Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ποτε δεν θα εκανα δωρο σε πουτανα απο στουντιο, αυτες δεν κανουν κανενα λειτουργημα. Οι πουτανες των μπουρδελων ομως δουλευουν σε πολυ δυσκολες συνθηκες και πραγματικα ειναι κοινωνικο λειτουργημα αυτο που κανουν. Για μενα ειναι αξιοθαυμαστες! Ενα μικρο δωρακι οπως ειναι ενα κουτι σοκολατακια ειναι απλα συμβολικο για να τους δειξεις την εκτιμηση σου, οτι τις βλεπεις σαν ανθρωπους και οχι σαν αντικειμενα.

Τις προαλλες ενας πελατης στο Ιασωνος 1 εφερε στην Ελιζα ενα μπουκετο λουλουδια. Ξερετε πως εκανε απο τη χαρα της? Εμεινε μαζι του κανα 5-λεπτο στο σαλονι και τον ευχαριστουσε, μονο που δεν εβαλε τα κλαματα το κοριτσακι. Τι νομιζετε ρε μαλακες? Τιποτα στυγνοι επιχειρηματιες ειναι οι πουτανες? 20-χρονα κοριτσακια ειναι που ανεχονται τις ορεξεις μας για να λεμε οτι ειμαστε αντρες και οχι μαλακες.

Σεβασμος στις πουτανες ρε!  :rockon:
Ετσι ειναι φιλε τους πρωτους μηνες της δουλειας. Μολις γλυκαθουν απο την ευκολια που βγαζουν λεφτα, τοτε ναι, γινονται στυγνοι επαγγελματιες.
Κ εμενα μου εχει τυχει να βλεπω ενα κοριτσακι σαν τα κρυα τα νερα και να φοβαται και τη σκια της και να τη λυπαμαι. Το θεμα ομως πλεον το βλεπω σφαιρικα.
Αν ειναι δυσκολο να βρει καποιος την αγαπη στις μερες μας, ποσο εφικτο ειναι να βρει καποιος την αγαπη σε ατομα που τους εχουν ξεριζωσει την καρδια και τα αισθηματα.

Ποτε δε θα κατηγορουσα τις ιεροδουλες που ειναι τοσο ψυχρες.

Επισκέπτης
σεβασμος αλλα οχι θαυμασμος

ξερεις γιατι ειναι πουτανες?

γιατι επελεξαν για το γρηγορο και ευκολο χρημα να εξαθλιωνονται
η αθλιοτητα τους εγκειται στο οτι καταδεχονται ολη αυτη την αηδια για το χρημα
καθιστανται θυματα ,λογω της χρηματοδουλείας τους
ομως οπως ολοι οι δουλοι ετσι και αυτες πιστευουν οτι ειναι ελευθερες
και οτι κανουν απλα ενα καλα αμοιβωμενο επαγγελμα

Φιλε μου picker περα απο το οτι πιστευω οτι εισαι 18 χρονων ,βλεπω οτι τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου ακομα , δεν ξερεις τι ειναι το λειτουργημα, και θαυμαζεις λαθος ατομα
ακομα και ο οικτος που τους δειχνεις ειναι μεν σωστος , αλλα οχι για τους λογους που εσυ πιστευεις...

Δεν ειμαι 18, ειμαι 33. Εσυ μιλας με τρομερη απαξιωση γι' αυτες, δεν τις σεβεσαι. Εγω τις ΣΕΒΟΜΑΙ, ειναι οι μονες γυναικες που σεβομαι γιατι ειναι οι μονες γυναικες που ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ. Μη στεκεσαι στο χρημα, αυτο ερχεται μετα. Πρωτα παει η αποφαση τους να αποδεχτουν την κατωτεροτητα τους απεναντι στους αντρες, να ΤΑΠΕΙΝΩΘΟΥΝ.

Τις λατρευω!  :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Δεν ειμαι 18, ειμαι 33. Εσυ μιλας με τρομερη απαξιωση γι' αυτες, δεν τις σεβεσαι. Εγω τις ΣΕΒΟΜΑΙ, ειναι οι μονες γυναικες που σεβομαι γιατι ειναι οι μονες γυναικες που ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ. Μη στεκεσαι στο χρημα, αυτο ερχεται μετα. Πρωτα παει η αποφαση τους να αποδεχτουν την κατωτεροτητα τους απεναντι στους αντρες, να ΤΑΠΕΙΝΩΘΟΥΝ.

