Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γιατί πρώτη φορά έγινε τέτοια ενημερωτική εκστρατεία του κόσμου για το θέμα και αντιλήφθηκαν οι περισσότεροι ότι κάτι σάπιο υπάρχει πίσω από τα διόδια και επίσης γιατί τώρα ο κόσμος μετράει και το τελευταίο ευρώ που δίνει.

η ισχύς εν τη ενώσει ;) κρίμα που δεν γίνονται αναλόγου μεγέθους ενημερώσεις-κινητοποιήσεις του κόσμου και για άλλα θέματα (πχ θα μπορούσαμε να στραφούμε μαζικά ως καταναλωτές στα ελληνικά προϊόντα και να μποϊκοτάρουμε τα αντίστοιχα ξένα)

δηλαδή το 1975, 1985, 1995 δεν μετρούσε και την τελευταία δραχμή ????

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
όχι...
πέφταν και τότε σαν καταρράκτης οι φόροι?υπήρχε τέτοια ανεργία?υπήρχε τέτοια ανασφάλεια για κίνδυνο πτώχευσης της χώρας?

και σε κάθε περίπτωση μην μένεις μόνο στο ένα από αυτά που επεσήμανα, είναι ο συνδυασμός όλων που δικαιολογεί το χρονικό σημείο της αντίδρασης ;)

εντιτ¨από πότε μπήκαν τα διόδια και αναφέρεσαι σε αυτές τις χρονολογίες? :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εσένα τι σε πειράζει; ήρθε να σου ζητήσει δανεικά;
καλά κάνει και δε γουστάρει να πληρώνει για άλλα 10 χρόνια έναν επαρχιακό δρόμο για εθνική οδό ή για αυτοκινητόδρομο. επειδή έκανε κάποιος τη μαλακία να πληρώνει για 10 χρόνια σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσει.
και πριν απαντήσεις σε όλα αυτά πες μου αν τα τελευταία 5 χρόνια έχεις περάσει 1 φορά από την κορίνθου πατρών και αν ναι πες μου αν αξίζει να πληρώνεις αυτόν τον δρόμο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εσένα τι σε πειράζει; ήρθε να σου ζητήσει δανεικά;
καλά κάνει και δε γουστάρει να πληρώνει για άλλα 10 χρόνια έναν επαρχιακό δρόμο για εθνική οδό ή για αυτοκινητόδρομο. επειδή έκανε κάποιος τη μαλακία να πληρώνει για 10 χρόνια σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσει.
και πριν απαντήσεις σε όλα αυτά πες μου αν τα τελευταία 5 χρόνια έχεις περάσει 1 φορά από την κορίνθου πατρών και αν ναι πες μου αν αξίζει να πληρώνεις αυτόν τον δρόμο.

έχει όμως την απαίτηση να φτιαχτεί ο δρόμος και να τον πληρώσω και εγώ που δεν περνάω από κει...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έχει όμως την απαίτηση να φτιαχτεί ο δρόμος και να τον πληρώσω και εγώ που δεν περνάω από κει...
πωωω... τα έχουμε πει αυτά πριν 20-30 σελίδες.
όπως πληρώνεις φόρο για την παιδεία, έχεις δεν έχει παιδιά, για τις δημόσιες υπηρεσίες, είτε τις χρησιμοποιείς είτε όχι, για τα νοσοκομεία, είτε τα χρησιμοποιείς είτε όχι, και για τόσα άλλα έτσι είναι και για τον δρόμο.

ειλικρινά πες μου πόσο εγωιστής είσαι όταν σκέφτεσαι ότι οι κάτοικοι ενός νησιού άγωνης γραμμής που είναι 500-1000 άτομα πρέπει να πληρώνουν μόνο αυτοί ολόκληρο πλοίο για να έχουν συγκοινωνία με την υπόλοιπη ελλάδα, για να μην ψοφίσουν σαν τα σκυλιά.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλά εντάξει, να μην πω για συνοριοφύλακες..... είναι λογικό να πληρώνει όλη η ακριτική ελλάδα για στρατό/φύλακες όπλα κ.τ.λ. μόνο και μόνο επειδή οι εισβολείς θα χτυπήσουν πρώτα εκεί, οποτε όποιος ζει στο κέντρο στα @@ του.
έλεος γαμώ το κεφάλι μου, έλεος.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Για τα διόδια πάντως, πέραν της αμφισβητούμενης νομιμότητας ή ας καταργήσουν τα τέλη κυκλοφορίας ή τα διόδια (ή έστω ας τα περιορίσουν δραστικά, τι στο διάολο, εδώ γίνεται κούρεμα ως και σε κρατικά ομόλογα, στα έσοδα των εργολάβων κολάμε; )

Τύπε, τι να λέμε τώρα... Οι προβλέψεις του κουφού είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, να παραχωρείται σε ιδιωτική εταιρία η είσπραξη τελών για έργο το οποίο ΘΑ κατασκευάσει ή κατασκευάζει ΕΝΩ εισπράττει. Αυτά χώρια από τα λεφτά που θα δοθούν σε επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις κτλ Βασικά η εκάστοτε ανάδοχος θα έπρεπε να μας... πληρώνει που μας αναγκάζει να χρησιμοποιούμε τέτοιους δρόμους, μιας και ειδικά η Αθηνών - Πατρών μοιάζει με ειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις και όχι με δρόμο ταχείας και μαζικής κυκλοφορίας. Όπως επίσης και να καθίσταται υπεύθυνη για κάθε ατύχημα στον δρόμο τον οποίο εκμεταλλεύεται ήδη. Αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ δεν είχαν προβλέψει καν για εκχιονιστικά και είχε κλείσει πέρσι η ΠΑΘΕ σε δύο σημεία και μετά βγήκε η ανάδοχος (του γνωστού μπομπ του μάστορα) να μας πει ότι ήταν ευθύνη του... τοπικού δήμου. Η τις αυθαίρετες κατασκευές που είχαν κάνει για εργοτάξια, μέσα μάλιστα σε προστατευόμενη περιοχή και όταν έπεσαν τα μπουγιουρντιά από τις πολεοδομίες, έβαλαν τον λαλιώτη β' να τους τα σβήσει.

Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος, και όχι στην μπανανία μας, η ανάδοχος μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, θα αναλάμβανε την κατασκευή του δρόμου, διεκπεραιώνοντας μόνη της κάθε σχετική εργασία, φροντίζοντας μόνη της για την ύπαρξη εναλλακτικών ανεμπόδιστων διαδρομών, και αφού είχε παραδώσει το έργο εγκαίρως και σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές, τότε θα συζητούσαμε το πως θα εισέπραττε τα χρήματα που ξόδεψε μέσω των διοδίων. Αλλά εδώ, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ανάδοχοι αναλαμβάνουν το έργο, στήνουν πρωτίστως σταθμούς διοδίων και δευτερευόντως εργοτάξια για να ανακαταεσκευάσουν και καλά τον δρόμο, που σε πολλές περιπτώσεις είναι και ο μοναδικός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το κοινό, συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό τις ολιγωρίες τις κατασκευής, ενίοτε σταματώντας και τις εργασίες "ελλείψει χρηματοδότησης" ή κρυβόμενοι πίσω από τις απαλλοτριώσεις που και καλά έπρεπε να κάνει το κράτος, ενώ βέβαια εισπράττουν κανονικά τα λεφτά των διοδίων και φυσικά όταν σε 2-3-5-10 χρόνια τελειώσουν και με την πρώτη βροχή ο δρόμος μετατοπιστεί σε άλλη θέση (όπως έχει γίνει πλειστάκις στο παρελθόν, και στην Μαλακάσα, και στην Σπάρτη, ακόμα και σε γέφυρα εντός των Αθηνών (στο ποτάμι για όσους δεν θυμούνται), ή ο δρόμος φράξει για δική τους ολιγωρία λόγω μη λήψης αναγκαίων μέτρων), θα βγει κάποιος εκπρόσωπος και θα μας μιλήσει πάλι για την κακιά μας την μοίρα και το ριζικό (όπως το συνεταιράκι του μπομπ, που μας μίλησε για ακραία γεωλογικά φαινόμενα). Μπίζνες ιν Γκρις ας γιούζουαλ.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Παιδιά είναι απλό το θέμα. Πληρώνει ο μπροστινός και περνάμε μαζί πριν κατέβει η μπάρα. Αν ο μπροστινός είναι αλάνι και περάσει όπως σκοπεύαμε να περάσουμε και εμείς, ή θα το γκαζώσουμε και θα περάσουμε τριπλό από τα διόδια, ή θα ψάξουμε τις τσέπες μας για δεκάλεπτα και εικοσάλεπτα. Μαζεύουμε μερικά δεκάλεπτα και εικοσάλεπτα όπως προαναφέρθηκε(να μην φαίνονται και λίγα), τα δίνουμε στον/ην υπάλληλο και πριν βγάλει απόδειξη ή τα μετρήσει την κάνουμε. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Εμένα μου ήρθε χαρτί συγκεντρωτικό πάντως πριν απο ενα μήνα..Συνολο 360 €..Τους γείωσα με Κάιρο......Αμα δω τα σκούρα με κατασχέσεις και τέτοια,θα ζητήσω δανεικά απο τους νομοταγείς τους σάιτ....Τραμουντάνα ακούς????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εμένα μου ήρθε χαρτί συγκεντρωτικό πάντως πριν απο ενα μήνα..Συνολο 360 €..Τους γείωσα με Κάιρο......Αμα δω τα σκούρα με κατασχέσεις και τέτοια,θα ζητήσω δανεικά απο τους νομοταγείς τους σάιτ....Τραμουντάνα ακούς????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γδύσε τον,από το να του τα φάνε οι μπαζόλες καλύτερα ένας φίλος!!!! :rockon:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Στρατάρχα μου τι χαρτί σου έχει έρθει?
Ειδοποίηση από ταχυδρομείο? Εξώδικο? Τι ακριβώς?
Γιατί εμένα όταν μου έστειλαν από ταχυδρομείο ειδοποίηση πριν 2 χρόνια ρώτησα στο ταχυδρομείο από πού είναι και δεν το παρέλαβα. Τώρα θα πρέπει να έχει φύγει από το 3χίλιαρο και τίποτα.
Φίλος μου πήρε το χαρτί από το ταχυδρομείο. Ήταν ένα απλό χαρτί που έλεγε οτι χρωστάει στην εταιρεία 6,300 €. Ακόμα τίποτα και έχουν περάσει 17 μήνες από τότε που το έλαβε.
Για πές λοιπόν τι είδους χαρτί πήρες?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τύπε, τι να λέμε τώρα... Οι προβλέψεις του κουφού είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, να παραχωρείται σε ιδιωτική εταιρία η είσπραξη τελών για έργο το οποίο ΘΑ κατασκευάσει ή κατασκευάζει ΕΝΩ εισπράττει. Αυτά χώρια από τα λεφτά που θα δοθούν σε επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις κτλ Βασικά η εκάστοτε ανάδοχος θα έπρεπε να μας... πληρώνει που μας αναγκάζει να χρησιμοποιούμε τέτοιους δρόμους, μιας και ειδικά η Αθηνών - Πατρών μοιάζει με ειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις και όχι με δρόμο ταχείας και μαζικής κυκλοφορίας. Όπως επίσης και να καθίσταται υπεύθυνη για κάθε ατύχημα στον δρόμο τον οποίο εκμεταλλεύεται ήδη. Αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ δεν είχαν προβλέψει καν για εκχιονιστικά και είχε κλείσει πέρσι η ΠΑΘΕ σε δύο σημεία και μετά βγήκε η ανάδοχος (του γνωστού μπομπ του μάστορα) να μας πει ότι ήταν ευθύνη του... τοπικού δήμου. Η τις αυθαίρετες κατασκευές που είχαν κάνει για εργοτάξια, μέσα μάλιστα σε προστατευόμενη περιοχή και όταν έπεσαν τα μπουγιουρντιά από τις πολεοδομίες, έβαλαν τον λαλιώτη β' να τους τα σβήσει.

Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος, και όχι στην μπανανία μας, η ανάδοχος μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, θα αναλάμβανε την κατασκευή του δρόμου, διεκπεραιώνοντας μόνη της κάθε σχετική εργασία, φροντίζοντας μόνη της για την ύπαρξη εναλλακτικών ανεμπόδιστων διαδρομών, και αφού είχε παραδώσει το έργο εγκαίρως και σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές, τότε θα συζητούσαμε το πως θα εισέπραττε τα χρήματα που ξόδεψε μέσω των διοδίων. Αλλά εδώ, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ανάδοχοι αναλαμβάνουν το έργο, στήνουν πρωτίστως σταθμούς διοδίων και δευτερευόντως εργοτάξια για να ανακαταεσκευάσουν και καλά τον δρόμο, που σε πολλές περιπτώσεις είναι και ο μοναδικός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το κοινό, συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό τις ολιγωρίες τις κατασκευής, ενίοτε σταματώντας και τις εργασίες "ελλείψει χρηματοδότησης" ή κρυβόμενοι πίσω από τις απαλλοτριώσεις που και καλά έπρεπε να κάνει το κράτος, ενώ βέβαια εισπράττουν κανονικά τα λεφτά των διοδίων και φυσικά όταν σε 2-3-5-10 χρόνια τελειώσουν και με την πρώτη βροχή ο δρόμος μετατοπιστεί σε άλλη θέση (όπως έχει γίνει πλειστάκις στο παρελθόν, και στην Μαλακάσα, και στην Σπάρτη, ακόμα και σε γέφυρα εντός των Αθηνών (στο ποτάμι για όσους δεν θυμούνται), ή ο δρόμος φράξει για δική τους ολιγωρία λόγω μη λήψης αναγκαίων μέτρων), θα βγει κάποιος εκπρόσωπος και θα μας μιλήσει πάλι για την κακιά μας την μοίρα και το ριζικό (όπως το συνεταιράκι του μπομπ, που μας μίλησε για ακραία γεωλογικά φαινόμενα). Μπίζνες ιν Γκρις ας γιούζουαλ.

Στο γιουνανιστάν φον Στρητ, όπως ξέρεις το πολιτικό κόστος δεν είναι θέμα αριθμών...
Για τους εκάστοτε κυβερνώντες είναι προτιμότερο να γαμήσουν 1.000.000 συνταξιούχους ή 2.000.000 ι/υ πχ παρα 10 εργολάβους...
Και δεν είναι μόνο τα διόδια στα οποία πέφτει anal rimming... Είναι και οι κακοτεχνίες και οι καθυστερήσεις και οι εγγυητικές που δεν καταπίπτουν ποτέ, τα τηλεφωνήματα σε τραπεζίτες για δάνεια και άλλα πολλά...

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Για το θέμα των διοδίων έχω αναφερθεί αρκετά στο παρελθόν. Ξεκίνησα να μιλάω και γάμησαν την κουβέντα οι γνωστοί "μπαχαλάκηδες" του site. Υπάρχουν ή τουλάχιστον υπήρχαν τρόποι αντίδρασης. Τώρα εαν δεν είσαι με το παμε και την κάστα αυτή θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι...
Πάντως επειδή ήμουν από τους πρώτους που ξεκίνησαν να μην πληρώνουν, υπάρχουν πολλά νομικά, περιβαλοντολογικά, οικολογικά κ.α. κενά, γι' αυτό και δεν έχουν ξεκινήσει ήδη αγωγές. Ακόμα και όταν οι δημοκράταροι του ΠΑΣΟΚ το έκαναν παράβαση του ΚΟΚ, θα πρέπει ο μπάτσος να είναι παρόν στο γεγονός για να βεβαιώσει παράβαση...
Αλλά ποιός κάθετε εκεί για να περιμένει. Πλέον τώρα, περνάω πίσω από τον μπροστινό μου, ή πηγαίνω στην λωρίδα του e-pass και απλά ζζζμπρόχνω την μπάρα. Και άντε να πάνε να γαμηθούνε. Την επόμενη φορά να με ρωτάνε, όταν θέλουν να κάνουν τις μπουστιές τους.
Και δεν τα κάνω από τσαμπουκά. Από άμυνα τα κάνω.
Αυτά.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στο γιουνανιστάν φον Στρητ, όπως ξέρεις το πολιτικό κόστος δεν είναι θέμα αριθμών...
Για τους εκάστοτε κυβερνώντες είναι προτιμότερο να γαμήσουν 1.000.000 συνταξιούχους ή 2.000.000 ι/υ πχ παρα 10 εργολάβους...
Και δεν είναι μόνο τα διόδια στα οποία πέφτει anal rimming... Είναι και οι κακοτεχνίες και οι καθυστερήσεις και οι εγγυητικές που δεν καταπίπτουν ποτέ, τα τηλεφωνήματα σε τραπεζίτες για δάνεια και άλλα πολλά...

Μάην καμαράντ, μην το λες αυτό. Ξέρεις πόσους εργολάβους παίρνει αμπάριζα ο να-την-πάρει-ο-αέρας ή ο μπένυ τουρκόγλου; Κουτιά ολόκληρα από τον Χαντζή ή κάποιο άλλο μουράτο ζαχαροπλαστείο.

Προσωπικά δεν μετακινούμαι πολύ επαρχία, συνήθως πηγαίνω Χαλκίδα και φυσικά δεν πληρώνω διόδια, γιατί προτιμώ τον παράδρομο. Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, έγινε μια προσπάθεια να κλείσει, αλλά τα έκαναν πουτάνα οι τοπικοί δήμοι και η πυροσβεστική.

Ενδεικτικό πάντως της μπινιάς είναι το γεγονός ότι ενώ στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού υπάρχει κάρτα απεριορίστων διαβάσεων, έτσι ώστε να μπαίνει κάποιο πλαφόν στα διόδια που πληρώνει μέσα σ' ένα χρόνο ο κάθε οδηγός, στην Ελλάδα όχι μόνο δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, αλλά ούτε καν γίνεται συζήτηση. Πλήρωνε μαλάκα έλληνα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
"ειναι παρανομα γιατι ειναι παρανομα".... κλασικος μαλακας νεοελληνας που τον δερνει η γυναικα του σπιτι και μετα παει και βγαζει το απωθημενο του και πουλαει τσαμπουκα στον υπαλληλο μεσα στη νυχτα που στα αρχειδια του κιολας αν πληρωσεις ή οχι. αν δεν θες να πληρωσεις μην πληρωνεις πολυ απλο. καμερες και προλογο και μαλακιες αν ημουν απο πισω του στα διοδια θα τον πλακωνα στις παναγιες τον πανιβλακα.

δεν κατάλαβα το πνεύμα σου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

μμμμ...  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

θα μου δώσεις τα μπλιμπλίκια που σου κρεμάσανε για την απόδοση σου στο πεδίο της μάχης όμως...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια και απο μενα,
εδω και 2-3 χρονια 3-4 φορες το χρονο που ταξιδευω δυτικη ελλαδα τα διοδια μετα την κορινθο οπου ο δρομος ειναι καρμανιολα δεν τα πληρωνω, ειτε ανοιγοντας την μπαρα ειτε με προφορικη δηλωση αρνησης πληρωμης και λεγοντας να μου ανοιξουν χωρις να με καθυστερουν.Μου λενε περιμενετε να ερθει ο εποπτης αλλα τους λεω δεν περιμενω κανεναν , ανοιξτε μου να περασω.
Δεν μου εχει ερθει τιποτα ακομα αλλα και να μου ερθει δεν προκειται να πληρωσω τιποτα, ας  με βαλουν φυλακη...

και κατι αλλο,
σε ερωτηση μου προς τον υπαλληλο διωδιων απο πατρα προς αθηνα , τι γινεται με τα εργα μου απαντησε  .  ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!!!
φυσικα μολις το ακουσα αυτο η απαντηση ηταν αμεση.
Ανοιξε μου να περασω και οταν ξεκινησουν και τελειωσουν με το καλο τοτε θα δωσω κατι.Τωρα οχι!

αυτα ..    Μην πληρωνετε , δεν ειναι δικαιο , δεν ειναι σωστο να μας κοροιδευουν και να μας τα παιρνουν απο οπου γουσταρουν. Πρεπει να αντιδρουμε, εμεις ειμαστε το κρατος ,  αλλιως θα πληρωνουμε μια ζωη χωρις να αλλαζει κατι.
συμφωνω να πληρωνω για κατι που εγινε και μου αρεσει και ειναι χρησιμο και σωστο  , οχι ομως για κατι που ΘΑ γινει και ΑΝ γινει ετσι που παμε...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Στρατάρχα μου τι χαρτί σου έχει έρθει?
Ειδοποίηση από ταχυδρομείο? Εξώδικο? Τι ακριβώς?
Γιατί εμένα όταν μου έστειλαν από ταχυδρομείο ειδοποίηση πριν 2 χρόνια ρώτησα στο ταχυδρομείο από πού είναι και δεν το παρέλαβα. Τώρα θα πρέπει να έχει φύγει από το 3χίλιαρο και τίποτα.
Φίλος μου πήρε το χαρτί από το ταχυδρομείο. Ήταν ένα απλό χαρτί που έλεγε οτι χρωστάει στην εταιρεία 6,300 €. Ακόμα τίποτα και έχουν περάσει 17 μήνες από τότε που το έλαβε.
Για πές λοιπόν τι είδους χαρτί πήρες?
Συστημένο από ταχυδρομείο μου ήρθε..Το παρέλαβα και το εσκισα....Αυτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom