Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

Επισκέπτης
Μάλλον...Εγώ βοήθεια ζητάω να βρούμε τον παραλήπτη...
Μήπως τον γνωρίζεις????
Στο Δρομοκαιτειο μου ειπανε οτι ειναι,δεν πεταγεσαι?
Α και όταν βρω τον συγγραφέα θα του πω οτι τον είπες μαλάκα. Ίσως στεναχωρηθεί...
Που δεν ειναι ολοι μπιτι για το διαολο μηπως?

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Ειναι φανερή η έλλειψη του χιούμορ
Είσαι και κακούλης

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
TO ακρομεσαδεκσα τι το θελες....χαχαχαχα ,ΜΙΛΑΜΕ εντελως απριλιανα μεηλ ειναι αυτα...αλλα η βλακεια δυστυχως ειναι συμμαχος του λορδεμπου που επικρατει γενικοτερα σημερις.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Για τα μέσα μεταφορά πάω πασο αφού ειναι αδικαιολόγητη η αύξηση στα 1,40 ευρώ ειδικά τώρα με τόση ανεργία και ψαλίδι στους μισθούς.Και είναι μάγκς όποιος δνε πληρώσει και δεν τον πιάσουν ελεγκτές.Για τα διοδια όμως παιδιά δε συμφωνώ.Είναι ε΄ργα σε εξέλιξη και οι εταιρίες θα τα πάρουν τα λεφτά τους έτσι και αλλιώς.Αυτο που θα καταλήξει να γίνει είναι να πάρει το κράτος δάνεια για να πληρώνει το ΥΠΕΧΩΔΕ του εργολάβους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αντε να και η απομυθοποίηση του "αγνού κινήματος" κατα των διοδίων και του "Δεν πληρώνω"... κίνημα με χορηγό το Εμπορικό Επιμελητήριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενας blogger, λοιπόν, αλίευσε μια περίεργη όσο και εξωφρενική δαπάνη του Επιμελητηρίου Πιερίας. Ο πρόεδρός του κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου (ο οποίος μάλιστα εκλέχτηκε με το χρίσμα της Ν. Δ.) αποφάσισε «την πληρωμή ποσού 1.734,30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ... για εκτύπωση διαφόρων εντύπων και πανό για την κατάληψη των διοδίων»! (απόφαση 10089/Φ. 120/22.12.2010)

Δεν είναι μόνο αυτά. Σύμφωνα με την απόφαση 10087/Φ. 130/22.12.2010) το επιμελητήριο πλήρωσε 98,15 ευρώ για προμήθεια ανακλαστικών γιλέκων για την κατάληψη των διοδίων (τηρούνται δηλαδή και οι κανόνες υγιεινής ασφαλείας), 1.131,6 ευρώ «για την διανομή φυλλαδίων για την κατάληψη των διοδίων» και τέλος υπάρχει και το κερασάκι του αγώνα: το Επιμελητήριο Πιερίας πλήρωσε 131,99 ευρώ για «γεύμα οκτώ ατόμων την ημέρα της κατάληψης των διοδίων» (απ. 10073/Φ. 130/22.12.2010)

Ευτυχώς τουλάχιστον, στο τέλος όλες οι αποφάσεις αναφέρουν ότι «η δαπάνη υπόκειται σε νόμιμες κρατήσεις», δηλαδή σ’ αυτό το σκέλος τηρήθηκε η νομιμότητα, διότι η δαπάνη έγινε για μη νόμιμους σκοπούς. Σύμφωνα τουλάχιστον με την ελληνική νομοθεσία οι καταλήψεις διοδίων είναι παράνομες.

ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
συνεπώς εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το περίφημο κίνημα κατά των διοδίων είναι προιόν επαγγελματικού ανταγωνισμού μεταξύ κατασκευαστικών εταιρειών, οι οποιες απλά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ορισμένους για να ανατρέψουν ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ την κατάσταση που υπάρχει στο θέμα παραχωρήσεων των εθνικών οδών...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κρατικοδίαιτοι επαναστάτες με σπόνσορα!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σιγά μωρέ, πως κάνετε έτσι.

Για ένα σαντουϊτσάκι και ένα φρέντο πήγαν τα παιδιά μετά από την δουλειά.

Δεν πήγαν και για συναγρίδα στου Δουράμπεη.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σιγά μωρέ, πως κάνετε έτσι.

Για ένα σαντουϊτσάκι και ένα φρέντο πήγαν τα παιδιά μετά από την δουλειά.

Δεν πήγαν και για συναγρίδα στου Δουράμπεη.

κατινααααα σαλαμακι

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606

Αυτή είναι μια άποψη με την οποία ξεκίνησα πριν 2 χρόνια να μην πληρώνω. Τα υπόλοιπα περί έργων σε εξέλιξη, λαμόγια κρατικοδίαιτοι, πόλεμος μεταξύ εταιρειών, σάντουιτς και φραπέδες, και όλες οι υπόλοιπες σεβαστές απόψεις δεν με εκφράζουν. Βλέπω (και όχι ξέρω) πως τα έργα στην γέφυρα της Λυκόβρυσης έχουν ξεκινήσει για εγκατάσταση νέου σταθμού διοδίων. Σε λίγο για κατούρημα θα πληρώνουμε διόδια. Επαναλαμβάνω για άλλη μία φορά πως επενδυτής σημαίνει πως έχω το χρήμα και το επενδύω. Δεν θα δώσω εγώ τα χρήματα στον επενδυτή. Δηλ. εσείς που αντιδράτε, για να καταλάβω όσο μπορώ την λογική σας, όταν θα θέλω να ανακαινίσω ένα δημόσιο κτήριο να έρθω να ζητήσω λεφτά από εσάς για να το φτιάξω? Όταν θα θελήσω να φτιάξω επιχείρηση να ζητήσω από εσάς τα λεφτά? Εντάξει, εγώ μπορεί να είμαι μαλάκας, αλλά όλοι εσείς οι Δημοκράταροι, πως δέχεστε τόσο άδικους νόμους που γίνονται για συγκεκριμένα μικρό ή μεγαλοσυμφέροντα? Φαντάζομαι πως δεν είστε ηλίθιοι αλλά ούτε και έχετε ένα μικρό Χίτλερ μέσα σας....(Αποφασίζομεν και Διατάσομεν...)
Εξ' άλλου την βία για την αντίδραση αυτή που όσο πάει κλιμακώνεται, την ξεκίνησε το "κράτος". Όπως και κάθε είδους βίαιη αντίδραση των πολιτών. Τώρα εαν αυτή η αντίδραση προσπαθεί κάποιο κόμμα ή οργάνωση να καπελώσει, ψάξτε ενόχους εκεί.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
συνεπώς εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το περίφημο κίνημα κατά των διοδίων είναι προιόν επαγγελματικού ανταγωνισμού μεταξύ κατασκευαστικών εταιρειών, οι οποιες απλά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ορισμένους για να ανατρέψουν ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ την κατάσταση που υπάρχει στο θέμα παραχωρήσεων των εθνικών οδών...
καλα ρε τραμ τι νομιζες οτι εγινε επανασταση ξαφνικα.εδω μας γαμανε και δεν μιλαμε για 2 ευρω θα ξεσηκωθουμε

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
καλά καλά.. υποστήριζε και σύ αυτούς που αβαντάρουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα του ανταγωνισμού...

Έχεις στοιχεία? Ονόματα? Εμείς όταν μιλήσαμε μεταξύ μας στην αρχή αυτής της ιστορίας, ξέραμε ο καθένας τι καπνό φουμάρει. Εαν μετά το πράγμα ξέφυγε όπως τα λέτε, δεν το ξέρω. Μπορεί να είναι και έτσι. Μέχρι να αποδειχτεί εγώ θα συνεχίσω να αντιδρώ, όσο μπορώ και όπου μπορώ και εσείς θα συνεχίσετε να λέτε ό,τι θέλετε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έχεις στοιχεία? Ονόματα? Εμείς όταν μιλήσαμε μεταξύ μας στην αρχή αυτής της ιστορίας, ξέραμε ο καθένας τι καπνό φουμάρει. Εαν μετά το πράγμα ξέφυγε όπως τα λέτε, δεν το ξέρω. Μπορεί να είναι και έτσι. Μέχρι να αποδειχτεί εγώ θα συνεχίσω να αντιδρώ, όσο μπορώ και όπου μπορώ και εσείς θα συνεχίσετε να λέτε ό,τι θέλετε.

τι άλλο στοιχείο σου χρειάζεται ????

αντε να και η απομυθοποίηση του "αγνού κινήματος" κατα των διοδίων και του "Δεν πληρώνω"... κίνημα με χορηγό το Εμπορικό Επιμελητήριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενας blogger, λοιπόν, αλίευσε μια περίεργη όσο και εξωφρενική δαπάνη του Επιμελητηρίου Πιερίας. Ο πρόεδρός του κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου (ο οποίος μάλιστα εκλέχτηκε με το χρίσμα της Ν. Δ.) αποφάσισε «την πληρωμή ποσού 1.734,30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ... για εκτύπωση διαφόρων εντύπων και πανό για την κατάληψη των διοδίων»! (απόφαση 10089/Φ. 120/22.12.2010)

Δεν είναι μόνο αυτά. Σύμφωνα με την απόφαση 10087/Φ. 130/22.12.2010) το επιμελητήριο πλήρωσε 98,15 ευρώ για προμήθεια ανακλαστικών γιλέκων για την κατάληψη των διοδίων (τηρούνται δηλαδή και οι κανόνες υγιεινής ασφαλείας), 1.131,6 ευρώ «για την διανομή φυλλαδίων για την κατάληψη των διοδίων» και τέλος υπάρχει και το κερασάκι του αγώνα: το Επιμελητήριο Πιερίας πλήρωσε 131,99 ευρώ για «γεύμα οκτώ ατόμων την ημέρα της κατάληψης των διοδίων» (απ. 10073/Φ. 130/22.12.2010)

Ευτυχώς τουλάχιστον, στο τέλος όλες οι αποφάσεις αναφέρουν ότι «η δαπάνη υπόκειται σε νόμιμες κρατήσεις», δηλαδή σ’ αυτό το σκέλος τηρήθηκε η νομιμότητα, διότι η δαπάνη έγινε για μη νόμιμους σκοπούς. Σύμφωνα τουλάχιστον με την ελληνική νομοθεσία οι καταλήψεις διοδίων είναι παράνομες.

ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ρε τέρας, δεν βλέπω γιατί το Εμπορικό Επιμελητήριο Πιερίας θα έπρεπε να είναι αντίθετο στο κίνημα των διοδίων.
Ξέρεις πόσα πληρώνουν οι κάτοικοι (και άρα και οι έμποροι) του νομού και των όμορων νομών σε διόδια;

Μπράβο τους για την πρωτοβουλία.

Επισκέπτης
Επειδή με το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" συμμαχεί το ΠΑΜΕ
γουστάρω τρελά να πληρώνω διόδια.
Έχω και μερικά απαραίτητα στο αμάξι (επαγγελματικά μπουζόκλειδα)
μπας και μου χαλάσει κανένα μπουζί την ώρα που πληρώνω ,
για να μπορώ να το αλλάξω
και πληρώνω και φχαριστιέμαι.

Γουστάρω να έρθει να μου την πει κανείς
να του γαμήσω το μουνί που τον πέταγε.

Μπορεί να αρχίσω να κάνω βόλτες και με τον ηλεκτρικό για τον ίδιο λόγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom