alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Υπαρχουν και προγραμματα με 100.και το 10-20-50ρικο που δινεις μπαινοντας τι ειναι?
Υπαρχουν και προγραμματα με 100.και το 10-20-50ρικο που δινεις μπαινοντας τι ειναι?
einai ομως το αντιτιμο για τις υπηρεσιες που θα σου προσφερει. δεν το κανει τζαμπα ουτε για τα ωραια γλυκα σου ματια που πολυ ερωτευτηκε.
μπορει να σ'ερωτευτει ομως ;)
πολλοι σ'αυτο ελπιζουν γι'αυτο δινουν φιλοδωρηματα , δωρακια κτλ
ε καντε το.silva μου, γλυκό μου κορίτσι, πολύ ωραία ιδέα
Να το κάνουμε και στα μπουρδέλα.
Δηλαδή αν δεν μας ικανοποιήσει η πορνο-κορασίδα, τότε να αγοράσουμε το μπουρδέλο και να απολύσουμε όλο το προσωπικό
Αμα η κοπελα δεν ειναι καλη επαγγελματιας, ό,τι και να δωσεις, κομοδινο θα ειναι.
Εσυ προφανως προσπαθεις να αποσπασεις το 100% απο μια κοπελα σε μια συναντηση, γι αυτο με το φιλοδωρημα καθησυχαζεις τον εαυτο σου ότι εκανες το παν για να σου δωσει τον καλυτερο της εαυτο. Το θεμα ειναι οτι ο καλυτερος εαυτος καποιων, ειναι ο κακος καποιων αλλων. Με τα ιδια λεφτα. Αρα καλυτερα να αναζητας τις καλυτερες παρα να δωροδοκεις τις χειροτερες.Ετσι είναι όπως τα λες και εγώ μαζί σου,αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά...
μολις.Εσυ προφανως προσπαθεις να αποσπασεις το 100% απο μια κοπελα σε μια συναντηση, γι αυτο με το φιλοδωρημα καθησυχαζεις τον εαυτο σου ότι εκανες το παν για να σου δωσει τον καλυτερο της εαυτο. Το θεμα ειναι οτι ο καλυτερος εαυτος καποιων, ειναι ο κακος καποιων αλλων. Με τα ιδια λεφτα. Αρα καλυτερα να αναζητας τις καλυτερες παρα να δωροδοκεις τις χειροτερες.
Υ.Γ. Ερωτα εχυσες?
Ισως να παίζει και αυτό...why not?
Εσυ προφανως προσπαθεις να αποσπασεις το 100% απο μια κοπελα σε μια συναντηση, γι αυτο με το φιλοδωρημα καθησυχαζεις τον εαυτο σου ότι εκανες το παν για να σου δωσει τον καλυτερο της εαυτο. Το θεμα ειναι οτι ο καλυτερος εαυτος καποιων, ειναι ο κακος καποιων αλλων. Με τα ιδια λεφτα. Αρα καλυτερα να αναζητας τις καλυτερες παρα να δωροδοκεις τις χειροτερες.
Υ.Γ. Ερωτα εχυσες?
Ολα ειναι αλληλενδετα μεταξυ τους παντα με παραλλαγες.το καταλαβα , μην ανησυχεις...
ειναι φοβερο το πως επαναλαμβανονται τα θεματα σ'αυτο το site , αλλα με παραλλαγες του ιδιου πραγματος ;)
δεν μπορω να πω πως λεγεται αυτο το φαινομενο ,για λογους ευγενειας,Ολα ειναι αλληλενδετα μεταξυ τους παντα με παραλλαγες.
Γιατι σου κανει εντυπωση?
την πουτανοκαψουρα εννοεις?δεν μπορω να πω πως λεγεται αυτο το φαινομενο ,για λογους ευγενειας,
ωστοσο πιστευω οτι πολλοι εχουν καταλαβει...
Πόσα ξερει το μωρο μου.... :-*την πουτανοκαψουρα εννοεις?
την πουτανοκαψουρα εννοεις?
φαινεται αλλωστε απο καποια θρεντ εδω μεσα..ειναι πολυ βασικο στοιχειο διατηρησης του συστηματος της πορνειας
"η ελπιδα του πουτανοερωτα" τα κινει ολα ;)
καποια? :oφαινεται αλλωστε απο καποια θρεντ εδω μεσα..
Ακομη και το θρεντ "σκατομπαζα που το παιζουν μοντελα" πουτανοκαψουρα υποκρυπτει.φαινεται αλλωστε απο καποια θρεντ εδω μεσα..