Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
΄
Φίλε, όσο κι αν κατά βάθος ήταν οφελιμιστική η ενέργειά σου, έκανες πολύ καλά και ως προς τη χρονική στιγμή που το έδωσες (μετά την πράξη). Αυτή σου η πράξη χαρακτηρίζει (θετικά) εσένα. Ξεχνάμε φαίνεται πως είναι νέες κοπέλες που κτάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να συντηρούνται από τους γονείς τους και να σπουδάζουν. Οι περισσότερες έχουν επιλέξει να γίνουν πουτάνες στην ξενιτιά προκειμένου να συντηρηθούν και να βοηθήσουν κάπως και τις οικογένειές τους στη Ρωσία κλπ. Ίσως αυτό να μην ήταν το παιδικό τους όνειρο, αλλά μια από τις λίγες επιλογές τους στην σκληρή πραγματικότητα. Το να κάνεις κάποιο δωράκι σε μια νέα στην ηλικία επαγγελματία πόρνη, το βρίσκω ευγενική (και αντρίκια κίνηση). Ποιός άλλωστε δεν θα ήθελε να του δώσει ο εργοδότης του κάποιο δώρο?

+1 Ευγε συντροφε...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
πάντως εννοείτε ότι σε όλες αρέσει ...το δώρο .....το κακό είναι οτι μερικές μετά το θεωρούν κεκτημένο, ενσωματωμένο στη τιμή...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οτιδηποτε πιο ακριβο απο εσωρουχα το θεωρω υπερβολη ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βεβαίως ,επίσης σε αυτές τις σχέσεις θεωρώ σωστό  μόνο το  μπουρμπουάρ .....
οντως , γιατι περνει οτι θελει.
δλδ αλλη θελει κομμωτηριο, αλλη δεξερωτι,
οποτε καλυτερα ενα δωρακι μια στο τοσο,
παρα να κανει οτι δε σε ξερει,
εκτος κι αν εισαι ομορφοπαιδο οπως εγω,
οποτε θα σε θυμαται σιγουρα....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
οτιδηποτε πιο ακριβο απο εσωρουχα το θεωρω υπερβολη ;)

:think: :think: Χμμμ.
Σε κάποια βυζιτού στο κωλονάκι μεσημεριάτικα μου είπε πως πεινάει, και πηγαίνοντας στο ραντεβού σπίτι της της πήρα ένα κοτόπουλο σαν δώρο! :grin:
Μηπως δεν έκανα σωστά?
Τόφαγε μετά όπως μου είπε και ήταν νοστιμότατο...  :2funny: :2funny:

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
που ειναι αυτη στο κολωνακι φιλτατε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:think: :think: Χμμμ.
Σε κάποια βυζιτού στο κωλονάκι μεσημεριάτικα μου είπε πως πεινάει, και πηγαίνοντας στο ραντεβού σπίτι της της πήρα ένα κοτόπουλο σαν δώρο! :grin:
Μηπως δεν έκανα σωστά?
Τόφαγε μετά όπως μου είπε και ήταν νοστιμότατο...  :2funny: :2funny:
ε ρε πεινες που χουν πεσει..... :headbang: :headbang:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
που ειναι αυτη στο κολωνακι φιλτατε?
Κάποια σέρβα μίλφ , Αννα -όχι η γνωστή της Κασσάνδρας - πριν περίπου 10 χρόνια στην Π Ιωακείμ. Δεν ξέρω ακόμη αν υπάρχει τηλ δεν έχω πιά. Πάντως απο υπηρεσίες έσκιζε. Το πρωκτικό στάνταρ.
:think:( Τώρα το σκέπτομαι λές να ήταν συγγενής πχ μαμά είτε κάποια μεγαλύτερη εξαδέλφη της τωρινής  ?  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Κάποια σέρβα μίλφ , Αννα -όχι η γνωστή της Κασσάνδρας - πριν περίπου 10 χρόνια στην Π Ιωακείμ. Δεν ξέρω ακόμη αν υπάρχει τηλ δεν έχω πιά. Πάντως απο υπηρεσίες έσκιζε. Το πρωκτικό στάνταρ.
:think:( Τώρα το σκέπτομαι λές να ήταν συγγενής πχ μαμά είτε κάποια μεγαλύτερη εξαδέλφη της τωρινής  ?  :grin:

μου εχει φαη μαρουλι αυτη.... αλλα χαλαλι .

mayroskoufis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Και οι πουτανες γυναίκες ειναι. Υπάρχει γυναικα που να μην θέλει τα δωρακια της? Ολες θελουν το αντιτιμο τους για να σου δωσουν αυτο που θες, ειτε πηδημα ειναι αυτο ειτε την ησυχια σου ειτε οτιδήποτε.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Και οι πουτανες γυναίκες ειναι. Υπάρχει γυναικα που να μην θέλει τα δωρακια της? Ολες θελουν το αντιτιμο τους για να σου δωσουν αυτο που θες, ειτε πηδημα ειναι αυτο ειτε την ησυχια σου ειτε οτιδήποτε.

Σωστος ο γίγαντας
Δεν γίνεται αλλιώς και σε όλα τα επίπεδα με τις γυναίκες.
Πρέπει να προσθέσω οτι πάντα παίζει ρόλο ο τρόπος που θα δωθεί το δωράκι και η χρονική στιγμή και πολλά άλλα (γαμώ τη τρέλα μου άσχετο  :headbang: )

Apaleutos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ ρε παιδιά πιστεύω ότι οι ιερόδουλες είναι απλά άνθρωποι.Και κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός.Αν θελήσει να σου φερθεί ξέχωριστα μπορεί να τ κάνει με πολλούς τρόπους και όχι μόνο με το να σου προφέρει καλύτερες υπηρεσίες ή κουκούρι.Πολλές φορές ίσως σε κάποια κοπέλα να μην παίζει ρόλο αν θα της αφήσεις κάτι παραπάνω ή όχι.Πιστεύω στην χημεία ανάμεσα σε δύο υπάρξεις,ασχέτως ομορφιάς και ας είναι και ζιγκολό/ιερόδουλη.Από 'κει και πέρα αν κάποιος αιθάνεται καλά με τον να προσφέρει οτιδήποτε σε μια κοπέλα,από ένα φιλί με γλώσσα,ποίημα τριαντάφυλλο μέρχι και να της αγοράσει σπίτι, τότε καλά κάνει και το κάνει.Δεν είμαι απόλυτος απλά μια ιδέα εκφράζω  :- :huh:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τανες=επαγγελματιες=μετα το ωραρειο=γυναικες,πια γυναικα απο μικρη δεν θελει το δωρο της,εγω πιστευω οτι ρολο παιζουν 2 πραγματα να τις αρεσεις και η χημεια,δεν ειναι λιγες η φορες που δινουν τηλ.και ανταλαζουμε μυνηματα.

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.037
τανες=επαγγελματιες=μετα το ωραρειο=γυναικες,πια γυναικα απο μικρη δεν θελει το δωρο της,εγω πιστευω οτι ρολο παιζουν 2 πραγματα να τις αρεσεις και η χημεια,δεν ειναι λιγες η φορες που δινουν τηλ.και ανταλαζουμε μυνηματα.
Συμφωνώ αυτό που λες... σπάνια δίνη κοπέλα το τηλ.την και ανταλλάζει μηνύματά...

Το καλύτερο δώρα είναι για μια ιερόδουλη σεβασμό το επάγγελμά που κανί,αυτό λέω και πιστεύω...και γιατί το λέω? δυστυχώς πολύς κασμάς μας έχει παρεξήγηση,βλέπουν πουτάνες όχι επαγγελματισμός, λυπάμαι για αυτό.....

[size=20pt]ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ "ΣΕΒΑΣΜΟ" ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!!! 
  [/size]
Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα δώρα, αισθάνομαι υποχρεωμένη απέναντί του!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Συμφωνώ αυτό που λες... σπάνια δίνη κοπέλα το τηλ.την και ανταλλάζει μηνύματά...

Το καλύτερο δώρα είναι για μια ιερόδουλη σεβασμό το επάγγελμά που κανί,αυτό λέω και πιστεύω...και γιατί το λέω? δυστυχώς πολύς κασμάς μας έχει παρεξήγηση,βλέπουν πουτάνες όχι επαγγελματισμός, λυπάμαι για αυτό.....

[size=20pt]ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ "ΣΕΒΑΣΜΟ" ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!!! 
   [/size]
Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα δώρα, αισθάνομαι υποχρεωμένη απέναντί του!!!!

για να φταση καποιος να κανη δωρο συμαινη πως του αρεση αυτο που ζη η ωρα που περναει και το κανη οχι για να εχη καλη μεταχειρηση και υπηρεσιες αλλα γιατι το αισθανετε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom