Επισκέπτης
μοιραζονται αυτα αβραμακο...
αλληλοσυμπληρωνονται να σου δωσω να καταλαβεις
Μοιράζονται,ξεμοιράζονται αυτή είναι η αλήθεια.....ο ΜΕΣΟΣ άνδρας ΔΕΝ είναι πιο έξυπνος από τη ΜΕΣΗ γυναίκα.....
μοιραζονται αυτα αβραμακο...
αλληλοσυμπληρωνονται να σου δωσω να καταλαβεις
Αυτό είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο τώρα ή άλλη μία αβραμοθεωρία;;;ο ΜΕΣΟΣ άνδρας ΔΕΝ είναι πιο έξυπνος από τη ΜΕΣΗ γυναίκα.....
αλλο εξυπναδα αλλο πονηραδαΜοιράζονται,ξεμοιράζονται αυτή είναι η αλήθεια.....ο ΜΕΣΟΣ άνδρας ΔΕΝ είναι πιο έξυπνος από τη ΜΕΣΗ γυναίκα.....
Eγώ πάντως δύο φορές είχα 30e κ μου λένε 40e,τους λέω φεύγω κ με βάλανε,σιγά μην με αφήνανε!!!!
Την μία βέβαια μου έκανε μόνο πίπα η πουτάνα!!! >
Μοιράζονται,ξεμοιράζονται αυτή είναι η αλήθεια.....ο ΜΕΣΟΣ άνδρες ΔΕΝ είναι πιο έξυπνος από τη ΜΕΣΗ γυναίκα.....
Παζαρια κανω και μαλιστα πολυ δυνατα.....προφανώς δεν συνηθίζεις να κάνεις παζάρια γενικά
είναι στον άνθρωπο
Μοιράζονται,ξεμοιράζονται αυτή είναι η αλήθεια.....ο ΜΕΣΟΣ άνδρας ΔΕΝ είναι πιο έξυπνος από τη ΜΕΣΗ γυναίκα.....
Αυτό είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο τώρα ή άλλη μία αβραμοθεωρία;;;
Πονηράδα=εξυπνάδα.αλλο εξυπναδα αλλο πονηραδα
μην τα μπλεκεις
Τα ειπαμε αυτα ρε μαλακουλη... Εχουμε 5 μοναδες μεγαλυτερο IQ απο τις γυναικες κατα μεσο ορο σε ολες τις επιστημονικες εκθεσεις απο το 2000 και μετα. Φυσικα αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις και στην καθημερινη ζωη αν εισαι λιγο προσεκτικος. Πηξαμε στους πουστηδες και τους γλυφτες ρε γαμωτο!
"Το να το παιζεις φεμινιστης ειναι κολπο για να ριχνεις τις γκομενες". Τζιμης Πανουσης
Με εμένα πάλι συμβαίνει το αντίθετο,οπότε μάλλον πέφτεις εσύ σε πεντόβλακες κ γω σε μπετοβλαμμένες.Απλώς οι περισσότερες γυναίκες που έχω γνωρίσει τυχαίνουν να έχουν περισσότερο μυαλό από όσους άνδρες έχω γνωρίσει....εκτός αν εγώ πέφτω μονίμως σε μεπτόβλακες
Παζαρια κανω και μαλιστα πολυ δυνατα.....
ειμαι απιστευτος σε παζαρια ενω ψαχνωμαι και παρα πολυ σε απιστευτο βαθμο
Αλλα ΟΧΙ για τετοια πραγματα....
Εκει υπαρχει καταθεση ψυχης και σωματος εστω και με την μορφη της ψευδαισθησης
Δεν μου βγαινει να πω στην καθε κοπελα που ξεπουλαει τον εαυτο της στον οποιονδηποτε...
-κανε μου καλυτερη τιμη.... :S
Το βρισκω ελλεεινο..... εκμεταλλευσιμο .... δεν εχω αλλα λογια.
Δεν ειναι θεμα αγαπουλιασης αλλα θεμα αντιληψης της προσφορας
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ....... ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...εγω μονο μουνακι κωλαρακι ελευθερα πιασιματα εχω πετυχει να ξεπουλανε
Ολα εχουν διαφοροποιησεις κοπελια....μπερδεμένα μου τα λες!
απ'τη μια μπλέκεις την κατάθεση ψυχής
και απ'την άλλη τα οικονομικά, με το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης!
όπως και να'χει
συμφωνώ μαζί σου!
Τα ειπαμε αυτα ρε μαλακουλη... Εχουμε 5 μοναδες μεγαλυτερο IQ απο τις γυναικες κατα μεσο ορο σε ολες τις επιστημονικες εκθεσεις απο το 2000 και μετα. Φυσικα αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις και στην καθημερινη ζωη αν εισαι λιγο προσεκτικος. Πηξαμε στους πουστηδες και τους γλυφτες ρε γαμωτο!
"Το να το παιζεις φεμινιστης ειναι κολπο για να ριχνεις τις γκομενες". Τζιμης Πανουσης
Με εμένα πάλι συμβαίνει το αντίθετο,οπότε μάλλον πέφτεις εσύ σε πεντόβλακες κ γω σε μπετοβλαμμένες.
Για να καταλάβεις αυτές στο site φαντάζουν πυρηνικοί επιστήμονες σε σχέση με τις γνωριμίες μου στο θηλυκό φύλο....
Για κάποιους από εμάς είναι τόσο απλά ωμό,όπως κ γι'αυτές άλλωστε.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ....... ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...
Εγώ αν συμφωνήσω έστω κ σε κάτι με τις συγκεκριμένες την επόμενη μέρα θα πάω να με δει γιατρός!!!Μπορεί απλά να το βλέπω εγώ έτσι,γιατί συνήθως συμφωνώ σε περισσότερα πράγματα με γυναίκες παρά με άνδρες!!!!!
κοσμος και κοσμακης φιλτατε.........Για κάποιους από εμάς είναι τόσο απλά ωμό,όπως κ γι'αυτές άλλωστε.
Πλερώνεις->πηδάς->φεύγεις.-
Για κάποιους από εμάς είναι τόσο απλά ωμό,όπως κ γι'αυτές άλλωστε.
Πλερώνεις->πηδάς->φεύγεις.-