trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εκτος ευρω δεν υπάρχει ζωή .....
Βεντουζα ακου μια παραβολη , που ταιριαζει στον τροπο σκεψης σου :
Ας πουμε οτι εισαι χωρικος σε ενα μικρο και απομονωμενο χωριουδακι , εχεις τα προβατακια σου , τις κοτουλες σου και τη ζωουλα σου.Δεν εχεις παει ποτε σε μεγαλη πολη και η ζωη στο κεντρο σου φαινεται περιεργη και ανοητη.
Δυστυχως για καποιους λογους εμφανιζεις καρκινο στον πνευμονα , αρχιζεις να βηχεις ,να φτυνεις αιμα και να εισαι λιγο αδιαθετος.
Ο αγροτικος γιατρος σου λεει να πας στην μεγαλη πολη για περαιτερω διερευνηση και υποστηριξη.
Εκει στην πολη λοιπον τα συμπτωματα χειροτερευουν, και οι γιατροι σου λενε οτι πρεπει να καθησεις στο νοσοκομειο για θεραπεια.
Εσυ δεν το καταλαβαινεις και αρχιζεις να βριζεις τους γιατρους , το νοσοκομειο και τη μεγαλη πολη και να τους κατηγορεις οτι αυτοι φταινε που εσυ εχεις καρκινο , πιστευεις οτι αυτοι στο προκαλεσαν.
Τα συμπτωματα χειροτερευουν και εσυ εξακολουθεις να κατηγορεις τη γαμημενη την μεγαλη πολη που σε εφερε σ'αυτη την κατασταση.
Λες θελω να φυγω , να ξαναγυρισω στο χωριουδακι μου με τις κοτουλες μου, εκει θα ειμαι καλυτερα , εσεις φταιτε ρε μαλακες
Οι γιατροι σου λενε , οτι αν φυγεις θα πεθανεις , στο χωριο δεν υπαρχει νοσοκομειο , ουτε ειδικα μηχανηματα ουτε γιατροι. ασε που και μεις αν σε αφησουμε να φυγεις θα εχουμε νομικα προβληματα , θα παμε φυλακη αν αφησουμε εναν βαρια αρρωστο να φυγει.
Λες εσυ φιλε μου βεντουζα , αφηστε με να φυγω να παω να ταισω τις κοτουλες μου, ειστε μαλακες ολοι , φερτε μου να υπογραψω να φυγω με δικη μου ευθυνη
Οποτε υπογραφεις και φευγεις αιμοφυρτος απο το νοσοκομειο και την πολη ...για να επιστρεψεις στο καλο χωριουδακι σου που πιστευεις οτι θα σε σωσει
ομως δυστυχως η "θεραπεια" σου δεν επιασε ,δεν προλαβαινεις να φτασεις και αφηνεις την τελευταια σου πνοη στο ΚΤΕΛ
σε μεταφερουν στο νεκροτομειο , οπου ο καθηγητης Ιατροδικαστικης λεει στους φοιτητες τροπους να αποφυγουν στο μελλον τετοια ατυχη περιστατικα, πρεπει να τους τρομαζουμε με λαικιστικους φοβους χρεοκοπειας για να μενουν στο νοσοκομειο...ή να τους κοιμιζουμε με ψευτικες ελπιδες πλουτου για να συμορφωνονται στην αγωγη... μιας και απο μονοι τους ειναι ανικανοι να κρινουν.
Εκτος ευρω δεν υπάρχει ζωή .....
Αν στη χώρα υπήρχαν
-Βιομηχανίες όλων των ειδών
-Παραγωγή προϊόντων (Γεωργικών και Βιομηχανικών)
-Μισθοί Βαλκανικού επιπέδου
-Κυβερνήσεις Τουρκικού επιπέδου
-Λαός Γερμανικού επιπέδου
, τότε ίσως να είχε νόημα, η επιστροφή στη δραχμή !
Η ελευθερία δεν έρχεται... κερδίζεται ;)
και τα πάντα έχουν νόημα από την στιγμη που οι συνθήκες τώρα δεν ευνοούν την ΖΩΗ
αλλά τον αργό ΘΑΝΑΤΟ
Η δραχμή θα είναι χειρότερη συμφορά από αυτό που μας συμβαίνει τώρα. Αμα χρωστάς δεν υπάρχουν ανώδυνες λύσεις
Αργηγέ έχεις βγάλει λεφτά στο εξωτερικό ?
εννοείς καταθέσεις μου;;
OXI..
Ρωτάω γιατί εγώ θα ήμουν τόσο θετικός περί δραχμής μόνο
αν είχα βγάλει το χρήμα έξω
Άκουσε με λίγο..
όποιος βασίζεται στην πραγματική οικονομια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ
ακόμη και αν χάσει ;)
Τα ΤΡΩΚΤΙΚΑ έχουν το πρόβλημα και οι ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ;)
Σαν να λέμε τώρα ότι επί δραχμής δεν υπήρχαν τρωκτικά και αεριτζήδες,
ή με επάνοδο στην δραχμή θα εξαφανιστούν τρωκτικά και αεριτζήδες ??
Σαν να λέμε τώρα ότι επί δραχμής δεν υπήρχαν τρωκτικά και αεριτζήδες,
ή με επάνοδο στην δραχμή θα εξαφανιστούν τρωκτικά και αεριτζήδες ??
ή κυρίως σαν να λέμε ότι η Ελλάδα, έχει πραγματική οικονομία !
_Η Ελλάδα που δεν παράγει τίποτα !
Παντα υπηρχαν..
Αλλα δεν κατάλαβες άλλο πραγματική οικονομια ( ειδικά ο Πρωτογενής τομέας )
και άλλο τρωκτικά - Αεριτζήδες (π.χ οικονομια του ΤΟΚΟΥ)
αυτό εννοούσα ;)
Δείξε μου κάτι στην Ελλάδα του τώρα που να θυμίζει πραγματική
οικονομία, εννοώ να παράγει προϊόντα που ο χορτασμένος θα
πλήρωνε για να αγοράσει, για να το δω και εγώ !!