Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.083
- Πόντοι
- 3.656
Είμαι στην ignore list του τέλλυ εγώΕσύ ρε νουμι πως κ δεν είσαι στην ignore list του αδέκαστος;;;
Με τρώει η αδικία
Είμαι στην ignore list του τέλλυ εγώΕσύ ρε νουμι πως κ δεν είσαι στην ignore list του αδέκαστος;;;
Με τρώει η αδικία
Να σφίξουν ή να ανοίξουν?ηττα επικοινωνιακη θα την χαρακτηριζα...
απο την αλλη καλο ειναι αυτο να σφιξουν λιγο οι κωλοι
Σκληρός εμφύλιος....Στην πελοποννησο πιαστηκαν όλα τα τοπικά κανάλια και λιβανιζαν πτωχο ολη μερα
Όλοι οι καλοί είμαστε.....Είμαι στην ignore list του τέλλυ εγώ
καμιά φορά ξελογκάρει για να δει τα ποστΌλοι οι καλοί είμαστε.....
Δεν είναι κακός,χαζούλης είναι.
Ήδη τον συγχωρέσαμε....
Σκληρός εμφύλιος....
Τον τελευταίο καιρό έκανε ντεμαράζ γιατί πίσω από τον Τατούλη ήταν ισχυρά συμφέροντα(και όλα τα τρωκτικά).
Ποιο μέλος είναι στις περισσότερες ignore list άλλων μελώνΕίμαι στην ignore list του τέλλυ εγώ
Ούτε τα μισά δεν έριξαν από το τρωκτικό.Έφαγε τον Νίκα ο Αντώνης για να τα φάει αυτός με μπροστινό τον άγνωστο Πτωχο και αντίπαλο τον απαξιωμενο Γατουλη
Εριξαν χρήμα στα τοπικά ΜΜΕ και παλι ζορίστηκαν
Το μωρο μου είναι μπαρούτοκαπνισμένο στην πολιτική...όσο ομορφαίνει την οθόνη έχουν πέσει πολλές κυβερνήσεις...ξέρει πως ότι ανεβαίνει ,κατεβαίνει....χαλαρά.καημένη σία
σκέφτεται τώρα όλες τις μίζες, τις αναθέσεις, τα κονδύλια, τις παρελάσεις, τα events
όλα αυτά χαμένα.....αντί να είναι η κα Δημάρχου τώρα θα είναι η κα του μεγάλου περίπατου
Έχει τα θέματα του...καμιά φορά ξελογκάρει για να δει τα ποστ
εγώ μιλάω με όλους όπως έχουν διαπιστώσει ακόμα και τα πιο σεβαστά συνταξιούχα μέληΈχει τα θέματα του...
Ας μην τον πυροβολούμε και εμείς....
Άστον μωρέ να κάνει ότι θέλει,δεν ενοχλεί κανέναν.
Το μωρο μου είναι μπαρούτοκαπνισμένο στην πολιτική...όσο ομορφαίνει την οθόνη έχουν πέσει πολλές κυβερνήσεις...ξέρει πως ότι ανεβαίνει ,κατεβαίνει....χαλαρά.
εγώ μιλάω με όλους όπως έχουν διαπιστώσει ακόμα και τα πιο σεβαστά συνταξιούχα μέλη
Ασπιρίνη τυπε.Ας μην ρωταγες...
70000 τον ψήφισαν.Τι είπε ο κορυφαίος Αδωνις...!!!??
Το ντιμπέιτ έδωσε την ευκαιρία στους Αθηναίους να δουν/γνωρίσουν τον Δούκα και αυτό ήταν λάθος..
Με λίγα λόγια..Αυτοί που εκλέγονται πρέπει να είναι κρυφοί ως προς την αντζέντα τους και ο κόσμος να μη τους γνωρίζει...να φαντάζεται....και σε κάθε περίπτωση να ψηφίζει με κλειστά μάτια...
Επιμένω..ποιός μαλακας ψηφίζει τον Αδωνις..
Τυπε οι λερες θα το γυρίσουν και στον αλη μπαμπά προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία.Tι εγινε δεν εχει κασελακη σήμερα το προγραμμα?
Βλεπω το γυρισανε σε Ανδρουλακη μερια οι νδουλες λογω πανωλεθριας μπακογιάννη
Ξέρουμε τιμουλα και αν δίνει κωλο??τυποι στην αγια παρασκευη πλεον δημοτικη συμβουλος ελλη παπαγγελη
μονο κερδος για την ελλαδα μας απο την εκλογη αυτη
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ο Γιάννης Μυλωνάκης - Εκλέγεται η Έλλη Παπαγγελή
Ξέρουμε τιμουλα και αν δίνει κωλο??