Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μμμμ...  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

θα μου δώσεις τα μπλιμπλίκια που σου κρεμάσανε για την απόδοση σου στο πεδίο της μάχης όμως...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ότι θέλεις...Τωρα που δεν εχω και φραγκα,είμαι στην ανάγκη σου ρε π@@@τη αντρα!!!!

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
μμμμ...  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

θα μου δώσεις τα μπλιμπλίκια που σου κρεμάσανε για την απόδοση σου στο πεδίο της μάχης όμως...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτά δεν πάνε μαζί με τη στολή?
μπορεί να τα φορέσει όποιος να'ναι?
  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μάην καμαράντ, μην το λες αυτό. Ξέρεις πόσους εργολάβους παίρνει αμπάριζα ο να-την-πάρει-ο-αέρας ή ο μπένυ τουρκόγλου; Κουτιά ολόκληρα από τον Χαντζή ή κάποιο άλλο μουράτο ζαχαροπλαστείο.

Προσωπικά δεν μετακινούμαι πολύ επαρχία, συνήθως πηγαίνω Χαλκίδα και φυσικά δεν πληρώνω διόδια, γιατί προτιμώ τον παράδρομο. Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, έγινε μια προσπάθεια να κλείσει, αλλά τα έκαναν πουτάνα οι τοπικοί δήμοι και η πυροσβεστική.

Ενδεικτικό πάντως της μπινιάς είναι το γεγονός ότι ενώ στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού υπάρχει κάρτα απεριορίστων διαβάσεων, έτσι ώστε να μπαίνει κάποιο πλαφόν στα διόδια που πληρώνει μέσα σ' ένα χρόνο ο κάθε οδηγός, στην Ελλάδα όχι μόνο δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, αλλά ούτε καν γίνεται συζήτηση. Πλήρωνε μαλάκα έλληνα.

Φον Στρητ, αν και είναι λίγο εκτός θέματος, διάβασε τον πτωχευτικό κώδικά, μετά κάποιες αλλαγές που έγιναν στο άρθρο 99 επόμενα το Σεπτέμβρη και σε βλέπω στην επόμενη μεγάλη πορεία να κατεβαίνεις με το μπλακ μπλοκ...
Το παλιό άρθρο 44 ωχριά μπροστά στο μηχανισμό απαλλαγής μεγαλολαμογίων που έχουν στήσει...
Για να το πω απλά, αν δεν πληρώσεις διόδια είναι ... ποινικό αδίκημα...
Αν δεν έχεις να πληρώσεις τέλος ακινήτων θα μαγειρεύες με γκαζάκι...
Αν έχεις μαγαζάκι και δεν μπορεσεις να καλύψεις καμια επιταγή ή το ΙΚΑ την πούτσισες...
Αλλά αν έχεις φεσώσει όποιον μιλά ελληνικά, αγγλικά και σουαχίλι, εργαζομένους, εφορία, ταμεία και καταφέρεις να μπεις στο αρ. 99, δεν τρέχει απολύτως τίποτα... Απολύτως όμως... Αιρεται ως και το αξιόποινο για ακάλυπτες και φοροδιαφυγή- εισφοροδιαφυγή....
Και όχι, αυτά που γράφω δεν είναι συνομωσιολογία ή υπερβολές... Συμβαίνει ήδη...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Χυστες μου, επειδη πρεπει να κανω ενα αρκετα μεγαλο ταξιδι(για διοδια θελω πανω απο 40 ευρω) σκεφτομαι να μη πληρωσω...
Το χω ξανακανει αρκετες φορες στο παρελθον Θεσσαλονικη-Αθηνα,χωρις να μου ερθει ραβασακι μεχρι στιγμης, αλλα τωρα λενε οτι και καλα εγινε αδικημα και σε γαμαν κλπ κλπ...
Εχετε ακουσει να την πατησε κανενας ποτε????

φιλαρακο σε ολα τα διοδια πρεπει να πληρωσεις γιατι εχει νομικες συνεπιες
αποσο ξερω απο εναν φιλο μου οδηγο νταλικας χανεις μεχρι και το διπλωμα συγκεκρημενα το εχανες σε οσα ηταν ακομα κρατικα(υπηρχαν στην αθηνων-θεσσαλονικης) αλλα πλεον νομιζω γινετε σε ολα αν δεν κανω λαθος στο παιρνουν για 1 μηνα οποτε δεν αξιζει

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Καλα, το οτι υπαρχουν κυρωσεις ειναι γνωστο...
Το θεμα ειναι, εχεις ακουσει να πιασαν κανεναν ποτε????
Εγω πολλες φορες δεν πληρωσα και δεν εγινε τιποτα...
Επισης εχω πολλους γνωστους που δεν πληρωσαν ποτε στη ζωη τους και επισης δεν εγινε τιποτα...

ναι τον συναδερφο του φιλου μου στην ιδια εταιρια και ενα φιλαρακι εδω που ειχε παει θεσσ. το τρειημερο της καθαρας δευτερας
και ηθελα να το παιξει πονηρος αλλα ειπα στα δημοσια διοδια και ισως να υσχιει και στα ιδιωτικα πλεον

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καλα, το οτι υπαρχουν κυρωσεις ειναι γνωστο...
Το θεμα ειναι, εχεις ακουσει να πιασαν κανεναν ποτε????
Εγω πολλες φορες δεν πληρωσα και δεν εγινε τιποτα...
Επισης εχω πολλους γνωστους που δεν πληρωσαν ποτε στη ζωη τους και επισης δεν εγινε τιποτα...

απλα αν δεν μαζεψουν τα χρηματα που εχουν προυπολογισει θα τα πληρωσει μεσω φορων

αργοτερα και πολλαπλασια

απλα τα πραγματα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Χυστες μου, επειδη πρεπει να κανω ενα αρκετα μεγαλο ταξιδι(για διοδια θελω πανω απο 40 ευρω) σκεφτομαι να μη πληρωσω...
Το χω ξανακανει αρκετες φορες στο παρελθον Θεσσαλονικη-Αθηνα,χωρις να μου ερθει ραβασακι μεχρι στιγμης, αλλα τωρα λενε οτι και καλα εγινε αδικημα και σε γαμαν κλπ κλπ...
Εχετε ακουσει να την πατησε κανενας ποτε????
Εγω πάντως πήγα μεσα στη βδομαδα μεχρι Τρίπολη και ξαναγυρισα χωρίς καν να κατεβώ για να σηκώσω μπάρα...Βαριέμαι να βγαζω ζωνες κλπ...Κολλάω στον μπροστινό και πάμε παρέα....Ειχα χασει και στο πόκερ, πού να ξηλωνόμαστε τωρα..... ;) ;) ;)

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/dae7a82a1434717d7fcc66ba0a4cdf44_XL.jpg[/img[/URL]]
Οι πρώτες φωτογραφικές κάμερες θα αρχίσουν να λειτουργούν από τα μεσάνυχτα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου.

[color=red]Την κάμερα θα πρέπει να κοιτάζουν όσοι διέρχονται από τα διόδια![/color] :jerking:

Όπως ανακοινώθηκε απο την Τροχαία, τα «εγκαίνια» των Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών θα γίνουν την 00.01΄στα εξής σημεία:
Σταθμός Διοδίων Ελευσίνας.

Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Κόμβου 3 Ν. Περάμου.

Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων Κόμβου 5 Πάχης.

Σε βάρος των παραβατών, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο διακοσίων 200 ευρώ, καθώς και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες, σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

Επισκέπτης
Μαζι με τις καμερες δωρακι και η αυξηση στα διοδια  :headbang:

Αλλαγές στις τιμές των διοδίων της Ελευσίνας και του Ισθμού, καθώς και στα πλευρικά διόδια του ίδιου δρόμου στους Αγίους Θεοδώρους, τη Νέα Πέραμο και την Πάχη που δημιουργούνται τώρα, με πληρωμή διοδίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός.

Το νέο καθεστώς θα ισχύσει από τα ξημερώματα της Τρίτης προς Τετάρτη. Στην Ελευσίνα τα ΙΧ θα πληρώνουν 2,10 ευρώ ανά κατεύθυνση, ενώ τώρα πληρώνουν 3,20 ευρώ μόνο στο ρεύμα προς Κόρινθο. Στον Ισθμό θα πληρώνουν 1,80 ευρώ ανά κατεύθυνση από τα 3,20 που ίσχυε μέχρι τώρα μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα. Παράλληλα παρέχονται σε οχήματα με πομποδέκτη «Ολυμπία Pass» ή με μοτοκάρτα Ολυμπίας Οδού κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60% ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης.

Στην οδό Κορίνθου-Πατρών, στους σταθμούς διοδίων Ζευγολατιού και Ρίου η κατάσταση παραμένει ως έχει, με χρέωση μόνο προς τη μία κατεύθυνση και τιμές διοδίων τις νέες μειωμένες -κατά 20%- τιμές που εφαρμόστηκαν στις 24 Δεκεμβρίου 2013, με πρόσθετη έκπτωση 10% για φορτηγά και ΙΧ με Ολυμπία Pass (ή μοτο-κάρτα Ολυμπίας Οδού για δίκυκλα).

plithos

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι εννοεις οτι θα πρεπει να κοιτάζουν την κάμερα;
Δηλαδη θα ανοίγει η μπάρα και θα παιρνουμε πόζες;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αντί να βάλουν κάμερες σε φανάρια και διασταυρώσεις, μπας και φιλοτιμηθεί κανείς και σταματήσει, πάνε και διασφαλίζουν τα έσοδα του μπόμπολα και του κάθε πούστη που έχει κάνει τσιφλίκι του τους δρόμους.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
αντί να βάλουν κάμερες σε φανάρια και διασταυρώσεις, μπας και φιλοτιμηθεί κανείς και σταματήσει, πάνε και διασφαλίζουν τα έσοδα του μπόμπολα και του κάθε πούστη που έχει κάνει τσιφλίκι του τους δρόμους.

Ξαναπέστο!
Εδώ δεν τους ενδιαφέρει αν αφήνουν εκτός φυλακής δολοφόνους και το μόνο που τους νοιάζει είναι να συλλαμβάνουν όσους χρωστάνε στο δημόσιο, που συχνά αυτό τους χρωστάει περισσότερα!
Αλλά να μην τα λέμε αυτά διότι θα μας μαλώσει ο Άλεξ! :)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Και 50 τροχονόμους να βάλει,και 200 κάμερες,ο μαλάκας ο νεοέλληνας με τον καφέ και το τσιγάρο και μπλε λαμπάκια,με κόκκινο θα περάσει και το στοπ θα παραβιάσει.

Από τα διόδια μπαίνει και ένα σεβαστό ποσό στο κρατικό ταμείο από το ΦΠΑ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Και 50 τροχονόμους να βάλει,και 200 κάμερες,ο μαλάκας ο νεοέλληνας με τον καφέ και το τσιγάρο και μπλε λαμπάκια,με κόκκινο θα περάσει και το στοπ θα παραβιάσει.

Αυτό λέμε, πως μόνο τα λεφτά του ΦΠΑ έχουν σημασία!
Αν ο άλλος παραβιάσει το κόκκινο και πάρει τον πεζό σβάρνα ή το στοπ και χτυπήσει το μηχανάκι δεν τρέχει και τίποτα σπουδαίο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μεγαλο τσιμπουκι τα διοδια. 7μισι ευρω για να πας και να ερθεις απο κορινθο. ρε ουστ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτό λέμε, πως μόνο τα λεφτά του ΦΠΑ έχουν σημασία!
Αν ο άλλος παραβιάσει το κόκκινο και πάρει τον πεζό σβάρνα ή το στοπ και χτυπήσει το μηχανάκι δεν τρέχει και τίποτα σπουδαίο...

έλα ρε ντόκ... μην λέτε παπαριές... πριν από του Ολυμπιακούς η Αθήνα είχε γεμίσει κάμερες και τα καλόπαιδα των Εξαχρείων είχανε βρεί την χαρά τους να την σπάνε και οι παπάρες του ΤΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ να προσφεύγουν στο ΣτΕ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων...

οι κάμερες κυκλοφορίας πρέπει να είναι σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ σε εμφανές σημείο, να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και οι φωτογραφίες που τραβάνε δεν μπορούν να χρησιμοποιηηθούν σαν τεκμήρια...

οι κάμερες που μπήκαν στα διόδια μπήκαν με την λογική ότι είναι ιδιωτικός χώρος (κάτι σαν κατάστημα τραπέζης) και ο ιδιώτης έχει δικάιωμα να επιτηρεί τον ΄χωρο του... υπόθεση λίγων ημερών είναι οι προσφυγές στο ΣτΕ και φυσικά αν δεν τους ξαναδώσουν το μαμούνι τους δικαστές θα βγεί αρνητική για το κράτος απόφαση...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

εεε κοίτα, άμα βάλεις κάμερες σε όλα τα φανάρια και πιάνεις σου λέω τώρα σε όλη την ελλάδα 10 άτομα, είναι μάνι μάνι 3500 χιλιάρικα τουλάχιστον εάν τα πληρώσουν όλοι εντός 10 ημερών.
δεν θα απασχολείς τροχονόμους σε φανάρια, θα κάνουν κάτι πιο χρήσιμο και θα δεις που θα μειωθούν τα τροχαία σε τέτοιες διασταυρώσεις, που σημαίνει λιγότερα έξοδα κηδείας και νοσηλείας.
κανείς δεν έχει να χάσει από τέτοιο μέτρο, μόνο αυτός που παρανομεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom