδα σε Εθνικό ή συλλογικό επίπεδο που θα κάνει κάτι χωρίς την τύχη....

OP
OP
thesspunter

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το ίδιο λέμε...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
+1000000000

Δεν υπάρχει ομάδα σε Εθνικό ή συλλογικό επίπεδο που θα κάνει κάτι χωρίς την τύχη....
σιγουρα αλλα αν δεν εβαζε ο βρυζας το γκολακι με τους ρωσους,τωρα ο οτο θα ηταν στη γερμανια και θα ετρωγε λουκανικα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
σιγουρα αλλα αν δεν εβαζε ο βρυζας το γκολακι με τους ρωσους,τωρα ο οτο θα ηταν στη γερμανια και θα ετρωγε λουκανικα
Έτσι είναι η μπάλλα...και αν ο Ελέ δεν έχανε την μπάλλα και ο Κόντε δεν σκόραρε τώρα θα είχαμε 1 πρωτάθλημα Ευρώπης...αλλά με το ''αν'' μπάλλα δεν παίζεις.....

Επισκέπτης
Έτσι είναι η μπάλλα...και αν ο Ελέ δεν έχανε την μπάλλα και ο Κόντε δεν σκόραρε τώρα θα είχαμε 1 πρωτάθλημα Ευρώπης...αλλά με το ''αν'' μπάλλα δεν παίζεις.....
τραβα ρε να γλυψεις την πατουσα του mampa28 που θα περναμε πρωταθλημα ευρωπης με τον βατραχο στο τιμονι που εκανε αλλαγη τον μπιλαρχη για να βαλει τον αμπονσα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom