Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για να φταση καποιος να κανη δωρο συμαινη πως του αρεση αυτο που ζη η ωρα που περναει και το κανη οχι για να εχη καλη μεταχειρηση και υπηρεσιες αλλα γιατι το αισθανετε.....
να δω τί αλλες μαλακιες θα διαβασω..

ΠΟΥΤΑΝΟΚΑΨΟΥΡίΑΣΗ λεγεται παληκαρι μου. δεν την εχεις ξαναακουσει την ασθενεια ? ειναι ευρέως διαδεδομενη..

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
να δω τί αλλες μαλακιες θα διαβασω..

ΠΟΥΤΑΝΟΚΑΨΟΥΡίΑΣΗ λεγεται παληκαρι μου. δεν την εχεις ξαναακουσει την ασθενεια ? ειναι ευρέως διαδεδομενη..
ο γραφων πρεπει να κανη τον διαβαζων να καταλαβαινη με απλους ορους,το τοποθετησες ιατρικως χε!χε!

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Δώρα και ιερόδουλες. Καλά που μας τα παίρνουν οι κανονικές μας τα πέρνουν και οι ιερόδουλες. Άλλοτε γιατι την εχουμε πατήσει μαζί τους άλλοτε γιατι θέλουμε να τις ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες που μας παρέχουν. Τα κοσμήματα έχουν πάντα την τιμητική τους. Και αν είσαι και παντρεμένος προσπαθείς με κάθε τρόπο να μην το μάθει η γυναίκα σου. Περιουσίες ολόκληρες έχουν δωριθεί. Είναι να μην το αναλύσεις το θεματάκι?

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ερχεται μια πουτανα και μου λέει σου αρεσει το κολιέ μου, μου το έκανε δώρο ενας πελάτης...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Συμφωνώ αυτό που λες... σπάνια δίνη κοπέλα το τηλ.την και ανταλλάζει μηνύματά...

Το καλύτερο δώρα είναι για μια ιερόδουλη σεβασμό το επάγγελμά που κανί,αυτό λέω και πιστεύω...και γιατί το λέω? δυστυχώς πολύς κασμάς μας έχει παρεξήγηση,βλέπουν πουτάνες όχι επαγγελματισμός, λυπάμαι για αυτό.....

[size=20pt]ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ "ΣΕΒΑΣΜΟ" ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!!!  
  [/size]
Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα δώρα, αισθάνομαι υποχρεωμένη απέναντί του!!!!
Πολυ σωστα τα λες... ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ειναι τα παντα... ΟΛΑ !!!

Αλλο επαγγελματισμος και αλλο ''πουτανια''
Ο κοσμος ισως μπερδευει τις εννοιες με την εκμεταλλευση σε γενικα πλαισια ενω πεφτει και πολυ ζηλεια...

Επισκέπτης
Μια φορά έδωσα δέκα ευρά μπουρμπουάρ σε ρδέλλο και η απάντηση που πήρα ήταν
<<λίγα μου δίνεις>>  :huh:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εγώ μια φορά με μια συγκεκριμένη συγκινήθηκα. Μετά απο ανελέητο γαμήσι σε στούντιο(κι αφού είχα σκάσει στη τσα2 τα 50γιούρια), επειδή πέρασα τέλεια φιλοτιμήθηκα να δώσω στο κορίτσι μέσα ένα 10κάρικο παραπάνω. Η ίδια αρνήθηκε και μάλιστα μου είπε πως πέρασε και η ίδια πολύ όμορφα και την επόμενη φορά να τη παίρνω με 40άρι :). κάτι το οποίο έγινε όσες φορές την επισκέφθηκα

μετά τιμής

Ο Π Υ Ρ Ο Κ Α Λ Ο Σ
;) :sunglasses:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
εγώ μια φορά με μια συγκεκριμένη συγκινήθηκα. Μετά απο ανελέητο γαμήσι σε στούντιο(κι αφού είχα σκάσει στη τσα2 τα 50γιούρια), επειδή πέρασα τέλεια φιλοτιμήθηκα να δώσω στο κορίτσι μέσα ένα 10κάρικο παραπάνω. Η ίδια αρνήθηκε και μάλιστα μου είπε πως πέρασε και η ίδια πολύ όμορφα και την επόμενη φορά να τη παίρνω με 40άρι :). κάτι το οποίο έγινε όσες φορές την επισκέφθηκα

μετά τιμής

Ο Π Υ Ρ Ο Κ Α Λ Ο Σ
ακριβως το ιδιο μου συνεβει με Αννα (?) φωκ17 απογευματινη βαρδια την Τριτη που μας περασε

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1

μετά τιμής

Ο Π Υ Ρ Ο Κ Α Λ Ο Σ

Ωραίο κόλπο να πηδάμε φθηνότερα ρε μάγκες πως δε το'χα σκεφτεί... :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω ο μαλακας την πρωτη φορα που πηγα με ct , εκτος απο 250ε της πηγα και σοκολατακια...εκτος του οτι περασα χαλια (εφυγα στο μισαωρο) ακομα γελαω με τον εαυτο μου...ημουνα σα χεσμενο αγορακι με τα σοκολατακια στο χερι  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγω ο μαλακας την πρωτη φορα που πηγα με ct , εκτος απο 250ε της πηγα και σοκολατακια...εκτος του οτι περασα χαλια (εφυγα στο μισαωρο) ακομα γελαω με τον εαυτο μου...ημουνα σα χεσμενο αγορακι με τα σοκολατακια στο χερι  :2funny: :2funny:
Ἄ, ὅταν πρὸ ἀμνημονεύτων ἐτῶν ἐσυνουσιαζόμην μετ' ἐπισκεπτριῶν τοὺς ἐδώριζα ἀθύρματα διὰ τὰ τέκνα των (τὸ 80% εἶχαν).

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ἄ, ὅταν πρὸ ἀμνημονεύτων ἐτῶν ἐσυνουσιαζόμην μετ' ἐπισκεπτριῶν τοὺς ἐδώριζα ἀθύρματα διὰ τὰ τέκνα των (τὸ 80% εἶχαν).

...γιατι οπως λεει και ο Ηρακλειτος: Τα ανθρώπων δοξάσματα παίδων αθύρματα

Επισκέπτης

Συνημμένα

• s_toys1.jpg
    s_toys1.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
Καλὰ νὰ πάθετε!!!
Και το καλύτερο ποιο είναι; Μετά μέσα στο δωμάτιο (επειδή μάλλον κατάλαβε ότι είπε μλκια και δεν θα ξανάβλεπε από 'μενα ούτε τρυπημένο ευρώ) έλεγε ότι <<τα λεφτά είναι shit>> κι ότι δεν την ενδιαφέρουν καθόλου... ευγενέστατη και πνευματική ύπαρξη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom