Εγω δε θελω να απολυθει κανενας δυ, ποτε, εκτος απο αυτους που κλεβουν.
Το μονο που θελω ειναι να ανοιξουν πολλες επιχειρησεις, που σημαινει οτι θα πεσει η ανεργια, θα ανεβουν οι μισθοι του ιδιωτικου τομεα, που σιγα σιγα θα γινει πιο ελκυστικος απο το δημοσιο (οπως ηταν πχ το 60) και σιγα σιγα, οι δυ θα αρχισουν να φευγουν μονοι τους απο το δημοσιο.
Για αυτον ακριβως το λογο δημιουργησα το ρημαδοφορουμ το
Community platform by XenForo®
grbusinessforum.com
για να αρχισει ο κοσμος και να στρεφεται σιγα σιγα απο τον παρασιτισμο και τον δημοσιουπαλληλισμο, στη δημιουργια, την παραγωγη, την προσφορα και τις ιδιωτικες επιχειρησεις.
Προσωπικα αν μου ελεγαν να δουλεψω σε παρασιτικη θεση στο δημοσιο με 1000 ευρω, θα πηδουσα απο τον Ταυγετο την επομενη μερα. Δε μπορω να φανταστω τιποτα πιο καταθλιπτικο απο το να ειμαι κλεισμενος με μια κυρα Κουλα και μια κυρα Σουλα σε καποιο κρυμμενο γραφειο ενος καποιου υπουργειου, να κολοβαραω και να περιμενω ποτε θα ερθει 1η του μηνος να παρω το 1000ρικο οσο αυτες μιλανε για συνταγες και για διακοπες. Για ολη μου τη ζωη.
Χαρακιρι...
Παρτε το χαμπαρι οτι οι ιδιωτικες επιχειρησεις ειναι υγεια, μην περιμενετε απο τους πολιτικους να πατησουν ενα κουμπι η να βγαλουν εναν νομο και να λυθουν ολα. Θελει πολλη δουλεια απο ολους μας και πρωτιστως να μαθουν ολοι πως πραγματικα δουλευει μια ιδιωτικη επιχειρηση και να μην την αντιμετωπιζουν σαν μπαμπουλα.