Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

Επισκέπτης
Ρε δε πα να γαμηθούνε που μου θέλουνε και φιλοδώρημα επειδή κάνουνε τη δουλειά τους σωστά;
Μια φορά έδωσα ο μλκς και το μετάνοιωσα όσο μετανοιώνω και για τα ξύδια που ήπια όταν αρχίζω να ξερνοβολώ!
ΟΥΣΤ!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
το σαβουαρ τετοιο μονο στα φιλοδωρηματα μας μαρανε.
που βριζουμε οταν ειμαστε στο τιμονι λες και ειμαστε στη τρουμπα δεν το σκεφτομαστε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
να σκαμε στο μπουρδελο με ανθοδεσμη και γλυκα,να βγαζουμε το καπελο στην τσατσα που θα μας υποδεχεται, να παταμε στα πατακια γιατι θα χει κανει παρκε κτλ   :2funny:
αυτο ακριβως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Φακελακι ....ακομα κι εκει????  Ωρε που παμε????

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Σιγα μην τουσ δινουμε και δωρακι εξτρα αυτες δεν εκτιμουν κανεναν και ειδικα εμας που βγαζουν το ψωμι τους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φιλοδώρημα ?? Μιλάμε για μεγάλη ηλιθιότητα. Βέβαια αλίμονο δικαίωμα όποιου θέλει να το κάνει. Όπως δικαίωμα και όποιο θέλει να πάρει τα λεφτά του και να τα κάψει. Αυτό όμως δε σημαίνει πως παύει να ναι ηλιθιότητα.
Και εξηγούμαι : φιλοδώρημα δίνει κανείς σε ΥΠΑΛΛΗΛΟ που παίρνει ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΙΣΘΟ προκειμένου να του δώσει κίνητρο να εξυπηρετηθεί περισσότερο. Σε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, όπως είναι μια πουτάνα, θα δόσεις ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ? Πρεπει να χεις χοντρό πρόβλημα στον εγκέφαλο για να το κάνεις αυτό. Με τον ελευθερο επαγγελματία, κάνεις ένα deal μια προσυννενόηση. Και μετά ο ίδιος ακυρώνεις το deal? Η αμοιβή του ελεύθερου επαγγελματία για αυτό δεν είναι το " φιλοδώρημα" σα να ταν σερβιτόρος ή ντελιβεράς, αλλά το ότι θα κρατήσει σταθερό τον πελάτη του . Αυτό προτιμά, από μερικά ψιλά.

Όσο για τα περί σαβουαρ βιβρ, ας μην... γίνουμε κακοί τώρα και το χρειαστούμε στα αλήθεια. Σαβουάρ βιβρ
( μάθαμε τώρα μη χέσω) νοείται σε σχέση συναισθηματική, ή δημόσιες σχέσεις κλπ. Εδώ μιλάμε για μια καθαρά επαγγελματική συναλλαγή. Δε δίνεις φιλοδώρημα σε τάνα, όπως δε δίνεις στο υδραυλικό που σου φτιαξε το καζανάκι, ή στην αεροπορική εταιρεία που σε πήγε ασφαλώς από το ένα μέρος στο άλλο , ή στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας . Τόσο απλά ( προφανώς όχι όλους).

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
φιλοδώρημα ?? Μιλάμε για μεγάλη ηλιθιότητα. Βέβαια αλίμονο δικαίωμα όποιου θέλει να το κάνει. Όπως δικαίωμα και όποιο θέλει να πάρει τα λεφτά του και να τα κάψει. Αυτό όμως δε σημαίνει πως παύει να ναι ηλιθιότητα.
Και εξηγούμαι : φιλοδώρημα δίνει κανείς σε ΥΠΑΛΛΗΛΟ που παίρνει ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΙΣΘΟ προκειμένου να του δώσει κίνητρο να εξυπηρετηθεί περισσότερο. Σε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, όπως είναι μια πουτάνα, θα δόσεις ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ? Πρεπει να χεις χοντρό πρόβλημα στον εγκέφαλο για να το κάνεις αυτό. Με τον ελευθερο επαγγελματία, κάνεις ένα deal μια προσυννενόηση. Και μετά ο ίδιος ακυρώνεις το deal? Η αμοιβή του ελεύθερου επαγγελματία για αυτό δεν είναι το " φιλοδώρημα" σα να ταν σερβιτόρος ή ντελιβεράς, αλλά το ότι θα κρατήσει σταθερό τον πελάτη του . Αυτό προτιμά, από μερικά ψιλά.

Όσο για τα περί σαβουαρ βιβρ, ας μην... γίνουμε κακοί τώρα και το χρειαστούμε στα αλήθεια. Σαβουάρ βιβρ
( μάθαμε τώρα μη χέσω) νοείται σε σχέση συναισθηματική, ή δημόσιες σχέσεις κλπ. Εδώ μιλάμε για μια καθαρά επαγγελματική συναλλαγή. Δε δίνεις φιλοδώρημα σε τάνα, όπως δε δίνεις στο υδραυλικό που σου φτιαξε το καζανάκι, ή στην αεροπορική εταιρεία που σε πήγε ασφαλώς από το ένα μέρος στο άλλο , ή στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας . Τόσο απλά ( προφανώς όχι όλους).
Πέρα από το χαβαλέ... :grin:
Απολύτως τεκμηριωμένη η θέση σου :thumbsup: :cool2:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
εγώ αφήνω φιλοδώρημα μερικά δις σπερματοζωάρια στο λαστιχάκι και επίσης την τιμή που έκανα να προτιμήσω την α εκδιδόμεναη αντί της β. στο χέρι της είναι και εδώ συμφωνώ με τον συνάδελφο περί ελεύθερης επαγγελματία να πάω ξανά ή όχι. εμένα δε μου δίνει κανείς ούτε τις υπερωρίες που φτάνουν μερικές φορές διπλό μεροκάματο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγώ αφήνω φιλοδώρημα μερικά δις σπερματοζωάρια στο λαστιχάκι και επίσης την τιμή που έκανα να προτιμήσω την α εκδιδόμεναη αντί της β. στο χέρι της είναι και εδώ συμφωνώ με τον συνάδελφο περί ελεύθερης επαγγελματία να πάω ξανά ή όχι. εμένα δε μου δίνει κανείς ούτε τις υπερωρίες που φτάνουν μερικές φορές διπλό μεροκάματο.

What υπερωριεs???.....Εδω εγινε  αγριο ψαλιδισμα λογω  φορων

Επισκέπτης
Σημασία δεν έχει αν δίνετε εσείς.....αλλά αν ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ φιλοδώρημα οι ιερόδουλες....σας έχει τύχει;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
What υπερωριεs???.....Εδω εγινε  αγριο ψαλιδισμα λογω  φορων
ε ναι. λέμε καμιά μαλακία. λες και στο Ελλαδιστάν πλήρωναν καλά και τα πάντα πριν την κρίση. αλλά ας μην αλλάζουμε θέμα. σιγά μην αφήσω παραπάνω. τότε να περιμένει και ο μπράτσος φιλοδώρημα που ήρθε στο συμβάν και ο γιατρός που μας έκανα καλά και ο οτετζης που έβαλε τηλέφωνο και ο κάθε ένας. η δουλειά μας έχει την τιμή της και τέλος. μπόνους ΔΕΝ

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Σημασία δεν έχει αν δίνετε εσείς.....αλλά αν ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ φιλοδώρημα οι ιερόδουλες....σας έχει τύχει;
έλα ποιος ήρθε; :think: :think:
εγώ θα αρκεστώ στο να κάνει καλά τη δουλειά της και μέχρι εκεί. πάω να ξεδώσω και εάν δεν αισθάνεται καλά ας κάτσει σπίτι της. 40 και 50 ευρώ είναι για μερικούς μας 2 μεροκάματα.

Επισκέπτης
έλα ποιος ήρθε; :think: :think:
εγώ θα αρκεστώ στο να κάνει καλά τη δουλειά της και μέχρι εκεί. πάω να ξεδώσω και εάν δεν αισθάνεται καλά ας κάτσει σπίτι της. 40 και 50 ευρώ είναι για μερικούς μας 2 μεροκάματα.

Λέμε τώρα ε;

Να σου πει επειδή είσαι γλυκούλης,και πηδάς καλά πάρε πίσω τα μισά λεφτά σαν δώρο....ή και όλα ακόμα :tooth: :tooth: :tooth:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:thumbsup: :cool2:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Λέμε τώρα ε;

Να σου πει επειδή είσαι γλυκούλης,και πηδάς καλά πάρε πίσω τα μισά λεφτά σαν δώρο....ή και όλα ακόμα :tooth: :tooth: :tooth:
δεν υπάρχει γυναίκα που δουλεύει με άντρες (πουτάνα, κωλόμπαρο, βίζιτα κλπ) που θα κάνει πέρα την κονόμα για τα συναισθήματά της. γι'αυτό και οι πιο πολλές είναι κακογαμημένες ή καθόλου γαμημένες προσωπικά. και ας πει καμιά το αντίθετο. ξέρω αρκετές που έχουν να γαμηθούν ακόμη και 3 χρόνια γιατί όποιος πάει να δείξει ενδιαφέρον ενώ στην αρχή ανταποκρίνοντε μετά βλέπουν το πορτοφόλι. και δεν την έχω πατήσει προσωπικα εάν ερωτηθεί κανείς όπως και δεν με ενδιαφέρουν τέτοις γκόμενες που πέρνουν τη δουλεια 24 ώρες μαζί. γαμημένες ψυχολογικά είναι να πάνε στο καλό

Επισκέπτης
δεν υπάρχει γυναίκα που δουλεύει με άντρες (πουτάνα, κωλόμπαρο, βίζιτα κλπ) που θα κάνει πέρα την κονόμα για τα συναισθήματά της.

Εγώ αν ήμουν ιερόδουλη,θα το έκανα κανα-δύο φορές από αντίδραση πάντως :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom