Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
κι εγω δε τους φτανει το κορμι μου θελουν κ φιλοδωρημα;δεν ειναι φιλοδωρημα ρε συ ρεστα ειναι απο τους ποντους που λειπουν.
![]()
![]()
(Πλακα κανω ;))
κι εγω δε τους φτανει το κορμι μου θελουν κ φιλοδωρημα;δεν ειναι φιλοδωρημα ρε συ ρεστα ειναι απο τους ποντους που λειπουν.
![]()
![]()
(Πλακα κανω ;))
Αυτο δεν το καταλαβα ρε αβραμακο.... :o
Που ερχονται ετσι ? σε σενα ?![]()
Εισαι επιχειρηματικο μυαλο εσυ .....Ναι είμαι τσάτσος,και έρχονται κάτι τέτοιοι......![]()
![]()
Στις ιερόδουλες λέω μωρέ.....που παρουσιάζονται σαν γύφτοι...αυτοί πρέπει να δίνουν ΤΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ φιλοδώρημα.....δηλαδή να πληρώνουν την τριπλάσια τιμή και άμα τους αρέσει...![]()
![]()
Και επίσης να πληρώνουν τριπλάσια τιμή όσοι έχουν τρίχα πάνω του ενός εκατοστού στο σώμα τους.......και όσοι έχουν μπιροκοιλιές και καράφλες.......να μπουν κάποια μέτρα πρέπει....αλλιώς έξω,να μην πατάνε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πια ειναι αυτη η μουναραPAIDIA EGO EXO SINITHISI NA DINO GERO MPOURMPOUAR AN EINAI KALI MAZI MOY[/img]![]()
χαλαουα και γυμναστικη για να πας σε μπουρδελο και καπακι μπουρμπουαρ, σοκολατακια και μονοπετροΤη ρωτάτε ρε την κακομοίρα την κοπέλα,αν θέλει να πηγαίνει με τις τριχάρες σας και τις πατσοκοιλιές σας,για 1 ψωρο20αρικο;;;;;;![]()
PAIDIA EGO EXO SINITHISI NA DINO GERO MPOURMPOUAR AN EINAI KALI MAZI MOY[/img]![]()
Μ' αρέσει που μετά φωνάζεις ρε τύπε να πέσουν οι τιμές στη Φυλής... :-
να μην κανει αυτη τη δουλεια.Τη ρωτάτε ρε την κακομοίρα την κοπέλα,αν θέλει να πηγαίνει με τις τριχάρες σας και τις πατσοκοιλιές σας,για 1 ψωρο20αρικο;;;;;;![]()
χαλαουα και γυμναστικη για να πας σε μπουρδελο και καπακι μπουρμπουαρ, σοκολατακια και μονοπετρο
![]()
![]()
![]()
Ένα ψωροεικοσάρικο το δεκάλεπτο... τα μισά δικά της άρα 60 ευρώ την ώρα. Ένα πεντακοσάρικο το οκτάωρο... σχεδόν είναι να τις λυπάσαι...Τη ρωτάτε ρε την κακομοίρα την κοπέλα,αν θέλει να πηγαίνει με τις τριχάρες σας και τις πατσοκοιλιές σας,για 1 ψωρο20αρικο;;;;;;![]()
Ποτέ δεν είναι η πρώτη επιλογή εργασίας να έρχονται να σε γαμάνε για 20-30-40e να'σαι σίγουρη.να μην κανει αυτη τη δουλεια.
Ένα ψωροεικοσάρικο το δεκάλεπτο... τα μισά δικά της άρα 60 ευρώ την ώρα. Ένα πεντακοσάρικο το οκτάωρο... σχεδόν είναι να τις λυπάσαι...![]()
Αν είσαι ωραίο παλικάρι,δε χρειάζεται πουρμπουάρμπουρδελο.....απλά αν συμπαθείς κάποια από τις κοπέλες τουμαγαζιούκυκλου σου στείλε μια φορά ένα δωράκι,για να δείξεις ότι έχεις τρόπους,απλά μη το παρακάνεις.....
;)
Αν είσα πάλι σαν ανάποδο γαμώτο με 10 καράφλες,και κάτι τρίχες που θα τις ζήλευε και αρκου΄δα....ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ (Για να γαμας)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παππούδες όχι πια,η σύνταξη που τους έχει αφήσει ο Γιωργάκης δεν φτάνει...Είναι τζόγος αυτή η δουλειά πάντως....είναι το τι θα σου τύχει.......σίγουρα θα έχεις και τα τυχερά σου (1 άντε 2 στις 10 φορές). Κατά βάση έρχονται παππούδες και ασχημομούρηδες.....![]()
Έχω εκατοντάδες τριμάλακες στη δουλειά μου που μου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Είναι ακριβώς το αντίστοιχο.Κατά τα άλλα,καλά λεφτά βγάζουν δε λέω......αλλά εσύ θα καθόσουν να γαμιόσουν με έναν που βρωμάει και ζέχνει;![]()