barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.963
- Πόντοι
- 5.506
Και αυτός ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ακόμα νομίζει πως είναι καλά.δεν μας θα αφησει συκώτι
Και αυτός ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ακόμα νομίζει πως είναι καλά.δεν μας θα αφησει συκώτι
θα δουμε τερατα τον επομενο καιρο νιπλη.....θα ξεφυγουν τα αρδακια απο το μαντριΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΝΔκρατες ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ
73%Ελα ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ???! Τωρα κοιταμε τα ποσοστα??? Στις εθνικές εκλογές ρε μπασταρδε δεν πανηγυρίζατε ολα εσείς τα μουνοπανα για το 41% με 50+% αποχή???! Τωρα κοιτάτε την αποχη
Κατάντια καλά λες..27% συμμετοχή φίλε μου καλέ.
Στο λέω γιατί έλεγες ότι δεν κρίνεται η εκλογή ενός πολιτικού από ένα έργο.Και δεν θα κρινόταν αν δεν ερχόταν αυτός ο άνθρωπος για υποψήφιος Δήμαρχος.Λίγο από το debate που παρακολούθησα μεταξύ τους, φαίνεται η διαφορά ενός απλού πολιτικού και ενός ανθρώπου που έχει μελετήσει και είναι και μηχανικός για εμάς 1 + 1 κάνουν 2 και με αποτέλεσμα.Όχι αστεία ο τύπος αν μπορέσει να διαχειριστεί τις υπηρεσίες του Δήμου για να του παράξουν αποτέλεσμα (προφανώς θα έχει εσωτερικό πόλεμο ως ένα βαθμό από υπαλλήλους του Μπακογιάννη) θα κάνει πράγματα για τη πρωτεύουσα.Εμενα γιατι μου το λες? Εγω Δούκα ψηφισα και το εχω πει εδω και τρεις μερες.
Ούτε εγω περιμενα να χασει ο Μπακογιαννης, εξελέγη παντως ενας αξιος και μορφωμενος ανθρωπος με γνώσεις.
Κάτι λεκέδες βλέπω στο κόκκινο φόρεμα. Άσπροι είναι.. Σπέρμα ειναι?τσιμπουκι τριολε
73% τύπε μου.σαρανταένατακατό τύπε μου
θα δουμε τερατα τον επομενο καιρο νιπλη.....θα ξεφυγουν τα αρδακια απο το μαντρι
Eιρωνικά σού το λεει ρε τύπε, νιωσε λιγακιΕλα ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ???! Τωρα κοιταμε τα ποσοστα??? Στις εθνικές εκλογές ρε μπασταρδε δεν πανηγυρίζατε ολα εσείς τα μουνοπανα για το 41% με 50+% αποχή???! Τωρα κοιτάτε την αποχη
όχι όλα ισχύουν αυτά κατά τη γνώμη μου - άντε με τη σίνγκιουλαρ να τρολλάρω και λίγο (μπορεί και όχι )73% τύπε μου.
Κουλομμε γιοκ
Σινγκιουλαρ Λοτζικ γιοκ
Γίδια ψηφοφόροι γιοκ
ΚΑΥΛΑ.
Κατάντια καλά λες..
Το 41% το κατάφερε κι αυτό.
για βοηθα λιγο γτ λειπει και ο ρετρος που κραταει σημειωσεις... τελικα ψηφισε ή δεν ψηφισε; τι ειχε αναφερθει;Κλασμενος ο Αδωνης εντελως
Δεν μας αφηνεται λεει να μιλησουμε , ποιος το λεει αυτο ρε μαλακες , ο Αδωνης
ο τρυπιος να ειναι ντομπρος ;όχι όλα ισχύουν αυτά κατά τη γνώμη μου - άντε με τη σίνγκιουλαρ να τρολλάρω και λίγο (μπορεί και όχι )
αλλά δε μπορεί στις βουλευτικές όλη η Ελλάδα να είναι μπλε και τώρα να έχει μικρή συμμετοχή
όσοι ψήφισαν έβγαλαν το αποτέλεσμα με τον ίδιο τρόπο. Να είσαι ντόμπρος.
Τι;;;;;Δεν κανει πιπες η Σια;;;; Παει χαλασε ο κοσμος, εγινε ανωμαλοςνομιζα ηταν της υψηλης διανοησης με γαλλικα και πιανο..ακου μπαργουμανα και χασικλου...μονο μην μου την βγαλετε και πιπατζου!