Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Για κάποιους από εμάς είναι τόσο απλά ωμό,όπως κ γι'αυτές άλλωστε.

Πλερώνεις->πηδάς->φεύγεις.-

εδώ είναι τόσο απλό καμια φορά και για τις μη επαγγελματιες
απλα δεν εχει το πρωτο βημα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καταλαβαινω απολυτα τον picker , και πιστευω οτι αυτη η λατρεια του για τις πορνες πηγαζει απο το μισος του για την υπαρχουσα κοινωνικη σεξουαλικη ηθικη, που του στερει την σεξουαλικη ικανοποιηση ,περα απο τους οικους ανοχης...δεν τον αδικω , εχουν βαση τα οσα λεει.

Ομως πρεπει να καταλαβει οτι αυτη η σεξουαλικη ηθικη , οσο αναχρονιστικη ,γελοια, υποκριτικη και αν ειναι, ειναι καλυτερη απο το μηδεν , την αναρχια, απο το να καβαλιομαστε σαν ζωα , απο το να βλεπουμε τις κορες μας και τις μαναδες μας να χυνονται απο τον καθε ανωμαλο που ερεθιστηκε... οποτε χρειαζονται καποιοι κανονες, καποιου τυπου σεξουαλικη ηθικη.

Το δευτερο που πρεπει να καταλαβει , ειναι το οτι η αξια της γυναικας δεν ειναι μονο στο αν θα μας ικανοποιησει τις σεξουαλικες ορμες, και αν δεν μας ανοιξει τα ποδια ειναι αναξια και γι'αυτο "Ζητω οι Πορνες"

Ετσι ειναι το παιχνιδι φιλε μου , ετσι ειναι οι κανονες του , παιζουμε με αυτους .

ας πουμε η Υπατια δεν ηταν απλα ενα διποδο με κολπο :

URL]]

Επισκέπτης
Και πόσο ήταν το δείγμα,των ατόμων που πήραν για να κάνουν την έρευνα ρε....μαλακούλη;;; Και τι ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ήταν τα άτομα που κάναν την έρευνα,γιατί το  βέβαιο είναι ότι ο Έλληνας,έχει κατώτερο αι κιου,από τον μέσο Ευρωπαίο,και δε μπορείς να το αμφισβητήσεις!!! ;)

Για διεθνεις επιστημονικες ερευνες μιλαμε ρε μαλακουλη... Ψαξτο λιγο. Κοιτα κι αυτο εδω για να μορφωθεις (3 φορες το εχω ποσταρει γαμωτο  >:():

Και δες κι αυτη τη φωτογραφια για να μου πεις τι συμπερασμα βγαζεις:

URL]]

Επισκέπτης
Συμφωνω οτι ειναι υποκριτικη η υπαρχουσα κοινωνικη σεξουαλικη ηθικη αλλα αυτο γιατι να δινει αξια στην ανηθικοτητα ?
Μια μικρή παρεμβασούλα απλά εδώ, καθώς αδυνατώ να δεχτώ ότι η ανηθικότητα έχει οιαδήποτε σχέση με το σεξ.

Χαιρομαι που αυτα που προκυπτουν απο την παρατηρηση τα επιβεβαιωνει και η επιστημη  :rockon:
Μα αν το καλοσκεφτείς, η επιστήμη τα προφανή είναι που πάει και αποδεικνύει πάντα :2funny:

Μπορεί απλά να το βλέπω εγώ έτσι,γιατί συνήθως συμφωνώ σε περισσότερα πράγματα με γυναίκες παρά με άνδρες!!!!!
Ε γι' αυτό διάλεξες το nick που έχεις ρε τύπε :2funny:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Για διεθνεις επιστημονικες ερευνες μιλαμε ρε μαλακουλη... Ψαξτο λιγο. Κοιτα κι αυτο εδω για να μορφωθεις (3 φορες το εχω ποσταρει γαμωτο  >:():

http://[URL unfurl="true"]www.dw-world.de/image/0,,2418174_1,00.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

σορυ αλλά δεν εχει καμια σχεση το iq με την πολιτική
να μου ελεγες για το σκάκι
οτι για να βρεις γυναίκα σκακιστρια στο φτάνεις στο νουμερο κι εγώ δεν ξέρω πόσο της παγκόσμιας κατάταξης μάλιστα
αλλά στην πολιτική???
ε όχι!
ειναι αλλοι οι λόγοι

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Και πόσο ήταν το δείγμα,των ατόμων που πήραν για να κάνουν την έρευνα ρε....μαλακούλη;;; Και τι ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ήταν τα άτομα που κάναν την έρευνα,γιατί το  βέβαιο είναι ότι ο Έλληνας,έχει κατώτερο αι κιου,από τον μέσο Ευρωπαίο,και δε μπορείς να το αμφισβητήσεις!!! ;)

Αυτά τα τεστ τα θεωρώ ανούσια στην πράξη, τα αποτελέσματά τους περισσότερο τραβάνε χαρακτήρες κομπλεξικούς (ανωτερότητας ή κατωτερότητας) σε συζητήσεις. Γιατί το μόνο που δείχνουν είναι μια γενικευμένη τάση, ενώ στην ζωή αντιμετωπίζεις ξεχωριστές μεμονωμένες οντότητες, και ως τέτοιες πρέπει να τις αντιμετωπίσεις. Πχ. μπορεί ενώ τεστ να λένε ότι οι Μαύροι έχουν μικρότερο IQ, αυτούς που εσύ συναναστρέφεσαι να είναι ιδιοφυΐες. Τι θα κάνεις τότε, θα πας να τους πεις ότι αυτό λένε οι τάσεις άρα είστε πιο ανόητοι από εμένα; Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση οι τάσεις δεν θα έχουν καμία σημασία και ο μόνος ανόητος θα είσαι εσύ αν κάνεις κάτι τέτοιο.

Επισκέπτης
οτι για να βρεις γυναίκα σκακιστρια στο φτάνεις στο νουμερο κι εγώ δεν ξέρω πόσο της παγκόσμιας κατάταξης μάλιστα
αλλά στην πολιτική???
ε όχι!
ειναι αλλοι οι λόγοι
Οκ ας μείνουμε στο σκάκι λοιπόν..... :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μια μικρή παρεμβασούλα απλά εδώ, καθώς αδυνατώ να δεχτώ ότι η ανηθικότητα έχει οιαδήποτε σχέση με το σεξ.
Εννοω το αναξιο

εκανα τη διαφοροποιηση απο την υπαρχουσα σεξουαλικη ηθικη της πλειοψηφιας της κοινωνιας και το αντιθετο της, την ελλειψη της, δλδ "ανηθικοτητα"
ομως αυτα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικη Ηθικη

εξαλλου παω με πουτανες απο μικρος , οποτε ειμαι κατα συρροην "ανηθικος"  :2funny:

Επισκέπτης

http://[URL unfurl="true"]www.dw-world.de/image/0,,2418174_1,00.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Μια πουρόγρια,με ένα μάτσο μπαρμπάδες γύρω-γύρω βλέπω

Κατά τα άλλα......αριθμό δείγματος δε λέει το τεστ....ξέρεις τίποτα;

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Αυτά τα τεστ τα θεωρώ ανούσια στην πράξη, τα αποτελέσματά τους περισσότερο τραβάνε χαρακτήρες κομπλεξικούς (ανωτερότητας ή κατωτερότητας) σε συζητήσεις. Γιατί το μόνο που δείχνουν είναι μια γενικευμένη τάση, ενώ στην ζωή αντιμετωπίζεις ξεχωριστές μεμονωμένες οντότητες, και ως τέτοιες πρέπει να τις αντιμετωπίσεις. Πχ. μπορεί ενώ τεστ να λένε ότι οι Μαύροι έχουν μικρότερο IQ, αυτούς που εσύ συναναστρέφεσαι να είναι ιδιοφυΐες. Τι θα κάνεις τότε, θα πας να τους πεις ότι αυτό λένε οι τάσεις άρα είστε πιο ανόητοι από εμένα; Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση οι τάσεις δεν θα έχουν καμία σημασία και ο μόνος ανόητος θα είσαι εσύ αν κάνεις κάτι τέτοιο.

υπάρχουν τριών ειδών ψέματα
τα αθώα
τα επιτηδευμένα
και η στατιστική!!!

Επισκέπτης
Εννοω το αναξιο

εκανα τη διαφοροποιηση απο την υπαρχουσα σεξουαλικη ηθικη της πλειοψηφιας της κοινωνιας και το αντιθετο της, την ελλειψη της, δλδ "ανηθικοτητα"
ομως αυτα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικη Ηθικη

εξαλλου παω με πουτανες απο μικρος , οποτε ειμαι κατα συρροην "ανηθικος"  :2funny:
Αναξιότητα λοιπόν.
Τώρα καταλαβαινόμαστε ;)

Επισκέπτης
Μα αν το καλοσκεφτείς, η επιστήμη τα προφανή είναι που πάει και αποδεικνύει πάντα :2funny:
Ε γι' αυτό διάλεξες το nick που έχεις ρε τύπε :2funny:

Και καλά κάνω,γιατί οι άνδρες στην Ελλάδα,λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ,με όλα τα γράμματα έντονα και πράσινα

Επισκέπτης
αλλά στην πολιτική???
ε όχι!
ειναι αλλοι οι λόγοι

Συγνωμη αλλα η πολιτικη εχει μεγαλη σχεση με το ΙQ. Αυτο βεβαια που λες με το σκακι ειναι η πλεον τρανη αποδειξη για τη διαφορα εξυπναδας μεταξυ των δυο φυλων. Να σημειωσουμε επισης οτι αντρες και γυναικες συμμετεχουν σε ξεχωριστα πρωταθληματα σκακιου γιατι οποτε προσπαθησαν οι γυναικες να ανταγωνιστουν τους αντρες, αυτο κατεληξε σε... τραγωδια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom