You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δωράκια σε πουτάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 763
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
όταν είμαι τρομερά ευχαριστημένος αφήνω...πχ πρόσφατα με κέλλυ της έδωσα...ή αν είμαι ct ή cg πολλές φορές δίνω παραπάνω χωρίς να απαιτώ ρέστα...Ωραιο θεμα ανοιξατε μεσα στην κριση που ζουμε.
Τι φιλοδωρημα ρε? Σε λιγο ουτε απεξω απο στουντιο δεν θα μπορουμε να περασουμε.
Να μου το θυμηθητε...
Εχει καποια λογικη σαν σκεψη, ομως το θεσατε σε εντελως λαθος χρονο.
bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλά, εσύ με τα 10ρικα και τα 20ρικα που δίνεις τί φιλοδώρημα να δώσεις;στο να κακομαθαινουν τα πουτανακια
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Αν μια κοπελλα πραγματικα ειναι πολυ καλη τοτε αν το θελεις μπορεις να τις δωσεις κατι.στο να κακομαθαινουν τα πουτανακια
Αν μια ειναι αδιαφορη και "δημοσια υπαλληλος" δεν βλεπω το λογο γιατι να την καλοπιασεις με πουρμπουαρ...
bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
όταν είμαι τρομερά ευχαριστημένος αφήνω...πχ πρόσφατα με κέλλυ της έδωσα...ή αν είμαι ct ή cg πολλές φορές δίνω παραπάνω χωρίς να απαιτώ ρέστα...
Είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αν μια κοπελα είναι πραγματικά καλή, θα ξαναπάς - άρα φιλοδώρημα δεν χρειάζεται να δώσειςΑν μια κοπελλα πραγματικα ειναι πολυ καλη τοτε αν το θελεις μπορεις να τις δωσεις κατι.
Αν μια ειναι αδιαφορη και "δημοσια υπαλληλος" δεν βλεπω το λογο γιατι να την καλοπιασεις με πουρμπουαρ...
αν μια κοπέλα είναι μέτρια, τότε πάλι δεν ξαναπάς
αν μία κοπέλα είναι κάτω του μετρίου την μαυρίζεις
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
αν μια κοπελα είναι πραγματικά καλή, θα ξαναπάς - άρα φιλοδώρημα δεν χρειάζεται να δώσεις
με 3 προτάσεις η απάντηση στο Θρέντ.
bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αν μια κοπελα είναι πραγματικά καλή, θα ξαναπάς - άρα φιλοδώρημα δεν χρειάζεται να δώσεις
Έίναι και αυτή μία λογική...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
απλά νομίζω χαλαρώνει παραπάνω η κοπέλα και τυγχάνεις καλύτερης και πιο <<ζεστής>> εξυπηρέτησης...Έίναι και αυτή μία λογική...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
.....των δαχτυλιδιών???Είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Ωραιο θεμα ανοιξατε μεσα στην κριση που ζουμε.
Τι φιλοδωρημα ρε? Σε λιγο ουτε απεξω απο στουντιο δεν θα μπορουμε να περασουμε.
Να μου το θυμηθητε...
Εχει καποια λογικη σαν σκεψη, ομως το θεσατε σε εντελως λαθος χρονο.
Ειναι λιγο αντιφατικο αυτο ή μου φαινεται ?Αν μια κοπελλα πραγματικα ειναι πολυ καλη τοτε αν το θελεις μπορεις να τις δωσεις κατι.
Τελοσπαντων ,οποιος εχει την οικονομικη επιφανεια να δινει φιλοδωρηματα σε ατομα που ηδη αμοιβονται αδρα απλα ανοιγοντας τα ποδια τους ας το κανει , δικαιωμα του και ολα καλα ;)
αλλα αμα ειναι ακομα ενα φαινομενο greek magkia-klania kai kolo finistrini , τι να πω εχω βαρεθει να το βλεπω , απλα αλλαζει ο τροπος που εμφανιζεται...
bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
απλά νομίζω χαλαρώνει παραπάνω η κοπέλα και τυγχάνεις καλύτερης και πιο <<ζεστής>> εξυπηρέτησης...
Αυτό είναι παιδάκι μου.Πρακτικά πράγματα.Στην Ρουμανία λένε, ''dai? ai, nu dai? nu ai''δηλαδή,''δίνεις;Παίρνεις.Δεν δίνεις;Δεν παίρνεις''
και το 10-20-50ρικο που δινεις μπαινοντας τι ειναι?Αυτό είναι παιδάκι μου.Πράκτικά πράγματα.Στην Ρουμανία λένε, ''dai? ai, nu dai? nu ai''δηλαδή,''δίνεις;Παίρνεις.Δεν δίνεις;Δεν παίρνεις''
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Ειπα εαν θελεις. Οχι κατι που να γινει κανονας αλλα σαν μια πραξη ετσι ας πουμε ευχαριστησης.Ειναι λιγο αντιφατικο αυτο ή μου φαινεται ?
Τελοσπαντων ,οποιος εχει την οικονομικη επιφανεια να δινει φιλοδωρηματα σε ατομα που ηδη αμοιβονται αδρα απλα ανοιγοντας τα ποδια τους ας το κανει , δικαιωμα του και ολα καλα ;)
αλλα αμα ειναι ακομα ενα φαινομενο greek magkia-klania kai kolo finistrini , τι να πω εχω βαρεθει να το βλεπω , απλα αλλαζει ο τροπος που εμφανιζεται...
Στην οικονομικη κριση που ζουμε ομως ειναι ακαιρη οποιαδηποτε τετοια σκεψη.
Αυτο θελω να πω αν δεν εγινα κατανοητος.
Δηλαδη δεν το αποκλειω αλλα να μην ειναι κατι που γινεται συνεχεια αλλα μονο σε πολυ σπεσιαλ περιστασεις.
bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και το 10-20-50ρικο που δινεις μπαινοντας τι ειναι?
Πάντως, όχι το φιλοδώρημα...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
είναι η βενζίνα...μετά δε θες πλύσιμο τζαμιών, φούσκωμα λάστιχα έλεγχο στα λάδια??Πάντως, όχι το φιλοδώρημα...
einai ομως το αντιτιμο για τις υπηρεσιες που θα σου προσφερει. δεν το κανει τζαμπα ουτε για τα ωραια γλυκα σου ματια που πολυ ερωτευτηκε.Πάντως, όχι το φιλοδώρημα...
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
χαλαρα ναι απορω που ρωτας.
πες οτι πηγαινε ο αριστος σε ενα εστιατοριο να φαει ειχε τη δυνατοτητα να το αγορασει επιτοπου και να απολυσει ολους τους εργαζομενους.
silva μου, γλυκό μου κορίτσι, πολύ ωραία ιδέα
Να το κάνουμε και στα μπουρδέλα.
Δηλαδή αν δεν μας ικανοποιήσει η πορνο-κορασίδα, τότε να αγοράσουμε το μπουρδέλο και να απολύσουμε όλο το προσωπικό
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
μπορει να σ'ερωτευτει ομως ;)einai ομως το αντιτιμο για τις υπηρεσιες που θα σου προσφερει. δεν το κανει τζαμπα ουτε για τα ωραια γλυκα σου ματια που πολυ ερωτευτηκε.
πολλοι σ'αυτο ελπιζουν γι'αυτο δινουν φιλοδωρηματα , δωρακια κτλ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις