Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

Επισκέπτης
Θυμάμαι στη Μπάρμπορα πριν κάμποσο καιρό, την ώρα που με τσιμπούκωνε μου δείχνει το καινούριο της ρολόι και μου λέει όλο χαρά.

- Κοίτααα τι μου αγόρασε ένας πελάτηηηηης
- Είδες πόσο μαλάκες πελάτες υπάρχουν τελικά κούκλα μου;
- Γιατί μαλάκας;
- Άστα τώρα αυτά. Κώλο θα μου δώσεις σήμερα;
- Εντάξει.
- Τώρα κατάλαβες γιατί είναι μαλάκας;

Δεν νομίζω να το 'πιασε βέβαια, αλλά άντε εξήγα της τη ματαιότητα της <<υπηρεσίας>> που νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει ο τύπος με τέτοιες κινήσεις...
Φίλε, αν το διαβάζεις τώρα, ξύπνα αν υπάρχει ακόμα καιρός! Επαγγελματίες είναι οι γυναίκες. Αυτές που θυμούνται τα ονόματά μας είναι αυτές που απλά έχουνε καλή μνήμη...

Φιλε εχεις υποψη σου οτι καποιες πουτανες εχουν παντρευτει πελατες τους? Εγω προσωπικα μονο πουτανα θα παντρευομουν.  :sunglasses:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Γενικά,έχω μια απορία

γιατί σε κάποια επαγγέλματα δίνεται φιλοδώρημα και σε άλλα όχι????

πώς γίνεται αυτός ο διαχωρισμός?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πικερ μικρο σε εδειρε κανα κοριτσακι και εχεις τετοιες αποψεις?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν σε καταλαβαινω, διευκρινησε το λιγο. Παντως εσυ - αν θυμαμαι καλα απο αλλα ποσταρισματα σου - δεν τρεφεις ιδιαιτερη εκτιμηση για τις ιεροδουλες, σε αντιθεση με μενα που εκτιμω ΜΟΝΟ τις ιεροδουλες και πιστευω οτι πρεπει ΟΛΕΣ οι γυναικες να περνανε απο μπουρδελο σε καποια φαση της ζωης τους για να ολοκληρωνονται.
οποτε εχεις βαλει και τη μανα σου και την αδερφη σου σε καποιο μπουρδελο για να ολοκληρωθουνε , σωστα?

Εκτιμας ΜΟΝΟ τις πουτανες οπως και πολλοι αλλοι , επειδη αυτες οι γυναικες εχουν για σενα το μονοπωλειο της σεξουαλικης εκτονωσης , οποτε οι σεξουαλικες σου ορμονες δεν σε αφηνουν να δεις πιο καθαρα...

Αλλα μην το ψαχνεις εχω βαρεθει να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια απο διαφορετικα ατομα, εχω πειστει οτι ετσι παιζεται το παιχνιδι , ειναι κατι σαν φυσιολογικο φαινομενο ολο αυτο...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
οποτε εχεις βαλει και τη μανα σου και την αδερφη σου σε καποιο μπουρδελο για να ολοκληρωθουνε , σωστα?

Εκτιμας ΜΟΝΟ τις πουτανες οπως και πολλοι αλλοι , επειδη αυτες οι γυναικες εχουν για σενα το μονοπωλειο της σεξουαλικης εκτονωσης , οποτε οι σεξουαλικες σου ορμονες δεν σε αφηνουν να δεις πιο καθαρα...

Αλλα μην το ψαχνεις εχω βαρεθει να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια απο διαφορετικα ατομα, εχω πειστει οτι ετσι παιζεται το παιχνιδι , ειναι κατι σαν φυσιολογικο φαινομενο ολο αυτο...
Ενταξει ρε συ, μπορει να του πουλαει ερωτα καμια γκομενα για να παρει πρασινη καρτα ή οπως σκατα την λενε.
Εγω μια φορα ημουν με μια αντιστοιχου συναφιου, αλλα το οτι καναμε σεξ και περνουσαμε καλα δε σημαινει οτι θα την παντρευομουν κ ολας. Εξαλλου μπορει μια τετοια να παει με καποιον απο μας για την πλακα της, αλλα θα παντρευτει καναν φραγκατο που να μπορει να τη ζησει στη χλιδη. Γιατι οι γκομενες εχουν μαθει στη χλιδη και η καρδια τους εχει γινει ταμειακη. Αν δεν πληρωσεις, δεν παιρνεις τιποτα..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε σεις θα πείτε

γιατί δίνουμε μπουρμπουάρ στο κουρείο και στον σερβιτόρο και όχι στην ταμία του σούπερμάρκετ,που παίρνει και λίγα????

Επισκέπτης
Ποτε δεν θα εκανα δωρο σε πουτανα απο στουντιο, αυτες δεν κανουν κανενα λειτουργημα. Οι πουτανες των μπουρδελων ομως δουλευουν σε πολυ δυσκολες συνθηκες και πραγματικα ειναι κοινωνικο λειτουργημα αυτο που κανουν. Για μενα ειναι αξιοθαυμαστες! Ενα μικρο δωρακι οπως ειναι ενα κουτι σοκολατακια ειναι απλα συμβολικο για να τους δειξεις την εκτιμηση σου, οτι τις βλεπεις σαν ανθρωπους και οχι σαν αντικειμενα.

Τις προαλλες ενας πελατης στο Ιασωνος 1 εφερε στην Ελιζα ενα μπουκετο λουλουδια. Ξερετε πως εκανε απο τη χαρα της? Εμεινε μαζι του κανα 5-λεπτο στο σαλονι και τον ευχαριστουσε, μονο που δεν εβαλε τα κλαματα το κοριτσακι. Τι νομιζετε ρε μαλακες? Τιποτα στυγνοι επιχειρηματιες ειναι οι πουτανες? 20-χρονα κοριτσακια ειναι που ανεχονται τις ορεξεις μας για να λεμε οτι ειμαστε αντρες και οχι μαλακες.

Σεβασμος στις πουτανες ρε!  :rockon:

Επισκέπτης
ρε σεις θα πείτε

γιατί δίνουμε μπουρμπουάρ στο κουρείο και στον σερβιτόρο και όχι στην ταμία του σούπερμάρκετ,που παίρνει και λίγα????
Το μπουρμπουάρ έχει επικρατήσει στις δουλειές που τις κάνανε πιτσιρίκια και που δεν πληρώνονταν συνήθως από τους μαγαζάτορες. Απλά τα τάιζαν.
Δώσε μια δραχμή στον πιτσιρικά που μας κουβάλησε τις βαλίτσες, δώσε κάνα φράγκο στον μικρό που μας έφερε το κρασί κλπ.
Σήμερα καμία δουλειά δεν γίνεται από πιτσιρικάδες κατεξοχήν αλλά το μπουρμπουάρ έχει παραμείνει εθυμοτυπικά.
Πάντως, μπουρμπουάρ σε ταμεία είναι συχνότατο είτε είναι σε τράπεζα, είτε σε super market. Σε κουρείο δεν έχω ξανακούσει να σου πω την αλήθεια.

Επισκέπτης

Εννοειται οτι θα εκτιμουσα πολυ περισσοτερο τη μανα μου και την αδερφη μου αν ειχαν υπαρξει πουτανες. Εννοειται!

Δες κι εδω:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το μπουρμπουάρ έχει επικρατήσει στις δουλειές που τις κάνανε πιτσιρίκια και που δεν πληρώνονταν συνήθως από τους μαγαζάτορες. Απλά τα τάιζαν.
Δώσε μια δραχμή στον πιτσιρικά που μας κουβάλησε τις βαλίτσες, δώσε κάνα φράγκο στον μικρό που μας έφερε το κρασί κλπ.
Σήμερα καμία δουλειά δεν γίνεται από πιτσιρικάδες κατεξοχήν αλλά το μπουρμπουάρ έχει παραμείνει εθυμοτυπικά.
Πάντως, μπουρμπουάρ σε ταμεία είναι συχνότατο είτε είναι σε τράπεζα, είτε σε super market. Σε κουρείο δεν έχω ξανακούσει να σου πω την αλήθεια.

εγώ το αντίθετο ρε φίλε

σε ταμείο ποτέ!(σε τράπεζα αδιανόητο και δεν το έχω δει απο κανέναν)

στο κουρείο το 80% των πελατών που βλέπω,δίνουν πάντα...

Επισκέπτης
εγώ το αντίθετο ρε φίλε

σε ταμείο ποτέ!(σε τράπεζα αδιανόητο και δεν το έχω δει απο κανέναν)

στο κουρείο το 80% των πελατών που βλέπω,δίνουν πάντα...
Τι να σου πω, μπορεί να παίρνει λίγα ο συγκεκριμένος κουρέας και να του τα αφήνουν ως αναγνώριση.
Πάντως, στα ταμεία οι γέροι που παίρνουν τις συντάξεις αφήνουν ως επί το πλείστον τα ψιλά, καθώς έχουν μεγαλώσει με άλλες αρχές οι άνθρωποι.
Έχω και φίλο ταμία και μου λέει ότι από μπουρμπουάρ μαζεύουν αρκετά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ποτε δεν θα εκανα δωρο σε πουτανα απο στουντιο, αυτες δεν κανουν κανενα λειτουργημα. Οι πουτανες των μπουρδελων ομως δουλευουν σε πολυ δυσκολες συνθηκες και πραγματικα ειναι κοινωνικο λειτουργημα αυτο που κανουν. Για μενα ειναι αξιοθαυμαστες! Ενα μικρο δωρακι οπως ειναι ενα κουτι σοκολατακια ειναι απλα συμβολικο για να τους δειξεις την εκτιμηση σου, οτι τις βλεπεις σαν ανθρωπους και οχι σαν αντικειμενα.

Τις προαλλες ενας πελατης στο Ιασωνος 1 εφερε στην Ελιζα ενα μπουκετο λουλουδια. Ξερετε πως εκανε απο τη χαρα της? Εμεινε μαζι του κανα 5-λεπτο στο σαλονι και τον ευχαριστουσε, μονο που δεν εβαλε τα κλαματα το κοριτσακι. Τι νομιζετε ρε μαλακες? Τιποτα στυγνοι επιχειρηματιες ειναι οι πουτανες? 20-χρονα κοριτσακια ειναι που ανεχονται τις ορεξεις μας για να λεμε οτι ειμαστε αντρες και οχι μαλακες.

Σεβασμος στις πουτανες ρε!  :rockon:
σεβασμος αλλα οχι θαυμασμος

ξερεις γιατι ειναι πουτανες?

γιατι επελεξαν για το γρηγορο και ευκολο χρημα να εξαθλιωνονται
η αθλιοτητα τους εγκειται στο οτι καταδεχονται ολη αυτη την αηδια για το χρημα
καθιστανται θυματα ,λογω της χρηματοδουλείας τους
ομως οπως ολοι οι δουλοι ετσι και αυτες πιστευουν οτι ειναι ελευθερες
και οτι κανουν απλα ενα καλα αμοιβωμενο επαγγελμα

Φιλε μου picker περα απο το οτι πιστευω οτι εισαι 18 χρονων ,βλεπω οτι τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου ακομα , δεν ξερεις τι ειναι το λειτουργημα, και θαυμαζεις λαθος ατομα
ακομα και ο οικτος που τους δειχνεις ειναι μεν σωστος , αλλα οχι για τους λογους που εσυ πιστευεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom