Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

Επισκέπτης
κρατήσου για μια άλλη ζωή λοιπόν και έλα μετά στο θέμα να γράψεις  :dancing:

Καλά θα το θυμάμαι.....στην επόμενη ζωή αν τυχόν είμαι γυναίκα,να γίνω ιερόδουλη....και να μπω στο bourdela.com που θα το'χει ο εγγονός του άντμιν,να ποστάρω στο θρεντ. :tooth:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλά θα το θυμάμαι.....στην επόμενη ζωή αν τυχόν είμαι γυναίκα,να γίνω ιερόδουλη....και να μπω στο bourdela.com που θα το'χει ο εγγονός του άντμιν,να ποστάρω στο θρεντ. :tooth:

Την πατησεs....Στην επομενη ζωη θα υπαρχουνε μπουρδελα γυναικων μονο
Οι γυναικεs θα μαs κυνηγανε και μειs θα κανουμε τουs δυσκολουs

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
κωδικη ονομασια : Κ.Ε.Μ.Α.

Κλασσικος Ελληνας Μαλακας Αγαπουλης

μια φορα ειχα παει σ'ενα studio και περιμενα στο σαλονι , βγηκε μετα απο λιγη ωρα η πουτανα απο το δωματιο και κρατουσε στο χερι ενα τσαντακι με μπιχλιμπιδια  που της ειχε χαρισει ενας μαλακας πελατης και σα να μην εφτανε αυτο πριν κλεισει την πορτα της φωναξε: Το κινητο μου το εχεις?
οχι λεει η αλλη ,
και ανταλλαξανε κινητα μπροστα μου

αηδιασα και εφυγα , ειναι πραγματικα του ελεους αυτοι οι Κ.Ε.Μ.Α. ...

υγ: εχω δει και αλλα τραγελαφικα περιστατικα live , χαριζουν αρκουδακια , κοσμηματα , σοκολατακια , μπουρμπουαρ κτλ κτλ

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

μια φορα ειχα παει σ'ενα studio και περιμενα στο σαλονι , βγηκε μετα απο λιγη ωρα η πουτανα απο το δωματιο και κρατουσε στο χερι ενα τσαντακι με μπιχλιμπιδια  που της ειχε χαρισει ενας μαλακας πελατης και σα να μην εφτανε αυτο πριν κλεισει την πορτα της φωναξε: Το κινητο μου το εχεις?
οχι λεει η αλλη ,

υγ: εχω δει και αλλα τραγελαφικα περιστατικα live , χαριζουν αρκουδακια , κοσμηματα , σοκολατακια , μπουρμπουαρ κτλ κτλ
και εμένα θυμάμαι κάπου που δούλευα ένα αγαπούλης έφερε ένα κόσμημα περίπου 1 εκ δραχμούλες τότε και μόλις το έδωσα στην πουτάνα λέει "δε το έκανε καλό"

Επισκέπτης

οχι λεει η αλλη ,

Μωρέ αυτοί εντάξει.......δεν ενοχλούν τόοοοοοοοσο....κάποιοι άλλοι μαλάκες,που έρχονται άπλυτοι και αξύριστοι;;;; Τι να πούμε;;;; Βρε ουστ :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

οχι λεει η αλλη ,

:S

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.372
Πόντοι
6.495
Σε κάνα δυο στανταράκια που είχα παλιότερα, που με ήξεραν και με περιποιούνταν πάντα πολύ καλά, άφηνα ένα 5ευρο, τα ρέστα από το 20άρικο δηλαδή.
Είμαι πολύ λαρτζ, έτσι;  :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.944
Πόντοι
496
Σε κάνα δυο στανταράκια που είχα παλιότερα, που με ήξεραν και με περιποιούνταν πάντα πολύ καλά, άφηνα ένα 5ευρο, τα ρέστα από το 20άρικο δηλαδή.
Είμαι πολύ λαρτζ, έτσι;  :2funny:

Άσε παίκτη...χαλάς την πιάτσα να ποούμε... :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

οχι λεει η αλλη ,

ο stam_90 ητανε αυτος  :zfuck:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

μια φορα ειχα παει σ'ενα studio και περιμενα στο σαλονι , βγηκε μετα απο λιγη ωρα η πουτανα απο το δωματιο και κρατουσε στο χερι ενα τσαντακι με μπιχλιμπιδια  που της ειχε χαρισει ενας μαλακας πελατης και σα να μην εφτανε αυτο πριν κλεισει την πορτα της φωναξε: Το κινητο μου το εχεις?
οχι λεει η αλλη ,

Μαλλον μπερδευτηκανε τυπε μου...
Ειναι και η συνηθεια βλεπειs....
Τοσα χρονια με τιs Ελλεηνιδεs , μαθανε στο δωρακι για να πηδανε

χαριζουν αρκουδακια , κοσμηματα , σοκολατακια , μπουρμπουαρ κτλ κτλ :2funny: :2funny: :2funny:

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
23% σύμφωνα με τον Φ.Π.Α :2funny:
Φόρος. Πουτανικής. Αξίας  :2funny:

Επισκέπτης
    Σύμφωνα με το Savoir Vivre επιβάλλεται ένα 10% επί του αρχικού ποσού,για παράδειγμα στα 400ευρώ, το φιλοδώρημα πρέπει να είναι
  40 ευρώ,αλλά επίσης σύμφωνα με το Savoir Vivre θα πρέπει να δοθούν 50 ευρώ (και όχι 30...)διότι αλλιώς θα φανεί ότι υπολογί-
  στηκε από την πλευρά του πελάτη.Μην ξεχνάμε ότι αντικειμενικός σκοπός του φιλοδωρήματος είναι η κοπέλα να κάνει το κάτι παραπά-
  νω και όχι να μας θεωρήσει καρμίρηδες.
  Εάν τώρα κάποιος συμφωνεί με την πρακτική του φιλοδωρήματος,το θέμα είναι εάν πρέπει να δοθεί πριν ή μετά την πράξη.
  Ο Ωνάσης, συνήθιζε να δίνει τα φιλοδωρήματά του πάντα πριν,διότι έτσι εξασφάλιζε καλές υπηρεσίες.
  Είμαι της ίδιας άποψης( χωρίς να είμαι Ωνάσης...),πάντα δίνω το αντίστοιχο φιλοδώρημα στην κοπέλα και σπανίως ποτέ, έχω αντιμε-
  τωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα.
  Επίσης νομίζω ότι το φιλοδώρημα, ακόμα και εάν δοθεί εκ των υστέρων, μπορεί να σώσει μία φαινομενικά χαμένη παρτίδα( βαριεστημένη ή εκνευρισμένη κοπέλα,μη τήρηση
  των υποσχόμενων υπηρεσιών κ.λπ) , αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο.
Savoir Vivre εχεις και με αλλα επαγγελματα η μονο με οτι εχει μουνι :think:
Δηλαδη αν σε μπαρ εχει σερβιτορο το σκευτεσαι η εκει δεν μετραει???
Εγω πρακτικα δεν ειμαι κατα του φιλοδωρηματος απλα η το κανεις γενικα (αρα τα χεις) η καθολου,

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εδω δινουμε και....του πουλιου το γαλα !!!!!!!!
Ποσο ακομα πια???

Επισκέπτης
Προχθες πηγα ενα κουτι σοκολατακια σε μια κοπελα που εκδιδεται για 10 ευρω στο Μεταξουργειο, επειδη μεσα σε διαστημα λιγων ημερων ειχε τα γενεθλια και τη γιορτη της. Θεωρω οτι ειδικα οι κοπελες αυτες που γαμιουνται με τον καθενα για 10 ευρω εκτελουν περισσοτερο λειτουργημα παρα επαγγελμα και δεν το μετανιωσα καθολου για το δωρακι που της εκανα.

Εχω παει αλλη μια φορα σοκολατακια σε μια κοπελα στη Φυλης με την οποια για πολυ καιρο εκανα πραγματικο ερωτα στο δωματιο και οχι σεξ, δηλαδη ηξερα μεσα απο ενημερωσεις και κριτικες οτι μου εδινε πολλα παραπανω απο αυτα που εδινε στους υπολοιπους, και παλι δεν το μετανιωσα καθολου.

Επισης, επειδη ετσι γουσταρα εκεινη τη στιγμη, φετος την ημερα της γυναικας δεν δεχτηκα ρεστα απο 20-ευρω απο μια κοπελα που εκδιδεται στο Μεταξουργειο για 15 ευρω. Και παλι βεβαια δεν το μετανιωσα καθολου γιατι για μενα οι πουτανες στα μπουρδελα ειναι πραγματικες ηρωιδες και τις λατρευω.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
τις πιο πολλες φορες αυτες μου δινουν

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μωρέ αυτοί εντάξει.......δεν ενοχλούν τόοοοοοοοσο....κάποιοι άλλοι μαλάκες,που έρχονται άπλυτοι και αξύριστοι;;;; Τι να πούμε;;;; Βρε ουστ :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Αυτο δεν το καταλαβα ρε αβραμακο....  :o

Που ερχονται ετσι ? σε σενα ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom