Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
800px-Glock17.jpg
:think:

υγ ξερω οτι το χεις μικρο.... :birdman:
:thumbsup:

υγ μικρο μεν θαυματουργο δε :birdman:
και οποτε θες τα στηνουμε να δουμε ποιο εχει μεγαλυτερες αντοχες :birdman:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Η κυκλοθυμία δεν είναι χαρακτηριστικό των αντρών. Όχι πως δεν υπάρχουν αλλά δεν μας διακρίνει. Όπως και να 'χει όμως και κυκλοθυμικός να είναι κάποιος είναι άλλο θέμα, η συζήτηση έχει να κάνει με το πότε ψεύδονται αυτές και πότε όχι και που οφείλεται αυτό.
Τώρα για την παύση που λέω να κάνει κάποιος που έχει καψουρευτεί δεν συμφωνείς; Ποια είναι η καλύτερη δράση σ' αυτή την περίπτωση;
Αυτος που καψουρευεται πιστευω δεν εχει συνηδητοποιησει τι ζηταει η κοπελα και τι αυτος
Δεν εχει καταλαβει την ολη κατασταση ....

Αν ομως ειχε βαλει εξ αρχης καποια ορια μεσα του ξερωντας τι ζηταει και τι παιζει δεν θα καψουρευοταν οτι και να του ελεγε η εκανε η κοπελα....

Ειναι θεμα μυαλου πιστευω....

Οσο για τις παυσεις που λες ....
Αυτες τις θεωρω παιδιαστικες μαλακιες που υποδηλωνουν αδυναμια διαχειρισης συναισθηματων...

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.... (Δεν γνωριζω αν ειναι και σωστη αλλα εγω ετσι το αντιλαμβανομαι)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αυτος που καψουρευεται πιστευω δεν εχει συνηδητοποιησει τι ζηταει η κοπελα και τι αυτος

Αν ομως ειχε βαλει εξ αρχης καποια ορια μεσα του ξερωντας τι ζηταει και τι παιζει δεν θα καψουρευοταν οτι και να του ελεγε η εκανε η κοπελα....

παντα ερωτευομαστε το ανεξερευνητο , το αγνωστο η οπως αλλιως θες πες το , το γνωστο το βαριομαστε , μεχρι να βρουμε παλι κατι μυστηριο να μας γοητευσει και παλι αυτο να παλιωσει και να το βαρεθουμε...καπως ετσι παει αυτη η ιστορια δηλαδη κυκλικα ;)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
παντα ερωτευομαστε το ανεξερευνητο , το αγνωστο η οπως αλλιως θες πες το , το γνωστο το βαριομαστε , μεχρι να βρουμε παλι κατι μυστηριο να μας γοητευσει και παλι αυτο να παλιωσει και να το βαρεθουμε...καπως ετσι παει αυτη η ιστορια δηλαδη κυκλικα ;)
:thumbsup: μας κεντριζει το ενδιαφερον το αγνωστο..

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Δημιουργουμε μια μυθοπλασια γυρω απο το αγνωστο,που μας ιντριγκαρει και θελουμε να το γνωρισουμε,καπου εκει μπερδευουμε τα συναισθηματα μας και νομιζουμε οτι καψουρευομαστε ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δημιουργουμε μια μυθοπλασια γυρω απο το αγνωστο,που μας ιντριγκαρει και θελουμε να το γνωρισουμε,καπου εκει μπερδευουμε τα συναισθηματα μας και νομιζουμε οτι καψουρευομαστε ;)
σωστα ,καποιος μου ειχε πει οτι στον ερωτα πρεπει να κρατας αυτο το "ψεμα" συνειδητα , για να σε κανει να περνας ομορφα , στην πραγματικοτητα η ολη διαδικασια ειναι ενα τριψιμο και μια ανταλλαγη υγρων...

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Οσο για τις παυσεις που λες ....
Αυτες τις θεωρω παιδιαστικες μαλακιες που υποδηλωνουν αδυναμια διαχειρισης συναισθηματων...

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.... (Δεν γνωριζω αν ειναι και σωστη αλλα εγω ετσι το αντιλαμβανομαι)

Σωστό και το παραπάνω, από την άλλη η ζωή λειτουργεί ανεξέλενγκτα και δεν μπορείς να την βάλεις σε καλούπια. Όλες οι πιθανότητες παίζουν. Το γεγονός ότι πηγαίνει καθαρά για σεξ δεν σημαίνει ντε και καλά ότι αποκλείεται η περίπτωση του έρωτα. Από την άλλη το γεγονός ότι υπάρχει η χημεία επίσης δεν σημαίνει ντε και καλά ότι είναι έρωτας ή ότι και οι δύο αναμένουν/θέλουν τα ίδια. Απο κει και πέρα, καλό είναι κανείς ν'αφήνεται κι όπου τον πάει. Ειδικά αν δεν έχει παιδιά, σκυλιά και λοιπές υποχρεώσεις διότι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με βεβαιότητα (φυσικά στην περίπτωση που κάτι τέτοιο αποζητάει και μπορεί να το διαχειριστεί).

*Εξαιρούνται από τα παραπάνω όλοι οι περιφερόμενοι αυτεπάγγελτοι σωτήρες που θεωρούν ότι θα τις αλλάξουν και θα τις βάλουν στον ίσιο δρόμο.

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Α και να της αγοράσεις σπίτι ή αμάξι δεν είναι λύση. Είναι σαν να της λες ότι στα σκάω χοντρύτερα γιατί τώρα σου πληρώνω και συναίσθημα.  :jerking:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195
Πολύ ψυχολογημένο το θέμα.
Θα σας φανεί άσχετο μάγκες αλλά έχετε αναρωτηθεί γιατί αρκετοί προτιμούν να ψωνίζουν πεζοδρόμιο αντί μπουρδέλο ;

(δεν είναι άσχετο αυτές του πεζοδρομίου παίρνουνε πολύ περισσότερα δωράκια από αυτές των μπουρδέλων)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εγω παντως, δεν θα εδινα ποτε μου !!!  :2funny:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

"Θα έπρεπε να είχα κάνει σε κάποιες περιπτώσεις".

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
τυπε σε μερικες περιπτωσεις επρεπε να μου κανουν εμενα δωρο αυτες :2funny:

Θα μου επιτρέψεις να επιμένω: "θα έπρεπε να είχα κάνει σε κάποιες περιπτώσεις"

Υ.Γ. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω για να διορθώσω αυτό το λάθος...  :(

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ποτε δεν υπαρχει περιπτωσει να ξεπεσω τοσο χαμηλα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :birdman: :birdman: :birdman: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :humpleg:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
πάντα , καί πάντα έσώρουχα set όλόκληρα  :rockon:

Stories