Νέα

Δημόσιο και Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thleizer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Παρατηρώ από όσους φίλους Αθηναίους έχω, ότι ΔΕΝ κυνηγούν το Δημόσιο και γενικά από αυτά που μου έχουν πει, οι περισσότεροι στην Αθήνα δεν κυνηγούν το δημοσιο. Σε αντίθεση με τη συμπρωτεύουσα και την επαρχία που συμβαίνει το αντίθετο

Για ποιο λόγο πιστεύετε συμβαίνει αυτό?

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.784
Πόντοι
2.256
received_910244884625112.gif

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.897
Πόντοι
216
Παρατηρώ από όσους φίλους Αθηναίους έχω, ότι ΔΕΝ κυνηγούν το Δημόσιο και γενικά από αυτά που μου έχουν πει, οι περισσότεροι στην Αθήνα δεν κυνηγούν το δημοσιο. Σε αντίθεση με τη συμπρωτεύουσα και την επαρχία που συμβαίνει το αντίθετο

Έχεις παρατηρήσει ότι κάτι ναυάγια ανοίγουν κυριακάτικα θέματα για τους φίλους του κάθε εβδομάδα τελευταία χαχα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.168
Πόντοι
6.515

γιατι επαρχια δεν εχει αλλες επιλογες αφου για αγροτες ειναι βαρια η καλογερικη :confused:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.897
Πόντοι
216
Αυτά τα ναυάγια που αναφέρουμε παραπάνω θα αρχίσουν σιγά σιγά να ανεβάζουν και κριτικές για τους φίλους του. πχ Χθες το βράδυ ένας φίλος μου αθηναίος που δεν ξέρει τις περιοχές της Αθήνας πήγε με τη λατινοφολάρα και τον φόλιασε .για ποιό λόγο πιστεύεται ότι έγινε αυτό ?

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
31
Like
2.720
Πόντοι
1.206
Αδελφέ, έχεις ανοίξει μόνο καμιά 20ριά θέματα για το κωλοδημόσιο τον τελευταίο χρόνο και δεν αυξάνεται η παραγωγικότητα έτσι, αν δε φτάσεις σύντομα τα 100 και κάποτε γίνει αξιολόγηση των ΔΥ θα έχεις πρόβλημα. Σου δίνω μερικές ιδέες:

- Τι κωλόχαρτο χρησιμοποιούν οι ΔΥ;
- Πόσες φορές μπορεί να πάει για χέσιμο ένας τμηματάρχης στη διάρκεια του 8ωρου;
- Γιατί το δημόσιο δε μας δίνει κουπόνια για φθηνότερο φραπέ, τυρόπιτα και σάμαλι;
- Αν κάνω τατουάζ μια σφραγίδα και μια τσουγκράνα για να δείχνω πολύ ΔΥ θα μου τη πέφτουν γκόμενες στην παραλία;
- Τραβάτε μαλακία με την ιδέα να μπείτε στο δημόσιο;

Ας γράψει και κανένας άλλος να μεγαλώσει η λίστα.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
T

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Έχεις παρατηρήσει ότι κάτι ναυάγια ανοίγουν κυριακάτικα θέματα για τους φίλους του κάθε εβδομάδα τελευταία χαχα
Καλώς τον τον οκνο. Ελπίζω να βρήκες εργασία, γιατί σε βλέπω να πουλάς λαχεία στην Ομονοια

OP
OP
T

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Αδελφέ, έχεις ανοίξει μόνο καμιά 20ριά θέματα για το κωλοδημόσιο τον τελευταίο χρόνο και δεν αυξάνεται η παραγωγικότητα έτσι, αν δε φτάσεις σύντομα τα 100 και κάποτε γίνει αξιολόγηση των ΔΥ θα έχεις πρόβλημα. Σου δίνω μερικές ιδέες:

- Πόσες φορές μπορεί να πάει για χέσιμο ένας τμηματάρχης στη διάρκεια του 8ωρου;
- Γιατί το δημόσιο δε μας δίνει κουπόνια για φθηνότερο φραπέ, τυρόπιτα και σάμαλι;
- Αν κάνω τατουάζ μια σφραγίδα και μια τσουγκράνα για να δείχνω πολύ ΔΥ θα μου τη πέφτουν αβέρτα γκόμενες στην παραλία;

Δεν σε υποχρεώνει κανένας να γράφεις αν δεν συμφωνείς με τα θέματα. Εξάλλου η κατηγορία αφορά Γενική συζήτηση

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.829
Πόντοι
506

Παλια
Πλεον μια θεση στο δημοσιο ειναι μια θεση στον ήλιο
Απο σκουπιδιαρης μεχρι γαλάζιος μαφιόζος.
Πολλοί φιλοι μου θα εκλειναν τα μαγαζια τους για μια μόνιμη θεση στο δημοσιο με 7-8 κατοσταρικα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.897
Πόντοι
216

- Αν κάνω τατουάζ μια σφραγίδα και μια τσουγκράνα για να δείχνω πολύ ΔΥ θα μου τη πέφτουν αβέρτα γκόμενες στην παραλία;

Έχω ένα φίλο δημόσιο υπάλληλο στην Αθήνα που τον παίζει στο 8ωρο .Αν ήταν Θεσσαλονίκη θα τον έπαιζε ? ακούω απόψεις γι'αυτό

OP
OP
T

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Έχω ένα φίλο δημόσιο υπάλληλο στην Αθήνα που τον παίζει στο 8ωρο .Αν ήταν Θεσσαλονίκη θα τον έπαιζε ? ακούω απόψεις γι'αυτό
Εγώ ξέρω ότι στο Εξωτερικό τώρα θα παίρναμε 5 χιλ το μηνα και εδώ παίρνουμε ψίχουλα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.897
Πόντοι
216
Εγώ ξέρω ότι στο Εξωτερικό τώρα θα παίρναμε 5 χιλ το μηνα και εδώ παίρνουμε ψίχουλα
Τύπε αν δεν γαμάς όλα σου φταίνε και το δημόσιο και η Αθήνα και η επαρχία και οι γνωστοί σου, τα πάντα χαχα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.897
Πόντοι
216
OP
OP
T

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Εσύ πρέπει να πηγαίνεις κάθε Σάββατο βράδυ να καθαρίζει το μυαλό και να μην ανοίγεις κυριακάτικα θέματα στο σάιτ.
Και που να έρθουν τα 3ημερα. Καθημερινές δεν προλαβαίνω δουλεύω

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.897
Πόντοι
216
Ναι γαμιώντας σε πηγαίνει στο δημόσιο χαχα
Αν και πάντα σε κάθε δημόσια υπηρεσία υπάρχει ένας χαζός που δουλεύει για όλους τους άλλους μαζί χαχα Εσύ μου φαίνεται καλύπτεις το work description αυτής της θέσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom