Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Άν τελικά καταφέρουν και μαζευτούν, το μόνο σίγουρο είναι οτι στο "event" θα παραβρίσκονται 10-15 μπακούριδες τζαμπατζογαμιάδες και ο Λίλας...
Στην καλύτερη ίσως βγάλουν και 2-3 φωτογραφίες γυμνών γυναικών και να αρχίσουν να την παίζουν ομαδικώς.

Θα φάνε όμως τα ζαχαρωτά στρινγκ.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Άν τελικά καταφέρουν και μαζευτούν, το μόνο σίγουρο είναι οτι στο "event" θα παραβρίσκονται 10-15 μπακούριδες τζαμπατζογαμιάδες και ο Λίλας...
Στην καλύτερη ίσως βγάλουν και 2-3 φωτογραφίες γυμνών γυναικών και να αρχίσουν να την παίζουν ομαδικώς.

Φίλε μου είναι καλό να σκέφτεσαι έτσι αν έχεις μειώσει αρκετά τον εαυτό σου και έχεις αποκλείσει την πιθανότητα να λάβεις μέρος σε αυτό (ή σε επόμενο) το event.

1) Κανένα event δεν θα γίνει αν δεν έχει εξασφαλιστεί πρώτα ίσος αριθμός αντρών - γυναικών.

2) Έχουν ήδη γίνει προ-συναντήσεις με ζευγάρια και σόλο γυναίκες.

3) Να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και να μην σκέφτεσαι αρνητικά...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
παλιε ηπα θα κατσω φρονιμα ασε που θα σασ φερω
κ καλουδια...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Φίλε μου είναι καλό να σκέφτεσαι έτσι αν έχεις μειώσει αρκετά τον εαυτό σου και έχεις αποκλείσει την πιθανότητα να λάβεις μέρος σε αυτό (ή σε επόμενο) το event.

1) Κανένα event δεν θα γίνει αν δεν έχει εξασφαλιστεί πρώτα ίσος αριθμός αντρών - γυναικών.

2) Έχουν ήδη γίνει προ-συναντήσεις με ζευγάρια και σόλο γυναίκες.

3) Να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και να μην σκέφτεσαι αρνητικά...
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

συνεχισε ΟΠΩΣ εισαι !!!!

γουσταριζω..  :boobies: :boobies:

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
σας παρακαλω λυπηθητε με θα κατσω σε μια γωνιτσα
ησυχα ησυχα κ δεν θα ενοχλω...
χρειαζεστε κ τον πατερ γεωργιο για εγκαινια.. ;) ;)

Έπρεπε να διευκρινίσω το συγκεκριμένο σημείο...

Αν θα έρθεις στο event σαν απλή γυναίκα, σαν άνθρωπος και δεν κάνεις χρήση της επαγγελματικής σου ιδιότητας κανένα πρόβλημα. Αν ζητήσεις χρήματα από τον οποιοδήποτε να ξέρεις ότι θα είσαι ανεπιθύμητη στο event και θα σου ζητήσουμε να φύγεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Πολύ καλή η ιδέα σου με τα ζαχαρωτά στρινγκ για φάγωμα...

Απλά, επειδή στο αβατάρ σου γράφεις ότι είσαι ιερόδουλη πρέπει να σου πω ότι στο events μας θα είναι μόνο άνθρωποι της διπλανής πόρτας και όχι επαγγελματίες...

:o :o :o :o :o  εγω αυτόν τον παππουλι που εχω στην διπλανη μου πόρτα ...δεν τον θελω!  :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Αν θα έρθεις στο event σαν απλή γυναίκα, σαν άνθρωπος και δεν κάνεις χρήση της επαγγελματικής σου ιδιότητας κανένα πρόβλημα. Αν ζητήσεις χρήματα από τον οποιοδήποτε να ξέρεις ότι θα είσαι ανεπιθύμητη στο event και θα σου ζητήσουμε να φύγεις.
ρε παλιε, ελεος ρε φιλε..

ντιπ καραντίπ ???????????????????????????????  :uglystupid: :uglystupid:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
smilelolti0.gif
smilelolti0.gif
smilelolti0.gif
smilelolti0.gif

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785

ειπα δεν θα ενοχλησω καθολου ασε που θα δωσω κ οδηγιες για θεματα
που αφορουνε τα ομαδικα ... συν οτι θα φερω κ καλουδια
για safe sex..

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πόσοι θα είναι ; θα μείνει κανένα ζαχαρωτό για μένα η θα πέσει ο παλιός με τα μούτρα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κοίτα Erinal σαν διοργανωτής αυτού του event φοβάμαι ότι θα είμαι αυτός που θα το απολαύσω λιγότερο...

Θα πρέπει να γυρίζω συνέχεια και να επιβλέπω ότι όλα πάνε καλά σε όλες τις επί μέρους "ομάδες" ή τους σόλο κυρίους και κυρίες...

Αν στο τέλος του event έχει μείνει κάνα ζαχαρωτό άντε να το φάω και γω...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Κοίτα Erinal σαν διοργανωτής αυτού του event φοβάμαι ότι θα είμαι αυτός που θα το απολαύσω λιγότερο...

Θα πρέπει να γυρίζω συνέχεια και να επιβλέπω ότι όλα πάνε καλά σε όλες τις επί μέρους "ομάδες" ή τους σόλο κυρίους και κυρίες...

Αν στο τέλος του event έχει μείνει κάνα ζαχαρωτό άντε να το φάω και γω...

Θα γυρίζεις με την πουτσα όρθιος γύρω γύρω πάνω απο τα κεφάλια μας να βλέπεις αν γαμιόμεθα καλα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Χάλια θα περάσεις.. Να μην το κάνεις καλύτερα ... :2funny: :2funny: :2funny:

crazydevil

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θα συμμετασχω και εγω στο events.
Ειμαι μεσα σε ολα.Δεν θα μπορουσε ενας τρελος διαβολος απο το παρτυ.
Θα εχουμε πατερ και δεν θα εχουμε διαβολο???????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
πως περνουνε φωτια τα θρεντ;; στο αψε σβησε.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Θα γυρίζεις με την πουτσα όρθιος γύρω γύρω πάνω απο τα κεφάλια μας να βλέπεις αν γαμιόμεθα καλα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Χάλια θα περάσεις.. Να μην το κάνεις καλύτερα ... :2funny: :2funny: :2funny:

Μην το λες...

Έχει και η παρτούζα το άγχος της για τον διοργανωτή (αν στραβώσουν κάποια πράγματα και η μία κυρία δεν θέλει κάτι συγκεκριμένο ή το τάδε ζευγάρι δεν θέλει τον τάδε κύριο κ.λ.π.).

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μην το λες...

Έχει και η παρτούζα το άγχος της για τον διοργανωτή (αν στραβώσουν κάποια πράγματα και η μία κυρία δεν θέλει κάτι συγκεκριμένο ή το τάδε ζευγάρι δεν θέλει τον τάδε κύριο κ.λ.π.).

Σοβαρά αγχώθηκα ...παγαίνω για τσίπουρα να το σκεφτώ.. :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom