Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
πανω απο 10 ατομα δηλαδη ειχε το πρωτο παρτυ με ουζα? καθολου ασχημα. Στην Αθηνα μεσα εγινε?
Σε προάστειο...
πανω απο 10 ατομα δηλαδη ειχε το πρωτο παρτυ με ουζα? καθολου ασχημα. Στην Αθηνα μεσα εγινε?
Σε προάστειο...
Θα θελαμε καποια ενημερωση με πιπερατες λεπτομερειες
Δεν το καταλαβαινεις,πρεπει να παρακαλεσουμε?
Ε! παρακαλαμε λοιπον!!!
Παιδιά θα με συγχωρήσετε αλλά τέτοιες εμπειρίες είναι για να τις ζεις, όχι για να τις λες μετά...
το καλο πραγμα αργει να γινειΤι εγινε τελικα
Την κανετε την παλιοπαρτουζα ?
Απο τον Οκτωβρη την παλευεται
Παιδιά θα με συγχωρήσετε αλλά τέτοιες εμπειρίες είναι για να τις ζεις, όχι για να τις λες μετά...
Το επόμενο event το πάμε για μετά το πάσχα. Βρείτε μια κατάλληλη κοπέλα και θα λάβετε μέρος. Το ξαναλέω, οι γυναίκες είναι πιο τρελές από μας σε κάτι τέτοια. Αρκεί να καταλάβουν ότι θα είναι σωστή φάση, ότι θα μπουν σε κατάλληλο (φιλικό προς τις γυναίκες) περιβάλλον και δεν θα πέσουν πάνω της με το που θα μπει μέσα στο σπίτι 30 μαντράχαλοι για να τη βιάσουν...
συναγωνιστες πως μπορει να παρει καποιος μερος;δωστε καποιες λεπτομερειες εαν ξερει καποιος με ενδιαφερει
τι εισαι εσυ κατ αρχην?αντρας η γυναικα?ΓΕΙΑ σε ολους
επειδη ξερω απο παρτουζες και με πολλα αλλα και με λιγα ατομα οποιος εχει κεφι για καλο παρτυ ασ μου πει...
gang bang λεγετε μια κοπελα με πολλους ανδρες .
φιλια σε ολους
ΓΕΙΑ σε ολους
επειδη ξερω απο παρτουζες και με πολλα αλλα και με λιγα ατομα οποιος εχει κεφι για καλο παρτυ ασ μου πει...
gang bang λεγετε μια κοπελα με πολλους ανδρες .
φιλια σε ολους
σε προλαβα φιλε μου,κατι τετοια παντως τα εντοπιζεις κ εσυ απο χλμ?ε?εσυ τι εισαι ρε φιλε.συγκεντρωσιαρχης?
οχι δεν κανει.ειμαστε κυριοι κ δεν λεμε κακα λογια.σκεψου ομως οτι μπορει να ειναι καμια γκομενα κ να γουσταρει παρτουζεςγαμισε τα ντεκερ.μπαινουν κατα καιρους μερικοι,και δεν ξερω και εγω τι ειναι.αντε να μην πω τι ειναι.