Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
Γιατι, τι συμβαινει?Ναι από εκεί ξεκινάνε όλα τα παιδικά μου τραύματα
Προφανώς και έχω πρόβλημα με τη ΝΔ.....ποιος λογικός άνθρωπος δεν θα είχε με αυτά που συμβαίνουν??????
δε μπορώ να σου πω αφορά τα παιδικά μου τραύματα από τη νδγτ τι συμβαινει;
Τυπε έμαθα θα ξεκινήσει η Ανίτα νέα εκπομπή.Πώς εισαι ρε τύπε στην ignore list μου, αφου σε παραθετω και σου απανταω?
Ρε τύπε, εσυ επρεπε να χαιρεσαι σημερα (υποθετω οτι εισαι ΠΑΣΟΚ, γιατι το ΠΑΣΟΚ ειναι ο σημερινος νικητης), γιατι ζοριζεσαι τοσο?
εχει τοση αρνητικοτητα μεσα του που τα βλεπει ολα στραβαΕλα μου ντε !!!
Καπου αλλου ζει αυτος , κοιτα να δεις
Καλα το πας,αλλα δεν τσιμπανε
Ειναι που δεν εχει μαθει να σκεφτεσαι πολιτικα ..δε μπορώ να σου πω αφορά τα παιδικά μου τραύματα από τη νδ
Μωρε τι μας λες.Αλεξ επεσες εξω..το ασχημο ειναι οτι τα βγαζει ο τυπος που εχει τσακωθει με την αληθεια,το φιδι το κολοβο,ο Αλη Μπαμπας χωρις τους 40 κλεφτες
ζούμε ένα δεύτερο 2004Γιατι, τι συμβαινει?
Τοξικοτητα ειναι .. φουλεχει τοση αρνητικοτητα μεσα του που τα βλεπει ολα στραβα
Εχεις φαει χυλοπιτα απο Δαπιτισα τυπε?δε μπορώ να σου πω αφορά τα παιδικά μου τραύματα από τη νδ
όλα θα γίνουν το ψάρεμα θέλει υπομονήΚαλα το πας,αλλα δεν τσιμπανε
εδω ο αλλος το παιζει καπετανιος τωρα ρε τι ζουμε...Τοξικοτητα ειναι .. φουλ
Ξεμάτιασε τον μία μπρο μου
και απο Δευτερα το παμε για εξορκισμο στην Ηλιουπολη
απικο;όλα θα γίνουν το ψάρεμα θέλει υπομονή
Μια χαρά είμαι και τώραΕιναι που δεν εχει μαθει να σκεφτεσαι πολιτικα ..
Αμα ηξερες μαλάκα τωρα θα ησουν μια χαρα
έχω φάει χυλόπιτα και από κνητισα με αφάνα στις μασχάλεςΕχεις φαει χυλοπιτα απο Δαπιτισα τυπε?
ενταξει πριν τις εκκλογες τα θυμαμαι κατι φυντανια τι εγραφαν οπως επισης και τα νικ που εξαφανιστηκαν...Φιλε Αθηναίε, σοβαρα τωρα...
Πιστευεις οτι δεν με ικανοποιει η λύσσα που βλεπω απο τους διαφορους πονεμενους? Η εμμονή τους ειναι η ανταμοιβη μου. Και η επιβεβαιωση οτι κάτι κανω σωστα
τι είναι αυτό κομμάτι κρέας που ζητάς στο χασάπη?απικο;
ασε ρε πονηρετι είναι αυτό κομμάτι κρέας που ζητάς στο χασάπη?
εκεινος ο Τονυ τι να κανειενταξει πριν τις εκκλογες τα θυμαμαι κατι φυντανια τι εγραφαν οπως επισης και τα νικ που εξαφανιστηκαν...
Φιλε Αθηναίε, σοβαρα τωρα...
Πιστευεις οτι δεν με ικανοποιει η λύσσα που βλεπω απο τους διαφορους πονεμενους? Η εμμονή τους ειναι η ανταμοιβη μου. Και η επιβεβαιωση οτι κάτι κανω σωστα