You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δωράκια σε πουτάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 763
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ναι ρε παιδια την επομενη φορα να μπενετε στο μπουρδελο κουστουμαριμενη και με μια ανθοδεσμη στα χερια!!!!Η μονη φορα που εκανα "δωρακι" σε πουτανα ηταν ενα 20αρικο παραπανω απο την στανταρ τιμη για να μου δωσει κουλουρακι........
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
λες να πεση ??? αμα τις κανω δορακια? καλι εμπειρια ;)
κανω αραια και που δωρακια , συνηθως εσωρουχα...
και να μην της αρεσει αυτο που θα της παρεις,λες να πεση ??? αμα τις κανω δορακια? καλι εμπειρια ;)
οι γυναικες εκτιμουν πολυ τετοιες κινησεις...
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
καλη ιδεα θα παω κατι στιν αντριαννα αυτη θα το εκτιμηση........ γιατι κατι αλλες παπαροβιολες δεν εκτιμουν τιποτα.... για να το λεω ξερω.....και να μην της αρεσει αυτο που θα της παρεις,
οι γυναικες εκτιμουν πολυ τετοιες κινησεις...
Αντριαννα ειναι η γυναικα σου, σωστα?καλη ιδεα θα παω κατι στιν αντριαννα αυτη θα το εκτιμηση........ γιατι κατι αλλες παπαροβιολες δεν εκτιμουν τιποτα.... για να το λεω ξερω.....
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
οχι δεν ειναι γυναικα μου..... ειναι αυτη που με εξηταρη ..... καταλαβες???? ;)Αντριαννα ειναι η γυναικα σου, σωστα?
αυτη που μου ελεγες σε πμ?οχι δεν ειναι γυναικα μου..... ειναι αυτη που με εξηταρη ..... καταλαβες???? ;)
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ναι και το παραξενο με θυμηθηκε αμεσος ασε και το αλλο 35 λπετα μεσα ειμουνααυτη που μου ελεγες σε πμ?
ποσα εδωσες?ναι και το παραξενο με θυμηθηκε αμεσος ασε και το αλλο 35 λπετα μεσα ειμουνα
περιμενω με αγωνια την αναλυτικη κριτικη
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
εχει διμοσιευτη η κριτικι, μου δευτερι φορα μεσα στο δοματιο μαζι τισ ανω του μισαορου ιλκρινα τι να πο και το περιεργο γινοτανε σκοτομος απο κοσμο, πληρωσα 20 ευρο, δεν ξερω τι σινβενη μαζι μου οταν με βλεπει .... προσπερασε πελατη το καταλαβενης αυτο?ποσα εδωσες?
περιμενω με αγωνια την αναλυτικη κριτικη
αξιος φιλε!!!εχει διμοσιευτη η κριτικι, μου δευτερι φορα μεσα στο δοματιο μαζι τισ ανω του μισαορου ιλκρινα τι να πο και το περιεργο γινοτανε σκοτομος απο κοσμο, πληρωσα 20 ευρο, δεν ξερω τι σινβενη μαζι μου οταν με βλεπει .... προσπερασε πελατη το καταλαβενης αυτο?
τη βρηκα, αν θελετε να την δειτε ειναι
kwstakis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Aν πας λουλουδια απλα θα στολισουν το βαζο του μπουρδελου
Αν πας γλυκα-σοκολατακια θα τα τσακισει η τσατσα ασε που αν τα πλακωσει και η πουτανα μπορει την επομενη φορα να εχει γινει σαν βοδι.
Αν της πας χρυσαφικο θα το σκοτωσει ο γκομενος για φραγκα.
Το καλυτερο ειναι να δωσεις κανα tip και αυτο πριν την πραξη για να σε προσεξει καλυτερα, μετα την πραξη δεν εχει νοημα.
Βεβαια οτι και να δωσεις ενα ειναι συγουρο, την επομενη φορα θα περιμενει το ιδιο ή και καλυτερο δωρακι και αν δεν παιξει δωρακι συγουρα θα στραβωσει με τη παρτυ σου και απο κει που πας να κανεις τα πραγματα καλυτερα θα τα κανεις χειροτερα
Αν πας γλυκα-σοκολατακια θα τα τσακισει η τσατσα ασε που αν τα πλακωσει και η πουτανα μπορει την επομενη φορα να εχει γινει σαν βοδι.
Αν της πας χρυσαφικο θα το σκοτωσει ο γκομενος για φραγκα.
Το καλυτερο ειναι να δωσεις κανα tip και αυτο πριν την πραξη για να σε προσεξει καλυτερα, μετα την πραξη δεν εχει νοημα.
Βεβαια οτι και να δωσεις ενα ειναι συγουρο, την επομενη φορα θα περιμενει το ιδιο ή και καλυτερο δωρακι και αν δεν παιξει δωρακι συγουρα θα στραβωσει με τη παρτυ σου και απο κει που πας να κανεις τα πραγματα καλυτερα θα τα κανεις χειροτερα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Η μονη φορα που εκανα "δωρακι" σε πουτανα ηταν ενα 20αρικο παραπανω απο την στανταρ τιμη για να μου δωσει κουλουρακι........
Το ΞΑΝΑΚΑΝΑ !!!!!!!!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Διάβασα το thread και αναρωτιέμαι... καλά τα "δωράκια" στις κοπέλες αλλά είναι χρήσιμα όταν έχεις την ρεσεψιονιστ πίσω από την πόρτα να ξεροβήχει γιατί αργεί??? μήπως το "δωράκι" το χρειάζεται η "υποδοχή" ώστε να μας κάνει πλάτες??? Αν και προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ δωράκι ομολογώ πως το σκέφτομαι... από ευγένεια τουλάχιστον, προς τις υπηρεσίες τόσο της κοπέλας όσο και της "υποδοχής".
kwstakis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Διάβασα το thread και αναρωτιέμαι... καλά τα "δωράκια" στις κοπέλες αλλά είναι χρήσιμα όταν έχεις την ρεσεψιονιστ πίσω από την πόρτα να ξεροβήχει γιατί αργεί??? μήπως το "δωράκι" το χρειάζεται η "υποδοχή" ώστε να μας κάνει πλάτες???
το μονο δωρακι που χρειαζονται αυτες ειναι μια δωροεπιταγη απ το φαρμακειο γιατι ολες με το ενα ποδι στο ταφο ειναι ;)
ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις