txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
θα τους φιλαμε και το χερι οταν βγαινουν στο σαλονι
θα τους φιλαμε και το χερι οταν βγαινουν στο σαλονι
ξεχασες και τα λουλουδια σε ανθοδεσμηθα τους φιλαμε και το χερι οταν βγαινουν στο σαλονι
αυτο ακριβωςνα σκαμε στο μπουρδελο με ανθοδεσμη και γλυκα,να βγαζουμε το καπελο στην τσατσα που θα μας υποδεχεται, να παταμε στα πατακια γιατι θα χει κανει παρκε κτλ
ξεχασες και τα λουλουδια σε ανθοδεσμη
Πέρα από το χαβαλέ...φιλοδώρημα ?? Μιλάμε για μεγάλη ηλιθιότητα. Βέβαια αλίμονο δικαίωμα όποιου θέλει να το κάνει. Όπως δικαίωμα και όποιο θέλει να πάρει τα λεφτά του και να τα κάψει. Αυτό όμως δε σημαίνει πως παύει να ναι ηλιθιότητα.
Και εξηγούμαι : φιλοδώρημα δίνει κανείς σε ΥΠΑΛΛΗΛΟ που παίρνει ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΙΣΘΟ προκειμένου να του δώσει κίνητρο να εξυπηρετηθεί περισσότερο. Σε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, όπως είναι μια πουτάνα, θα δόσεις ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ? Πρεπει να χεις χοντρό πρόβλημα στον εγκέφαλο για να το κάνεις αυτό. Με τον ελευθερο επαγγελματία, κάνεις ένα deal μια προσυννενόηση. Και μετά ο ίδιος ακυρώνεις το deal? Η αμοιβή του ελεύθερου επαγγελματία για αυτό δεν είναι το " φιλοδώρημα" σα να ταν σερβιτόρος ή ντελιβεράς, αλλά το ότι θα κρατήσει σταθερό τον πελάτη του . Αυτό προτιμά, από μερικά ψιλά.
Όσο για τα περί σαβουαρ βιβρ, ας μην... γίνουμε κακοί τώρα και το χρειαστούμε στα αλήθεια. Σαβουάρ βιβρ
( μάθαμε τώρα μη χέσω) νοείται σε σχέση συναισθηματική, ή δημόσιες σχέσεις κλπ. Εδώ μιλάμε για μια καθαρά επαγγελματική συναλλαγή. Δε δίνεις φιλοδώρημα σε τάνα, όπως δε δίνεις στο υδραυλικό που σου φτιαξε το καζανάκι, ή στην αεροπορική εταιρεία που σε πήγε ασφαλώς από το ένα μέρος στο άλλο , ή στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας . Τόσο απλά ( προφανώς όχι όλους).
εγώ αφήνω φιλοδώρημα μερικά δις σπερματοζωάρια στο λαστιχάκι και επίσης την τιμή που έκανα να προτιμήσω την α εκδιδόμεναη αντί της β. στο χέρι της είναι και εδώ συμφωνώ με τον συνάδελφο περί ελεύθερης επαγγελματία να πάω ξανά ή όχι. εμένα δε μου δίνει κανείς ούτε τις υπερωρίες που φτάνουν μερικές φορές διπλό μεροκάματο.
ε ναι. λέμε καμιά μαλακία. λες και στο Ελλαδιστάν πλήρωναν καλά και τα πάντα πριν την κρίση. αλλά ας μην αλλάζουμε θέμα. σιγά μην αφήσω παραπάνω. τότε να περιμένει και ο μπράτσος φιλοδώρημα που ήρθε στο συμβάν και ο γιατρός που μας έκανα καλά και ο οτετζης που έβαλε τηλέφωνο και ο κάθε ένας. η δουλειά μας έχει την τιμή της και τέλος. μπόνους ΔΕΝWhat υπερωριεs???.....Εδω εγινε αγριο ψαλιδισμα λογω φορων
έλα ποιος ήρθε;Σημασία δεν έχει αν δίνετε εσείς.....αλλά αν ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ φιλοδώρημα οι ιερόδουλες....σας έχει τύχει;
έλα ποιος ήρθε;
εγώ θα αρκεστώ στο να κάνει καλά τη δουλειά της και μέχρι εκεί. πάω να ξεδώσω και εάν δεν αισθάνεται καλά ας κάτσει σπίτι της. 40 και 50 ευρώ είναι για μερικούς μας 2 μεροκάματα.
εγώ θα αρκεστώ στο να κάνει καλά τη δουλειά της και μέχρι εκεί. πάω να ξεδώσω και εάν δεν αισθάνεται καλά ας κάτσει σπίτι της. 40 και 50 ευρώ είναι για μερικούς μας 2 μεροκάματα.
δεν υπάρχει γυναίκα που δουλεύει με άντρες (πουτάνα, κωλόμπαρο, βίζιτα κλπ) που θα κάνει πέρα την κονόμα για τα συναισθήματά της. γι'αυτό και οι πιο πολλές είναι κακογαμημένες ή καθόλου γαμημένες προσωπικά. και ας πει καμιά το αντίθετο. ξέρω αρκετές που έχουν να γαμηθούν ακόμη και 3 χρόνια γιατί όποιος πάει να δείξει ενδιαφέρον ενώ στην αρχή ανταποκρίνοντε μετά βλέπουν το πορτοφόλι. και δεν την έχω πατήσει προσωπικα εάν ερωτηθεί κανείς όπως και δεν με ενδιαφέρουν τέτοις γκόμενες που πέρνουν τη δουλεια 24 ώρες μαζί. γαμημένες ψυχολογικά είναι να πάνε στο καλόΛέμε τώρα ε;
Να σου πει επειδή είσαι γλυκούλης,και πηδάς καλά πάρε πίσω τα μισά λεφτά σαν δώρο....ή και όλα ακόμα
δεν υπάρχει γυναίκα που δουλεύει με άντρες (πουτάνα, κωλόμπαρο, βίζιτα κλπ) που θα κάνει πέρα την κονόμα για τα συναισθήματά της.
κρατήσου για μια άλλη ζωή λοιπόν και έλα μετά στο θέμα να γράψειςΕγώ αν ήμουν ιερόδουλη,θα το έκανα κανα-δύο φορές από αντίδραση πάντως