ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΕΙμαι σιγουρος πως ειχαμε πολλα πραγματα να παραγουμε. Τα οποια θα ηταν αναγκαια στους ξενους ωστε να αγοραζουν απο εμας. Για τον τουρισμο μην μιλησω... Ο ελληνας εδιωξε τους τουριστες λογω του οτι ηταν κακος επαγγελματιας. Δεν νοειται να πηγαινω να τρωω σε νησι του ΙΟνιου και τα φαγητα να ειναι και ΚΑΚΑ. Και πανακριβα. Να σου βαζει σαρδελα στο τηγανι η οποια δεν ειναι για τηγανι... να σου βαζει πατατες τηγανιτες καμμενες... να σου σερβιρει μπακαλιαρο ο οποιος δεν εχει Ξ α λ μ υ ρ ι σ τ ε ι. Αν εχουν τον θεο τους μερικοι :- Και μετα να ζητανε και πελατεια? Οχι ρε φιλε γιατι εχεις την νοοτροπια να δωσω τα λιγοτερα και να παρω τα περισσοτερα... ΑΦηστε λιγο την πολιτικη στην ακρη και ας το δουμε ατομικα....
1. Ποσο χρονο τρωει ο καθενας σε ανουσια πραγματα? (Τσατ / Φορουμς / ΚΟυτσομπολια / Μαλακιες / ΑΝουσιοτητες... ναι ξερω διασκεδαζετε και δεν ειμαι ελεκτης εγω αλλα μην παραπονιεστε μετα)
2. Κατα ποσο ο καθενας αγαπαει την δουλεια που κανει και δεν την κανει απο αγγαρεια? Κατα ποσο ειναι συγκεντρωμενος και εχει ορισει ενα δικο του προγραμμα ωστε να ειναι αποδοτικος.
3. Κατα ποσο δεν ειναι κλεφτης στην δουλεια του? (Εχω ακουσει απο ατομα που δεν ξερουν και δεν γνωριζουν να ζητανε λεφτα...) Λεφτα δεν μπορεις να ζητησεις αν δεν εχεις ασχοληθει. ΑΝ δεν σ αρεσει να ασχολεισαι προβλημα σου , αλλαξε επαγγελμα.
4. Κατα ποσο ο καθενας δεν κανει αυτα που κραζει στους πολιτικους ατομικα....
κτλπ κτλπ.... Οταν λοιπον δεν εχεις νοοτροπια... δεν θα εχεις και αναπτυξη... και οταν δεν θα εχεις αναπτυξη δεν θα σε εχουν αναγκη... θα εισαι το πουτανακι τους και θα ζητας βοηθειες.Και ας βγαινει ο περσονας και ο καθε περσονας στα θρεντ περι πολιτικης να λενε τα δικα τους και ο σουπερμαους και λοιποι αμα δεν αλλαξουν τον τροπο δουλειας και την τεμπελια θα πτωχευσουμε παντελως και θα πεσουν οι μισθοι στα 200 ευρω και στο δημοσιο και να τους δω μετα αν θα εχουν χρονο να μπαινουν στο μπου να σχολιαζουν ολη μερα και απο δουλεια 0.
ΑΝτε γιατι εχει καταντησει σαχλμαρα πια το θεμα :- Ακομη και τωρα αντι να το κανουμε μοκο
και να δουλευουμε βγαινουμε και σχολιαζουμε και λεμε τα δικα μας... φαινεται εχετε πολυ ελευθερο χρονο ορισμενοι. Κατσε ακομη δεν εχει σφιξει το ζωναρι. Ολα αυτα θα πληρωθουν χρυσα..
κοίτα φταιει και η νοοτροπία αλλά εμείς μιλαμε για το ΕΥΡΩ και την Ε.Ε..
δεν μπορεί ρε φίλε εσύ μόνο να εισάγεις επειδή σε βολεύει
και επειδή οι Γερμανοί θέλουν να πουλάνε.. και αυτοί να σε δανείζουν..
Από την άλλη επειδή κανείς δεν θα σε κάνει αρχιδάτο αν δεν γίνεις μόνος σου
το ευρώ δεν σου κάνει σαν νόμισμα.. γιατί δεν εξυπηρετεί εσένα, για να αναπτυχθείς και να είσαι ανταγωνιστικός..
αυτό δεν καταλαβαίνουν, ενώ έχουμε βαρέσει KERNEL PANIC σαν χώρα, με το ΕΥΡΩ
νομίζουν ότι τους βοηθάει.. ενώ τους γαμαει..