Νέα

Δουλεύοντας εθελοντικά - χτίζοντας βιογραφικό & γνωριμίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Τα λέμε ρε,απλά σε πειράζω.... ;)

Εγώ να ξέρεις δεν είμαι ούτε με συριζοαριστερο συρφετό αλλά ούτε όμως και με τα σκουπίδια τύπου Φιλελέδες. Στην Ελλάδα τα ίδια σκατά είναι. Απλώς έθεσα θέμα προβληματισμού για την αγορά εργασίας.

Επισκέπτης
Αυτή είναι σωστή άποψη... :rockon:
εαν κανεις εθελοντισμο, ασε το πως θα ζησεις, αλλα πως θα μαρκαλησεις? :cheesy:
Κατι μπαρμπουνια, τις αγκυρες που θα σαλπαρει το καραβι, γκουχου, γκουχου με επιασε ο λαιμος, βαρυ το πρωινο πουρο :cheesy:

Αυτό περίμενα εγώ. Ωραίος Ntountaras!
Ευχαριστω για το θετικο σχολιο.

Καλημερα, καλο μηνα και καλη εβδομαδα σε ολους τους αναγνωστες και τις αναγνωστριες :)

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Μπίλυ να προσέχεις
Η γραμματέας διαβάζει μπουρδέλα (αν δεν με πιστεύεις κοίταξε τον υπολογιστή της)
Και έμαθε ότι την πας για απόλυση
Κι ετοίμασε καπότα γεμάτη αφροδίσια να στη φορέσει

Κάποιες γυναίκες είναι εκδικητικές    :cheesy:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Τη καλημέρα σου σε όλους και στο Μπίλλυ που μαλώσαμε. Θα ήθελα πολύ να διαβάσω γνώμες για το θρεντ!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Και καλό μήνα επίσης σε όλους και όλες!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.306
Πόντοι
2.356
οτι με την εθελοντικη αγγαρεια θα πας μπροστα σε περιοδο κρισης, τοτε παω πασο.
Αυτο θα ειχε νοημα εαν:
Ησουν σε μια προκομενη χωρα π.χ. Αμερικη, Ευρωπη && (λοτζικαλ εντ της Σε) ησουν ανευ εργασιακης πειρας.
Για καμμιας καριολας το γιο ειτε την κορη δεν παω τζαμπα. Θα με πληρωνουν εστω κι ενα Ευρω την ωρα ΜΕ ΕΣΤΩ το χαμηλοτερο ενσημο. Αλλιως ξαναγυρνω στο χωριο μου και στη ντουντα μου εαν τα βρω σκουρα.

Πάντως αδερφέ δεν είναι και ωραίο αν το πας εκεί να σε πληρώνουν με ψίχουλα... Με αυτη το λογική αν το παμε σύμφωνα με το άρθρο που παρέθεσα στο θρεντ αυτοί που δέχονται με  500 ευρώ "χαλάνε" τα πάντα και κατεβάζουν τους μισθούς και τις αποδοχές.

Στο τέλος όπως πάμε αντί για μισό θα σου χτυπάνε τη πλάτη και θα σου δίνουν ψιλά λέγοντας: Αυτά για να πιεις μια μπύρα.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ΕΧει τυχει να παω σε εταιρια αθλητικων ειδων και να μου πουν να δουλεψω μια βδομαδα χωρις αμοιβη για να με δοκιμασουν...χωρις να πληρωθω σε καμια περιπτωση ειτε παρουν ειτεοχι... ΕΡιξα τρελό κραξιμο.. Φχαριστηθηκε η ψυχη μου.

Μισω καθε κορη και γιο αφεντικου που παιζουν τους καμποσουσ...ουστ μουνια βρωμικα

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.306
Πόντοι
2.356
ΕΧει τυχει να παω σε εταιρια αθλητικων ειδων και να μου πουν να δουλεψω μια βδομαδα χωρις αμοιβη για να με δοκιμασουν...χωρις να πληρωθω σε καμια περιπτωση ειτε παρουν ειτεοχι... ΕΡιξα τρελό κραξιμο.. Φχαριστηθηκε η ψυχη μου.

Μισω καθε κορη και γιο αφεντικου που παιζουν τους καμποσουσ...ουστ μουνια βρωμικα

Ταμία δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. έχουν δύο όψεις. Ζυγίζεις. Φυσικά έχεις μάτια και βλέπεις. Μην είμαστε απόλυτοι στη ζωή μας.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπίλυ να προσέχεις
Η γραμματέας διαβάζει μπουρδέλα (αν δεν με πιστεύεις κοίταξε τον υπολογιστή της)
Και έμαθε ότι την πας για απόλυση
Κι ετοίμασε καπότα γεμάτη αφροδίσια να στη φορέσει

Κάποιες γυναίκες είναι εκδικητικές    :cheesy:

;)

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Εθελοντική εργασία... Χμμμ... Δεν είναι κι άσχημα. Σε κάτι αναπηρικά σωματεία μπουκάρουν κάτι βυζάρες σκυλοφατσάρες, που και που, εκτός από κάτι τερατόμορφα μπάζα που συχνάζουν γενικά (τα μπάζα για να τσιμπήσουν γάμο με επιδοτούμενο σακάτη). Μοναδικές ευκαιρίες για πήδημα άνευ προηγουμένου. Φυσικά μέχρι να τις πείσεις να κάνουν το εθελοντικό γαμήσι, θα κουραστείς πολύ, γιατί αυτές δεν έχουν να κερδίσουν κάτι από αυτό.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Νομιζω οτι εξαρτάται απο τον εργοδότη αλλα και το τι θα κανει κανεις ως "εθελοντής"

Προσωπικά, δε θα έδινα σε εθελοντή να κανει κάτι σημαντικό αλλα ίσως αποτελει ευκαιρία για κάποια παιδιά που απλά θέλουν ένα ξεκινημα.

Ο καθενας κρίνεται απο την ποιότητα της δουλειάς του, εστω και αν αυτο ειναι κατι ασήμαντο.

Επισκέπτης
Mενεδημος, εννοουσα καποια ατομα, που εχουν μια εστω μικρη πειρα, θα πρεπει να απαιτησουν τα αυτονοητα.
Απο την αλλη μερια εθελοντισμος ειναι και οι υπερωριες που κανεις χωρις να τις πληρωνεσαι κι ας εισαι ο τοπ στην καταταξη. Σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι να υπαρχει ενα μετρο οπως γραφτηκε κι απο αλλο μελος. Γιατι κι εσυ ως υπαλληλος αλλα και το αφεντικο αν ψοφησει η κατσικα λογω αλογιστης εκμεταλλευσης θα φατε τα @@ρια του τραγου. Δεν ειναι κακο ενιοτε να βαζεις πλατη αφιλοκερδως, οχι ομως σε τακτικη βαση.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Mενεδημος, εννοουσα καποια ατομα, που εχουν μια εστω μικρη πειρα, θα πρεπει να απαιτησουν τα αυτονοητα.
Απο την αλλη μερια εθελοντισμος ειναι και οι υπερωριες που κανεις χωρις να τις πληρωνεσαι κι ας εισαι ο τοπ στην καταταξη. Σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι να υπαρχει ενα μετρο οπως γραφτηκε κι απο αλλο μελος. Γιατι κι εσυ ως υπαλληλος αλλα και το αφεντικο αν ψοφησει η κατσικα λογω αλογιστης εκμεταλλευσης θα φατε τα @@ρια του τραγου. Δεν ειναι κακο ενιοτε να βαζεις πλατη αφιλοκερδως, οχι ομως σε τακτικη βαση.

Πολύ λογική προσέγγιση.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Εχω την εντύπωση οτι εχεις μπερδέψει τον εθελοντισμό με το υπαλληλίκι.

Ατομα με μικρή πείρα, σε τι διαφέρουν απο ένα έξυπνο εθελοντή;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πρεπει να εισαι μεγαλο κοροιδο να δουλευεις χωρις να παιρνεις λεφτα

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Χαριν συζήτησης

Η coca cola έχει 3 θέσεις εθελοντών στο τμήμα μάρκετινγκ. Διάρκεια - 4 μήνες. Ενδεχομένως όποιος δείξει οτι ειναι ταλέντος να προσληφθεί.

Απο την άλλη το τμήμα μαρκετινγκ κάποιας άλλης εταιρίας με σαφως μικρότερες δυνατότητες προσφέρει την ίδια θέση, με βασικό μισθό.

Τι απο τα 2 θα διαλέγατε;

Επισκέπτης
Σε ένα σχολείο με 10 μαθητές αγόρια, οι 9 είναι γιοί Δημοσίων Υπαλλήλων και ο ένας (ο Γιώργος) είναι γιος του Μπαρμπά Μήτσου του σιδερά...

Τα Σάββατα εδώ και κάμποσα χρόνια, ο Γιώργος αντί να την αράζει στη Μαρίνα του Φλοίσβου, πάει στο σιδεράδικο να βάλει ένα χεράκι να ξαλαφρώσει τον μπαμπά του. Το βδομαδιάτικο χαρτζιλίκι που παίρνει, είναι ακριβώς ίδιο με των άλλων 9 παιδιών.

Ερώτημα: Είναι εθελοντισμός αυτό που κάνει ο Γιώργος ναι ή όχι;
Θα έπρεπε να παίρνει μεγαλύτερο χαρτζιλίκι από τ άλλα τα παιδιά ναι ή όχι;
Και τέλος: Εσείς τι θα κάνατε στη θέση του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom