Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097

Επισκέπτης
Eγώ πάντως δύο φορές είχα 30e κ μου λένε 40e,τους λέω φεύγω κ με βάλανε,σιγά μην με αφήνανε!!!! :2funny:

Την μία βέβαια μου έκανε μόνο πίπα η πουτάνα!!! >:(

Σιγά μωρέ.....και γω έχω πάω χωρίς τίποτα,και τους λέω,ότι θα αφήσω τα παπούτσια μου ως αντάλλαγμα,και έφυγα ξυπόλητος μετά. :tooth: :bounce-glasses:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Μοιράζονται,ξεμοιράζονται αυτή είναι η αλήθεια.....ο ΜΕΣΟΣ άνδρες ΔΕΝ είναι πιο έξυπνος από τη ΜΕΣΗ γυναίκα.....

εγώ απλά δεν έχω άποψη
δεν ξέρω.
δεν εχω διαβάσει κάτι, μια επιστημονική έρευνα, ένα άρθρο, οτιδήποτε
το να λέμε αυθαίρετα ότι μας κατέβει δεν εχει νόημα
πέρα απο το προφανές ότι είστε απείρως πιο χειροδύναμοι, για την νοημοσύνη στα δύο φύλα δεν ξέρω τι ισχύει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
προφανώς δεν συνηθίζεις να κάνεις παζάρια γενικά
είναι στον άνθρωπο
Παζαρια κανω και μαλιστα πολυ δυνατα.....
Ειμαι απιστευτος σε παζαρια ενω ψαχνωμαι και παρα πολυ σε απιστευτο βαθμο
Δεν νοειται να αγορασω προιον στην τιμη του, αλλα στην τιμη που θελω εγω....
Αν δεν το δωσει στην τιμη που θελω εγω, δεν θα το παρω πολυ απλα, οσο κι αν το θελω
Ειναι θεμα αρχης αυτο ....

Αλλα ΟΧΙ για τετοια πραγματα....
Εκει υπαρχει καταθεση ψυχης και σωματος εστω και με την μορφη της ψευδαισθησης
Δεν μου βγαινει να πω στην καθε κοπελα που ξεπουλαει τον εαυτο της στον οποιονδηποτε...
-κανε μου καλυτερη τιμη....  :S

Το βρισκω ελλεεινο..... εκμεταλλευσιμο .... δεν εχω αλλα λογια.

Δεν ειναι θεμα αγαπουλιασης αλλα θεμα αντιληψης της προσφορας

Επισκέπτης
Μοιράζονται,ξεμοιράζονται αυτή είναι η αλήθεια.....ο ΜΕΣΟΣ άνδρας ΔΕΝ είναι πιο έξυπνος από τη ΜΕΣΗ γυναίκα.....

Τα ειπαμε αυτα ρε μαλακουλη... Εχουμε 5 μοναδες μεγαλυτερο IQ απο τις γυναικες κατα μεσο ορο σε ολες τις επιστημονικες εκθεσεις απο το 2000 και μετα. Φυσικα αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις και στην καθημερινη ζωη αν εισαι λιγο προσεκτικος. Πηξαμε στους πουστηδες και τους γλυφτες ρε γαμωτο!

"Το να το παιζεις φεμινιστης ειναι κολπο για να ριχνεις τις γκομενες". Τζιμης Πανουσης

Επισκέπτης
Αυτό είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο τώρα ή άλλη μία αβραμοθεωρία;;; :grin:

Απλώς οι περισσότερες γυναίκες που έχω γνωρίσει τυχαίνουν να έχουν περισσότερο μυαλό από όσους άνδρες έχω γνωρίσει....εκτός αν εγώ πέφτω μονίμως σε μεπτόβλακες

Επισκέπτης
Τα ειπαμε αυτα ρε μαλακουλη... Εχουμε 5 μοναδες μεγαλυτερο IQ απο τις γυναικες κατα μεσο ορο σε ολες τις επιστημονικες εκθεσεις απο το 2000 και μετα. Φυσικα αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις και στην καθημερινη ζωη αν εισαι λιγο προσεκτικος. Πηξαμε στους πουστηδες και τους γλυφτες ρε γαμωτο!

"Το να το παιζεις φεμινιστης ειναι κολπο για να ριχνεις τις γκομενες". Τζιμης Πανουσης

Και πόσο ήταν το δείγμα,των ατόμων που πήραν για να κάνουν την έρευνα ρε....μαλακούλη;;; Και τι ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ήταν τα άτομα που κάναν την έρευνα,γιατί το  βέβαιο είναι ότι ο Έλληνας,έχει κατώτερο αι κιου,από τον μέσο Ευρωπαίο,και δε μπορείς να το αμφισβητήσεις!!! ;)

Επισκέπτης
Απλώς οι περισσότερες γυναίκες που έχω γνωρίσει τυχαίνουν να έχουν περισσότερο μυαλό από όσους άνδρες έχω γνωρίσει....εκτός αν εγώ πέφτω μονίμως σε μεπτόβλακες
Με εμένα πάλι συμβαίνει το αντίθετο,οπότε μάλλον πέφτεις εσύ σε πεντόβλακες κ γω σε μπετοβλαμμένες. :P

Για να καταλάβεις αυτές στο site φαντάζουν πυρηνικοί επιστήμονες σε σχέση με τις γνωριμίες μου στο θηλυκό φύλο.... :2funny:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Παζαρια κανω και μαλιστα πολυ δυνατα.....
ειμαι απιστευτος σε παζαρια ενω ψαχνωμαι και παρα πολυ σε απιστευτο βαθμο

Αλλα ΟΧΙ για τετοια πραγματα....
Εκει υπαρχει καταθεση ψυχης και σωματος εστω και με την μορφη της ψευδαισθησης
Δεν μου βγαινει να πω στην καθε κοπελα που ξεπουλαει τον εαυτο της στον οποιονδηποτε...
-κανε μου καλυτερη τιμη....  :S

Το βρισκω ελλεεινο..... εκμεταλλευσιμο .... δεν εχω αλλα λογια.

Δεν ειναι θεμα αγαπουλιασης αλλα θεμα αντιληψης της προσφορας

μπερδεμένα μου τα λες!
απ'τη μια μπλέκεις την κατάθεση ψυχής
και απ'την άλλη τα οικονομικά, με το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης!
:think:
όπως και να'χει
συμφωνώ μαζί σου!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μπερδεμένα μου τα λες!
απ'τη μια μπλέκεις την κατάθεση ψυχής
και απ'την άλλη τα οικονομικά, με το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης!
:think:
όπως και να'χει
συμφωνώ μαζί σου!
Ολα εχουν διαφοροποιησεις κοπελια....

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

5 μονάδες???
ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ να ανεβάζω λίγο τα πεσμένα μας!!
χαχαχα!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Με εμένα πάλι συμβαίνει το αντίθετο,οπότε μάλλον πέφτεις εσύ σε πεντόβλακες κ γω σε μπετοβλαμμένες. :P

Για να καταλάβεις αυτές στο site φαντάζουν πυρηνικοί επιστήμονες σε σχέση με τις γνωριμίες μου στο θηλυκό φύλο.... :2funny:

Μπορεί απλά να το βλέπω εγώ έτσι,γιατί συνήθως συμφωνώ σε περισσότερα πράγματα με γυναίκες παρά με άνδρες!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom