You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δωράκια σε πουτάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 763
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Και το καλύτερο ποιο είναι; Μετά μέσα στο δωμάτιο (επειδή μάλλον κατάλαβε ότι είπε μλκια και δεν θα ξανάβλεπε από 'μενα ούτε τρυπημένο ευρώ) έλεγε ότι <<τα λεφτά είναι shit>> κι ότι δεν την ενδιαφέρουν καθόλου... ευγενέστατη και πνευματική ύπαρξη...
ελπιζω να την πιστεψες
Επισκέπτης
Αφού να φανταστείς συγκινήθηκα τόσο που δεν ήθελα να τη γαμήσω, ήθελα να κάνω πλατωνικό έρωτα μαζί της... αλλά δεν ήξερα πως το έκανε ο Πλάτωνας οπότε τελικά τη γάμησα με την πατροπαράδοτη μέθοδο...
ελπιζω να την πιστεψες
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Αφού να φανταστείς συγκινήθηκα τόσο που δεν ήθελα να τη γαμήσω, ήθελα να κάνω πλατωνικό έρωτα μαζί της... αλλά δεν ήξερα πως το έκανε ο Πλάτωνας οπότε τελικά τη γάμησα με την πατροπαράδοτη μέθοδο...
και ο πλατωνας ετσι θα εκανε , ελληνας ηταν ;)
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Περα απο την πλακα αποκλειεις το γεγονος να σου ελεγε αληθεια ?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
o πλατωνας σε ερασιτεχνικη ληψη απο προσωπικες στιγμες
Επισκέπτης
Γενικά το μόνο που πιστεύω πλέον από τις πόρνες είναι το <<μωρό μου τελείωνε πρέπει να φύγω>>. Κόβω το πέος μου ότι ποτέ δεν μου έχει πει ψέμματα καμία γι' αυτό το θέμα...
Περα απο την πλακα αποκλειεις το γεγονος να σου ελεγε αληθεια ?
Επισκέπτης
Και μετά σου λέει ότι στα ελληνικά σχολεία δεν διδασκόμασταν σεξουαλική διαπεδαγώγηση. Αφού όλο για τον πλατωνικό έρωτα μας έλεγαν
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ἄ, ὅταν πρὸ ἀμνημονεύτων ἐτῶν ἐσυνουσιαζόμην μετ' ἐπισκεπτριῶν τοὺς ἐδώριζα ἀθύρματα διὰ τὰ τέκνα των (τὸ 80% εἶχαν).
ελπίζω πως παρελθόν είναι μόνο τα δώρα και όχι και η συνουσία.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αυτο ειναι η επαγγελματικη αληθεια και συμφωνω απολυτα σε αυτοΓενικά το μόνο που πιστεύω πλέον από τις πόρνες είναι το <<μωρό μου τελείωνε πρέπει να φύγω>>. Κόβω το πέος μου ότι ποτέ δεν μου έχει πει ψέμματα καμία γι' αυτό το θέμα...
Ομως δεν ειναι ολες ετσι ψυχρες ....
Μου εχουν τυχει και ψυχρες και αναποδες και χεστα μεσα ολα....
Μου εχουν τυχει ομως και κατι ψυχουλες που πραγματικα αναρωτιεσαι και ψαχνεσαι...
Επισκέπτης
Συμφωνώ μεν, αλλά το κακό μ' αυτές τις κοπέλες είναι ότι είναι απίστευτα κυκλοθυμικές. Μπορεί τη μια μέρα να σε κάνουν να αναρωτιέσαι όπως λες και την επόμενη να λες τι μλκς ήμουν...Αυτο ειναι η επαγγελματικη αληθεια και συμφωνω απολυτα σε αυτο
Ομως δεν ειναι ολες ετσι ψυχρες ....
Μου εχουν τυχει και ψυχρες και αναποδες και χεστα μεσα ολα....
Μου εχουν τυχει ομως και κατι ψυχουλες που πραγματικα αναρωτιεσαι και ψαχνεσαι...
Οπότε κρατάμε ΠΑΝΤΑ πισινή και μια ελαφριά καχυποψία και αν δούμε ότι αρχίζουμε να συμπαθούμε κάποια κοπέλα περισσότερο, κάνουμε μια μεγάλη χρονική παύση απ' αυτήν επισκεπτόμενοι άλλες συναδέλφους της ωσότου μας περάσει. Αν δεν μας περάσει έχουμε πρόβλημα και παρατείνουμε την παύση επ' αόριστον...
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Συμφωνω μονο ως προς την πισινηΣυμφωνώ μεν, αλλά το κακό μ' αυτές τις κοπέλες είναι ότι είναι απίστευτα κυκλοθυμικές. Μπορεί τη μια μέρα να σε κάνουν να αναρωτιέσαι όπως λες και την επόμενη να λες τι μλκς ήμουν...
Οπότε κρατάμε ΠΑΝΤΑ πισινή και μια ελαφριά καχυποψία και αν δούμε ότι αρχίζουμε να συμπαθούμε κάποια κοπέλα περισσότερο, κάνουμε μια μεγάλη χρονική παύση απ' αυτήν επισκεπτόμενοι άλλες συναδέλφους της ωσότου μας περάσει. Αν δεν μας περάσει έχουμε πρόβλημα και παρατείνουμε την παύση επ' αόριστον...
Σε ολα τα αλλα θεωρω οτι γενικευεις..... οχι οτι δεν υπαρχουν κυκλοθυμικες ...
Κι εμεις να ειμαστε κυκλοθυμικοι δεν παιζει ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παιζει.....Συμφωνω μονο ως προς την πισινη
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
τι δωρακι θες να σου παρω κουκλα μουπαιζει.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι δωρακι θες να σου παρω κουκλα μου
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
δεν εχω τετοιο μωρακι μου αν θες κατι πιο μικρο εχω
Επισκέπτης
Η κυκλοθυμία δεν είναι χαρακτηριστικό των αντρών. Όχι πως δεν υπάρχουν αλλά δεν μας διακρίνει. Όπως και να 'χει όμως και κυκλοθυμικός να είναι κάποιος είναι άλλο θέμα, η συζήτηση έχει να κάνει με το πότε ψεύδονται αυτές και πότε όχι και που οφείλεται αυτό.Συμφωνω μονο ως προς την πισινη
Τώρα για την παύση που λέω να κάνει κάποιος που έχει καψουρευτεί δεν συμφωνείς; Ποια είναι η καλύτερη δράση σ' αυτή την περίπτωση;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν εχω τετοιο μωρακι μου αν θες κατι πιο μικρο εχω
υγ ξερω οτι το χεις μικρο....