Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Προγραμματίζουμε το επόμενο event.

Έχετε περισσότερες πιθανότητες να λάβετε μέρος αν συνοδεύεστε από γυναίκα.

Στα pm σας γράψτε μου και ένα E-mail επικοινωνίας.
το προηγουμενο πως πηγε?κανε μας ενα review να ξερουμε αν αξιζει να συμμετασχουμε στο επομενο

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
σουπερ!!
το μονο κακο ειναι οτι εφαγα 6-7
και δεν εριξα κανενα!!! :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το προηγουμενο πως πηγε?κανε μας ενα review να ξερουμε αν αξιζει να συμμετασχουμε στο επομενο

2 βαρια τραυματιες, 3 μακαριτες, 5 με εγκεφαλικα, 1 με κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις, 6 εις βαρος των οποιων εκρεμμουν μηνυσεις, 8 που θαυμασαν τη μουρη τους στο γιου πορν, 3 που την ειδαν πραιβετ καστινγκς, 4 που παθανε λουμπαγκο και 1 ο οποιος το φχαριστηθηκε :cheesy:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θες να παμε μαζι? φοβαμαι μονο μην τυχων δεν μπορεσω να σε ανταλαξω με κατι της προκοπης. :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
2 βαρια τραυματιες, 3 μακαριτες, 5 με εγκεφαλικα, 1 με κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις, 6 εις βαρος των οποιων εκρεμμουν μηνυσεις, 8 που θαυμασαν τη μουρη τους στο γιου πορν, 3 που την ειδαν πραιβετ καστινγκς, 4 που παθανε λουμπαγκο και 1 ο οποιος το φχαριστηθηκε :cheesy:
ειχες παει?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ναι........ημουνα η 1 που το φχαριστηθηκε :2funny:
τωρα εξηγουντε οι τραυματιες
καλα ρε παλιε πως θες να εχεις επιτυχια στη παρτουζα αν καλεις ελλεηνιδες τυπου μουνιτσας?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τωρα εξηγουντε οι τραυματιες
καλα ρε παλιε πως θες να εχεις επιτυχια στη παρτουζα αν καλεις ελλεηνιδες τυπου μουνιτσας?

δε με καλεσε.....αυταπαγγελτα πηγα..........μπαστακωθηκα παιδι μου πως το λενε.....τους κατσικωθηκα και φωναζα σαν υστερικη "θα πηδηξετε και μενααααααααααααααααααα"

ε μετα αρχισαμε να εχουμε τις απωλειες......

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
δε με καλεσε.....αυταπαγγελτα πηγα..........μπαστακωθηκα παιδι μου πως το λενε.....τους κατσικωθηκα και φωναζα σαν υστερικη "θα πηδηξετε και μενααααααααααααααααααα"

Kαλα δεν ντρεπεσαι τους εβγαλες νοκ-αουτ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

ε τοτε ενταξει παω πασο,αθωος ο παλιος

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Kαλα δεν ντρεπεσαι τους εβγαλες νοκ-αουτ

μα δεν το εκανα επιτηδες........πηγα απλα για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας αλλα φαλαινα :2funny:

ε τοτε ενταξει παω πασο,αθωος ο παλιος

ο παλιος ειναι θεος και μεγας μπηχτης.........και κυριως ΑΞΙΟΣ διοργανωτης
να πινεις αγιασμο πριν μιλησεις για παρτυ του νταξ???????

απο τον επομενο μηνα θα αναλλαβει και τη διοργανωση γαμων-βαπτισεων και λοιπων κοινωνικων εκδηλωσεων......

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δε πιστευω ο διοργανωτης της παρτουζας να κοβει εισιτηρια απο την tickethouse!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δε πιστευω ο διοργανωτης της παρτουζας να κοβει εισιτηρια απο την tickethouse!!!!

το διοργανωνει η didi music???? αν ναι ειναι κοροιδιααααααααααα τα λεφτα σας πισω να ζητησετε......

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Είδα ένα άλλο thread που έλεγε για σκηνικά με μάσκες. Ψήνεστε το νέο event να είναι τέτοια φάση; α λα nicole kidman(καταλαβατε ποια ταινια...) και όχι μασκάρεμα αποκριάτικου πάρτυ  :2funny:
Πέρα απο την πλάκα πιστεύω έτσι θα είναι πιο άνετα όλοι, ιδιαίτερα οι καινούργιοι!!

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όσες κυρίες και κύριοι θέλουν να έρθουν στο event μας με μάσκες μπορούν να το κάνουν.

Απλά οι προ-συναντήσεις (με εμένα + φίλη + τους συμμετέχοντες) γίνονται σε καφετέριες και εκεί δεν γίνεται να εμφανιζόμαστε με μάσκες...

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ε τότε πέταξε το πουλάκι της απόλυτης εχεμύθειας! Χμμ... νομίζω πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιώσεις των κανονισμών  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom