DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
καλος σας βρηκαψευτη !!! εμενα μου ειχες πει πως τους αφηνεις ενα πλαστικο σακουλακι με πεοτζους που λεει και ο πιτσι
welcome back στη παρεα παλιοσειρα ;)
καλος σας βρηκαψευτη !!! εμενα μου ειχες πει πως τους αφηνεις ενα πλαστικο σακουλακι με πεοτζους που λεει και ο πιτσι
welcome back στη παρεα παλιοσειρα ;)
΄
Φίλε, όσο κι αν κατά βάθος ήταν οφελιμιστική η ενέργειά σου, έκανες πολύ καλά και ως προς τη χρονική στιγμή που το έδωσες (μετά την πράξη). Αυτή σου η πράξη χαρακτηρίζει (θετικά) εσένα. Ξεχνάμε φαίνεται πως είναι νέες κοπέλες που κτάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να συντηρούνται από τους γονείς τους και να σπουδάζουν. Οι περισσότερες έχουν επιλέξει να γίνουν πουτάνες στην ξενιτιά προκειμένου να συντηρηθούν και να βοηθήσουν κάπως και τις οικογένειές τους στη Ρωσία κλπ. Ίσως αυτό να μην ήταν το παιδικό τους όνειρο, αλλά μια από τις λίγες επιλογές τους στην σκληρή πραγματικότητα. Το να κάνεις κάποιο δωράκι σε μια νέα στην ηλικία επαγγελματία πόρνη, το βρίσκω ευγενική (και αντρίκια κίνηση). Ποιός άλλωστε δεν θα ήθελε να του δώσει ο εργοδότης του κάποιο δώρο?
βεβαίως ,επίσης σε αυτές τις σχέσεις θεωρώ σωστό μόνο το μπουρμπουάρ .....οτιδηποτε πιο ακριβο απο εσωρουχα το θεωρω υπερβολη ;)
οντως , γιατι περνει οτι θελει.βεβαίως ,επίσης σε αυτές τις σχέσεις θεωρώ σωστό μόνο το μπουρμπουάρ .....
Α!!!! γιαυτό μπερδέυτηκε μία και με φώναξε iblis ...εκτος κι αν εισαι ομορφοπαιδο οπως εγω,
οποτε θα σε θυμαται σιγουρα....
οτιδηποτε πιο ακριβο απο εσωρουχα το θεωρω υπερβολη ;)
ε ρε πεινες που χουν πεσει.....Χμμμ.
Σε κάποια βυζιτού στο κωλονάκι μεσημεριάτικα μου είπε πως πεινάει, και πηγαίνοντας στο ραντεβού σπίτι της της πήρα ένα κοτόπουλο σαν δώρο!
Μηπως δεν έκανα σωστά?
Τόφαγε μετά όπως μου είπε και ήταν νοστιμότατο...
Κάποια σέρβα μίλφ , Αννα -όχι η γνωστή της Κασσάνδρας - πριν περίπου 10 χρόνια στην Π Ιωακείμ. Δεν ξέρω ακόμη αν υπάρχει τηλ δεν έχω πιά. Πάντως απο υπηρεσίες έσκιζε. Το πρωκτικό στάνταρ.που ειναι αυτη στο κολωνακι φιλτατε?
Κάποια σέρβα μίλφ , Αννα -όχι η γνωστή της Κασσάνδρας - πριν περίπου 10 χρόνια στην Π Ιωακείμ. Δεν ξέρω ακόμη αν υπάρχει τηλ δεν έχω πιά. Πάντως απο υπηρεσίες έσκιζε. Το πρωκτικό στάνταρ.
( Τώρα το σκέπτομαι λές να ήταν συγγενής πχ μαμά είτε κάποια μεγαλύτερη εξαδέλφη της τωρινής ?
Οταν προσφερη καλες υπηρεσιες το μαρουλι το ξεχναμεμου εχει φαη μαρουλι αυτη.... αλλα χαλαλι .
Οταν προσφερη καλες υπηρεσιες το μαρουλι το ξεχναμε
Και οι πουτανες γυναίκες ειναι. Υπάρχει γυναικα που να μην θέλει τα δωρακια της? Ολες θελουν το αντιτιμο τους για να σου δωσουν αυτο που θες, ειτε πηδημα ειναι αυτο ειτε την ησυχια σου ειτε οτιδήποτε.
Συμφωνώ αυτό που λες... σπάνια δίνη κοπέλα το τηλ.την και ανταλλάζει μηνύματά...τανες=επαγγελματιες=μετα το ωραρειο=γυναικες,πια γυναικα απο μικρη δεν θελει το δωρο της,εγω πιστευω οτι ρολο παιζουν 2 πραγματα να τις αρεσεις και η χημεια,δεν ειναι λιγες η φορες που δινουν τηλ.και ανταλαζουμε μυνηματα.
για να φταση καποιος να κανη δωρο συμαινη πως του αρεση αυτο που ζη η ωρα που περναει και το κανη οχι για να εχη καλη μεταχειρηση και υπηρεσιες αλλα γιατι το αισθανετε.....Συμφωνώ αυτό που λες... σπάνια δίνη κοπέλα το τηλ.την και ανταλλάζει μηνύματά...
Το καλύτερο δώρα είναι για μια ιερόδουλη σεβασμό το επάγγελμά που κανί,αυτό λέω και πιστεύω...και γιατί το λέω? δυστυχώς πολύς κασμάς μας έχει παρεξήγηση,βλέπουν πουτάνες όχι επαγγελματισμός, λυπάμαι για αυτό.....
[size=20pt]ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ "ΣΕΒΑΣΜΟ" ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!!!
[/size]
Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα δώρα, αισθάνομαι υποχρεωμένη απέναντί του!!!!