Επισκέπτης
Κάπως έτσι....οπότε μην είσαι απόλυτος.κοσμος και κοσμακης φιλτατε.........
Κάπως έτσι....οπότε μην είσαι απόλυτος.κοσμος και κοσμακης φιλτατε.........
Για κάποιους από εμάς είναι τόσο απλά ωμό,όπως κ γι'αυτές άλλωστε.
Πλερώνεις->πηδάς->φεύγεις.-
Και πόσο ήταν το δείγμα,των ατόμων που πήραν για να κάνουν την έρευνα ρε....μαλακούλη;;; Και τι ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ήταν τα άτομα που κάναν την έρευνα,γιατί το βέβαιο είναι ότι ο Έλληνας,έχει κατώτερο αι κιου,από τον μέσο Ευρωπαίο,και δε μπορείς να το αμφισβητήσεις!!! ;)
Μια μικρή παρεμβασούλα απλά εδώ, καθώς αδυνατώ να δεχτώ ότι η ανηθικότητα έχει οιαδήποτε σχέση με το σεξ.Συμφωνω οτι ειναι υποκριτικη η υπαρχουσα κοινωνικη σεξουαλικη ηθικη αλλα αυτο γιατι να δινει αξια στην ανηθικοτητα ?
Μα αν το καλοσκεφτείς, η επιστήμη τα προφανή είναι που πάει και αποδεικνύει πάνταΧαιρομαι που αυτα που προκυπτουν απο την παρατηρηση τα επιβεβαιωνει και η επιστημη
Ε γι' αυτό διάλεξες το nick που έχεις ρε τύπεΜπορεί απλά να το βλέπω εγώ έτσι,γιατί συνήθως συμφωνώ σε περισσότερα πράγματα με γυναίκες παρά με άνδρες!!!!!
Για διεθνεις επιστημονικες ερευνες μιλαμε ρε μαλακουλη... Ψαξτο λιγο. Κοιτα κι αυτο εδω για να μορφωθεις (3 φορες το εχω ποσταρει γαμωτο >):
Και δες κι αυτη τη φωτογραφια για να μου πεις τι συμπερασμα βγαζεις:
http://[URL unfurl="true"]www.dw-world.de/image/0,,2418174_1,00.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
σορυ αλλά δεν εχει καμια σχεση το iq με την πολιτική
να μου ελεγες για το σκάκι
οτι για να βρεις γυναίκα σκακιστρια στο φτάνεις στο νουμερο κι εγώ δεν ξέρω πόσο της παγκόσμιας κατάταξης μάλιστα
αλλά στην πολιτική???
ε όχι!
ειναι αλλοι οι λόγοι
Και πόσο ήταν το δείγμα,των ατόμων που πήραν για να κάνουν την έρευνα ρε....μαλακούλη;;; Και τι ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ήταν τα άτομα που κάναν την έρευνα,γιατί το βέβαιο είναι ότι ο Έλληνας,έχει κατώτερο αι κιου,από τον μέσο Ευρωπαίο,και δε μπορείς να το αμφισβητήσεις!!! ;)
Βρε το έχει,απλά πιο ''ρομαντικά''εδώ είναι τόσο απλό καμια φορά και για τις μη επαγγελματιες
απλα δεν εχει το πρωτο βημα
Οκ ας μείνουμε στο σκάκι λοιπόν.....σορυ αλλά δεν εχει καμια σχεση το iq με την πολιτική
οτι για να βρεις γυναίκα σκακιστρια στο φτάνεις στο νουμερο κι εγώ δεν ξέρω πόσο της παγκόσμιας κατάταξης μάλιστα
αλλά στην πολιτική???
ε όχι!
ειναι αλλοι οι λόγοι
Εννοω το αναξιοΜια μικρή παρεμβασούλα απλά εδώ, καθώς αδυνατώ να δεχτώ ότι η ανηθικότητα έχει οιαδήποτε σχέση με το σεξ.
Για διεθνεις επιστημονικες ερευνες μιλαμε ρε μαλακουλη... Ψαξτο λιγο. Κοιτα κι αυτο εδω για να μορφωθεις (3 φορες το εχω ποσταρει γαμωτο >):
Και δες κι αυτη τη φωτογραφια για να μου πεις τι συμπερασμα βγαζεις:
http://[URL unfurl="true"]www.dw-world.de/image/0,,2418174_1,00.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μια πουρόγρια,με ένα μάτσο μπαρμπάδες γύρω-γύρω βλέπω
Κατά τα άλλα......αριθμό δείγματος δε λέει το τεστ....ξέρεις τίποτα;
Αυτά τα τεστ τα θεωρώ ανούσια στην πράξη, τα αποτελέσματά τους περισσότερο τραβάνε χαρακτήρες κομπλεξικούς (ανωτερότητας ή κατωτερότητας) σε συζητήσεις. Γιατί το μόνο που δείχνουν είναι μια γενικευμένη τάση, ενώ στην ζωή αντιμετωπίζεις ξεχωριστές μεμονωμένες οντότητες, και ως τέτοιες πρέπει να τις αντιμετωπίσεις. Πχ. μπορεί ενώ τεστ να λένε ότι οι Μαύροι έχουν μικρότερο IQ, αυτούς που εσύ συναναστρέφεσαι να είναι ιδιοφυΐες. Τι θα κάνεις τότε, θα πας να τους πεις ότι αυτό λένε οι τάσεις άρα είστε πιο ανόητοι από εμένα; Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση οι τάσεις δεν θα έχουν καμία σημασία και ο μόνος ανόητος θα είσαι εσύ αν κάνεις κάτι τέτοιο.
Αναξιότητα λοιπόν.Εννοω το αναξιο
εκανα τη διαφοροποιηση απο την υπαρχουσα σεξουαλικη ηθικη της πλειοψηφιας της κοινωνιας και το αντιθετο της, την ελλειψη της, δλδ "ανηθικοτητα"
ομως αυτα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικη Ηθικη
εξαλλου παω με πουτανες απο μικρος , οποτε ειμαι κατα συρροην "ανηθικος"
Βρε το έχει,απλά πιο ''ρομαντικά''
Μια πουρόγρια,με ένα μάτσο μπαρμπάδες γύρω-γύρω βλέπω
Κατά τα άλλα......αριθμό δείγματος δε λέει το τεστ....ξέρεις τίποτα;
Οκ ας μείνουμε στο σκάκι λοιπόν.....
Μια μικρή παρεμβασούλα απλά εδώ, καθώς αδυνατώ να δεχτώ ότι η ανηθικότητα έχει οιαδήποτε σχέση με το σεξ.
Μα αν το καλοσκεφτείς, η επιστήμη τα προφανή είναι που πάει και αποδεικνύει πάντα
Ε γι' αυτό διάλεξες το nick που έχεις ρε τύπε
βρε αντιγονε τι επιμενεις
σορυ αλλά δεν εχει καμια σχεση το iq με την πολιτική
αλλά στην πολιτική???
ε όχι!
ειναι αλλοι οι λόγοι
Ναι.Παίζεις σκάκι;;;;;;;;;; ;) ;) ;)