Ρε φιλε τωρα τι λες? Νομιζεις οτι αν μπορουσαν να επιλεξουν, θα διαλεγαν αυτο το επαγγελμα? Καποιος τις αναγκασε να το κανουν, καποιος τους ειπε ελατε και θα σας βαλω να πλενετε σκαλες. Και μετα την σαπισανε στο ξυλο, τη γαμουσανε παρτουζες και την ειχανε κλεισμενη μια βδομαδα στην υπογα στην Κυψελη. Κ εσυ λες οτι αυτη αξιζει μονο σεβασμο?

Δηλαδη οι εθελοντες γιατροι που πανε σε τριτοκοσμικες χωρες να βοηθησουν τα παιδακια, δεν αξιζουν το σεβασμο σου?

Ψαξου λιγο, δες κανα γιατρο λεω γω..

Επισκέπτης
Ρε φιλε τωρα τι λες? Νομιζεις οτι αν μπορουσαν να επιλεξουν, θα διαλεγαν αυτο το επαγγελμα? Καποιος τις αναγκασε να το κανουν, καποιος τους ειπε ελατε και θα σας βαλω να πλενετε σκαλες. Και μετα την σαπισανε στο ξυλο, τη γαμουσανε παρτουζες και την ειχανε κλεισμενη μια βδομαδα στην υπογα στην Κυψελη. Κ εσυ λες οτι αυτη αξιζει μονο σεβασμο?

Δηλαδη οι εθελοντες γιατροι που πανε σε τριτοκοσμικες χωρες να βοηθησουν τα παιδακια, δεν αξιζουν το σεβασμο σου?

Ψαξου λιγο, δες κανα γιατρο λεω γω..

Φιλε εχεις μαυρα μεσανυχτα. Ολες ξερουν τι ερχονται να κανουν, δεν υπαρχει καμια πιεση!

Επισκέπτης
Πριν 20 χρόνια ίσως ήταν αυτά φιλαράκι. Πλέον ξέρουνε που βαδίζουνε και δεν έχουνε ούτε καν νταβάδες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

Λατρευεις την ιδεα που εχεις διαμορφωσει γι'αυτες ,
οχι το τι πραγματικα ειναι.

Οσοι σκυβουν δεν χαρακτηριζονται κατ'αναγκη "ταπεινοι"
μπορει να το κανουν για να παρουν πιπα σε οποιον τους πληρωσε

Μην κρινεις τοσο επιφανειακα φιλε μου, σου αφιερωνω καποια λογια του Σεφερη :

Κι οι ποταμοί φουσκώναν μες στη λάσπη το αίμα

για ένα λινό κυμάτισμα για μια νεφέλη

μιας πεταλούδας τίναγμα το πούπουλο ενός κύκνου

για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Πριν 20 χρόνια ίσως ήταν αυτά φιλαράκι. Πλέον ξέρουνε που βαδίζουνε και δεν έχουνε ούτε καν νταβάδες.
Ε οτι θα με ελεγαν και παλιακο, αυτο δεν το περιμενα!!!
Κοιτα να δεις που μεγαλωσα ρε γαμωτο μου...
Εγω παντως εχω ακουσει πολυ ασχημες ιστοριες..

Επισκέπτης
Λατρευεις την ιδεα που εχεις διαμορφωσει γι'αυτες ,
οχι το τι πραγματικα ειναι.

Οσοι σκυβουν δεν χαρακτηριζονται κατ'αναγκη "ταπεινοι"
μπορει να το κανουν για να παρουν πιπα σε οποιον τους πληρωσε

Μην κρινεις τοσο επιφανειακα φιλε μου, σου αφιερωνω καποια λογια του Σεφερη :

Κι οι ποταμοί φουσκώναν μες στη λάσπη το αίμα

για ένα λινό κυμάτισμα για μια νεφέλη

μιας πεταλούδας τίναγμα το πούπουλο ενός κύκνου

για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.

Πολλη κουλτουρα ρε φιλε και βαριεμαι ακομα και να διαβασω...

Θα σου το πω με απλα λογια. Τις πουτανες τις γουσταρω γιατι ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια, οτι η μεγαλυτερη αξια των γυναικων ειναι το μουνι τους και οτι ολες οι γυναικες εκμεταλλευονται τη σεξουαλικη αναγκη των αντρων για να κερδισουν σε ειδος. Κανουν στα ισια αυτο που ολες οι αλλες κανουν πλαγιως.

Κοιτα τι γινεται τωρα το καλοκαιρι... Ολες οι ξεκωλιαρες κυκλοφορουν στο δρομο ημιγυμνες και αν τις ρωτησεις γιατι σου λενε οτι κανει ζεστη. Αντιθετα, οι πουτανες αποδεχονται στα ισια το ρολο του σεξουαλικου αντικειμενου, εκει δεν υπαρχει καμια υποκρισια.

Αν δεν με καταλαβες και τωρα, μαλλον διαφωνουμε στο οτι εγω δεν εχω καμια αμφιβολια οτι οι γυναικες ειναι σε ολα κατωτερες απο τους αντρες και οτι το μονο πλεονεκτημα τους ειναι οι πολλαπλασιες σεξουαλικες ορμες των αντρων. Αν ας πουμε, θεωρεις οτι οι γυναικες ειναι το ιδιο εξυπνες με τους αντρες, τοτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

Θα σου το πω με απλα λογια. Τις πουτανες τις γουσταρω γιατι ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια, οτι η μεγαλυτερη αξια των γυναικων ειναι το μουνι τους και οτι ολες οι γυναικες εκμεταλλευονται τη σεξουαλικη αναγκη των αντρων για να κερδισουν σε ειδος. Κανουν στα ισια αυτο που ολες οι αλλες κανουν πλαγιως.

Κοιτα τι γινεται τωρα το καλοκαιρι... Ολες οι ξεκωλιαρες κυκλοφορουν στο δρομο ημιγυμνες και αν τις ρωτησεις γιατι σου λενε οτι κανει ζεστη. Αντιθετα, οι πουτανες αποδεχονται στα ισια το ρολο του σεξουαλικου αντικειμενου, εκει δεν υπαρχει καμια υποκρισια.

Αν δεν με καταλαβες και τωρα, μαλλον διαφωνουμε στο οτι εγω δεν εχω καμια αμφιβολια οτι οι γυναικες ειναι σε ολα κατωτερες απο τους αντρες και οτι το μονο πλεονεκτημα τους ειναι οι πολλαπλασιες σεξουαλικες ορμες των αντρων. Αν ας πουμε, θεωρεις οτι οι γυναικες ειναι το ιδιο εξυπνες με τους αντρες, τοτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε.
Γυναικες VS Ανδρες = Πορτοκαλια VS Βατομουρα.
Ανομοια πραγματα

Επισκέπτης

Ψηλέ,αν θές μου απαντάς,πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια γυναίκα εξυπνότερη από έναν άντρα;Από εσένα για παράδειγμα!

Επισκέπτης
Γυναικες VS Ανδρες = Πορτοκαλια VS Βατομουρα.
Ανομοια πραγματα

Το ΙQ ειναι μετρησιμο φιλε μου. Διαβασε ολες τις επιστημονικες εκθεσεις των τελευταιων 10 ετων, ολοι πλεον συμφωνουν οτι οι γυναικες εχουν κατα μεσο ορο 5 μοναδες χαμηλοτερο IQ απο τους αντρες. Εκει ειναι ολη η ουσια του πραγματος αν το αναλυσεις. Οι πουτανες απλα αποδεχονται χωρις υποκρισιες τη φυση τους, το ρολο τους, την κατωτεροτητα τους. Αυτα!

Ψηλέ,αν θές μου απαντάς,πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια γυναίκα εξυπνότερη από έναν άντρα;Από εσένα για παράδειγμα!

Βεβαιως υπαρχει! Αλλα αυτη θα ψαξει να βρει εναν αντρα εξυπνοτερο απο εκεινη.  ;)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Το ΙQ ειναι μετρησιμο φιλε μου. Διαβασε ολες τις επιστημονικες εκθεσεις των τελευταιων 10 ετων, ολοι πλεον συμφωνουν οτι οι γυναικες εχουν κατα μεσο ορο 5 μοναδες χαμηλοτερο IQ απο τους αντρες. Εκει ειναι ολη η ουσια του πραγματος αν το αναλυσεις. Οι πουτανες απλα αποδεχονται χωρις υποκρισιες τη φυση τους, το ρολο τους, την κατωτεροτητα τους. Αυτα!

Ναι οκ. Και ο ελεφαντας πιο μεγαλο αικιου απο το δελφινι. Και?
Μπορει να συνεννοηθει ο ελεφαντας με το δελφινι?
Ή μηπως μπορεις εσυ με μια γυναικα?
Αλλο πλασμα το ενα, αλλο το αλλο.
Και ο σκυλος μου μπορει να ειναι πιο εξυπνος απο καποια γυναικα και πιο φιλοτιμος και και και. Αυτο σημαινει οτι θα τον παντρευτω επειδη με γλυφει?

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν οι οι άντρες έχουν μεγαλύτερο IQ από τις γυναίκες, αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι το IQ των γυναικών δεν διαβαθμίζεται πολύ από γυναίκα σε γυναίκα, ενώ οι άνδρες αντίθετα έχουν μεγαλύτερες κλίμακες.
Με άλλα λόγια. Είναι πολύ ευκολότερο να βρεις έναν πολύ χαζό άντρα απ ό,τι μια πολύ χαζή γυναίκα και επίσης πολύ ευκολότερο να βρεις έναν πολύ έξυπνο άντρα απ' ό,τι μια πολύ έξυπνη γυναίκα.
Κοινώς, οι γυναίκες πάνω κάτω όλες ίδιες είναι :2funny:

Επισκέπτης
Να υποθέσω ότι εσύ τις έχεις διαβάσει λοιπόν;Όλες τις τελευταίας 10ετίας;Μήπως έχεις κανά review της βιβλιογραφίας να μας αποστείλεις;Εγώ στη θέση σου θα άφηνα κι ένα μικρό περιθώριο λάθους.Μήπως αυτοί οι μαλάκες οι επιστήμονες λένε βλακείες και εκτίθεσαι εξαιτίας τους κι εσύ τσάμπα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Βεβαιως υπαρχει! Αλλα αυτη θα ψαξει να βρει εναν αντρα εξυπνοτερο απο εκεινη.  ;)
Οι γυναικες ομως ειναι πιο μεθοδικες.Πιο οργανωτικες.
Το οποιο σημαινει οτι αν εχουν IQ 100 π.χ., χρησιμοποιουν το 95.
Ενω ο αντρας και αν εχει 120, χρησιμοποιει το 85.
Κανε τις αναγωγες σου.

Επισκέπτης
Κανε τις αναγωγες σου.
Το χρησιμοποιεί εκεί που χρειάζεται φίλε όχι σε μαλακίες :sunglasses:

Επισκέπτης
Πάντως το θρέντ αφορά τα φιλοδώρήματα σε πουτάνες.Φοβάμαι ότι χρησιμοποιούμε αναιμικά επιχειρήματα,για επιστημονικά πεδία τα οποία μας είναι άγνωστα κι έτσι υπάρχει ο κίνδυνος να φανούμε χαζοί.
Τips στις πουτάνες λοιπόν.Γιατί όχι.Αν γουστάρουμε,τη γουστάρουμε,ότι γουστάρουμε βρε αδερφέ!

Επισκέπτης
Κανε τις αναγωγες σου.

Δεν ειναι ετσι, μιλαμε για το μετρησιμο ΙQ. Στο Mensa ας πουμε οι ιδιοφυιες ειναι 2 αντρες προς 1 γυναικα. Στην καθημερινη ζωη ειναι δυσκολο να διακρινει κανεις αυτη τη διαφορα, ειναι ομως ικανη αυτη η διαφορα να καθοριζει αποφασιστικα τις σχεσεις των δυο φυλων. Οι αντρες ειναι εξυπνοτεροι και βεβαια πιο σεξουαλικοι, οι γυναικες χρησιμοποιουν την ελξη που ασκουν στους αντρες για να κερδιζουν πραγματα απο τα ισχυροτερα αρσενικα. Οι πουτανες ειναι οι μοναδικες γυναικες που αποδεχονται στα ισια αυτη την αληθεια!

Να υποθέσω ότι εσύ τις έχεις διαβάσει λοιπόν;Όλες τις τελευταίας 10ετίας;Μήπως έχεις κανά review της βιβλιογραφίας να μας αποστείλεις;Εγώ στη θέση σου θα άφηνα κι ένα μικρό περιθώριο λάθους.Μήπως αυτοί οι μαλάκες οι επιστήμονες λένε βλακείες και εκτίθεσαι εξαιτίας τους κι εσύ τσάμπα!

Φιλε μην ειρωνευεσαι, πατα απλα "male female iq" και google-αρε το. Αυτη παντως ειναι μια καλη σελιδα για μελετη:

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αν ας πουμε, θεωρεις οτι οι γυναικες ειναι το ιδιο εξυπνες με τους αντρες, τοτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε.
Φιλαράκο, η αδερφή μου είναι μέλος της Ελληνικής Μένσα. Εγω δεν κατάφερα να μπω αν και τα πήγα σχετικά καλά.
Προτείνω να βρεθείτε να τις μετρήσετε (τις νοημοσύνες σας) για να δούμε αν όντως έχεις δίκιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom