Επισκέπτης
Το βλεπω να κλεινει συντομα το μαγαζι!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Απο αυτους που ξερω εδω μεσα ολοι ειναι ωραια παιδια..
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Απο αυτους που ξερω εδω μεσα ολοι ειναι ωραια παιδια..
αν εισαι ωραιος οπως το μαναρι στην φωτο κανω και τζαμπα αν και θα ειμαι η τσατσα
Πως θα παρουσιάζεις την κοπέλα για κάνε μια πρόβα τι θα λες?![]()
Πως θα παρουσιάζεις την κοπέλα για κάνε μια πρόβα τι θα λες?![]()
απο σενα πιο πολλα δοντια εχω σιγουραοπότε ξέρουμε ότι είσαι και φαφούτα
πιπα πισωκολλητο ελευθερα πιασιματα![]()
![]()
![]()
![]()
οοοοοοοοοοχι
εχουμε τις πιο καυλιαρες γκομενες εδω κατι αλλο θα βρουμε
απο σενα πιο πολλα δοντια εχω σιγουρα
στοματικό να λες είναι πιο elegant.![]()
αυτο τωρα το ειδα ,δεν πιστευω να το εννοεις???πλακα κανεις ετσι???Ρε δεν κόβεις τις μαλακίεςαν γουστάρεις μπινελίκωμα απο πληκτρολογιο πάμε στο άλλο θρέντ και αν γουστάρεις και απο κοντά κατέβα πειραιά να τα πούμε απο κοντά . ;)
Νομιζω οτι το χει η κοπελα stranger!
E τι λες?
θελει λιγο δουλειτσα να λυθει η γλωσσιτσα της και ειναι ετοιμη...
Νομιζω οτι το χει η κοπελα stranger!
E τι λες?
θελει λιγο δουλειτσα να λυθει η γλωσσιτσα της και ειναι ετοιμη...
Πολύ καλή είναι λίγη δουλίτσα θέλει μόνο δώσε της τα φώτα σου και μερικεές συμβουλές απο την εμπειρία σου όπως για παράδειγμα να τους λέει να κάθονται να μην στέκονται κοντά στην πόρτα,να χτυπάει ευγενικά την πόρτα όταν κάποιος πελάτης αργεί κτλ.![]()
θα τους παιρνω απο το χερακι και θα τους λεω καλε τετοιο παλικαρι και να το τρωει το κρυο/ζεστην (αναλογα την εποχη) ελα μεσα να δεις τι ωραια που ειναι.
Αυτο ειναι!!!
Εισαι σουπερ!
Βεβαια αν μας πιανεις απο κατι αλλο και οχι απο το χερακι, και αρκουδα να χει στο δωματιο εχουμε μπει..![]()
![]()
Καλα το πας.
ευα ασε τα λογια και πιασε δουλιαλες εε;;; για τις βιτρινες τι λες θα πιασει;
μια φορα ειχα κανει ενα δωρακι σε μια και μετα ηταν τρομερη στο γαμησι
ακόμα την παίζεις ρε παπάρα ?παιζουν σημαντικο ρολο τα δωρα
μια φορα ειχα κανει ενα δωρακι σε μια και μετα ηταν τρομερη στο γαμησι