Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

Επισκέπτης
Φιλαράκο, η αδερφή μου είναι μέλος της Ελληνικής Μένσα. Εγω δεν κατάφερα να μπω αν και τα πήγα σχετικά καλά.
Προτείνω να βρεθείτε να τις μετρήσετε (τις νοημοσύνες σας) για να δούμε αν όντως έχεις δίκιο.
Αυτά τα λογικοφανή επιχειρήματα να μην τα λέτε γιατί γίνεστε ρεζίλι.
Έχω δει πορτοκάλι να είναι μεγαλύτερο από καρπούζι. Σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι τα πορτοκάλια είναι μεγαλύτερα από τα καρπούζια;
Έλεος δλδ να πρέπει να εξηγούμε τα προφανή.
Αυτά τα απλά προβλήματα λογικής δεν ξέρεις ότι πρέπει να μπορείς να τα λύνεις ώστε να πας στα δυσκολότερα για να μπεις στη Mensa;
Αμάν ρε παιδιά!
Αμάν!

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά τα λογικοφανή επιχειρήματα να μην τα λέτε γιατί γίνεστε ρεζίλι.
Έχω δει πορτοκάλι να είναι μεγαλύτερο από καρπούζι. Σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι τα πορτοκάλια είναι μεγαλύτερα από τα καρπούζια;
Έλεος δλδ να πρέπει να εξηγούμε τα προφανή.
Ο φίλος είπε ότι στη Μένσα οι ιδιοφυιες ειναι 2 αντρες προς 1 γυναικα. Αυτό θα μπορούσε να στέκει μόνο εαν ίσος αριθμός ανδρών και γυναικών
έκανε το τεστ. Δεν είναι όμως έτσι. Όταν δίναμε εμείς, είμασταν σύνολο 33 άτομα μέσα σε αυτά και 4 γυναίκες. Πέρασαν σύνολο 11. 8 άνδρες και 3 γυναίκες. Κάλλιστα θα μπορούσα και γω να πω ότι βάση της δικής μου εμπειρίας ότι οι γυναίκες είναι εξυπνότερες γιατί απο τις 4 πέρασαν οι 3. Ενω απο τους 29 άνδρες πέρασαν μόνο οι 8.
Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο είπα να βρεθούν να μετρήσουν τις νοημοσύνες τους. Ήταν ειρωνικό το πόστ μου απλά και μόνο για να δείξω ότι όλα είναι σχετικά και ο καθένας μπορεί να ερμηνεύει τα αποτελέσματα όπως θέλει.

Επισκέπτης
Φιλαράκο, η αδερφή μου είναι μέλος της Ελληνικής Μένσα. Εγω δεν κατάφερα να μπω αν και τα πήγα σχετικά καλά.
Προτείνω να βρεθείτε να τις μετρήσετε (τις νοημοσύνες σας) για να δούμε αν όντως έχεις δίκιο.

Φιλε να διαβαζεις ολα οσα γραφονται, οχι μονο τα μισα!  :sunglasses:

Ψηλέ,αν θές μου απαντάς,πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια γυναίκα εξυπνότερη από έναν άντρα;Από εσένα για παράδειγμα!

Βεβαιως υπαρχει! Αλλα αυτη θα ψαξει να βρει εναν αντρα εξυπνοτερο απο εκεινη.  ;)

Επισκέπτης
Ο φίλος είπε ότι στη Μένσα οι ιδιοφυιες ειναι 2 αντρες προς 1 γυναικα. Αυτό θα μπορούσε να στέκει μόνο εαν ίσος αριθμός ανδρών και γυναικών
έκανε το τεστ. Δεν είναι όμως έτσι. Όταν δίναμε εμείς, είμασταν σύνολο 33 άτομα μέσα σε αυτά και 4 γυναίκες. Πέρασαν σύνολο 11. 8 άνδρες και 3 γυναίκες. Κάλλιστα θα μπορούσα και γω να πω ότι βάση της δικής μου εμπειρίας ότι οι γυναίκες είναι εξυπνότερες γιατί απο τις 4 πέρασαν οι 3. Ενω απο τους 29 άνδρες πέρασαν μόνο οι 8.
Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο είπα να βρεθούν να μετρήσουν τις νοημοσύνες τους. Ήταν ειρωνικό το πόστ μου απλά και μόνο για να δείξω ότι όλα είναι σχετικά και ο καθένας μπορεί να ερμηνεύει τα αποτελέσματα όπως θέλει.

Το Mensa ηταν απλα ενα παραδειγμα. Διαβασε αυτο το site που ανεφερα και πριν, ειναι πολυ αναλυτικο:
Καληνυχτα και ζητω οι πουτανιτσες!  :rockon:

Επισκέπτης
Δεν ειναι ετσι, μιλαμε για το μετρησιμο ΙQ. Στο Mensa ας πουμε οι ιδιοφυιες ειναι 2 αντρες προς 1 γυναικα. Στην καθημερινη ζωη ειναι δυσκολο να διακρινει κανεις αυτη τη διαφορα, ειναι ομως ικανη αυτη η διαφορα να καθοριζει αποφασιστικα τις σχεσεις των δυο φυλων. Οι αντρες ειναι εξυπνοτεροι και βεβαια πιο σεξουαλικοι, οι γυναικες χρησιμοποιουν την ελξη που ασκουν στους αντρες για να κερδιζουν πραγματα απο τα ισχυροτερα αρσενικα. Οι πουτανες ειναι οι μοναδικες γυναικες που αποδεχονται στα ισια αυτη την αληθεια!

Φιλε μην ειρωνευεσαι, πατα απλα "male female iq" και google-αρε το. Αυτη παντως ειναι μια καλη σελιδα για μελετη: ;
Σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να βάλεις αυτή την παράθεση.Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις όμως ότι δύο έρευνες,ακόμα κι αν πρόκειται για μετά-αναλύσεις,η μία τουλάχιστον,υπόκεινται σε πολλούς περιορισμούς,κάποιους από τους οποίους μπορείς εύκολα να τους καταλάβεις,ρίχνοντας έστω και μια απλή ματιά στο σάιτ που έστειλες.Και σίγουρα,ακόμα κι αν οι γυναίκες έχουν χαμηλότερο IQ από τους άνδρες,δεν καθίστανται κατώτεροι αυτών.Είναι αυτό το μοναδικό κριτήριο ικανότητας;
Ήμουν όντως ειρωνικός.Πιστεύεις άδικα;Πιστεύεις ότι η επιχειρηματολογία σου, για κάτι που έθεσες σχεδόν αξιωματικά,είναι επαρκής;Και ποιός σου είπε ότι η αξιοπιστία των μετρήσεων IQ είναι αδιαμφισβήτητη;

Επισκέπτης
Καληνύχτα κι από μένα.Άντε να πούμε και για κανά ωραίο μουνί που γαμήσαμε από αύριο.Να του δώσουμε και μπουρμπούρι αν το αξίζει του κοριτσιού.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Καληνύχτα κι από μένα.Άντε να πούμε και για κανά ωραίο μουνί που γαμήσαμε από αύριο.Να του δώσουμε και μπουρμπούρι αν το αξίζει του κοριτσιού.
εγω πιστευω οτι πλεον δεν πρεπει να ταλαιπωρουμαι τις κοπελες και να ερχονται σε ξενοδοχεια.θα τους βαζουμε τα λεφτα στην τραπεζα και δεν θα ερχονται καθολου.μην τα θεμε και ολα δικα μας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ένα ψωροεικοσάρικο το δεκάλεπτο... τα μισά δικά της άρα 60 ευρώ την ώρα. Ένα πεντακοσάρικο το οκτάωρο... σχεδόν είναι να τις λυπάσαι... :idiot:
καλά, κόψε κάτι
τουλάχιστον στο 1/3
δεν κάνουνε μαραθώνιο στο κρεβάτι να μην σηκώνονται
και τώρα τελευταία έχω δει πραγματικά πάρα πολλά άδεια μαγαζιά - παρακαλάνε να κάτσεις

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
    Σύμφωνα με το Savoir Vivre επιβάλλεται ένα 10% επί του αρχικού ποσού,για παράδειγμα στα 400ευρώ, το φιλοδώρημα πρέπει να είναι
  40 ευρώ,αλλά επίσης σύμφωνα με το Savoir Vivre θα πρέπει να δοθούν 50 ευρώ (και όχι 30...)διότι αλλιώς θα φανεί ότι υπολογί-
  στηκε από την πλευρά του πελάτη.Μην ξεχνάμε ότι αντικειμενικός σκοπός του φιλοδωρήματος είναι η κοπέλα να κάνει το κάτι παραπά-
  νω και όχι να μας θεωρήσει καρμίρηδες.
  Εάν τώρα κάποιος συμφωνεί με την πρακτική του φιλοδωρήματος,το θέμα είναι εάν πρέπει να δοθεί πριν ή μετά την πράξη.
  Ο Ωνάσης, συνήθιζε να δίνει τα φιλοδωρήματά του πάντα πριν,διότι έτσι εξασφάλιζε καλές υπηρεσίες.
  Είμαι της ίδιας άποψης( χωρίς να είμαι Ωνάσης...),πάντα δίνω το αντίστοιχο φιλοδώρημα στην κοπέλα και σπανίως ποτέ, έχω αντιμε-
  τωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα.
  Επίσης νομίζω ότι το φιλοδώρημα, ακόμα και εάν δοθεί εκ των υστέρων, μπορεί να σώσει μία φαινομενικά χαμένη παρτίδα( βαριεστημένη ή εκνευρισμένη κοπέλα,μη τήρηση
  των υποσχόμενων υπηρεσιών κ.λπ) , αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο.

τα μαύρα γυαλιά δε σε κάνουνε Ωνάση...

Επισκέπτης
καλά, κόψε κάτι
τουλάχιστον στο 1/3
δεν κάνουνε μαραθώνιο στο κρεβάτι να μην σηκώνονται
και τώρα τελευταία έχω δει πραγματικά πάρα πολλά άδεια μαγαζιά - παρακαλάνε να κάτσεις
Τώρα τελευταία είναι καλοκαιρινή περίοδος. Μόνο τα ξενοδοχεία δουλεύουνε σ' ολόκληρη τη χώρα.
Πριν το καλοκαίρι μου έλεγε κοπέλα ότι ημέρα Πέμπτη είχε πάρει 45 πελάτες σε μία βάρδια. Πολλοί δύο, δύο σε παρτούζα.
Επίσης, μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι πελάτες ξεμπερδεύουν πριν το δεκάλεπτο, οπότε αν έχει κίνηση εύκολα μπορούν να βγουν 5-6 την ώρα.
Ξέρω αρκετές κοπέλες που βγάζουν κατά μέσο όρο 300 ευρώ μεροκάματο και όλα αυτά εν καιρώ κρίσης...
Αυγουστιάτικα, πάντως, θυμάμαι την Νταϊάνα από την Αλκιβιάδου να τρέχει από καυλί σε καυλί όταν οι περισσότερες βαρούσανε μύγες. Καλά να πάθουν. Ας σέβονταν τον πελάτη να μην τρώγανε μαύρο.

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Δεν έχουν κλείσει ακόμα δύο ημέρες από το άνοιγμα του θέματος και η απάντηση στο ερώτημα έχει διαφανεί σχεδόν  ξεκάθαρη.Οχι στα φιλοδωρήματα.Ακόμα και οι ίδιες οι ιερόδουλες δηλώνουν ότι δεν το επιθυμούν.
Μάλιστα...Σεβαστή η άποψη.
Θα έλεγα επίσης ότι η τάση που έχει διαμορφωθεί είναι συμφέρουσα για εμάς τους λίγους που είμαστε υπέρ του φιλοδωρήματος,διότι όσο λιγότεροι το εφαρμόζουν τόσο μεγαλύτερη αξία έχει.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι το διακριτικό και όχι υπερβολικό  φιλοδώρημα μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά στην συνεύρεση, υπέρ του πελάτη .Είναι αυτό το... κάτι που, μαζί με την καλή συμπεριφορά και την καθαριότητα, κάνει κάποιον ''να ξεχωρίζει'' από τους υπόλοιπους και αυτό φυσικά είναι προς  όφελός του.

ta su po kati pu ishi se mena oti me i horis filodorima ime idia se oti kano den alazo me tipota. an kapis teli na dosi filodorima ine epidi to teli ke an pistevi aftos pu ta dini oti alazi kati tote na pai se koritia pu den kitane to filodorima ke kanun tin duliatus sosta.  dulevume ke prepi na sevomaste ton alos horis filodrima

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Δεν έχουν κλείσει ακόμα δύο ημέρες από το άνοιγμα του θέματος και η απάντηση στο ερώτημα έχει διαφανεί σχεδόν  ξεκάθαρη.Οχι στα φιλοδωρήματα.Ακόμα και οι ίδιες οι ιερόδουλες δηλώνουν ότι δεν το επιθυμούν.
Θα έλεγα επίσης ότι η τάση που έχει διαμορφωθεί είναι συμφέρουσα για εμάς τους λίγους που είμαστε υπέρ του φιλοδωρήματος,διότι όσο λιγότεροι το εφαρμόζουν τόσο μεγαλύτερη αξία έχει.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι το διακριτικό και όχι υπερβολικό  φιλοδώρημα μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά στην συνεύρεση, υπέρ του πελάτη .Είναι αυτό το... κάτι που, μαζί με την καλή συμπεριφορά και την καθαριότητα, κάνει κάποιον ''να ξεχωρίζει'' από τους υπόλοιπους και αυτό φυσικά είναι προς  όφελός του.

Από εδώ το έφερες, από εκεί το έφερες, κατέληξες στην δική σου άποψη βλέπω  :grin:, συγχαρητήρια  :2funny:.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

ta su po kati pu ishi se mena oti me i horis filodorima ime idia se oti kano den alazo me tipota. an kapis teli na dosi filodorima ine epidi to teli ke an pistevi aftos pu ta dini oti alazi kati tote na pai se koritia pu den kitane to filodorima ke kanun tin duliatus sosta.  dulevume ke prepi na sevomaste ton alos horis filodrima

Αρα δεν ειχες διλημμα, ησουν σιγουρος οτι εσυ εχεις δικιο.
Γκαλοπ εκανες, ωστε να δεις αν δινουν πολλοί ή λίγοι, ωστε το δικο σου φιλοδωρημα να εχει μεγαλυτερη αξια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τρίχες κατσαρές. τίποτα παραπάνω δε θα σου δώσει. Θα δει τη συμπεριφορά αυτή λιγότερο ως κέρδος και περισσότερο ως έναν ακόμη ενοχλητικό τύπο που πάει να της κολλήσει. Και επειδή θα αναμένει πως με τη συμπεριφορά αυτή ο πελάτης θα έχει και απαιτήσεις ( μη μετρήσιμες άρα προφανώς χρόνου κλπ) η ιερόδουλος δε θα θέλει να μπει στο λούκι.

Εξαρτάται τώρα την περίπτωση και την προσωπική σχέση αλλά γενικά οι ιερόδουλες αν θέλουν κάτι από ένα πελάτη είναι συχνή επανάληψη. Το όποιο "φιλοδώρημα" το εκλαμβάνουν ως μια έμμεση αρχή για να τους γίνει μετά ο πελάτης στενός κορσές και ίσως και μπελάς. Οι κοπέλα αν είναι να είναι καλή και να δόσει στον πελάτη ικανοποίηση, θα το κάνει ούτως ή άλλως. Και η ανταμοιβή της θα είναι η σταθερή προτίμηση του πελάτη προς αυτήν. Αλίμονο αν περίμενε να ζήσει από τα ψιλά του κάθε καμένου-αγαπούλη

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
το σωστο ειναι να δινουμε φιλοδωρημα στις τσατσαδες για να μας εχουν καθαρο το δωματιο πριν περασουμε και να μη χτυπανε πορτες....σε ορισμενες εχω δωσει φιλοδωρημα οπως σε κεινη τη συμπαθητικη κοντη μελαχροινουλα στο φυλης 71 κατω... :o :o :o

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πολλη κουλτουρα ρε φιλε και βαριεμαι ακομα και να διαβασω...

Θα σου το πω με απλα λογια. Τις πουτανες τις γουσταρω γιατι ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια, οτι η μεγαλυτερη αξια των γυναικων ειναι το μουνι τους και οτι ολες οι γυναικες εκμεταλλευονται τη σεξουαλικη αναγκη των αντρων για να κερδισουν σε ειδος. Κανουν στα ισια αυτο που ολες οι αλλες κανουν πλαγιως.

Κοιτα τι γινεται τωρα το καλοκαιρι... Ολες οι ξεκωλιαρες κυκλοφορουν στο δρομο ημιγυμνες και αν τις ρωτησεις γιατι σου λενε οτι κανει ζεστη. Αντιθετα, οι πουτανες αποδεχονται στα ισια το ρολο του σεξουαλικου αντικειμενου, εκει δεν υπαρχει καμια υποκρισια.

Αν δεν με καταλαβες και τωρα, μαλλον διαφωνουμε στο οτι εγω δεν εχω καμια αμφιβολια οτι οι γυναικες ειναι σε ολα κατωτερες απο τους αντρες και οτι το μονο πλεονεκτημα τους ειναι οι πολλαπλασιες σεξουαλικες ορμες των αντρων. Αν ας πουμε, θεωρεις οτι οι γυναικες ειναι το ιδιο εξυπνες με τους αντρες, τοτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε.
το Iq των γυναικων ειναι μικροτερο απο των αντρων οντως,
αλλα αυτο δεν τις καθιστα αυτοματως ολες χρηματοδουλους σπερματοδεκτες

Συμφωνω οτι ειναι υποκριτικη η υπαρχουσα κοινωνικη σεξουαλικη ηθικη αλλα αυτο γιατι να δινει αξια στην ανηθικοτητα ?

Δηλαδη ειναι αξια θαυμασμου μια πορνη ή μια μητερα που με χιλιες στερησεις μεγαλωνει τιμια τα παιδια της κανοντας 2 δουλειες?

η νοημοσυνη ειναι η δυνατοτητα
και η σκεψη η υλοποιηση αυτης της δυνατοτητας

εγω πιστευω οτι το 95% των ατομων μια κοινωνιας δεν σκεφτεται και απλα εκτελει τις εντολες του συστηματος στο οποιο εντασσεται , οπως λοιπον δεν ειναι αξια θαυμασμου πχ μια γυναικα που παπαγαλιζει ας πουμε τους κανονες του μικροαστικου περιβαλλοντος της , αλλο τοσο δεν ειναι αξια θαυμασμου μια κοπελα που απλα εκτελει το προγραμμα των 50ευρω σ'ενα studio.

ή να το πω αλλιως

στο σπιτι σου θαυμαζεις περισσοτερο την τουαλετα επειδη δεν μπορεις να ικανοποιησεις την αναγκη σου στην πολυθρονα ας πουμε? Ολα ειναι μη σκεπτομενα αντικειμενα και αναξια θαυμασμου,
να θαυμαζεις τους ανθρωπους εντος του σπιτιου και οχι τα αντικειμενα,ανεξαρτητα απο το σε τι χρησιμευει το καθενα

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Αρα δεν ειχες διλημμα, ησουν σιγουρος οτι εσυ εχεις δικιο.
Γκαλοπ εκανες, ωστε να δεις αν δινουν πολλοί ή λίγοι, ωστε το δικο σου φιλοδωρημα να εχει μεγαλυτερη αξια.

Εγραψα εγώ ότι έχω δίλημμα;Απλά έχω την εντύπωση ότι το φιλοδώρημα βοηθάει,εσείς έχετε άλλη γνώμη...ΟΚ,υγεία και ζουμί από λάχανο...
Φαίνεται από το θέμα, ότι οι περισσότεροι δεν δίνουν και από την μίνι ψηφοφορία στην κορυφή της σελίδας...

Επισκέπτης
Φιλε rigormortis,

Kαταρχην θελω να σημειωσω οτι στην ψηφοφορια απαντησα "ισως" και οχι "ναι". Και εγω γενικα δεν ειμαι υπερ του φιλοδωρηματος, αλλωστε μια φορα εχω δωσει μονο. Αλλες δυο φορες εχω παει σε πουτανα σοκολατακια Lacta Lov' It, αυτα με την καρδουλα. Τιποτα παραπανω! Σε δυο ιεροδουλες που ημουν τακτικος πελατης τους ζητησα τωρα με την κριση να μου κανουν καλυτερη τιμη (15 ευρω), δεν μου την εκαναν και σταματησα να πηγαινω. Αρα προσωπικα δεν θεωρω τον εαυτο μου "αγαπουλη", απλα παραδεχομαι οτι εκτιμω πολυ τις ιεροδουλες για τους λογους που εχω ηδη προαναφερει.

Τωρα να απαντησω και στο προηγουμενο ποσταρισμα σου:

Οχι, δεν εκτιμω καμια καριολα μανα που μεγαλωνει δυο παιδια αν δεν εχει υπαρξει στη ζωη της πορνη. Για να εκτιμησω μια γυναικα πρεπει να εχει ξεφτιλιστει, να εχει υπαρξει πορνη. Δεν εκτιμω καμια γυναικα που δεν εχει ανοιξει τα ποδια σε τουλαχιστον 100 αντρες. Ξερεις γιατι? Γιατι εχει στερησει τη χαρα σε πολλους και συνεχιζει να προκαλει με το ντυσιμο και το βαψιμο της. Αν θελει να τη γαμαει μονο ο αντρας της να φορεσει μπουργκα. Εφοσον η καριολα βγαινει εξω και προκαλει το αντρικο ενστικτο με την εμφανιση της, για μενα ειναι υποχρεωμενη να γινει πουτανα. Θα εκτιμησω μια γυναικα που εχει παιδια αν μου πει οτι εχει υπαρξει πορνη. Τοτε θα πω: "OK, εχεις ταπεινωθει, εχεις ικανοποιησει την αντρικη επιθυμια, τωρα εισαι ελευθερη να κανεις οικογενεια". Γι' αυτο επαναλαμβανω αυτο που εχω ξαναπει στο συγκεκριμενο φορουμ: OΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ. Να ταπεινωθουν, να ξεφτιλιστουν, να τους φυγει ο τσαμπουκας, να αποδεχτουν την κατωτεροτητα τους... Και μετα να κανουν παιδια με οποιον γουσταρουν!

Ζητω οι πουτανες!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom