Νέα

Δωράκια σε πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δίνατε φιλοδώρημα;

• Ναι

Ψήφοι: 25 28,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 38 43,7%
  • Ισως

Ψήφοι: 24 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
οκ το έπιασα θείο  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και το καλύτερο ποιο είναι; Μετά μέσα στο δωμάτιο (επειδή μάλλον κατάλαβε ότι είπε μλκια και δεν θα ξανάβλεπε από 'μενα ούτε τρυπημένο ευρώ) έλεγε ότι <<τα λεφτά είναι shit>> κι ότι δεν την ενδιαφέρουν καθόλου... ευγενέστατη και πνευματική ύπαρξη...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελπιζω να την πιστεψες

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελπιζω να την πιστεψες
Αφού να φανταστείς συγκινήθηκα τόσο που δεν ήθελα να τη γαμήσω, ήθελα να κάνω πλατωνικό έρωτα μαζί της... αλλά δεν ήξερα πως το έκανε ο Πλάτωνας οπότε τελικά τη γάμησα με την πατροπαράδοτη μέθοδο...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αφού να φανταστείς συγκινήθηκα τόσο που δεν ήθελα να τη γαμήσω, ήθελα να κάνω πλατωνικό έρωτα μαζί της... αλλά δεν ήξερα πως το έκανε ο Πλάτωνας οπότε τελικά τη γάμησα με την πατροπαράδοτη μέθοδο...
:2funny: :2funny: :2funny:
και ο πλατωνας ετσι θα εκανε , ελληνας ηταν  ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περα απο την πλακα αποκλειεις το γεγονος να σου ελεγε αληθεια ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
42235282481651537.jpg

o πλατωνας σε ερασιτεχνικη ληψη απο προσωπικες στιγμες

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περα απο την πλακα αποκλειεις το γεγονος να σου ελεγε αληθεια ?
Γενικά το μόνο που πιστεύω πλέον από τις πόρνες είναι το <<μωρό μου τελείωνε πρέπει να φύγω>>. Κόβω το πέος μου ότι ποτέ δεν μου έχει πει ψέμματα καμία γι' αυτό το θέμα...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ἄ, ὅταν πρὸ ἀμνημονεύτων ἐτῶν ἐσυνουσιαζόμην μετ' ἐπισκεπτριῶν τοὺς ἐδώριζα ἀθύρματα διὰ τὰ τέκνα των (τὸ 80% εἶχαν).

ελπίζω πως παρελθόν είναι μόνο τα δώρα και όχι και η συνουσία.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Γενικά το μόνο που πιστεύω πλέον από τις πόρνες είναι το <<μωρό μου τελείωνε πρέπει να φύγω>>. Κόβω το πέος μου ότι ποτέ δεν μου έχει πει ψέμματα καμία γι' αυτό το θέμα...
Αυτο ειναι η επαγγελματικη αληθεια και συμφωνω απολυτα σε αυτο
Ομως δεν ειναι ολες ετσι ψυχρες ....
Μου εχουν τυχει και ψυχρες και αναποδες και χεστα μεσα ολα....
Μου εχουν τυχει ομως και κατι ψυχουλες που πραγματικα αναρωτιεσαι και ψαχνεσαι...

Επισκέπτης
Αυτο ειναι η επαγγελματικη αληθεια και συμφωνω απολυτα σε αυτο
Ομως δεν ειναι ολες ετσι ψυχρες ....
Μου εχουν τυχει και ψυχρες και αναποδες και χεστα μεσα ολα....
Μου εχουν τυχει ομως και κατι ψυχουλες που πραγματικα αναρωτιεσαι και ψαχνεσαι...
Συμφωνώ μεν, αλλά το κακό μ' αυτές τις κοπέλες είναι ότι είναι απίστευτα κυκλοθυμικές. Μπορεί τη μια μέρα να σε κάνουν να αναρωτιέσαι όπως λες και την επόμενη να λες τι μλκς ήμουν...
Οπότε κρατάμε ΠΑΝΤΑ πισινή και μια ελαφριά καχυποψία και αν δούμε ότι αρχίζουμε να συμπαθούμε κάποια κοπέλα περισσότερο, κάνουμε μια μεγάλη χρονική παύση απ' αυτήν επισκεπτόμενοι άλλες συναδέλφους της ωσότου μας περάσει. Αν δεν μας περάσει έχουμε πρόβλημα και παρατείνουμε την παύση επ' αόριστον...

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ΕΝΑ ΦΕΡΡΡΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ

Συνημμένα

• DORAKI KALO.jpg
    DORAKI KALO.jpg
    145,2 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DORAKI KALO.jpg
    DORAKI KALO.jpg
    145,2 KB · Εμφανίσεις: 43

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Συμφωνώ μεν, αλλά το κακό μ' αυτές τις κοπέλες είναι ότι είναι απίστευτα κυκλοθυμικές. Μπορεί τη μια μέρα να σε κάνουν να αναρωτιέσαι όπως λες και την επόμενη να λες τι μλκς ήμουν...
Οπότε κρατάμε ΠΑΝΤΑ πισινή και μια ελαφριά καχυποψία και αν δούμε ότι αρχίζουμε να συμπαθούμε κάποια κοπέλα περισσότερο, κάνουμε μια μεγάλη χρονική παύση απ' αυτήν επισκεπτόμενοι άλλες συναδέλφους της ωσότου μας περάσει. Αν δεν μας περάσει έχουμε πρόβλημα και παρατείνουμε την παύση επ' αόριστον...
Συμφωνω μονο ως προς την πισινη
Σε ολα τα αλλα θεωρω οτι γενικευεις..... οχι οτι δεν υπαρχουν κυκλοθυμικες ...
Κι εμεις να ειμαστε κυκλοθυμικοι δεν παιζει ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
Συμφωνω μονο ως προς την πισινη
Σε ολα τα αλλα θεωρω οτι γενικευεις..... οχι οτι δεν υπαρχουν κυκλοθυμικες ...
Κι εμεις να ειμαστε κυκλοθυμικοι δεν παιζει ?
Η κυκλοθυμία δεν είναι χαρακτηριστικό των αντρών. Όχι πως δεν υπάρχουν αλλά δεν μας διακρίνει. Όπως και να 'χει όμως και κυκλοθυμικός να είναι κάποιος είναι άλλο θέμα, η συζήτηση έχει να κάνει με το πότε ψεύδονται αυτές και πότε όχι και που οφείλεται αυτό.
Τώρα για την παύση που λέω να κάνει κάποιος που έχει καψουρευτεί δεν συμφωνείς; Ποια είναι η καλύτερη δράση σ' αυτή την περίπτωση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom