Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.720
Πόντοι
22.785
εγω θελω τετοια κολπακια.......

Συνημμένα

• monica_sweetheart_05_07.jpg
    monica_sweetheart_05_07.jpg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • monica_sweetheart_05_08.jpg
    monica_sweetheart_05_08.jpg
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ε τότε πέταξε το πουλάκι της απόλυτης εχεμύθειας! Χμμ... νομίζω πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιώσεις των κανονισμών  ;)

Δεν γίνεται διαφορετικά φίλε. Οι προσυναντήσεις είναι ο μόνος τρόπος (ανάμεσα σε κόσμο που δεν γνωρίζεται) για να εξασφαλιστεί η ποιότητα του event...

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και στην τελική οι μάσκες δίνουν ένα μυστήριο (αν και μετά από κάποια ώρα βγαίνουν, πίστεψε με). Δεν θέλουμε όμως να κρυβόμαστε λες και κάνουμε κάτι κακό ή ντρεπόμαστε για αυτό που κάνουμε. Οι αρχαίοι πρόγονοι μας ξεσάλωναν τακτικά σε ομαδικές τελετές όπου πέρναγαν καλά και κανείς δεν ντρεπόταν...

prague

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
53
Πόντοι
0
Τελικά έγινε η παρτούζα;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.162
Πόντοι
456
Αμαν βρε μουνιτσα σε διαβαζω εδω καιρο

Συγνωμη αλλα σε βρισκω φλυαρη,ξενερωτη και το χειροτερο ειρωνικη
Διαβασε λιγο την βικυ την κοντεσσα του Ιονιου
μπας και παρεις κανα μαθημα !!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Θεία Νιτσα Μουνίτσα εσυ δεν έχεις ανάγκη πλέον από παρτούζες.
Ανακάλληψες τον ερωτα με τον επιβήτορά σου

[move]ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ- ΠΛ- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
H mounitsa φιλε ειναι μια κλασσικη Ελλεηνιδα!!!!!
στερημενη απο sex,αν και το εχει στο μυαλο της,εχει γραφτει σε ενα site στο οποιο συμετασχουν αντρες ενεργοι στο σπορ αυτο(sex)
και ποσταρει συνεχεια ασχετα μπας και τραβηξει την προσοχη τους και ικανοποιηθει λιγο με το ενδιαφερον που θα δειξουν ;).Το κουφο ειναι οτι νομιζει σε καποιες στιγμες οτι θα μας δουλεψει κιολας :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
H mounitsa φιλε ειναι μια κλασσικη Ελλεηνιδα!!!!!
στερημενη απο sex,αν και το εχει στο μυαλο της,εχει γραφτει σε ενα site στο οποιο συμετασχουν αντρες ενεργοι στο σπορ αυτο(sex)
και ποσταρει συνεχεια ασχετα μπας και τραβηξει την προσοχη τους και ικανοποιηθει λιγο με το ενδιαφερον που θα δειξουν ;).Το κουφο ειναι οτι νομιζει σε καποιες στιγμες οτι θα μας δουλεψει κιολας :headbang:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τα παντα ολαααααααααααααααααααααααααααααααα

δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θεία Νιτσα Μουνίτσα εσυ δεν έχεις ανάγκη πλέον από παρτούζες.
Ανακάλληψες τον ερωτα με τον επιβήτορά σου

[move]ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ- ΜΠ- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]

με τη μαυρη καλονη..........τον σταλιον........το ουμπερ αλες αρσενικο......

Αμαν βρε μουνιτσα σε διαβαζω εδω καιρο

Συγνωμη αλλα σε βρισκω φλυαρη,ξενερωτη και το χειροτερο ειρωνικη
Διαβασε λιγο την βικυ την κοντεσσα του Ιονιου
μπας και παρεις κανα μαθημα !!!

εσυ ποιος εισαι και μου απευθυνεις το λογο? και για ποιο λογο ακριβως πρεπει να σου απαντησω? :)

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
με τη μαυρη καλονη..........τον σταλιον........το ουμπερ αλες αρσενικο......

εσυ ποιος εισαι και μου απευθυνεις το λογο? και για ποιο λογο ακριβως πρεπει να σου απαντησω? :)

Σας ζητώ συγγνώμη υψηλοτάτη Μαρία Αντουανέτα που σας απηύθυνε ο άνθρωπος το λόγο χωρίς να του δώσετε την άδεια...

Και μετά αναρωτιέται ο κόσμος γιατί δεν έρχεσαι στο event μας. Ειδικά άνθρωποι με καβαλημένο "Εγώ" σαν το δικό σου, που έχουν "περί πολλού" τον εαυτό τους δεν πάνε ποτέ σε τέτοια event και δεν ενώνονται γενικά - σε κανένα επίπεδο - με τους ανθρώπους γύρω τους...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.162
Πόντοι
456
εσυ ποιος εισαι και μου απευθυνεις το λογο? και για ποιο λογο ακριβως πρεπει να σου απαντησω?

Χωρις σχολια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και μετά αναρωτιέται ο κόσμος γιατί δεν έρχεσαι στο event μας.

με εψαχνε κανεις? :2funny:
παλιε πρεπει να συνειδητοποιησεις ποτε σταματει κατι να ειναι σοβαρο και γυριζει στο χαβαλε........εδω αυτο εχει συμβει στις τελευταιες 30 σελιδες.....επισης βεβαια πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι υπαρχει μια λεπτη διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στη λογικη και την παρανοια :grin: :grin:

εσυ ποιος εισαι και μου απευθυνεις το λογο? και για ποιο λογο ακριβως πρεπει να σου απαντησω?

Χωρις σχολια

εαν δε θες να σχολιασεις σταματα να με παραθετεις κι ολας :) μη γινεσαι βορα.....

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και εσύ σταμάτα να του απαντάς

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
παλιε πρεπει να συνειδητοποιησεις ποτε σταματει κατι να ειναι σοβαρο και γυριζει στο χαβαλε........εδω αυτο εχει συμβει στις τελευταιες 30 σελιδες.....επισης βεβαια πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι υπαρχει μια λεπτη διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στη λογικη και την παρανοια :grin: :grin:

Μα αυτό είναι το πιο σοβαρό απ' όλα! Να περιγράφεις mounitsa σε δεκάδες post τον εαυτό σου εδώ μέσα σαν ένα αχαλίνωτο σεξ μασίν που τρελαίνεται για όργια αλλά όταν κάποιος σου λέει στα σοβαρά να λάβεις μέρος σε ένα ομαδικό event να γυρνάς πλευρό και να σφυράς αδιάφορα. Είμαι εχθρός με το "δήθεν" στο έχω πει, γι' αυτό όταν μιλάς μαζί μου να βγάζεις αυτή τη μάσκα....Και μην μου μιλάς εμένα για λογική από τη στιγμή που εσύ η ίδια δεν είσαι συνεπής ανάμεσα σε αυτά που λες και σε αυτά που πράττεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom