Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

Επισκέπτης
Όντως,σε άρθρο που διάβασα σχετικά πρόσφατα στο -Ε της ελευθεροτυπίας αναφέρει ότι ο μέσος όρος ηλικίας που επισκέφτεται τους οίκους ανοχής έχει πέσει τρομερά σε σχέση με παλιά...πλέον η πλειοψηφία είναι 30-40ρηδές.

Επισκέπτης
Όντως,σε άρθρο που διάβασα σχετικά πρόσφατα στο -Ε της ελευθεροτυπίας αναφέρει ότι ο μέσος όρος ηλικίας που επισκέφτεται τους οίκους ανοχής έχει πέσει τρομερά σε σχέση με παλιά...πλέον η πλειοψηφία είναι 30-40ρηδές.
στατιστικα εχει ανεβει και η αγαμια ομως

Επισκέπτης
Άλλη μια απόδειξη ότι οι Ελληνίδες πάνε από το κακό στο χειρότερο...

Επισκέπτης
στατιστικα εχει ανεβει και η αγαμια ομως
Ε γι'αυτό πέφτει κ μέσος όρος ηλικίας αυτών που επισκέπτονται τις ιερόδουλες,αντιστοίχως πάνε αυτά.... :grin:

Μερικά στοιχεία για την πορνεία στην Ευρώπη
39% των Ισπανών ανδρών έχει παραδεχτεί ότι έχει χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες πόρνης, σύμφωνα με έκθεση των Ηνωμένων Εθνών. Στην Ολλανδία το ποσοστό είναι 14%, και στην Αγγλία μεταξύ 5 και 10%.
400.000 είναι ο αριθμός των εκδιδόμενων στη Γερμανία όπου η πορνεία νομιμοποιήθηκε το 2001.
200.000 περίπου ο αριθμός των γυναικών που μεταφέρονται παράνομα απ΄την Κεντρική, την Ανατολική Ευρώπη και τις πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες κάθε χρόνο. Περισσότερες απ' αυτές πιστεύεται ότι ρίχνονται στην πορνεία σε χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Πηγή: independent.co.uk

Επισκέπτης

Αν κρίνω από την πλειοψηφία του μπου,που τα περισσότερα μέλη είναι στα early 40s,έχει δίκιο.....βέεβαια έχουμε και κάμποσους :woldman: που χαλάνε την πιάτσα :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ε γι'αυτό πέφτει κ μέσος όρος ηλικίας αυτών που επισκέπτονται τις ιερόδουλες,αντιστοίχως πάνε αυτά.... :grin:

Μερικά στοιχεία για την πορνεία στην Ευρώπη
39% των Ισπανών ανδρών έχει παραδεχτεί ότι έχει χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες πόρνης, σύμφωνα με έκθεση των Ηνωμένων Εθνών. Στην Ολλανδία το ποσοστό είναι 14%, και στην Αγγλία μεταξύ 5 και 10%.
400.000 είναι ο αριθμός των εκδιδόμενων στη Γερμανία όπου η πορνεία νομιμοποιήθηκε το 2001.
200.000 περίπου ο αριθμός των γυναικών που μεταφέρονται παράνομα απ΄την Κεντρική, την Ανατολική Ευρώπη και τις πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες κάθε χρόνο. Περισσότερες απ' αυτές πιστεύεται ότι ρίχνονται στην πορνεία σε χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Πηγή: independent.co.uk
γιατι μαρτυρας οτι το υπολοιπο ποσοστο εχει διαφορετικες σεξουαλικες κατευθήνσεις  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Άλλη μια απόδειξη ότι οι Ελληνίδες πάνε από το κακό στο χειρότερο...
Αντιστοίχως κ οι έλληνες,αλληλένδετα. :idiot: :uglystupid:

Ιδού το μέλλον μας:

«Μωρό μου, με απατάς με το Kinect;»ΔΕΙΤΕ: Ψηφιακό σεξ με... αιθέριες υπάρξεις :
Δεν θα κινδυνεύουμε κ από τα σμν....

edit:κάπου έχω διαβάσει ότι προσπαθούν να βρουν πως θα φτιάξουν την αίσθηση ώστε να είναι όσο γίνεται πιο αληθινό.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Αντιστοίχως κ οι έλληνες,αλληλένδετα. :idiot: :uglystupid:

Ιδού το μέλλον μας:

«Μωρό μου, με απατάς με το Kinect;»ΔΕΙΤΕ: Ψηφιακό σεξ με... αιθέριες υπάρξεις :
Δεν θα κινδυνεύουμε κ από τα σμν....
και εάν κολλήσω κάνα ιό υπολογιστή; μετά τι κάνω; :think: :think: :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Προχθες πηγα ενα κουτι σοκολατακια σε μια κοπελα που εκδιδεται για 10 ευρω στο Μεταξουργειο, επειδη μεσα σε διαστημα λιγων ημερων ειχε τα γενεθλια και τη γιορτη της. Θεωρω οτι ειδικα οι κοπελες αυτες που γαμιουνται με τον καθενα για 10 ευρω εκτελουν περισσοτερο λειτουργημα παρα επαγγελμα και δεν το μετανιωσα καθολου για το δωρακι που της εκανα.

Εχω παει αλλη μια φορα σοκολατακια σε μια κοπελα στη Φυλης με την οποια για πολυ καιρο εκανα πραγματικο ερωτα στο δωματιο και οχι σεξ, δηλαδη ηξερα μεσα απο ενημερωσεις και κριτικες οτι μου εδινε πολλα παραπανω απο αυτα που εδινε στους υπολοιπους, και παλι δεν το μετανιωσα καθολου.

Επισης, επειδη ετσι γουσταρα εκεινη τη στιγμη, φετος την ημερα της γυναικας δεν δεχτηκα ρεστα απο 20-ευρω απο μια κοπελα που εκδιδεται στο Μεταξουργειο για 15 ευρω. Και παλι βεβαια δεν το μετανιωσα καθολου γιατι για μενα οι πουτανες στα μπουρδελα ειναι πραγματικες ηρωιδες και τις λατρευω.

επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως

αν μαζευτουμε καποια ατομα απο δω μεσα ,πιστευω ανετα γραφουμε βιβλιο με τη συμπεριφορα και τον τροπο σκεψης , συγκεκριμενης ομαδας μπουρδελιαρηδων...

Επισκέπτης
Θυμάμαι στη Μπάρμπορα πριν κάμποσο καιρό, την ώρα που με τσιμπούκωνε μου δείχνει το καινούριο της ρολόι και μου λέει όλο χαρά.

- Κοίτααα τι μου αγόρασε ένας πελάτηηηηης
- Είδες πόσο μαλάκες πελάτες υπάρχουν τελικά κούκλα μου;
- Γιατί μαλάκας;
- Άστα τώρα αυτά. Κώλο θα μου δώσεις σήμερα;
- Εντάξει.
- Τώρα κατάλαβες γιατί είναι μαλάκας;

Δεν νομίζω να το 'πιασε βέβαια, αλλά άντε εξήγα της τη ματαιότητα της <<υπηρεσίας>> που νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει ο τύπος με τέτοιες κινήσεις...
Φίλε, αν το διαβάζεις τώρα, ξύπνα αν υπάρχει ακόμα καιρός! Επαγγελματίες είναι οι γυναίκες. Αυτές που θυμούνται τα ονόματά μας είναι αυτές που απλά έχουνε καλή μνήμη...

Επισκέπτης
Το να δώσεις φιλοδώρημα σε τάνα το θεωρώ μεγάλη μαλακία.
Το να κεράσεις κάτι , είναι άλλη υπόθεση και ανθρώπινο.

Αλλά να δώσεις παραπάνω λεφτά το βρίσκω αδελφίστικο
και ταιριάζει μόνο σε ληγούρια και αγαπούληδες.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Θυμάμαι στη Μπάρμπορα πριν κάμποσο καιρό, την ώρα που με τσιμπούκωνε μου δείχνει το καινούριο της ρολόι και μου λέει όλο χαρά.

- Κοίτααα τι μου αγόρασε ένας πελάτηηηηης
- Είδες πόσο μαλάκες πελάτες υπάρχουν τελικά κούκλα μου;
- Γιατί μαλάκας;
- Άστα τώρα αυτά. Κώλο θα μου δώσεις σήμερα;
- Εντάξει.
- Τώρα κατάλαβες γιατί είναι μαλάκας;

Δεν νομίζω να το 'πιασε βέβαια, αλλά άντε εξήγα της τη ματαιότητα της <<υπηρεσίας>> που νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει ο τύπος με τέτοιες κινήσεις...
Φίλε, αν το διαβάζεις τώρα, ξύπνα αν υπάρχει ακόμα καιρός! Επαγγελματίες είναι οι γυναίκες. Αυτές που θυμούνται τα ονόματά μας είναι αυτές που απλά έχουνε καλή μνήμη...
εισαι σωστος τυπε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Και μετα λενε οτι οι ανδρες ξεχωριζουν το σεξ απο τον ερωτα.
Πες το αυτο σε οσους ερωτευονται τις γυναικες που τις πληρωνουν για να πανε μαζι τους...
Φιλοδωρημα. Τς
Δηλαδη αν αφηνεις φιλοδωρημα στην ιεροδουλη, στη γκομενα σου θα πρεπει να γραψεις και το σπιτι σου..

Επισκέπτης
επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως

αν μαζευτουμε καποια ατομα απο δω μεσα ,πιστευω ανετα γραφουμε βιβλιο με τη συμπεριφορα και τον τροπο σκεψης , συγκεκριμενης ομαδας μπουρδελιαρηδων...

Δεν σε καταλαβαινω, διευκρινησε το λιγο. Παντως εσυ - αν θυμαμαι καλα απο αλλα ποσταρισματα σου - δεν τρεφεις ιδιαιτερη εκτιμηση για τις ιεροδουλες, σε αντιθεση με μενα που εκτιμω ΜΟΝΟ τις ιεροδουλες και πιστευω οτι πρεπει ΟΛΕΣ οι γυναικες να περνανε απο μπουρδελο σε καποια φαση της ζωης τους για να ολοκληρωνονται.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και μετα λενε οτι οι ανδρες ξεχωριζουν το σεξ απο τον ερωτα.
Πες το αυτο σε οσους ερωτευονται τις γυναικες που τις πληρωνουν για να πανε μαζι τους...
Φιλοδωρημα. Τς
Δηλαδη αν αφηνεις φιλοδωρημα στην ιεροδουλη, στη γκομενα σου θα πρεπει να γραψεις και το σπιτι σου..
Respect !!!!!!!

Επισκέπτης
...σε αντιθεση με μενα που εκτιμω ΜΟΝΟ τις ιεροδουλες και πιστευω οτι πρεπει ΟΛΕΣ οι γυναικες να περνανε απο μπουρδελο σε καποια φαση της ζωης τους για να ολοκληρωνονται.
Φίλε αν αρχίσεις να γαμείς κώλο, θα κάνω αίτηση να σε υιοθετήσω για αδελφό :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom