Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αγαπητέ μου είναι τόσο άπεχθές τό νά δείξης τήν έκτιμησή σου
σέ μία θεραπενίδα  :think:

...καθολου , αν εχεις τοση μεγαλη αναγκη και υποχρεωση στη θεραπαινιδα σου

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
    Σύμφωνα με το Savoir Vivre επιβάλλεται ένα 10% επί του αρχικού ποσού,για παράδειγμα στα 400ευρώ, το φιλοδώρημα πρέπει να είναι
  40 ευρώ,αλλά επίσης σύμφωνα με το Savoir Vivre θα πρέπει να δοθούν 50 ευρώ (και όχι 30...)διότι αλλιώς θα φανεί ότι υπολογί-
  στηκε από την πλευρά του πελάτη.Μην ξεχνάμε ότι αντικειμενικός σκοπός του φιλοδωρήματος είναι η κοπέλα να κάνει το κάτι παραπά-
  νω και όχι να μας θεωρήσει καρμίρηδες.
  Εάν τώρα κάποιος συμφωνεί με την πρακτική του φιλοδωρήματος,το θέμα είναι εάν πρέπει να δοθεί πριν ή μετά την πράξη.
  Ο Ωνάσης, συνήθιζε να δίνει τα φιλοδωρήματά του πάντα πριν,διότι έτσι εξασφάλιζε καλές υπηρεσίες.
  Είμαι της ίδιας άποψης( χωρίς να είμαι Ωνάσης...),πάντα δίνω το αντίστοιχο φιλοδώρημα στην κοπέλα και σπανίως ποτέ, έχω αντιμε-
  τωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα.
  Επίσης νομίζω ότι το φιλοδώρημα, ακόμα και εάν δοθεί εκ των υστέρων, μπορεί να σώσει μία φαινομενικά χαμένη παρτίδα( βαριεστημένη ή εκνευρισμένη κοπέλα,μη τήρηση
  των υποσχόμενων υπηρεσιών κ.λπ) , αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
     Σύμφωνα με το Savoir Vivre επιβάλλεται ένα 10% επί του αρχικού ποσού,για παράδειγμα στα 400ευρώ, το φιλοδώρημα πρέπει να είναι
  40 ευρώ,αλλά επίσης σύμφωνα με το Savoir Vivre θα πρέπει να δοθούν 50 ευρώ (και όχι 30...)διότι αλλιώς θα φανεί ότι υπολογί-
  στηκε από την πλευρά του πελάτη.Μην ξεχνάμε ότι αντικειμενικός σκοπός του φιλοδωρήματος είναι η κοπέλα να κάνει το κάτι παραπά-
  νω και όχι να μας θεωρήσει καρμίρηδες.
  Εάν τώρα κάποιος συμφωνεί με την πρακτική του φιλοδωρήματος,το θέμα είναι εάν πρέπει να δοθεί πριν ή μετά την πράξη.
  Ο Ωνάσης, συνήθιζε να δίνει τα φιλοδωρήματα του πάντα πριν,διότι έτσι εξασφάλιζε καλές υπηρεσίες.
  Είμαι της ίδιας άποψης( χωρίς να είμαι Ωνάσης...),πάντα δίνω το αντίστοιχο φιλοδώρημα στην κοπέλα και σπανίως ποτέ, έχω αντιμε-
  Επίσης νομίζω ότι το φιλοδώρημα, ακόμα και εάν δοθεί εκ των υστέρων, μπορεί να σώσει μία φαινομενικά χαμένη παρτίδα( βαριεστημένη ή εκνευρισμένη κοπέλα,μη τήρηση
  των υποσχόμενων υπηρεσιών κ.λπ) , αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο.
Α, δηλαδη αν ο Ωνασης δεν εδινε απο πριν φιλοδωρημα, επαιζε και η περιπτωση να τολμησει καποιος να μην του παρασχει σωστες υπηρεσιες?

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16

Τί να σου πω;Πάντως είναι γεγονός...

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Μα τι λέτε!
Υπάρχει φιλοδώρημα όταν προκαταβάλλεις τα χρήματα;
Στο σινεμά, στο εισιτήριο του αεροπλάνου για το καλό service, στο studio που η κοπέλα δεν έχει τσέπες... Εξάλλου, άλλο Ωνάσης κι άλλο Θανάσης...

Στα εστιατόρια, στις καφετέριες αλλά και στα μασατζίδικα που τα δίνεις μετά, κάτι μπορεί να γίνει!
Να λοιπόν ένας καλός λόγος να δώσεις τα χρήματα μετά. Έτσω κι αν πρέπει να είσαι τακτικός πελάτης.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αν και μερικες φορες ειχα καποιες που θα ηθελα να τους δωσω , μετα σκεφτηκα οτι μολις ειχαν βγαλει 20 ευρα σε 10 λεπτα και ξενερωσα αρκετα οποτε δεν εδωσα φραγκο

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Α, δηλαδη αν ο Ωνασης δεν εδινε απο πριν φιλοδωρημα, επαιζε και η περιπτωση να τολμησει καποιος να μην του παρασχει σωστες υπηρεσιες?
χαλαρα ναι απορω που ρωτας.
πες οτι πηγαινε ο αριστος σε ενα εστιατοριο να φαει ειχε τη δυνατοτητα να το αγορασει επιτοπου και να απολυσει ολους τους εργαζομενους. :sunglasses:

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Μα τι λέτε!
Υπάρχει φιλοδώρημα όταν προκαταβάλλεις τα χρήματα;
Στο σινεμά, στο εισιτήριο του αεροπλάνου για το καλό service, στο studio που η κοπέλα δεν έχει τσέπες... Εξάλλου, άλλο Ωνάσης κι άλλο Θανάσης...

Στα εστιατόρια, στις καφετέριες αλλά και στα μασατζίδικα που τα δίνεις μετά, κάτι μπορεί να γίνει!
Να λοιπόν ένας καλός λόγος να δώσεις τα χρήματα μετά. Έτσω κι αν πρέπει να είσαι τακτικός πελάτης.

Γιατί όχι;Αντί 100, δίνεις 110 από την αρχή...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
οχι ποτε σε μπουρδελο δεν εχω δωσει ,εχω παει ομως δωρο αρωμα σε μια που περναγα παντα καλα.....φιλοδωρημα εχω δωσει μονο σε μασατζηδικο γιατι ειχα περασει καλα κ γουσταρα την κοπελα

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Φιλαράκι οι πουτάνες δεν χρειάζονται φιλοδώρημα, αρκεί η οικονομική κρίση που έχουμε
για να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους, γιατί αλλιώς θα πεινάσουνε και ως 'ελεύθερες επαγγελματίες'
το σκέφτονται πολύ σοβαρά.

Πέραν αυτού, η δική μας λογική είναι ΟΧΙ στο φιλοδώρημα στις πουτάνες, γιατί άμα τις
συνηθίσεις έτσι έχασες το παιχνίδι, θα το θεωρούν δεδομένο και δεν θα έχεις και καλές
υπηρεσίες, γιατί άμα η άλλη δεν το έχει το γαμήσι και είναι ξινή και φιλοδώρημα να
πάρει πάλι ξινή θα μείνει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
χαλαρα ναι απορω που ρωτας.
πες οτι πηγαινε ο αριστος σε ενα εστιατοριο να φαει ειχε τη δυνατοτητα να το αγορασει επιτοπου και να απολυσει ολους τους εργαζομενους. :sunglasses:
θες να αγορασω το σουβλατζιδικο με τον ντιλιβερα μαζι :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλοδωρημα γιατι ? Για τα αυτονοητα ?

Δεν πατε καλα μου φαινεται .......

Ας βελτιωσουν τις παρεχομενες υπηρεσιες για να κρατησουν ενα μερος απο την δουλεια που εχουν και δεν νομιζω οτι εχουν αναγκη το φιλοδωρημα ....

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Φιλαράκι οι πουτάνες δεν χρειάζονται φιλοδώρημα, αρκεί η οικονομική κρίση που έχουμε
για να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους, γιατί αλλιώς θα πεινάσουνε και ως 'ελεύθερες επαγγελματίες'
το σκέφτονται πολύ σοβαρά.

Πέραν αυτού, η δική μας λογική είναι ΟΧΙ στο φιλοδώρημα στις πουτάνες, γιατί άμα τις
συνηθίσεις έτσι έχασες το παιχνίδι, θα το θεωρούν δεδομένο και δεν θα έχεις και καλές
υπηρεσίες, γιατί άμα η άλλη δεν το έχει το γαμήσι και είναι ξινή και φιλοδώρημα να
πάρει πάλι ξινή θα μείνει.

Δεν είναι ακριβώς έτσι,σε προσέχουν περισσότερο.Είναι ανθρώπινο.Παντού ισχύει...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν και μερικες φορες ειχα καποιες που θα ηθελα να τους δωσω , μετα σκεφτηκα οτι μολις ειχαν βγαλει 20 ευρα σε 10 λεπτα και ξενερωσα αρκετα οποτε δεν εδωσα φραγκο
:thumbsup: :cool2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
σας ειχα πει οτι παλια ειχα παει να ριξω ενα
και αφου τελειωσα κανω ετσι και βλεπω στο κομοδινα 30 ευρα :grin:
τωρα ο τυπος η τα ξεχασε τα ρεστα η τα αφησε φιλοδωρημα
επειδη ομως δεν μου πηγαινε καρδια να τα παρω το ειπα στη κοπελα η οποια τα πηρε ρωτοντας με σιγουρα ειναι του προηγουμενου,βεβαια και η κοπελα δεν τα εβαλε στη τσεπη αφου φευγοντας με ευχαρηστησε η τσατσα που δεν πηρα τα χρηματα το ευχαρηστω του μαλακα ηταν αυτο μηπως :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
  νω και όχι να μας θεωρήσει καρμίρηδες.το Savoir Vivre ειναι για τον μπεο σε τετοιες περιπτωσεις και προσωπικα χεστηκα, αν με θεωρησει καρμιρη, η οτιδηποτε αλλο απο την στιγμη που δεν ειναι κοπελα μου, μιας και μπορει να την ξαναδω, μπορει και οχι
  Ο Ωνάσης, συνήθιζε να δίνει τα φιλοδωρήματά του πάντα πριν,διότι έτσι εξασφάλιζε καλές υπηρεσίες.
  των υποσχόμενων υπηρεσιών κ.λπ) , αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο.οταν παει κανεις εκει, παει για να αδειασει και να λαβει τις απαραιτητες υπηρεσιες που πληρωνει.....
εξαλλου τα εξτρα κι αυτα πληρωνονται οταν πρεπει, με την μορφη υπηρεσιων...
χεστηκε η φοραδα στο αλωνι, αν εχει προβληματα η κοπελα που εκδιδεται, καθως ο πελατης παει να κανει την δουλεια του, για την οποια προκαταβαλει το αναλογο ποσον απο πριν και δεν ξερει και τι του ξημερωνει...

εχεις να προτεινεις κατι για την προστασια του πελατη σε περιπτωση ξεπετατζους ?
αλλο η ευγενεια και ο σεβασμος και αλλο η μαλακια του καθενος :idiot:

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
σας ειχα πει οτι παλια ειχα παει να ριξω ενα
και αφου τελειωσα κανω ετσι και βλεπω στο κομοδινα 30 ευρα :grin:
τωρα ο τυπος η τα ξεχασε τα ρεστα η τα αφησε φιλοδωρημα
επειδη ομως δεν μου πηγαινε καρδια να τα παρω το ειπα στη κοπελα η οποια τα πηρε ρωτοντας με σιγουρα ειναι του προηγουμενου,βεβαια και η κοπελα δεν τα εβαλε στη τσεπη αφου φευγοντας με ευχαρηστησε η τσατσα που δεν πηρα τα χρηματα το ευχαρηστω του μαλακα ηταν αυτο μηπως :2funny:

Μήπως στα έδωσε η κοπέλα επειδή το ευχαριστήθηκε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom