Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.932
- Πόντοι
- 3.556
Καλο ειναι να υπαρχουν δυ που να μην φοβουνται οτι θα χασουν τη δουλεια τους για μια βλακεια, οπως εμεις στον ιδιωτικο.
Γιατι;
Καλο ειναι να υπαρχουν δυ που να μην φοβουνται οτι θα χασουν τη δουλεια τους για μια βλακεια, οπως εμεις στον ιδιωτικο.
Κι εγω θελω να κυκλοφορω ξεβρακωτος στο δρομο. Ποιο το προβλημα με αυτο, γιατι να μην μπορει να γινεται αυτο?
Θα παρακαλουσα λιγη περισσοτερη σοβαροτητα, ναι?
γιατι πχ στον δικο μου τομεα τελικα, ολοι οι εκπαιδευτικοι θα τους περνουσαν ολους τους μαθητες.Γιατι;
δεν ισχυει αυτο που λες,Για την ζημια που προκαλει μια απολυση υπαρχει η νομιμη αποζημιωση. Γιατι θα πρεπει να υπαρχει εξτρα προστασια για καποιες θεσεις (εν προκειμενω τους δυ);
Αν θελουν να τους παρεχουν μεγαλυτερη προστασια για καποιο λογο (που δε θα επρεπε κανονικα αλλα ας το δεχτουμε) ας αυξησουν το ποσο αποζημιωσης.
Οχι ομως μονιμοτητα και μαλιστα συνταγματικη. Δεν υπαρχει πιο τρελο πραγμα και δε νομιζω να γινεται πουθενα αλλου στον πλανητη. Μιλαμε οτι ο αλλος κλεβει ασυστολα, τον πιανουν, μπαινει φυλακη και ο μισθος του συνεχιζει να μπαινει κανονικα, ενω θα μπορουσε απλα να απολυθει αυθημερον, να παρει την οποια αποζημιωση, να του κρατηθουν απο αυτην τα κλοπιμαια, να μας χαιρετισει και να παει στο καλο.
Γεμισε το δημοσιο παιδεραστες, πλαστοπτυχιουχους, καταχραστες, κοπανατζηδες, αγενη τομαρια, εκβιαστες, φακελακηδες, και ολη τη σαρα και μαρα, και αντι να απολυθυν ολοι αυτοι αυριο πρωι και να παρουν την αποζημιωση που προβλεπει ο νομος για τις απολυσεις, τους εχετε εκει και τους καμαρωνετε και τους υπερασπιζεστε και απο πανω
γιατι πχ στον δικο μου τομεα τελικα, ολοι οι εκπαιδευτικοι θα τους περνουσαν ολους τους μαθητες.
τωρα υπαρχουν και λιγοι, μαθηματικοι κυριως, που κανουν το καθηκον τους αξιοκρατικα και βαζουν χαμηλους βαθμους
ε αυτοι οι λιγοι θα απολυονταν με τα πρωτα παραπονα γονιων κομμενων μαθητων.
στα ιδιωτικα σχολεια πχ που πληρωνεσαι αμεσα απο τον μπαμπα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑΣΙΜΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.
δεν ισχυει αυτο που λες,
οποιος εχει καταδικαστει για ποινικο αδικημα, απολυεται και χανει την δουλεια του αμεσως απο το δημοσιο, και σταματα να πληρωνεται φυσικα.
επαναλαμβανω ξερω 3 περιπτωσεις ελληνω δημοσιων υπαλληλων που απολυθηκανΣτα ιδιωτικα σχολεια πιθανο να μη μενει κανενας στασιμος επειδη γινεται κανονικο μαθημα και οχι κωλοχανειο σαν το βιντεο που ειδαμε τις προαλλες με τον τραμπουκο και την καθηγητρια.
Εχεις στοιχεια οτι στις χωρες που απολυονται οι δυ (τις υπολοιπες 169 του πλανητη δηλαδη) δεν μενει ποτε κανενας μαθητης στασιμος; Εγω σου λεω οτι κανενας δε θα απελυε καθηγητη επειδη αφησε καποιον κοπριτη στασιμο, διοτι θα απολυονταν την επομενη ημερα και ο ιδιος.
Για να παρεις ιδεα περι ιδιωτικου σχολειου δες και εδω:
Εκπαιδευτικοί στο δημόσιο
Ιδιαίτερα κάνουν?Αν ναι είναι μαύρα?
Πόσους μήνες εργάζονται το χρόνο?
επαναλαμβανω ξερω 3 περιπτωσεις ελληνω δημοσιων υπαλληλων που απολυθηκαν
ο ενας μαλιστα οχι γιατι εκανε κατι ποινικο, οπως η κλοπη , αλλα ηταν καθηγητης γαλλικων αλκοολικος και αργουσε ή δεν ερχοταν στην δουλεια.
καλως τον απελυσανΚακός τον απολύσανε,εγώ στη δουλειά μου απολύω μόνο αν σκοτώσεις άνθρωπο....
3 μηνεςΠέραν της πλάκας.
Πρόσφατο παράδειγμα προ διμήνου.
Κάνω πρόσληψη υπαλλήλου,διαπιστώνω μετά 2 βδομάδες ότι έρχεται πιωμένος στη δουλειά,απολύεται άμεσα!
Ο εν λόγω καθηγητής για πόσο καιρό έπινε και δεν ερχόταν στη δουλειά του πριν απολυθεί?
3 μηνες
τους 200 καθηγητες που επισης κανουν κακως την δουλεια τους, περνώντας αναξιοκρατικα σκραπες,:S :S :S
προβλημα δεν ειναι οι 5 αλκοολικοι δημοσιοι καθηγητες
προβλημα ειναι οι 200 ιδιωτικοι που βαζουν αβερτα μεγαλους βαθμους ακομη και σε παιδια που ειναι για κατω απο την βαση
ειπα εγω να μην απολυονται?Αρα η λογικη σου ειναι να μην απολυουμε καθηγητες στο δημοσιο επειδη συνολικα γινεται καλυτερη δουλεια στα δημοσια σχολεια απ οτι στα ιδιωτικα; Το πιστευεις ειλικρινα αυτο;
Για την ζημια που προκαλει μια απολυση υπαρχει η νομιμη αποζημιωση. Γιατι θα πρεπει να υπαρχει εξτρα προστασια για καποιες θεσεις (εν προκειμενω τους δυ);
Αν θελουν να τους παρεχουν μεγαλυτερη προστασια για καποιο λογο (που δε θα επρεπε κανονικα αλλα ας το δεχτουμε) ας αυξησουν το ποσο αποζημιωσης.
Οχι ομως μονιμοτητα και μαλιστα συνταγματικη. Δεν υπαρχει πιο τρελο πραγμα και δε νομιζω να γινεται πουθενα αλλου στον πλανητη. Μιλαμε οτι ο αλλος κλεβει ασυστολα, τον πιανουν, μπαινει φυλακη και ο μισθος του συνεχιζει να μπαινει κανονικα, ενω θα μπορουσε απλα να απολυθει αυθημερον, να παρει την οποια αποζημιωση, να του κρατηθουν απο αυτην τα κλοπιμαια, να μας χαιρετισει και να παει στο καλο.
Γεμισε το δημοσιο παιδεραστες, πλαστοπτυχιουχους, καταχραστες, κοπανατζηδες, αγενη τομαρια, εκβιαστες, φακελακηδες, και ολη τη σαρα και μαρα, και αντι να απολυθυν ολοι αυτοι αυριο πρωι και να παρουν την αποζημιωση που προβλεπει ο νομος για τις απολυσεις, τους εχετε εκει και τους καμαρωνετε και τους υπερασπιζεστε και απο πανω
1. Εάν συλλάβουν ΔΥ και τον βάλουν φυλακή για οτιδήποτε τίθεται αυτόματα σε αργία, χωρίς να χρειάζεται να έχει καταδικαστεί τελεσίδικα . Μπορεί να τεθεί σε αργία και με απόφαση του Πειθαρχικού. Αργία σημαίνει μισός μισθός.
2. Γιατί νομίζετε πως υπάρχει η μονιμότητα σε πολλές χώρες Γιατί διαφορετικά μπορεί η κάθε κυβέρνηση να απολύσει αυτούς που δεν γουστάρει, δεν είναι δικά της παιδιά ή που της μπαίνουν στο μάτι. Ήδη ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις το κάνουν με τις προαγωγές, τους μετακλητούς κλπ. Φανταστείτε να υπήρχε το ελεύθερο να απολύσουν. Θα έμεναν μόνο οι κομματικοί κηφίνες.