Νέα

Εάν ήσασταν στη θέση του Στολτίδη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thesspunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
τραβα ρε να γλυψεις την πατουσα του mampa28 που θα περναμε πρωταθλημα ευρωπης με τον βατραχο στο τιμονι που εκανε αλλαγη τον μπιλαρχη για να βαλει τον αμπονσα..
Γαμησέ τα....τί ήταν πάλι εκείνο???? :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Καλά... θα ψάξω να βρω το αρχείο και θα το ανεβάσω να δείτε τι γινόταν στις εποχές προ-Ρεχάγκελ και στην εποχή με-Ρεχάγκελ... Και μετά μιλήστε μου για τύχες, για βρύζες, για αν, κτλ, κτλ, κτλ. Είναι απλοί και συγκεκριμένοι αριθμοί, δεν υπάρχει κάτι το αφηρημένο! Και αυτό που μετράει(ειδικά στο ποδόσφαιρο) είναι το σκορ στο ταμπλώ. Τίποτε άλλο!

Επισκέπτης
Τελικά μερικοί έχουν χοντρό κόλλημα με τον Μπάγιεβιτς.
Ακόμη και θρεντ για το ψάρεμα της τσιπούρας ν'ανοίξει αυτοί θα πεταχτούν ως ήχος προερχόμενος εκ των οπισθίων του σώματος και θ'αρχίσουν το παραλήρημα τους.

Εντέλει μάλλον δίκιο είχαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι όταν έλεγαν ''ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος''.
μας το εχεις ξαναπει..δεν βαριεσαι να επαναλαμβανεσαι & να μας τα κανεις τσουρεκια???

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Τελικά δεν θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας ο Ιεροκλής Στολτίδης στα φιλικά με Τσεχία και Φινλανδία στην Κύπρο. Ο έμπειρος μέσος έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λίγο πριν την αναχώρηση για τη Μεγαλόνησο, μίλησε με τον Ότο Ρεχάγκελ, ζητώντας από εκείνον την εξαίρεσή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ: "Ο ποδοσφαιριστής Ιεροκλής Στολτίδης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, η οποία αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας 4/2/2008 για την Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά, αντιμετωπίζοντας την Τρίτη 5/2/2008 την αντίστοιχη της Τσεχίας και την Τετάρτη 6/2/2008 την αντίστοιχη της Φινλανδίας".

ΠΗΓΗ Kαλα εκανε και τους εγραψε στα παπαρια του,ο Γερμανος ναι μεν εσπασε τον εγωισμο του και τον καλεσε αλλα αργα το θυμηθηκε.
Και σιγα το θεμα,για φιλικα εννοειται η κληση.
Αυτες οι συμπεριφορες ειναι κυριων κωλοτρυπιδατων και τις σιχαινομαι.
Μπραβο Ιερο

Επισκέπτης
Όπως σας είχα υποσχεθεί, επανέρχομαι με το αρχείο που σας έλεγα.

Δείτε το λίγο και συγκρίνετε την προ και μετά Ρεχάγκελ εποχή. Οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους. Έχω βγάλει τα στατιστικά από τότε που ξεκίνησε ο Ρεχάγκελ (παρόλο που ξεκίνησε άσχημα με 5άρα από την Φιλανδία!!!). Κάντε την σούμα και στα υπόλοιπα παιχνίδια, παίξτε γενικά με το excel και θα καταλάβετε εύκολα ότι ΠΡΙΝ τον Ρεχάγκελ ήμασταν για τον πέουλα.

Αυτά για τους... "επιστήμονες-προπονητές"!!!

Εθνική Ελλάδος

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εμένα μου άρεσε η δικαιολογία του Στολτίδη: ''δεν είμαι σε ηλικία που να μπορώ να προσφέρω τα μέγιστα''!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Η κληση σας προωθειται!!!!

Παντως αν ημουν ο Στολτιδης ΔΕΝ θα πηγαινα γιατι θα ημουν καβατζωμενος!
Αν ημουν ποδοσφαιριστης ποδοσφαιριστης σε μικρη ομαδα θα πηγαινα γιατι αν δεν πηγαινα θα μου εκοβαν το ποδοσφαιρο!!!

Τωρα φταιω εγω να θυμηθω που ο Ντεμης καποτε δεν ηθελε να παει να παιξει στην Εθνικη και ειχε γινει της πόπης?????

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Αν ήμουν ο Στολτίδης θα έπαιρνα ένα σκασμό λεφτά και δεν θα είχα ανάγκη να γράφω σε σαιτ που ασχολείται με τον αγοραιο έρωτα
Μάλλον θα πήγαινα για προπόνηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom