Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

tomson

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φτάνοντας στη μπάρα, κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο, περπατάμε εμπρός από τη μπάρα κι ελέγχουμε εάν υπάρχει τροχαία μετά το σταθμό διοδίων
Όταν δεν υπάρχει τροχαία δεν αντιμετωπίζουμε την περίπτωση της βεβαίωσης του προστίμου και περνάμε όπως παλαιότερα, ανοίγοντας τη μπάρα μόνοι μας.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
"ειναι παρανομα γιατι ειναι παρανομα".... κλασικος μαλακας νεοελληνας που τον δερνει η γυναικα του σπιτι και μετα παει και βγαζει το απωθημενο του και πουλαει τσαμπουκα στον υπαλληλο μεσα στη νυχτα που στα αρχειδια του κιολας αν πληρωσεις ή οχι. αν δεν θες να πληρωσεις μην πληρωνεις πολυ απλο. καμερες και προλογο και μαλακιες αν ημουν απο πισω του στα διοδια θα τον πλακωνα στις παναγιες τον πανιβλακα.
τι λες ρε φιλε! αληθεια? ετσι σου παν να λες? δηλ καποιος που περασε οπως εγω 4 φορες σε ενα 3μερο και εδωσα 8 ευρω....ειναι μαλακας νεοελληνας που τον δερνει η γυναικα του κλπ κλπ???
ετσι σου παν να λες? το οτι εσυ δεν περνας συνεχεια και δεν σου κοστιζει μια στο τοσο ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες? παρακατω ειχε αλλον ενα σταθμο που στο 3 μερο (αν τον περνουσα) θα δινα + 8 ....16 ευρω!
ε αν εσυ τα 16 ευρω τα χεις για πεταμα! εγω δεν τα χω!!!
κατσε σαν προβατακι και κανε οτι σου λενε !!

tomson

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
τι λες ρε φιλε! αληθεια? ετσι σου παν να λες? δηλ καποιος που περασε οπως εγω 4 φορες σε ενα 3μερο και εδωσα 8 ευρω....ειναι μαλακας νεοελληνας που τον δερνει η γυναικα του κλπ κλπ???
ετσι σου παν να λες? το οτι εσυ δεν περνας συνεχεια και δεν σου κοστιζει μια στο τοσο ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες? παρακατω ειχε αλλον ενα σταθμο που στο 3 μερο (αν τον περνουσα) θα δινα + 8 ....16 ευρω!
τι λες ρε φιλε ? ετσι σου παν να λες ?
οτι αμα περνας συχνα και εισαι μπατιρης νομιμοποιεισαι να μην πληρωνεις ?

ετσι σου παν να λες ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και να πληρώνει ο μαλακας ο ελληνικός λαός με τους φόρους του την συντήρηση του δρόμου για να κυκλοφορείς τζάμπα...

Επισκέπτης
και να πληρώνει ο μαλακας ο ελληνικός λαός με τους φόρους του την συντήρηση του δρόμου για να κυκλοφορείς τζάμπα...

Γιατι εχεις δρομους ? Κοιτα το ζητημα των διοδιων εχει αναλυθει πολλες φορες. Πληρωνουμε 3 ευρω στα διοδια του Ριο για να πηγαινουμε στην ουρα με 30Km και να κονομαει οι ξενες εταιριες που εχουν αναλαβει το εργο. Η οποιες εταιριες απασχολουν αλλοδαπους εργατες. Ασε μας ρε και συ υπερμαχε της νομημοτητας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εδώ αυθαιρετεί το ίδιο το κράτος, καταπατεί το σύνταγμα,  χρωστάει στον ίδιο του τον εαυτό (βλέπε υπουργείο υγείας στην ΔΕΗ) κτλ και περιμένεις από τον απλό πολίτη να είναι "κύριος" απέναντι σε πρακτικές που πιθανόν στερούνται νομιμότητας?

πυρ κατά βούλησιν μάγκες :birdman: η αυτοδικία είναι η δικαιοσύνη του σήμερα :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατι εχεις δρομους ? Κοιτα το ζητημα των διοδιων εχει αναλυθει πολλες φορες. Πληρωνουμε 3 ευρω στα διοδια του Ριο για να πηγαινουμε στην ουρα με 30Km και να κονομαει οι ξενες εταιριες που εχουν αναλαβει το εργο. Η οποιες εταιριες απασχολουν αλλοδαπους εργατες. Ασε μας ρε και συ υπερμαχε της νομημοτητας.

αυτό να το πείς στους πορνοπάπους, υπερπόντικες και λοιπούς αγαπούληδες των μεταναστών...

και ναι να πληρώσεις γιοα να φτιαχτεί ο δρόμος που κυκλοφορείς.. δεν κατυάλαβα γιατί πρέπει να πληρώσω εγώ που θα περοάσω από κεί το πολύ μια φορά στα 5 χρόνια...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τι λες ρε φιλε ? ετσι σου παν να λες ?
οτι αμα περνας συχνα και εισαι μπατιρης νομιμοποιεισαι να μην πληρωνεις ?

ετσι σου παν να λες ???
Δεν μου ειπε κανεις να λεω ετσι!!
εχω παρα πολλους γνωστους που περασανε ετσι! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!! υστερα και 1-2 χρονια!
οταν ειναι η αστυνομια παρουσα γιατι δεν την φωναζουνε να το διευθετησει η αστυνομια το θεμα????
εγω ξερω οτι των Μαλγαρων ειναι υποχρωτικο...
γιατι δεν υπαρχει vignete οπως στο εξωτερικο και ΤΕΛΟΣ!!
διοδια εδω διοδια παρακατω......
το ξερεις οτι σε πολλα κοματια επι της Εγνατιας οδου (ο Θεος να την κανει Εγνατια) ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΑΙ να την περπατησω? πες οτι ειμαι ανωμαλος και θελω να παω απο τον παλιο.....ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ δεν υπαρχει καν ο παλιος ! τον εχουνε ενωσει και τον εχουνε κανει Εγνατια! μπορω να σου βρω κοματι που για ναπς απ τον παλιο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! και αν γινεται σιγουρα θα πρεπει να περπατησεις εστω και λιγο απο Εγνατια!!

κατσε ρε φιλε! τελη κυκλοφοριας γιατι πληρωνεις?
σου ειπα εγω οτι θελω να κυκλοφορω τσαμπα???
αλλο να πληρωνεις εναν φορο μια φορα τον χρονο και αλλο ενα χαρατσι καθε τρεις και λιγο! ασχετα αν εσυ τα περασεις 10 φορες τον χρονο και αλλος καθε μερα επειδη ειναι η δουλεια του!
Εχετε δει στο εξωτερικο πως ειναι ενας αυτοκινητοδρομος? οταν τον φτιαχνουν παραλληλα φτιαχνουν σταθμο για διοδια parking τηλεφωνα SOS βενζιναδικα WC και οτιδηποτε αλλο!
εδω φτιαξανε Εγνατια οδο! παιξανε πολιτικα παιχνιδια κληρωσεις-λαδωματα ποια εταιρια θα παρει το εργο....φτιαχνανε και μετα γρεμιζανε για να φτιαξουνε parking! ξανα γκρεμισμα για WC! το κοματι της Καβαλας ειναι απο τα πιο αχρηστα! καθε μερα μενουν νταλικες με τις ανηφορες-στροφες που χει!
σιγα την εγνατια που χουμε μη χεσω!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εδώ αυθαιρετεί το ίδιο το κράτος, καταπατεί το σύνταγμα,  χρωστάει στον ίδιο του τον εαυτό (βλέπε υπουργείο υγείας στην ΔΕΗ) κτλ και περιμένεις από τον απλό πολίτη να είναι "κύριος" απέναντι σε πρακτικές που πιθανόν στερούνται νομιμότητας?

πυρ κατά βούλησιν μάγκες :birdman: η αυτοδικία είναι η δικαιοσύνη του σήμερα :rockon:

Πρόσεχε μόνο μην το πει αυτό και κανένας τύπος με βαρύ χέρι στον οποίο χρωστάς λεφτά... :grin:

Για τα διόδια πάντως, πέραν της αμφισβητούμενης νομιμότητας ή ας καταργήσουν τα τέλη κυκλοφορίας ή τα διόδια (ή έστω ας τα περιορίσουν δραστικά, τι στο διάολο, εδώ γίνεται κούρεμα ως και σε κρατικά ομόλογα, στα έσοδα των εργολάβων κολάμε; )

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
επειδη για κανα κλωνο σε κοβω!
προσωπικα στα @ρχιδι@ μου!
κουβεντα κανω! ουτε θα μπω στην διαδικασια να μαλωσω-βρισω! ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις!
οποτε ε αν εχεις ορεξη για χαβα!
εγω απλα θα σε αγνοησω! ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
στην δυτική ελλάδα που φτιάχνουν την ιονια οδό, έχουμε να δούμε καινούριο δρόμο από χούντα, όλες οι εισαγωγές ναρκωτικών,πουτανων,όπλων αλλα και προιόντων περνούσαν από έναν δρόμο που φτιάχτηκε επί χούντας, πέρασαν 40 χρόνια και ο δρόμος αυτός εξυπηρετεί την περιοχή με πολλαπλάσιες ανάγκες από την εποχή που φτιάχτηκε.
εαν τολμήσουν και βάλουν διόδια στον καινούριο δρόμο θα τους κάψουμε, τον έχουμε ξεπληρώσει τον καινούριο δρόμο όχι μόνο με τροχαία ατυχήματα αλλά και με το αίμα αυτών που σκοτώνονται κάθε μέρα(και δεν είμαι υπερβολικός, υπάρχουν μέρες του καλοκαιριού όπου σκοτώνονται και 3 και 4 άτομα, ενώ τα ατυχήματα ελαφριά και βαριά γίνονται ανά 1-3 μέρες)

Επισκέπτης
αυτό να το πείς στους πορνοπάπους, υπερπόντικες και λοιπούς αγαπούληδες των μεταναστών...

και ναι να πληρώσεις γιοα να φτιαχτεί ο δρόμος που κυκλοφορείς.. δεν κατυάλαβα γιατί πρέπει να πληρώσω εγώ που θα περοάσω από κεί το πολύ μια φορά στα 5 χρόνια...

Να πληρωσω για κατι που θα μου παρεχουν σε 2-5-10-20 χρονια ? Εισαι σοβαρος μωρε ? Εχεις κανει ποτε τη διαδρομη Κορινθος-Πατρα ? Ειναι εθνικη οδος αυτο, για να εχουν το θρασος να ζητανε διοδια ? Με τη λογικη τη δικη σου κι εγω σε αυτους που θα δωσω λαδι του χρονου πρεπει να τους ζηταω τα λεφτα απο φετος ή και απο περσυ για να πληρωσω εργατες και λοιπα εξοδα. Ετσι ειναι ?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
στην δυτική ελλάδα που φτιάχνουν την ιονια οδό, έχουμε να δούμε καινούριο δρόμο από χούντα, όλες οι εισαγωγές ναρκωτικών,πουτανων,όπλων αλλα και προιόντων περνούσαν από έναν δρόμο που φτιάχτηκε επί χούντας, πέρασαν 40 χρόνια και ο δρόμος αυτός εξυπηρετεί την περιοχή με πολλαπλάσιες ανάγκες από την εποχή που φτιάχτηκε.
εαν τολμήσουν και βάλουν διόδια στον καινούριο δρόμο θα τους κάψουμε, τον έχουμε ξεπληρώσει τον καινούριο δρόμο όχι μόνο με τροχαία ατυχήματα αλλά και με το αίμα αυτών που σκοτώνονται κάθε μέρα(και δεν είμαι υπερβολικός, υπάρχουν μέρες του καλοκαιριού όπου σκοτώνονται και 3 και 4 άτομα, ενώ τα ατυχήματα ελαφριά και βαριά γίνονται ανά 1-3 μέρες)
γυρνουσα! και για να μην κανω φασαρια! (μες στο αμαξι ακουγα) (αχ τι ρε ζιλικι) για 2 ευρω!)
ειδα κανα 2-3 αλλους που καναν σκηνικο! και με φορτηγακια που ειναι πιο ακριβα!
και λεω οριστε....ο κοσμος και το ρεζιλι!
οσο για την Ιονια οδο,αστο....απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Να πληρωσω για κατι που θα μου παρεχουν σε 2-5-10-20 χρονια ? Εισαι σοβαρος μωρε ? Εχεις κανει ποτε τη διαδρομη Κορινθος-Πατρα ? Ειναι εθνικη οδος αυτο, για να εχουν το θρασος να ζητανε διοδια ? Με τη λογικη τη δικη σου κι εγω σε αυτους που θα δωσω λαδι του χρονου πρεπει να τους ζηταω τα λεφτα απο φετος ή και απο περσυ για να πληρωσω εργατες και λοιπα εξοδα. Ετσι ειναι ?
τον περπατησα 1η φορα στην ζωη μου αυτο το κοματι το 2009!
γαμησε τα! την Βουλγαρια κοροιδευουμε??????????(που ναι τιγκα στην λακουβα) (ζικ ζακ )  :cheesy:
που χει τουνελ και γεφυρες να παθεις ζημια!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν μου λές .. γιατί τόσα και τόσα χρόνια πλήρωνες διόδια στον δρόμο αυτόν (στο Ρίο) χωρίς να βγάζεις μιλιά? ΄ήταν καλύτερος ο δρόμος?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γυρνουσα! και για να μην κανω φασαρια! (μες στο αμαξι ακουγα) (αχ τι ρε ζιλικι) για 2 ευρω!)
ειδα κανα 2-3 αλλους που καναν σκηνικο! και με φορτηγακια που ειναι πιο ακριβα!
και λεω οριστε....ο κοσμος και το ρεζιλι!
οσο για την Ιονια οδο,αστο....απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις!
δεν είναι τα 2 ευρώ(γι' αυτούς που περνάνε σπάνια) είναι η μαλακία που πληρώνεις 5-10-20 χρόνια τέλη κυκλοφορίας, πληρώνεις φόρους στο καύσιμο, πληρώνεις αναθεωρήσεις διπλωμάτων και ποιο είναι το αποτέλεσμα;
μπουρδέλα ΚΤΕΟ που επιτρέπουν στο κάθε κωλοάμαξο να κυκλοφορεί στο δρόμο και πουθενά δρόμοι της προκοπής.

Αν θέλουν διόδια, ας κόψουν τα τέλη κυκλοφορίας. πρέπει δηλαδή να πληρώσουμε 2 και 3 φορές για κάτι το οποίο είναι υποχρεωμένη η πολιτεία να μας προσφέρει;

όπως λέει και ο παραλίμνιος η κατάσταση κάποια στιγμή στην κορίνθου-πατρών είχε γίνει πάρα πολύ επικίνδυνη... όποιος δεν έχει περάσει τον τελευταίο χρόνο δεν ξέρει τι σημαίνει extreme sport.
οι υπεύθυνοι του δρόμου θέλου κρέμασμα από τα αρχίδια και πυρωμένα σουβλιά στον κώλο.
μαζί με τον συγκεκριμένο δρόμο κάθε 500 μέτρα να έχει όχι πάρκινγκ αλλά νεκροταφείο

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποσο για τον πεο ειστε μερικοι....ειπα για τον ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ που εβαλε να τον βιντεοσκοπουν , εκανε μανουρα σε εναν υπαλληλο που στα παπαρια του αν θα πληρωσεις στην τελικη και οταν ηρθε η ωρα να επιχειρηματολογησει δεν ηξερε να μιλησει. στα αρχειδια μου αν πληρωνετε ή οχι εγω κατεκρινα την ψευτομαγκια του ΜΑΛΑΚΑ . και γενικα ο ελληνας οπου τον παιρνει ειναι τσαμπουκας οπου δεν τον παιρνει κανει την παπια. ειστε οι κλασικοι που βριζετε τους μπατσους π.χ.   μολις τους χρειαστειτε φωναζετε που ειναι η αστυνομια. κανενα σεβασμο στον διπλανο αρκει να κανω εγω το κομματι μου. παρακαλαω πραγματικα να φυγουν ολες οι εταιριες και να γυρισουν οι δρομοι στο ελληνικο κρατος το οποιο στα προθυρα πτωχευσης θα τους παρατησει φυσικα γιατι κανεις δεν θα πληρωνει διοδια οπως θελετε και μετα οταν θα σκοτωνεστε στους δρομους θα φωναζετε για τους δρομους και τον κρατικο μηχανισμο .   :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν μου λές .. γιατί τόσα και τόσα χρόνια πλήρωνες διόδια στον δρόμο αυτόν (στο Ρίο) χωρίς να βγάζεις μιλιά? ΄ήταν καλύτερος ο δρόμος?
γιατί πρώτη φορά έγινε τέτοια ενημερωτική εκστρατεία του κόσμου για το θέμα και αντιλήφθηκαν οι περισσότεροι ότι κάτι σάπιο υπάρχει πίσω από τα διόδια και επίσης γιατί τώρα ο κόσμος μετράει και το τελευταίο ευρώ που δίνει.

η ισχύς εν τη ενώσει ;) κρίμα που δεν γίνονται αναλόγου μεγέθους ενημερώσεις-κινητοποιήσεις του κόσμου και για άλλα θέματα (πχ θα μπορούσαμε να στραφούμε μαζικά ως καταναλωτές στα ελληνικά προϊόντα και να μποϊκοτάρουμε τα αντίστοιχα ξένα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom