Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16

Του baros μία του έδωσε 30 ευρώ...

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Εμένα η γνώμη μου είναι πως ο κάθε επαγγελματίας οφείλει να παρέχει την υπηρεσία του στην τιμή που την χρεώνει και να μην περιμένει επιπλέον επιβράβευση μέσω του φιλοδωρήματος. Το φιλοδώρημα είναι ένα προαιρετικό "ευχαριστώ" του πελάτη και δεν πιστεύω πως πρέπει να γίνεται συνήθεια γιατί έτσι ανεβαίνει άτυπα η αξία της υπηρεσίας. Κοινώς, χαλάει η πιάτσα...

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι είναι,δεν είπε κανένας ότι είναι υποχρεωτικό.Απλά, με το φιλοδώρημα δείχνεις έμπρακτο ενδιαφέρον...

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
    Σύμφωνα με το Savoir Vivre επιβάλλεται ένα 10% επί του αρχικού ποσού,για παράδειγμα στα 400ευρώ, το φιλοδώρημα πρέπει να είναι
  40 ευρώ,αλλά επίσης σύμφωνα με το Savoir Vivre θα πρέπει να δοθούν 50 ευρώ (και όχι 30...)διότι αλλιώς θα φανεί ότι υπολογί-
  στηκε από την πλευρά του πελάτη.Μην ξεχνάμε ότι αντικειμενικός σκοπός του φιλοδωρήματος είναι η κοπέλα να κάνει το κάτι παραπά-
  νω και όχι να μας θεωρήσει καρμίρηδες.
  Εάν τώρα κάποιος συμφωνεί με την πρακτική του φιλοδωρήματος,το θέμα είναι εάν πρέπει να δοθεί πριν ή μετά την πράξη.
  Ο Ωνάσης, συνήθιζε να δίνει τα φιλοδωρήματά του πάντα πριν,διότι έτσι εξασφάλιζε καλές υπηρεσίες.
  Είμαι της ίδιας άποψης( χωρίς να είμαι Ωνάσης...),πάντα δίνω το αντίστοιχο φιλοδώρημα στην κοπέλα και σπανίως ποτέ, έχω αντιμε-
  τωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα.
  Επίσης νομίζω ότι το φιλοδώρημα, ακόμα και εάν δοθεί εκ των υστέρων, μπορεί να σώσει μία φαινομενικά χαμένη παρτίδα( βαριεστημένη ή εκνευρισμένη κοπέλα,μη τήρηση
  των υποσχόμενων υπηρεσιών κ.λπ) , αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο.

Στα παπάρια μας το σαβουαρ βιβρέ, μια μαλακια κ μιση είναι. Μεγάλε οι πουτάνες βγαζουν ΠΟΛΛΑ λεφτα (και καλα κανουν) σιγα μη τους δωσουμε και 10%+ για το σερβις... δε γαμιομαστε λεω γω? Σέρβις πουλάνε όχι ζαντολάστιχα.
5 χρόνια δουλεύω σε εστιατόρια σερβιτόρος β, και α. Δεν απαίτησα ΠΟΤΕ πουρμπουάρ. και το 10% ποτ λες είναι στην Αμερική που είναι και ο μισθος τους και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, εδω (κανονικά) είμαστε με ποσοστα και τα ποσοστα είναι 13% του αφορολόγητου δηλ. η απόδειξη σου μείον φπα και δημ. φόρο.
Το tip ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό, πόσο μάλλον στις πουτάνες που βγαζουν τα μαλλιοκεφαλά τους (και κάλα κάνουν...επαναλαμβάνω)
Κανένα τιπ σε πουτάνα...ήδη βγάζουν ΠΟΛΛΑ και ΜΑΥΡΑ...δεν εχω κατι μαζι τους φυσικά αλλά μη τρελλαθούμε κιόλας, μια ΚΑΛΗ πουτάνα (πχ Λάουρα από κροκέων) θα καθαρίσει ενα 500άρι στη βάρδια της μπορεί κ παραπάνω, και χαλάλι της που τα κανει και μαύρα, αλλά εγω που είχα ποσοστα και ξεπερασα τα 12.000 (στο χρόνο) θα μου έρθει και μια πουτσα 500 ευρω εισφορά
Δε μας γαμαει και το σαβουάρ...
Και γιατί να σε θεωρησει καρμοίρη ρε μεγαλε ??? θα δωσεις 400 ευρω (μισο μηνιατικό) για 2 ωρες για να σε πει καρμοίρη? ε το τοτε θασαι αξιος της μοίρας σου...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλοδωρημα ποτε...θεμα αρχης.....ειναι μια προσυμφωνημενη παροχη υπηρεσιων....δεν βλεπω τον λογο....την καλη θα την ανταμειψω με την επισκεψιμοτητα ετσι κι αλλιως....

Εξτραδακια μεσα κατοπιν συμφωνιας ισως ναι...οχι αλα λιονταρη βεβαια μην φανταστειτε ,άπλα πραγματα που απλα ξεχασα να ρωτησω στο σαλοναρισμα

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
φιλοδωρημα στις τανες?
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΕΙ ΟΛΑΚΕΡΑ?  :idiot: :headbang:

τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη μου....

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
φιλοδωρημα στις τανες?
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΕΙ ΟΛΑΚΕΡΑ?  :idiot: :headbang:

τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη μου....

πεστα. επίσης συμφωνώ με οτι είπε και καποιος πιο πριν. Εμας μας επιστρέφει κάποιος χρήματα εαν πέσουμε σε ξεπετατζού και πάρουμε λιγότερα πράγματα απο αυτά για τα οποία πληρώσαμε; Η καλή στη δουλειά της ανταμοίβεται με συχνή επισκεψημότητα και αν πραγματικά υπάρχει κάποιο δέσιμο και σου κάνει πράγματα που δεν κάνει σε άλλους (σπάνιο), τότε ισως να το σκεφτείς

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
πεστα. επίσης συμφωνώ με οτι είπε και καποιος πιο πριν. Εμας μας επιστρέφει κάποιος χρήματα εαν πέσουμε σε ξεπετατζού και πάρουμε λιγότερα πράγματα απο αυτά για τα οποία πληρώσαμε; Η καλή στη δουλειά της ανταμοίβεται με συχνή επισκεψημότητα και αν πραγματικά υπάρχει κάποιο δέσιμο και σου κάνει πράγματα που δεν κάνει σε άλλους (σπάνιο), τότε ισως να το σκεφτείς

Με ένα εκ των υστέρων φιλοδώρημα,δεν νομίζεις ότι θα κερδίσεις κάτι περισσότερο;Εννοώ την ώρα που χαλάει η δουλειά,το δίνεις και συνήθως αλλάζει η συμπεριφορά της κοπέλας.Χρειάζεται διπλωματία...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Με ένα εκ των υστέρων φιλοδώρημα,δεν νομίζεις ότι θα κερδίσεις κάτι περισσότερο;Εννοώ την ώρα που χαλάει η δουλειά,το δίνεις και συνήθως αλλάζει η συμπεριφορά της κοπέλας.Χρειάζεται διπλωματία...
και για τι ποσό  μιλάμε?? 20-30 ευρώ παραπάνω?? :idiot: :idiot:

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Στα παπάρια μας το σαβουαρ βιβρέ, μια μαλακια κ μιση είναι. Μεγάλε οι πουτάνες βγαζουν ΠΟΛΛΑ λεφτα (και καλα κανουν) σιγα μη τους δωσουμε και 10%+ για το σερβις... δε γαμιομαστε λεω γω? Σέρβις πουλάνε όχι ζαντολάστιχα.
5 χρόνια δουλεύω σε εστιατόρια σερβιτόρος β, και α. Δεν απαίτησα ΠΟΤΕ πουρμπουάρ. και το 10% ποτ λες είναι στην Αμερική που είναι και ο μισθος τους και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, εδω (κανονικά) είμαστε με ποσοστα και τα ποσοστα είναι 13% του αφορολόγητου δηλ. η απόδειξη σου μείον φπα και δημ. φόρο.
Το tip ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό, πόσο μάλλον στις πουτάνες που βγαζουν τα μαλλιοκεφαλά τους (και κάλα κάνουν...επαναλαμβάνω)
Κανένα τιπ σε πουτάνα...ήδη βγάζουν ΠΟΛΛΑ και ΜΑΥΡΑ...δεν εχω κατι μαζι τους φυσικά αλλά μη τρελλαθούμε κιόλας, μια ΚΑΛΗ πουτάνα (πχ Λάουρα από κροκέων) θα καθαρίσει ενα 500άρι στη βάρδια της μπορεί κ παραπάνω, και χαλάλι της που τα κανει και μαύρα, αλλά εγω που είχα ποσοστα και ξεπερασα τα 12.000 (στο χρόνο) θα μου έρθει και μια πουτσα 500 ευρω εισφορά
Δε μας γαμαει και το σαβουάρ...
Και γιατί να σε θεωρησει καρμοίρη ρε μεγαλε ??? θα δωσεις 400 ευρω (μισο μηνιατικό) για 2 ωρες για να σε πει καρμοίρη? ε το τοτε θασαι αξιος της μοίρας σου...

Οχι βρε,το καρμίρης ισχύει εάν υπολογίσεις το φιλοδώρημα...Τέλος πάντων...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Το 10% του ποσού που πλήρωσες(Savoir Vivre)

Ποιο Savoir Vivre ρε μαλακοκαβλη; Ειχες κι απ'αυτο στο χωριο σου;
Κατι αγαπουληδες σαν και σενα χαλανε τα κοριτσια.

Φιλοδωρημα αφηνεις οταν εκεινη που σε εξυπηρετει, το εχει τιμησει και με το παραπανω το 200αρι, το 50αρι και ουτε καθεξης.
Και οχι επειδη σου γυαλισε ή με την ελπιδα οτι την επομενη φορα θα σε περιποιηθει παραπανω.

Zaytsev

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχει και διαγωνισμός:

Δίνω υπερβολικά πολλά χρήματα για να μου χαμογελάει περισσότερο..

συμμετέχουν πολλές, κοπιάστε..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.859
Πόντοι
46.232
Φιλοδωρημα αφηνεις οταν εκεινη που σε εξυπηρετει, το εχει τιμησει και με το παραπανω το 200αρι, το 50αρι και ουτε καθεξης.
Και οχι επειδη σου γυαλισε ή με την ελπιδα οτι την επομενη φορα θα σε περιποιηθει παραπανω.
σωστος...... ;)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Σωστό συνάδελφε, το φιλοδώρημα εάν και μόνο εάν τιμάνε τα λεφτά τους να το'χουνε δουλέψει ,και όχι συνέχεια, μην κακομάθουν τα κοριτσια και μετά από κάθε φορά λένε: "δωράκι". Άντε έρχονται εδώ που δεν υπάρχει θυληκό που να αξίζει και τις χρυσώνουμε ,  αν είστε υπέρ του φιλοδωρήματος αν και μόνο εάν το αξίζουν το ξαναλέω για να το τονίσω δεν χρειάζεται να ξοδεύτουμε παραπάνω για να σώσσουμε μία κατάσταση ούτως ή άλλως πρώτα τη βασική πληρωμή οι κοπέλες πρέπει να τιμούνε αν δεν τιμούνε ούτε αυτό τι να δώσεις παραπάνω; Απλά πράματα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

:2funny:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Όχι, διότι σπάνια (για να μην πω ποτέ) έχω νιώσει ότι αξίζουν παραπάνω απ' ότι έχω πληρώσει, συνήθως συμβαίνει το αντίθετο. Και αν τυχόν τύχει καμία την πληρώνει εν ολίγοις για τις υπόλοιπες, αλλά θα το κερδίσει με περισσότερο χρόνο επίσκεψης ή από το γεγονός ότι θα την ξαναεπισκεφτώ. Χώρια που λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν :S, αν είχα ίσως και να φιλοδωρούσα και την παρδαλή κατσίκα  :grin:.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

Ποιο savoir vivre ρε...Καλά είστε τελείως  :jerking: :jerking:...
Πολύ Χρήστο Ζαμπούνη βλέπετε.... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom