Επισκέπτης
Α είστε κολλητάρια ε;
Το nick ναι. Από την υπερταινία είναι!
Το αβατάρ μου πάντως είναι καλύτερο από σένα και του χατζηαβάτη.......αντικειμενικά πάντα,δε θέλω να σας απογοητεύσω ;)
Α είστε κολλητάρια ε;
εχω ακουσει οτι κοιμηθηκε με ενα σκηνοθετη που ελεγχε την τοτε showbiz και τον ανεδειξε...σώπα καλέ!
κι εσύ καλός είσαι!
υπερεκτιμημένος αυτός ο Βικτωρας
προωθήθηκε πολύ από μαρκετινγκ...
Ενώ το πουστρέγγλεζο ρε φίλε είναι σκέτο οφθαλμόλουτρο ε;Γελοίο και παππουδίστικο 100%
Γιατί τι έχουνε τα άτομα σαν κι εμένα ρε τύπε;Ευγε. Υπαρχει ελπιδα, οταν βλεπω ατομα σαν και σενα να τιμουν τετοιες ταινιες.
Πραβο σου.
συμμαθητής σου φαντάζομαι ε???
εχω ακουσει οτι κοιμηθηκε με ενα σκηνοθετη που ελεγχε την τοτε showbiz και τον ανεδειξε...
αλλα πσσσ να σου πω κατι (μεταξυ μας) :
τον αντιγραφω και λιγο :< :< :<
Στα πνευματικά και όχι στα σωματικά έργα φαντάζομαι...εχω ακουσει οτι κοιμηθηκε με ενα σκηνοθετη που ελεγχε την τοτε showbiz και τον ανεδειξε...
αλλα πσσσ να σου πω κατι (μεταξυ μας) :
τον αντιγραφω και λιγο :< :< :<
Ενώ το πουστρέγγλεζο ρε τύπε είναι σκέτο οφθαλμόλουτρο ε;
...και απο την Καλαμπακα ο Μαρλον...
χαχαχα!
οκ!
δεν θα του το πω!!!!
όχι τίποτα άλλο αλλα μπορεί να τσαντιστεί και να ζητάει πνευματικά δικαιώματα και να τρέχουμε!
και δεν μπορώ τα μπλεξίματα...!
Καλά,ας μοιάζατε και σεις έτσι,και θα σας έλεγα......ούτε για πλάκα δεν μοιάζετε έτσι....κλάψτε
πλακα πλακα μπορει κανα τρισεγγονο του να ειναι μπουρδελοβιος και μελος του bourdela και να μου στειλει κανα εξωδικο μεσω πμ...
αμα ειναι ετσι τον γραφουμε στα φρυδια μαςχαχα!
μέσω πμ δεν πιάνεται!
θέλει επίδοση με δικαστικό επιμελητή!!!
Μα το γεγονός ότι δεν μοιάζω έτσι είναι που με κάνει καμιά φορά και σκέφτομαι ότι ίσως υπάρχει και θεός τελικά...Καλά,ας μοιάζατε και σεις έτσι,και θα σας έλεγα......ούτε για πλάκα δεν μοιάζετε έτσι....κλάψτε
βρε γλυκούλι μου
να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί
δεν είναι άντρας αυτός τώρα!
όπως και να το κάνουμε!
Συνομήλικός μου είναι αυτός ο πάππους;Αν σου πω ότι στη φώτο είναι 31 ετών,θα το πιστέψεις; ;)
Αν σου πω ότι στη φώτο είναι 31 ετών,θα το πιστέψεις; ;)
Κιθαρα, εσυ στα κοριτσια δινεις μπουρμπουαρ;
Συνομήλικός μου είναι αυτός ο πάππους;
Τι αρρώστια έχει;
τι σχέση έχει η ηλικία???
Προχωρημένη Λιλα-είτιδα!Τι αρρώστια έχει;