Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Αναξιότητα λοιπόν.
Τώρα καταλαβαινόμαστε ;)

..ακομα και η αθλιοτητα εχει ενα μεγαλειο αν διατηρει την αξιοπρεπεια της,αλλιως ανηκει στο ομογενοποιημενο  μειγμα κοπρανων μαζι με την υπολοιπη μιζερη αστικη κοινωνια...

δεν ειναι ολοι οι αθλιοι , ηρωες των Αθλιων του Ουγκω  ;)

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Συγνωμη αλλα η πολιτικη εχει μεγαλη σχεση με το ΙQ. Αυτο βεβαια που λες με το σκακι ειναι η πλεον τρανη αποδειξη για τη διαφορα εξυπναδας μεταξυ των δυο φυλων. Να σημειωσουμε επισης οτι αντρες και γυναικες συμμετεχουν σε ξεχωριστα πρωταθληματα σκακιου γιατι οποτε προσπαθησαν οι γυναικες να ανταγωνιστουν τους αντρες, αυτο κατεληξε σε... τραγωδια!

κοίτα να σου πω
δεν το ήξερα
μαλλον έχεις δίκιο, τωρα που το σκέφτομαι.
εγω σαν ατομο προσωπικά δεν μου λεει κατι το γενικό οι αντρες ειναι πιο εξυπνοι απο τις γυναίκες
οκ
μπραβο
και?

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
..ακομα και η αθλιοτητα εχει ενα μεγαλειο αν διατηρει την αξιοπρεπεια της,αλλιως ανηκει στο ομογενοποιημενο  μειγμα κοπρανων μαζι με την υπολοιπη μιζερη αστικη κοινωνια...

ποιος το εχει πει αυτο?

Επισκέπτης
Από Έλληνες εξουσιάζετε ο κόσμος;;;;;;;

Γουάτ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαίνουμε...
Ας το κάνω πιο λιανά λοιπόν.
Λες ότι οι Έλληνες άντρες είναι μαλάκες.
Και σου απαντώ ότι εφόσον ο κόσμος μας είναι τόσο σκατά και σκατώνεται ολοένα και περισσότερο, άρα είτε εξουσιάζεται από Έλληνες ή απλά η μαλακία είναι ανθρώπινη και όχι ελληνική.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Γιατί ρε συ;;

Και ποδόσφαιρο και σκάκι μπορεί να παίξει μια γυναίκα αν γουστάρει....δε το απαγορεύει κανείς :headbang2: :headbang2: :headbang2:

προφανώς και δεν το απαγορεύει κανείς
αλλά μου φαίνονται απίστευτα βαρετα
ασχολούμαι με αλλα πραγματα!

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0

δλδ εννοείτε "ελευθεριότητα" (τον ορισμό της λέξης) που προστάζει η αντικειμενικότητα ? εννοώ στάση ζωής που βασίζεται 100% στην λογική πραγματικότητα όσο κυνική και να είναι αυτή η στάση ?
αν ναι δεν θα αποκαλούσα την "ακολασία" η τον κυνισμό αθλιότητα αλλά ρεαλισμό...

Επισκέπτης
Μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαίνουμε...
Ας το κάνω πιο λιανά λοιπόν.
Λες ότι οι Έλληνες άντρες είναι μαλάκες.
Και σου απαντώ ότι εφόσον ο κόσμος μας είναι τόσο σκατά και σκατώνεται ολοένα και περισσότερο, άρα είτε εξουσιάζεται από Έλληνες ή απλά η μαλακία είναι ανθρώπινη και όχι ελληνική.
Έτσι,αργά κ καθαρά..... :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
δλδ εννοείτε "ελευθεριότητα" (τον ορισμό της λέξης) που προστάζει η αντικειμενικότητα ? εννοώ στάση ζωής που βασίζεται 100% στην λογική πραγματικότητα όσο κυνική και να είναι αυτή η στάση ?
αν ναι δεν θα αποκαλούσα την "ακολασία" η τον κυνισμό αθλιότητα αλλά ρεαλισμό...

matsios.jpg

Επισκέπτης
Ανοιξε διαλογο με τον κλωνο του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Ζουμε μεγαλες στιγμες.
Αβραμη γραφεις ιστορια στο forum αποψε.

Τι λες ρε καραγκιόζη;;;;;;;

Άντε πήγαινε να κάνεις κανά γλυφοκώλι στο φιλαράκι σου τον απόλυτο,και χέσε μας.....ρώτα και τον άντμιν αν είμαι η Αντιγόνη,ρε κωλόγερε χοντρομαλάκα....τσουρέκια μας τα'χεις κάνει με την γελοιότητα που σε δέρνει....άει σιχτήρ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Τι λες ρε καραγκιόζη;;;;;;;

Άντε πήγαινε να κάνεις κανά γλυφοκώλι στο φιλαράκι σου τον απόλυτο,και χέσε μας.....ρώτα και τον άντμιν αν είμαι η Αντιγόνη,ρε κωλόγερε χοντρομαλάκα....τσουρέκια μας τα'χεις κάνει με την γελοιότητα που σε δέρνει....άει σιχτήρ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μα πως μιλας ετσι;
Πως θα σε γνωρισω στον κυκλο μου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom