Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σιγα μη γαμιομαστε με οποιον μας ζηταει να γαμηθουμε ποσο μαλλον για να "αποδειξουμε" κατι ρε παλιε :P αυτο ισχυει για ολους δεν το λεω μονο για παρτη μου......δε με ενδιαφερει να αποδειξω κατι και δε με ενδιαφερει το αν λαμβανεις σοβαρα υποψην σου τα οσα λεω.....δεν τα λεω για να ληφθουν σοβαρα υποψην αλλωστε :grin:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Το...σοβαρής(?) και...αξιοπρεπούς(?) παρτούζας είναι όλα τα λεφτά... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το θρεντ ειναι ακαιρο και ακυρο
οπως ειναι γνωστο το κινημα περναει κριση τωρα
οποτε μην το σκεφτεστε καθολου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όσο βγάζεις εσύ άκρη...βγάζω και εγώ... :think: :think:

σορρυ εμενα για λεφτα δε μου μιλησε κανεις........τζαμπα μου παν θα ναι........τωρα αμα προσφερεται κανεις να πληρωσει τι να πω οχι και να τον απογυρισω τον ανθρωπο να με πει αγενη? :2funny:

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
σιγα μη γαμιομαστε με οποιον μας ζηταει να γαμηθουμε ποσο μαλλον για να "αποδειξουμε" κατι ρε παλιε :P αυτο ισχυει για ολους δεν το λεω μονο για παρτη μου......δε με ενδιαφερει να αποδειξω κατι και δε με ενδιαφερει το αν λαμβανεις σοβαρα υποψην σου τα οσα λεω.....δεν τα λεω για να ληφθουν σοβαρα υποψην αλλωστε :grin:

Εγώ δεν σου ζήτησα να γαμηθείς, Να έρθεις και να γαμήσεις όποιον/όποιους άντρες γουστάρεις σου είπα...Άν δεν γουστάρεις κανένα φάε, πιές, χόρεψε σαν να ήταν ένα συνηθισμένο πάρτι (θα υπάρχουν δύο χώροι. Στον ένα τα πράγματα θα είναι πιο soft και από μέσα πιο hard...Θα έχει φάση για όλους και για όλες). Εσύ νομίζεις ότι θάναι τίποτα αγριεμένοι και άξεστοι μαντραχαλάδες που μόλις μπεις στο σπίτι θα αρχίσουν να σε μαμάνε; Καμία σχέση! Ο κόσμος που επιλέγουμε είναι εξαιρετικός (ζευγάρια - σόλο)! Και φιλικός και παρείστικος και ανοιχτόμυαλος και πολιτισμένος...

Για το άλλο δε που γράφεις, αυτό το "δεν τα λέω για να ληφθούν σοβαρά" θεωρώ ότι είναι από τα πιο "δήθεν" που έχω διαβάσει εδώ μέσα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε εσύ Palios. Τελικά έγινε η παρτούζα ή δεν έγινε;
Εδώ μας λες για το επόμενο event:

Προγραμματίζουμε το επόμενο event.

Έχετε περισσότερες πιθανότητες να λάβετε μέρος αν συνοδεύεστε από γυναίκα.

Στα pm σας γράψτε μου και ένα E-mail επικοινωνίας.

Επομένως, λογικά (λέμε τώρα..... ) έγινε ήδη τουλάχιστον μία παρτούζα.

Εδώ όμως μας λες:
Εγώ δεν σου ζήτησα να γαμηθείς, Να έρθεις και να γαμήσεις όποιον/όποιους άντρες γουστάρεις σου είπα...Άν δεν γουστάρεις κανένα φάε, πιές, χόρεψε σαν να ήταν ένα συνηθισμένο πάρτι (θα υπάρχουν δύο χώροι. Στον ένα τα πράγματα θα είναι πιο soft και από μέσα πιο hard...Θα έχει φάση για όλους και για όλες). Εσύ νομίζεις ότι θάναι τίποτα αγριεμένοι και άξεστοι μαντραχαλάδες που μόλις μπεις στο σπίτι θα αρχίσουν να σε μαμάνε; Καμία σχέση! Ο κόσμος που επιλέγουμε είναι εξαιρετικός (ζευγάρια - σόλο)! Και φιλικός και παρείστικος και ανοιχτόμυαλος και πολιτισμένος...

Για το άλλο δε που γράφεις, αυτό το "δεν τα λέω για να ληφθούν σοβαρά" θεωρώ ότι είναι από τα πιο "δήθεν" που έχω διαβάσει εδώ μέσα...

Θα,θα και θα. Κάπως σαν τον μακαρίτη τον Ανδρέα την μυρίζομαι την δουλειά.

Τελικά έγινε ή ΘΑ γίνει;

Πάντως, τώρα την Σαρακοστή, από ότι ξέρω δεν γίνονται παρτούζες.
Καλό θα να μην την διοργανώσεις τώρα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρε εσύ Palios. Τελικά έγινε η παρτούζα ή δεν έγινε;
Εδώ μας λες για το επόμενο event:

Επομένως, λογικά (λέμε τώρα..... ) έγινε ήδη τουλάχιστον μία παρτούζα.

Εδώ όμως μας λες:
Θα,θα και θα. Κάπως σαν τον μακαρίτη τον Ανδρέα την μυρίζομαι την δουλειά.

Τελικά έγινε ή ΘΑ γίνει;

Πάντως, τώρα την Σαρακοστή, από ότι ξέρω δεν γίνονται παρτούζες.
Καλό θα να μην την διοργανώσεις τώρα.

Πάντα σωστός ο Βολτέρος, τωρα την Σαρακοστή απέχουμε από παρτούζες.
Αντε μην μας πάρει χαμπάρι ο παππα Γιώργης και δεν μας μεταλάβει το Πάσχα :priest: :priest: :priest:
Εχουμε άρχες και πιστεύω κύριοι :woldman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω βαρεθηκα........θα ξαναγραψω εδω σε καμια βδομαδα :P

οπλαααααααααααααααααααααα

Artemis1908

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελικα βρε παιδια το event εγινε η οχι????

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
τελικα βρε παιδια το event εγινε η οχι????

Δεν είναι πλέον το event αλλά ΤΑ event. Σκοπός μου από την αρχη δεν ήταν να κάνουμε ένα event για να μαμήσουμε κάποιοι και κάποιες λίγοι/ες αλλά να καθιερωθούν αυτές οι παρτούζες σαν λαικά ξεσαλωτικά και "δήθεν-θεραπευτικά" events για ΟΛΟ ΤΟΝ (ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ) ΚΟΣΜΟ!

Artemis1908

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε εισαι πολυ μπροστα στο λεω και το πιστευω 100/100

Εγινε κανενα event?

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το πρώτο event ήταν μίνι και παρείστικο (3 ζευγάρια + 2 σόλο γυναίκες +  άντρες). Το επόμενο όμως δείχνει να έχει μεγάλη συμμετοχή και θα ανέβουμε ίσως στα 10 ζευγάρια + αρκετοί/ές σόλο άντρες - γυναίκες. Κάποιοι όντως ζητάνε να έρθουν με μάσκες. Και σε όλους άρεσε η σκέψη των δύο χώρων (στον ένα χώρο υποδοχής να παίζει σχεδόν κλασικό party με soft καταστάσεις και ξεχωριστά ο δεύτερος χώρος με τις hard καταστάσεις...)

analdestruction

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το πρώτο event ήταν μίνι και παρείστικο (3 ζευγάρια + 2 σόλο γυναίκες +  άντρες). Το επόμενο όμως δείχνει να έχει μεγάλη συμμετοχή και θα ανέβουμε ίσως στα 10 ζευγάρια + αρκετοί/ές σόλο άντρες - γυναίκες. Κάποιοι όντως ζητάνε να έρθουν με μάσκες. Και σε όλους άρεσε η σκέψη των δύο χώρων (στον ένα χώρο υποδοχής να παίζει σχεδόν κλασικό party με soft καταστάσεις και ξεχωριστά ο δεύτερος χώρος με τις hard καταστάσεις...)

εγώ μέσα ελπίζω να ειδοποιηθω με pm.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Σκέφτηκα ότι εκτός από τις κλασικές Ελλεηνίδες αυτό εδώ το forum το παρακολουθούν και εκατοντάδες άλλες, πολύ πιο προοδευτικές και ανοιχτόμυαλες γυναίκες που δεν πολυ-δημοσιεύουν...
Αν επιτρέπουν λοιπόν οι mods θα ήθελα να βάλω δημόσια αγγελία για την οργάνωση μίας σοβαρής και αξιοπρεπούς παρτούζας (από άποψη ποιότητας ανθρώπων και χώρου τέλεσης.
Θα υπάρξει προκαταρκτικός έλεγχος και στα δύο) που θα γίνει σε εύθετο χρόνο.
Όσες (μη επαγγελματίες) κυρίες ενδιαφέρονται - ατομικά ή με κάποιον σύντροφο τους - ας μου στείλουν προσωπικό μήνυμα (pm).

Στη "σύναξη" αυτοί χωράνε όλοι οι καλοί/καλές, όλοι όσοι είναι Κύριοι/Κυρίες, όσοι σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους και φροντίζουν την ατομική υγιεινή τους.

Η αρχή μίας τέτοιας "σύναξης" είναι ότι τα πάντα είναι ελεύθερα, από τη στιγμή που ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ οι πλευρές συναινούν. Μία κυρία που εξηγεί π.χ. ότι δεν συναινεί σε λεσβιακό, είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε αυτή την επιθυμία μας.

Στη "σύναξη" μπορεί απλά κάποιο ζευγάρι να κάνει ελεύθερα έρωτα μπροστά στους άλλους (αν αυτή είναι η επιθυμία του) ή να καλέσει στη συνεύρεση του και άλλους άντρες ή γυναίκες από τους παρευρισκόμενους (εφόσων αυτοί συναινούν).

Μία γυναίκα μόνη της μπορεί να επιλέξει από τους παρευρισκόμενους το σύντροφο ή τους συντρόφους που επιθυμεί και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε την επιθυμία της. Όπως έξω στη ζωή, αν κάποιος κύριος της προτείνει να συνευρεθεί μαζί της και η ίδια το αρνηθεί ο κύριος θα είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί την επιθυμία της.

Η χρήση προφυλακτικού είναι υποχρεωτική σε όλους, εκτός και αν αμφότερες οι πλευρές δηλώσουν ρητά ότι δεν το επιθυμούν.

Τι εγινε τελικα
Την κανετε την παλιοπαρτουζα ?
Απο τον Οκτωβρη την παλευεται  :grin:

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

πανω απο 10 ατομα δηλαδη ειχε το πρωτο παρτυ με ουζα?  καθολου ασχημα. Στην Αθηνα μεσα εγινε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom