Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
einai ομως το αντιτιμο για τις υπηρεσιες που θα σου προσφερει. δεν το κανει τζαμπα ουτε για τα ωραια γλυκα σου ματια που πολυ ερωτευτηκε.

Ετσι είναι όπως τα λες και εγώ μαζί σου,αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
silva μου, γλυκό μου κορίτσι, πολύ ωραία ιδέα

Να το κάνουμε και στα μπουρδέλα.

Δηλαδή αν δεν μας ικανοποιήσει η πορνο-κορασίδα, τότε να αγοράσουμε το μπουρδέλο και να απολύσουμε όλο το προσωπικό
ε καντε το. :rolleyes:
Αμα η κοπελα δεν ειναι καλη επαγγελματιας, ό,τι και να δωσεις, κομοδινο θα ειναι.
:sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ετσι είναι όπως τα λες και εγώ μαζί σου,αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά...
Εσυ προφανως προσπαθεις να αποσπασεις το 100% απο μια κοπελα σε μια συναντηση, γι αυτο με το φιλοδωρημα καθησυχαζεις τον εαυτο σου ότι εκανες το παν για να σου δωσει τον καλυτερο της εαυτο. Το θεμα ειναι οτι ο καλυτερος εαυτος καποιων, ειναι ο κακος καποιων αλλων. Με τα ιδια λεφτα. Αρα καλυτερα να αναζητας τις καλυτερες παρα να δωροδοκεις τις χειροτερες.

Υ.Γ. Ερωτα εχυσες?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εσυ προφανως προσπαθεις να αποσπασεις το 100% απο μια κοπελα σε μια συναντηση, γι αυτο με το φιλοδωρημα καθησυχαζεις τον εαυτο σου ότι εκανες το παν για να σου δωσει τον καλυτερο της εαυτο. Το θεμα ειναι οτι ο καλυτερος εαυτος καποιων, ειναι ο κακος καποιων αλλων. Με τα ιδια λεφτα. Αρα καλυτερα να αναζητας τις καλυτερες παρα να δωροδοκεις τις χειροτερες.

Υ.Γ. Ερωτα εχυσες?
μολις.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ισως να παίζει και αυτό...why not?

το καταλαβα , μην ανησυχεις...

ειναι φοβερο το πως επαναλαμβανονται τα θεματα σ'αυτο το site , αλλα με παραλλαγες του ιδιου πραγματος  ;)

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16

Υ.Γ. Ερωτα εχυσες?

Πολύ καλό!Δικό σου είναι;

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
το καταλαβα , μην ανησυχεις...

ειναι φοβερο το πως επαναλαμβανονται τα θεματα σ'αυτο το site , αλλα με παραλλαγες του ιδιου πραγματος  ;)
Ολα ειναι αλληλενδετα μεταξυ τους παντα με παραλλαγες.
Γιατι σου κανει εντυπωση?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ολα ειναι αλληλενδετα μεταξυ τους παντα με παραλλαγες.
Γιατι σου κανει εντυπωση?
δεν μπορω να πω πως λεγεται αυτο το φαινομενο ,για λογους ευγενειας,
ωστοσο πιστευω οτι πολλοι εχουν καταλαβει...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ..........ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ( ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ( ΞΕΚΙΝΗΣΩ) .....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.........ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΟΝ........

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Aπό το forum διαλέγεις πού θα εντάξεις το θέμα σου,πας εκεί,  ανοίγεις ''νέο θέμα''και γράφεις...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΑΚΟΥ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ
ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ!
50€ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ; 50€ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΜΑΙ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ;
:2funny: :2funny: :hammer: :hammer: :happy: :happy: :rockon: :rockon: :uglystupid: :uglystupid: :crazy: :crazy: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom