Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
το μονο δωρακι που χρειαζονται αυτες ειναι μια δωροεπιταγη απ το φαρμακειο γιατι ολες με το ενα ποδι στο ταφο ειναι ;)
ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ
Σε αυτές κανε δώρο μια πάπια για να κατουράνε...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
το μονο δωρακι που χρειαζονται αυτες ειναι μια δωροεπιταγη απ το φαρμακειο γιατι ολες με το ενα ποδι στο ταφο ειναι ;)
ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ
έχεις πάει σε πολλά μαγαζιά και έχεις δει τέτοιες καταστάσεις??? εγώ όσες έχω δει είναι κυρίες ευγενικές και καλοστεκούμενες.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Διάβασα το thread και αναρωτιέμαι... καλά τα "δωράκια" στις κοπέλες αλλά είναι χρήσιμα όταν έχεις την ρεσεψιονιστ πίσω από την πόρτα να ξεροβήχει γιατί αργεί??? μήπως το "δωράκι" το χρειάζεται η "υποδοχή" ώστε να μας κάνει πλάτες??? Αν και προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ δωράκι ομολογώ πως το σκέφτομαι... από ευγένεια τουλάχιστον, προς τις υπηρεσίες τόσο της κοπέλας όσο και της "υποδοχής".

Βασικά, τα δωράκια έτσι όπως τα καταλαβαίνω εγώ δεν τα κάνουμε για να μας προσφερθούν καλύτερες υπηρεσίες.. αν ήταν έτσι δε θα ήταν δωράκια αλλά συναλλαγές.Τα δώρα γίνονται ως δείγμα ευγνωμοσύνης στην κοπέλα που ίσως θα την κάνει να νιώσει λίγο καλύτερα μέσα σε αυτό το δύσκολο επάγγελμα που ασκεί. ;)

Εγώ παλιότερα χωρίς να μου τρέχουν και τα λεφτά απ'τα μπατζάκια είχα αγοράσει μια κολώνια σε μια κοπέλα από Φυλής στην οποία είχα πάει αρκετές φορές.Της το έδωσα μετά την πράξη για να μην εκληφθεί ως δωροδοκία και η χαρά της ήταν απερίγραπτη.Βέβαια δεν κρύβω οτι κι εγώ ένιωσα πολύ καλά μέσα μου βλέποντας την έτσι.Ίσως να μην ήταν τόσο ανιδιοτελής η πράξη μου τελικά.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Βασικά, τα δωράκια έτσι όπως τα καταλαβαίνω εγώ δεν τα κάνουμε για να μας προσφερθούν καλύτερες υπηρεσίες.. αν ήταν έτσι δε θα ήταν δωράκια αλλά συναλλαγές.Τα δώρα γίνονται ως δείγμα ευγνωμοσύνης στην κοπέλα που ίσως θα την κάνει να νιώσει λίγο καλύτερα μέσα σε αυτό το δύσκολο επάγγελμα που ασκεί. ;)

Εγώ παλιότερα χωρίς να μου τρέχουν και τα λεφτά απ'τα μπατζάκια είχα αγοράσει μια κολώνια στη Σοφία(σοφάκι) από Φυλής στην οποία είχα πάει αρκετές φορές.Της το έδωσα μετά την πράξη για να μην εκληφθεί ως δωροδοκία και η χαρά της ήταν απερίγραπτη.Βέβαια δεν κρύβω οτι κι εγώ ένιωσα πολύ καλά μέσα μου βλέποντας την έτσι.Ίσως να μην ήταν τόσο ανιδιοτελής η πράξη μου τελικά.
μ'αρεσει το σκεπτικό σου. ίσως πράξω κάτι ανάλογο...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εχουμε και λεμε ποσα μπουρδελα εχουμε περιπου καμμια 200 ωραια παω να παρω απο χοντο τοσες κολωνιες και να τις μοιρασω στα κοριτσια ετσι για να χαμογαλασει και αυτων το χειλακι
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και θα λεω μια ευγενικη χορηγεια των μπουρδελα .τιβι

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
εχουμε και λεμε ποσα μπουρδελα εχουμε περιπου καμμια 200 ωραια παω να παρω απο χοντο τοσες κολωνιες και να τις μοιρασω στα κοριτσια ετσι για να χαμογαλασει και αυτων το χειλακι
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και θα λεω μια ευγενικη χορηγεια των μπουρδελα .τιβι

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kwstakis21

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
έχεις πάει σε πολλά μαγαζιά και έχεις δει τέτοιες καταστάσεις??? εγώ όσες έχω δει είναι κυρίες ευγενικές και καλοστεκούμενες.

το οτι καποιες τσατσες σου φαιρονται ευγενικα, δε σημαινει οτι πισω απ τη πλατη σου δεν σε θαβουν στη κουζινα μαζι με την πουτανα
πχ
πληρωσες και πηρες το φτηνο προγραμα?
-κοιτα να μπατιρη ,το γυφτο, το τσιγκουνι κτλ

περαασες σαλονι και εφυγες χωρις να μπεις?
-κοιτα το μαλακα τον μπουρδελιαρη τον αχρηστο, θα γυρισει ολα τα μπουρδελα να παρει ματι και μετα δε θα γαμησει κιολας πουθενα, ειναι αρρωστος

εδωσες 100ευρω-200ευρω?
-κοιτα μην ειναι πλαστο φαινεται κωλοφατσα

εισαι χοντρος?
-κοιτα τον μπουχεσα που θελει και να γαμησει, που να το βρει το πουλι του ρε αυτος, απα παπαπα που να βρει κανονικη γκομενα αυτος, μια ζωη στα μπουρδελα θαναι

παιρνεις τηλ και ρωτας τη ηλικια ειναι η κοπέλα?
-θα σου πει οτι ειναι 23 ενω ειναι 38 η πατσαβουρα της

ζητας λιγο χαρτι γιατι εχει τελιωσει?
-κοιτα το μαλακα το τελιωσε ολο

ρωτας απο που ειναι η κοπέλα?
-σου λεει ελληνιδα ενω ειναι απ τα τυρανα και το δυραχειο

εχεις μικρο πουλι?
-αφου της το λεει η πουτανα, σε κοροιδευουνε για το ποσο δυστηχισμενος εισαι και για το πως δεν θα βρεις ποτε σου γκόμενα

εισαι απ τη δουλεια λιγο ταλαιπωρημενος και βρωμικος?
-α το βρωμιαρη ουστ απ δω

-εισαι ντυμενος απλα με φορμες κτλ?
τι να περασει αυτος δωματιο, αμα τον γυρισεις αναποδα ουτε 5ε δεν θα του πεσουν

και εκει που πεφτει το χοντρο κραξιμο(δικαιολογιμενο βεβαια)...σε οσους θελουν δαχτυλα στο κωλο, αυταρχικα κτλ. Πουστηδες τους αναιβαζουν πουστηδες τους καταιβαζουν.

ΥΓ.φυσικα δε μιλαω για σενα, αλλα γενικα
ΥΓ2. πιο βρωμερα και σιχαμερα πλασματα απ τις τσατσαδες στον κοσμο δεν υπαρχουν. Κουτσομπολες, ψευτρες, γλειωδης, διπροσωπες κτλ.....
Καταραμενες ειναι γιατι αν δεν ηταν θα καθοντουσαν στα γεραματα σπιτια τους με τα εγγονια τους και δε θα βαραγαν βαρδιες στα ντελα απλα ειναι εκει γιατι πληρωνουν τις χασουρες τους στο τζογο.
ΥΓ3. Υπαρχουν και καλες τσατσαδες απλα ειναι λιγες και επιβαιβεονουν τον κανονα.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
το οτι καποιες τσατσες σου φαιρονται ευγενικα, δε σημαινει οτι πισω απ τη πλατη σου δεν σε θαβουν στη κουζινα μαζι με την πουτανα
πχ
πληρωσες και πηρες το φτηνο προγραμα?
-κοιτα να μπατιρη ,το γυφτο, το τσιγκουνι κτλ

περαασες σαλονι και εφυγες χωρις να μπεις?
-κοιτα το μαλακα τον μπουρδελιαρη τον αχρηστο, θα γυρισει ολα τα μπουρδελα να παρει ματι και μετα δε θα γαμησει κιολας πουθενα, ειναι αρρωστος

εδωσες 100ευρω-200ευρω?
-κοιτα μην ειναι πλαστο φαινεται κωλοφατσα

εισαι χοντρος?
-κοιτα τον μπουχεσα που θελει και να γαμησει, που να το βρει το πουλι του ρε αυτος, απα παπαπα που να βρει κανονικη γκομενα αυτος, μια ζωη στα μπουρδελα θαναι

παιρνεις τηλ και ρωτας τη ηλικια ειναι η κοπέλα?
-θα σου πει οτι ειναι 23 ενω ειναι 38 η πατσαβουρα της

ζητας λιγο χαρτι γιατι εχει τελιωσει?
-κοιτα το μαλακα το τελιωσε ολο

ρωτας απο που ειναι η κοπέλα?
-σου λεει ελληνιδα ενω ειναι απ τα τυρανα και το δυραχειο

εχεις μικρο πουλι?
-αφου της το λεει η πουτανα, σε κοροιδευουνε για το ποσο δυστηχισμενος εισαι και για το πως δεν θα βρεις ποτε σου γκόμενα

εισαι απ τη δουλεια λιγο ταλαιπωρημενος και βρωμικος?
-α το βρωμιαρη ουστ απ δω

και εκει που πεφτει το χοντρο κραξιμο(δικαιολογιμενο βεβαια)...σε οσους θελουν δαχτυλα στο κωλο, αυταρχικα κτλ. Πουστηδες τους αναιβαζουν πουστηδες τους καταιβαζουν.

ΥΓ.φυσικα δε μιλαω για σενα, αλλα γενικα
ΥΓ2. πιο βρωμερα και σιχαμερα πλασματα απ τις τσατσαδες στον κοσμο δεν υπαρχουν. Κουτσομπολες, ψευτρες, γλειωδης, διπροσωπες κτλ.....
Καταραμενες ειναι γιατι αν δεν ηταν θα καθοντουσαν στα γεραματα σπιτια τους με τα εγγονια τους και δε θα βαραγαν βαρδιες στα ντελα απλα ειναι εκει γιατι πληρωνουν τις χασουρες τους στο τζογο.
ΥΓ3. Υπαρχουν και καλες τσατσαδες απλα ειναι λιγες και επιβαιβεονουν τον κανονα.
Συμφωνώ αλλά από όλα τα τελευταία θα κρατήσω. ίσως πέτυχα σε εξαιρέσεις!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης

εγω σε μασαζ παντα φορμες φοραω κ ανετα ρουχα  κ ποτε δεν ειχα αυτη την αντιμετωπιση που γραφεις εσυ.Ισα ισα...

kwstakis21

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
εγω σε μασαζ παντα φορμες φοραω κ ανετα ρουχα  κ ποτε δεν ειχα αυτη την αντιμετωπιση που γραφεις εσυ.Ισα ισα...

και καλα κανεις, αυτο ελειπε να φορας και κουστουμι
απλα δεν εννοω οτι ολα αυτα θα τα πουν μπροστα σου ή μου,
αν γινοταν αυτο αλλωστε θατρωγαν μπουκετο
απλα εννοω οτι λενε πισω απ τη πλατη σου-μου οτν εισαι δωματιο και περιμενεις ή εχεις φυγει ;)

Επισκέπτης
και καλα κανεις, αυτο ελειπε να φορας και κουστουμι
απλα δεν εννοω οτι ολα αυτα θα τα πουν μπροστα σου ή μου,
αν γινοταν αυτο αλλωστε θατρωγαν μπουκετο
απλα εννοω οτι λενε πισω απ τη πλατη σου-μου οτν εισαι δωματιο και περιμενεις ή εχεις φυγει ;)

k που ξερεις τι λενε?εχεις κρυφακουσει τοσες φορες που να λες αυτο ειναι ο κανονας?δεν βρισκω κανενα λογο να σε βριζουν πουτανες κ τσατσαδες.Αν δεν πηγαιναν πελατες θα ψοφαγαν στην πεινα

kwstakis21

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
k που ξερεις τι λενε?εχεις κρυφακουσει τοσες φορες που να λες αυτο ειναι ο κανονας?δεν βρισκω κανενα λογο να σε βριζουν πουτανες κ τσατσαδες.Αν δεν πηγαιναν πελατες θα ψοφαγαν στην πεινα

οκ μαν
δε το συνεχιζω.......
εχεις τη γνωμη σου
καλο ειναι αλλωστε να ζεις σε ενα κοσμο αγγελικα πλασμενο ;)

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6

Εγώ παλιότερα χωρίς να μου τρέχουν και τα λεφτά απ'τα μπατζάκια είχα αγοράσει μια κολώνια σε μια κοπέλα από Φυλής στην οποία είχα πάει αρκετές φορές.Της το έδωσα μετά την πράξη για να μην εκληφθεί ως δωροδοκία και η χαρά της ήταν απερίγραπτη.Βέβαια δεν κρύβω οτι κι εγώ ένιωσα πολύ καλά μέσα μου βλέποντας την έτσι.Ίσως να μην ήταν τόσο ανιδιοτελής η πράξη μου τελικά.
΄
Φίλε, όσο κι αν κατά βάθος ήταν οφελιμιστική η ενέργειά σου, έκανες πολύ καλά και ως προς τη χρονική στιγμή που το έδωσες (μετά την πράξη). Αυτή σου η πράξη χαρακτηρίζει (θετικά) εσένα. Ξεχνάμε φαίνεται πως είναι νέες κοπέλες που κτάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να συντηρούνται από τους γονείς τους και να σπουδάζουν. Οι περισσότερες έχουν επιλέξει να γίνουν πουτάνες στην ξενιτιά προκειμένου να συντηρηθούν και να βοηθήσουν κάπως και τις οικογένειές τους στη Ρωσία κλπ. Ίσως αυτό να μην ήταν το παιδικό τους όνειρο, αλλά μια από τις λίγες επιλογές τους στην σκληρή πραγματικότητα. Το να κάνεις κάποιο δωράκι σε μια νέα στην ηλικία επαγγελματία πόρνη, το βρίσκω ευγενική (και αντρίκια κίνηση). Ποιός άλλωστε δεν θα ήθελε να του δώσει ο εργοδότης του κάποιο δώρο?

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Καποιες φορές δίνω κατι τις (πουρμπουάρ), αν το αξίζει φυσικά και πραγματικά στην επόμενη φορά το θυμούνται και είναι ακομα καλύτερα!
Βέβαια υπάρχουν και περίεργες καταστάσεις όπως να ζητήσουν επίμονα κάτι (πχ εμένα μου ζητούσε το σταυρό που φορούσα!!!) αλλά και φάσεις που κολλάς σαν μαλάκας (πχ μου έτυχε να δίνω σε ρδελο-πτάνα 10€ και κείνει να μην το παίρνει και να λέει σιγά τα ψιλά!!!)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Καποιες φορές δίνω κατι τις (πουρμπουάρ), αν το αξίζει φυσικά και πραγματικά στην επόμενη φορά το θυμούνται και είναι ακομα καλύτερα!
Βέβαια υπάρχουν και περίεργες καταστάσεις όπως να ζητήσουν επίμονα κάτι (πχ εμένα μου ζητούσε το σταυρό που φορούσα!!!) αλλά και φάσεις που κολλάς σαν μαλάκας (πχ μου έτυχε να δίνω σε ρδελο-πτάνα 10€ και κείνει να μην το παίρνει και να λέει σιγά τα ψιλά!!!)
το μονο που δινο εγω σαν δορακι ειναι το τομαρι μου..........  :dancing: :2funny:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
το μονο που δινο εγω σαν δορακι ειναι το τομαρι μου..........  :dancing: :2funny:

ψευτη !!! εμενα μου ειχες πει πως τους αφηνεις ενα πλαστικο σακουλακι με πεοτζους που λεει και ο πιτσι :grin:

welcome back στη παρεα παλιοσειρα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom