Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.438
Πόντοι
17.885
Προσέξτε όμως...αν δεν είναι σοβαρή και αξιοπρεπή η παρτούζα η μπάιτ δεν συμμετέχει! :grin:

τι λες τώρα!! Κουστουμαρισμένοι, παρφουμαρισμένοι και με το σεις και με το σας...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πότε θα σε φέρω γω στο δρόμο μου και θα γίνει της πουτάνας δεν ξέρω!!
τρομαζεις την αθωα καρδουλα μου με αυτα τα αισχρα λογια :tickedoff:

Προσέξτε όμως...αν δεν είναι σοβαρή και αξιοπρεπή η παρτούζα η μπάιτ δεν συμμετέχει! :grin:
θα σε χτυπησω...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια μη την κανετε και αυτη τη συζητηση παρτουζα.αφηστε να συννεοηθουμε επιτελους να γινει αυτη η παρτουζα.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πολλοί φίλοι μου στέλνουν παραπονιάρικα μυνήματα ότι θα ήθελαν μεν να λάβουν μέρος στο event αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρουν γιατί είναι σόλο και η συμμεροχή σόλο αντρών είναι πολύ μεγάλη.

Πρώτα απ' όλα η πρόθεση μας είναι να τα καθιερώσουμε αυτά τα event (εμείς οι φίλοι που τα διοργανώνουμε και οι οποίοι δεν έχουμε καμία σχέση με τους διαχειριστές των bourdela.com - εκτός του ότι οι άνθρωποι φιλοξένησαν εδώ την αγγελία μας). Επομένως, όποιος δεν έρθει στο πρώτο event είναι πολύ πιθανό να έρθει στα επόμενα.

Ειδικά όμως για τους σόλο άντρες θέλω να πω τα εξής: ας δούμε όλοι αυτό το event σαν ευκαιρία για να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους γύρω μας. Αν ανήκεις στους σόλο άντρες θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να έρθεις πιο γρήγορα στο event αν φέρεις μαζί σου μία γυναίκα.

Και πολλοί άντρες θα ανακαλύψετε με έκπληξη ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ανοικτές και τολμηρές από μας σε κάτι τέτοια (όχι όλες βέβαια). Προσεγγίστε λοιπόν την κατάλληλη γυναίκα, στο κοινωνικό σας περιβάλλον ή και στη δουλειά σας και μιλήστε της ελεύθερα για to event. Ίσως δεχτεί να σας συνοδέψει πολύ πιο εύκολα από ότι νομίζατε. Αν πάλι αντιδράσει αρνητικά ρίξτε το στο χαβαλέ και εξηγείστε της ότι απλά θέλατε να την προσκαλέσετε σε ένα ωραίο θεματικό "πάρτι" (το "θέμα" θα το βρείτε ανάλογα με τις προτιμήσεις της συγκεκριμένης γυναίκας) για να περάσει καλά και να μην είναι μόνη της.   

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αν πάλι αντιδράσει αρνητικά ρίξτε το στο χαβαλέ και εξηγείστε της ότι απλά θέλατε να την προσκαλέσετε σε ένα ωραίο θεματικό "πάρτι" (το "θέμα" θα το βρείτε ανάλογα με τις προτιμήσεις της συγκεκριμένης γυναίκας) για να περάσει καλά και να μην είναι μόνη της.

Με προσοχή λοιπόν, γιατί αν η πρόταση γίνει σε μη δεκτική γυναίκα, μπορεί να πέσει επάνω σας το ανάθεμα, άσε που μπορεί να σας κάνει και βούκινο στον κύκλο σας. Προσεκτικές και με περίσκεψη κινήσεις!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
προτεινω κατι σε ολους τους συναδελφους,που αν το κανουν  η επιτυχια της παρτουζας ειναι σιγουρη.ολοι ξερουμε μια γκομενα η οποια γαμιετε ασυστολα,ειτε ειναι γειτονισα μας,ειτε ειναι συμφοιτητρια,η γνωστη,η φιλη,η συναδελφος,και αν την εχετε χιλιογαμιση ακομα καλυτερα.ειναι απο τα πρωτα ατομα που μπορειτε να ψησετε να  φερετε στο σημαντικο αυτο γεγονος ωστε να μην ερθετε με αδεια χερια.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πριν μερικούς μήνες ξεκίνησα σχεδόν για πλάκα αυτή την αγγελία...

Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό θεωρούσα την Ελληνική κοινωνία πολύ υποκριτική και "δήθεν"...

Δεν έχει αλλάξει αυτή η αντίληψη μου σε ότι αφορά στο "φαίνεσθαι" της Ελληνικής κοινωνίας. Όντως οι Έλληνες είναι "δήθεν" στην πρώτη προσέγγιση. Σε ότι αφορά όμως στα ενδότερα των Ελλήνων εκεί βασιλεύει ένας άλλος κόσμος που δεν είναι τόσο μακρινός από εκείνο των Ολλανδών, των Γερμανών, των Άγγλων κ.λ.π.

Έλαβα πάρα πολλές συμμετοχές για το event. Και όχι τόσο από εδώ αλλά από ένα άλλο site. Γνώρισα δεκάδες ζευγάρια και σόλο άντρες - γυναίκες (πολλές bi). Συνειδητοποίησα ότι στον πυρήνα της η Ελληνική κοινωνία έχει τρελαθεί στο μαμήσι, έχουν πάρει φωτιά τα πουλιά μας και έχουν ξεχειλώσει οι μουνίτσες των γυναικών (για να κουοτάρω το "Σημαδεμένο")! Μου έκανε εντύπωση το πόσα ζευγάρια (παντρεμένα και μη) κάνουν τρίο με άλλη γυναίκα (απροσδόκητα μεγάλος αριθμός) αλλά και 4τέτο (2 ζευγάρια μαζί). Επίσης, το πόσα ζευγάρια λαμβάνουν μέρος σε ομαδικά events στην Ελλάδα εδώ και χρόνια!

gblack

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα.το ιδιο εχω διαπιστωσει και εγω.αν σε ενδιαφερει γραψε μου στα εισερχομενα.

Artemis1908

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πιστευω οτι ειναι μια τρομερη προτοβουλεια που πιστευω οτι θα εχει και μεγαλη επυτιχια και φυσικα θελω να λαβω και εγω μερος εχς στειλη pm στο παλιο και περιμενω απαντηση Παντος και για να πω την αληθεια ποτε μου δεν περιμενα να γινοταν ενα τοσο προχοριμενο event στην ελλαδα αλλα διαψευτηκα ευχαριστα Ελπιζω να πανε ολα καλα και να γινει

Μπραβω στα παιδια που το διοργανονουν!!!!!!

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φίλε η ίδια η ζωή τελικά είναι η πιο τρελή ταινία...

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Προγραμματίζουμε το επόμενο event.

Έχετε περισσότερες πιθανότητες να λάβετε μέρος αν συνοδεύεστε από γυναίκα.

Στα pm σας γράψτε μου και ένα E-mail επικοινωνίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom