baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
υγ ξερω οτι το χεις μικρο....
υγ μικρο μεν θαυματουργο δε
και οποτε θες τα στηνουμε να δουμε ποιο εχει μεγαλυτερες αντοχες
υγ ξερω οτι το χεις μικρο....
Αυτος που καψουρευεται πιστευω δεν εχει συνηδητοποιησει τι ζηταει η κοπελα και τι αυτοςΗ κυκλοθυμία δεν είναι χαρακτηριστικό των αντρών. Όχι πως δεν υπάρχουν αλλά δεν μας διακρίνει. Όπως και να 'χει όμως και κυκλοθυμικός να είναι κάποιος είναι άλλο θέμα, η συζήτηση έχει να κάνει με το πότε ψεύδονται αυτές και πότε όχι και που οφείλεται αυτό.
Τώρα για την παύση που λέω να κάνει κάποιος που έχει καψουρευτεί δεν συμφωνείς; Ποια είναι η καλύτερη δράση σ' αυτή την περίπτωση;
Συμφωνώ, αλλά μπορούν να αποτελέσουν λύση. Σημαντικό!Οσο για τις παυσεις που λες ....
Αυτες τις θεωρω παιδιαστικες μαλακιες που υποδηλωνουν αδυναμια διαχειρισης συναισθηματων...
παντα ερωτευομαστε το ανεξερευνητο , το αγνωστο η οπως αλλιως θες πες το , το γνωστο το βαριομαστε , μεχρι να βρουμε παλι κατι μυστηριο να μας γοητευσει και παλι αυτο να παλιωσει και να το βαρεθουμε...καπως ετσι παει αυτη η ιστορια δηλαδη κυκλικα ;)Αυτος που καψουρευεται πιστευω δεν εχει συνηδητοποιησει τι ζηταει η κοπελα και τι αυτος
Δεν εχει καταλαβει την ολη κατασταση ....
Αν ομως ειχε βαλει εξ αρχης καποια ορια μεσα του ξερωντας τι ζηταει και τι παιζει δεν θα καψουρευοταν οτι και να του ελεγε η εκανε η κοπελα....
Ειναι θεμα μυαλου πιστευω....
μας κεντριζει το ενδιαφερον το αγνωστο..παντα ερωτευομαστε το ανεξερευνητο , το αγνωστο η οπως αλλιως θες πες το , το γνωστο το βαριομαστε , μεχρι να βρουμε παλι κατι μυστηριο να μας γοητευσει και παλι αυτο να παλιωσει και να το βαρεθουμε...καπως ετσι παει αυτη η ιστορια δηλαδη κυκλικα ;)
ακριβως , το αγνωστο μας ελκυει οσο ειναι αγνωστο , οταν γινει γνωστο το βαριομαστε ;)μας κεντριζει το ενδιαφερον το αγνωστο..
σωστα ,καποιος μου ειχε πει οτι στον ερωτα πρεπει να κρατας αυτο το "ψεμα" συνειδητα , για να σε κανει να περνας ομορφα , στην πραγματικοτητα η ολη διαδικασια ειναι ενα τριψιμο και μια ανταλλαγη υγρων...Δημιουργουμε μια μυθοπλασια γυρω απο το αγνωστο,που μας ιντριγκαρει και θελουμε να το γνωρισουμε,καπου εκει μπερδευουμε τα συναισθηματα μας και νομιζουμε οτι καψουρευομαστε ;)
Αυτος που καψουρευεται πιστευω δεν εχει συνηδητοποιησει τι ζηταει η κοπελα και τι αυτος
Δεν εχει καταλαβει την ολη κατασταση ....
Αν ομως ειχε βαλει εξ αρχης καποια ορια μεσα του ξερωντας τι ζηταει και τι παιζει δεν θα καψουρευοταν οτι και να του ελεγε η εκανε η κοπελα....
Ειναι θεμα μυαλου πιστευω....
Οσο για τις παυσεις που λες ....
Αυτες τις θεωρω παιδιαστικες μαλακιες που υποδηλωνουν αδυναμια διαχειρισης συναισθηματων...
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.... (Δεν γνωριζω αν ειναι και σωστη αλλα εγω ετσι το αντιλαμβανομαι)
γιατι το λες αυτο τυπε?(δεν είναι άσχετο αυτές του πεζοδρομίου παίρνουνε πολύ περισσότερα δωράκια από αυτές των μπουρδέλων)
τυπε σε μερικες περιπτωσεις επρεπε να μου κανουν εμενα δωρο αυτες"Θα έπρεπε να είχα κάνει σε κάποιες περιπτώσεις".
τυπε σε μερικες περιπτωσεις επρεπε να μου κανουν εμενα δωρο αυτες
πάντα , καί πάντα έσώρουχα set όλόκληρα
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, μην ξεχάσεις να μου στήλεις τα τάπερ μου πλημένα
Αστα στην κυρια Γιννα ;)