You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 164K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ε τότε πέταξε το πουλάκι της απόλυτης εχεμύθειας! Χμμ... νομίζω πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιώσεις των κανονισμών ;)
Δεν γίνεται διαφορετικά φίλε. Οι προσυναντήσεις είναι ο μόνος τρόπος (ανάμεσα σε κόσμο που δεν γνωρίζεται) για να εξασφαλιστεί η ποιότητα του event...
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Και στην τελική οι μάσκες δίνουν ένα μυστήριο (αν και μετά από κάποια ώρα βγαίνουν, πίστεψε με). Δεν θέλουμε όμως να κρυβόμαστε λες και κάνουμε κάτι κακό ή ντρεπόμαστε για αυτό που κάνουμε. Οι αρχαίοι πρόγονοι μας ξεσάλωναν τακτικά σε ομαδικές τελετές όπου πέρναγαν καλά και κανείς δεν ντρεπόταν...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θα εχει και τετοια κολπαεγω θελω τετοια κολπακια.......
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εδω και καιροΤελικά έγινε η παρτούζα;
τωρα περιμενουμε τα γεννητουρια
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ναι ναι !!!!εδω και καιρο
τωρα περιμενουμε τα γεννητουρια
κρατηστε μου δυο δωρητάκια..
[size=7pt](με ροζ βουλίτσες)[/size]
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω δεν συμμετειχα παρα μονο ως water boy και στα διαλειμματα πασαλειβα με λαδι τους επιβητορεςναι ναι !!!!
κρατηστε μου δυο δωρητάκια..
[size=7pt](με ροζ βουλίτσες)[/size]
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εγω δεν συμμετειχα παρα μονο ως water boy και στα διαλειμματα πασαλειβα με λαδι τους επιβητορες
ησουνα και Nipple teaser? για τις κυριες?
H mounitsa φιλε ειναι μια κλασσικη Ελλεηνιδα!!!!!
στερημενη απο sex,αν και το εχει στο μυαλο της,εχει γραφτει σε ενα site στο οποιο συμετασχουν αντρες ενεργοι στο σπορ αυτο(sex)
και ποσταρει συνεχεια ασχετα μπας και τραβηξει την προσοχη τους και ικανοποιηθει λιγο με το ενδιαφερον που θα δειξουν ;).Το κουφο ειναι οτι νομιζει σε καποιες στιγμες οτι θα μας δουλεψει κιολας
στερημενη απο sex,αν και το εχει στο μυαλο της,εχει γραφτει σε ενα site στο οποιο συμετασχουν αντρες ενεργοι στο σπορ αυτο(sex)
και ποσταρει συνεχεια ασχετα μπας και τραβηξει την προσοχη τους και ικανοποιηθει λιγο με το ενδιαφερον που θα δειξουν ;).Το κουφο ειναι οτι νομιζει σε καποιες στιγμες οτι θα μας δουλεψει κιολας
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
H mounitsa φιλε ειναι μια κλασσικη Ελλεηνιδα!!!!!
τα παντα ολαααααααααααααααααααααααααααααααα
δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Θεία Νιτσα Μουνίτσα εσυ δεν έχεις ανάγκη πλέον από παρτούζες.
Ανακάλληψες τον ερωτα με τον επιβήτορά σου
[move]ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ- ΜΠ- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]
με τη μαυρη καλονη..........τον σταλιον........το ουμπερ αλες αρσενικο......
Αμαν βρε μουνιτσα σε διαβαζω εδω καιρο
Συγνωμη αλλα σε βρισκω φλυαρη,ξενερωτη και το χειροτερο ειρωνικη
Διαβασε λιγο την βικυ την κοντεσσα του Ιονιου
μπας και παρεις κανα μαθημα !!!
εσυ ποιος εισαι και μου απευθυνεις το λογο? και για ποιο λογο ακριβως πρεπει να σου απαντησω?
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
με τη μαυρη καλονη..........τον σταλιον........το ουμπερ αλες αρσενικο......
εσυ ποιος εισαι και μου απευθυνεις το λογο? και για ποιο λογο ακριβως πρεπει να σου απαντησω?
Σας ζητώ συγγνώμη υψηλοτάτη Μαρία Αντουανέτα που σας απηύθυνε ο άνθρωπος το λόγο χωρίς να του δώσετε την άδεια...
Και μετά αναρωτιέται ο κόσμος γιατί δεν έρχεσαι στο event μας. Ειδικά άνθρωποι με καβαλημένο "Εγώ" σαν το δικό σου, που έχουν "περί πολλού" τον εαυτό τους δεν πάνε ποτέ σε τέτοια event και δεν ενώνονται γενικά - σε κανένα επίπεδο - με τους ανθρώπους γύρω τους...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Και μετά αναρωτιέται ο κόσμος γιατί δεν έρχεσαι στο event μας.
με εψαχνε κανεις?
παλιε πρεπει να συνειδητοποιησεις ποτε σταματει κατι να ειναι σοβαρο και γυριζει στο χαβαλε........εδω αυτο εχει συμβει στις τελευταιες 30 σελιδες.....επισης βεβαια πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι υπαρχει μια λεπτη διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στη λογικη και την παρανοια
Χωρις σχολια
εαν δε θες να σχολιασεις σταματα να με παραθετεις κι ολας μη γινεσαι βορα.....
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Και εσύ σταμάτα να του απαντάς
μα γιατι??????? αφου εχει πλακα
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
παλιε πρεπει να συνειδητοποιησεις ποτε σταματει κατι να ειναι σοβαρο και γυριζει στο χαβαλε........εδω αυτο εχει συμβει στις τελευταιες 30 σελιδες.....επισης βεβαια πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι υπαρχει μια λεπτη διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στη λογικη και την παρανοια
Μα αυτό είναι το πιο σοβαρό απ' όλα! Να περιγράφεις mounitsa σε δεκάδες post τον εαυτό σου εδώ μέσα σαν ένα αχαλίνωτο σεξ μασίν που τρελαίνεται για όργια αλλά όταν κάποιος σου λέει στα σοβαρά να λάβεις μέρος σε ένα ομαδικό event να γυρνάς πλευρό και να σφυράς αδιάφορα. Είμαι εχθρός με το "δήθεν" στο έχω πει, γι' αυτό όταν μιλάς μαζί μου να βγάζεις αυτή τη μάσκα....Και μην μου μιλάς εμένα για λογική από τη στιγμή που εσύ η ίδια δεν είσαι συνεπής ανάμεσα σε αυτά που λες και σε αυτά που πράττεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις